Hvordan installere GitHub Browser Kodi på Krypton 17.6, Jarvis og Firestick

Hvordan fungerer GitHub

GitHub-nettleseren er virkelig en banebrytende innovasjon i Kodis verden. En enkelt nettleser lar brukerne brukt etter favoritt kodi-tilleggene og kodi-lagringene. GitHub nettlesertillegg skraper hele GitHub-hosting-serveren i henhold til brukernes søk og gir relative resultater til brukerne.


Det gjør hele installasjonen enkel for brukere og hjelper dem til å spare tid og systemminne. Følg guiden vår for å se hvordan du installerer GitHub nettleser Kodi og oppleve en helt ny forbedret Kodi-opplevelse.

GitHub Browser Introduksjon

GitHub er ett stopp for nørder og løsningen på problemet deres. Brukere foretrekker GitHub for å laste ned hvilket som helst zip-fil fra nettstedet fordi det har installasjonsfiler for nesten all programvare og applikasjoner. Selv Kodi-brukere forutser å bruke GitHub for å laste ned sin favoritt-tilleggslager.

Alle de nyeste tilleggslagerene varer opp på GitHub av deres respektive utviklere. Selv om kildelinkene til depotet er stengt, kan brukerne derfor laste ned depotene via GitHub.

GitHub Browser Kodi-funksjoner

ProsUlemper
La deg brukeUstabil
Én tillegg for alle andre tilleggUpålitelige zip-filer gitt
Enkel i å finne upopulære tilleggUnder utviklingsprosess
Oppmuntrende nye utviklere

Slik installerer du GitHub-nettleseren på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet

 1. Launch Kodi > Klikk på innstillinger.hvordan du installerer github nettleser kodi
 2. En penn Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kildehvordan du installerer github-nettleserkodi i krypton versjon 17.6 eller nyere
 3. En dialogboks vises, klikk der ‘INGEN’ > Skriv dette URL http://fusion.tvaddons.co/ > klikk OK.nedlasting av github-nettleser
 4. Navngi dette mediekildenavnet som ‘TV Addons Repo ‘ > klikk OK > Dobbeltsjekk URL og navn og Klikk OK en gjeng til.hvordan du installerer github-nettleserkodi på ildstedet
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Nå åpen Add-ons Meny > Klikk på Box-ikonet > Å velge Installer fra zip-fil.hvordan du installerer github-nettleserkodi på jarvis versjon 16
 6. En penn Repo for TV Addons > Å velge begynne-henne > En penn plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github nettleser-kodi fungerer ikke feil og problemer
 7. Det vises og varsling om “Indigo-tilleggsinstallasjon” > Når varselet vises, går du tilbake til Kodi Hjem-skjerm > En penn Add-ons-menyen> Gå til Video-tillegg > Klikk på indigo.github nettleser kodi-oppsett
 8. Nå, klikk Tilleggsinstallatør > Klikk på GitHub-nettleser.Github nettleser kodi-innstillinger
 9. Lukk instruksjoner dialogboks som vises.
 10. Du vil se tre alternativer på listen, dvs.. GitHub BrukernavnNavn på depot og Tilleggets navn. Velg den første søkemåling.

Slik installerer du GitHub Browser Kodi i Jarvis versjon 16 eller riktig

 1. En penn Kodi Jarvis V16 > klikk System.
 2. En penn Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 3. klikk <INGEN> og skriv dette URL http://fusion.tvaddons.co/ > klikk Ferdig.
 4. Navngi denne kilden ‘TV Addons’ > klikk Ferdig > klikk OK.
 5. Tilbake til Kodi Hjem-skjerm > klikk System.
 6. klikk Add-ons > Velge Installer fra zip-fil > Å velge TV Addons > Å velge begynne-henne > Å velge plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Klikk på indigo.
 8. En penn Tilleggsinstallatør > En penn GitHub-nettleser > Lukk dialogboksen som vises.
 9. Nå kan du bruke det ekstra til å bruke navnet på utviklerne, tilleggsnavnet eller navnet på depotet.

Slik installerer du GitHub Browser på Kodi Fire Stick

Installer Kodi på Fire Stick før du installerer GitHub-nettleseren. Følg skrevet disse trinnene:

 1. En penn Kodi på Fire Stick
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Nå henvises til prosedyrer som tidligere ikke ble kjent for å installere GitHub-nettlesertillegg for Kodi Krypton V.17. Den resterende prosedyren vil være den samme herfra og utover.

GitHub Browser Kodi Sist ned

 1. Siste zip-fil > Gå til Kodi Hjem-skjerm > En penn Add-ons > Klikk på Box-ikonet > Å velge Installer fra zip-fil.
 2. Bla gjennom systemet ditt og det første nedlastede zip-filen til depotet.
 3. ‘Indigo Add-on installert’ varsling vises > Tilbake til Kodi Hjem-skjerm > En penn Add-ons-menyen> En penn Video-tillegg > Klikk på indigo.
 4. klikk Tilleggsinstallatør > Klikk på GitHub-nettleser.
 5. Lukk instruksjoner dialogboks.
 6. Søk nå etter tillegget med navnet i utvikleren, depot eller sitt eget tillegget.

GitHub nettleserfeil / arbeid ikke / problemer

Kan ikke finne det ønskede tillegget / depotet

Når du søker etter tilleggsprogrammer eller depoter, kan du ikke få de ønskede resultatene, eller nettlesere kan gi noen irrelevante eller feildepoter. Det er mange tilleggsprogrammer på GitHub-serveren, og derfor er det ikke mulig å søke etter dem. Nettleseren vil gi søkeresultatene etter hva som finner det respektive eller søke til søket ditt.

Fastsette

Forsikre deg om søket ditt er riktig, og hos du bruker utviklernavnet eller depotnavnet riktig. Beste praksis er å søke etter utviklerens navn. Den viser noe nøyaktige resultater sammenlignet med andre spørreskjema.

Tilleggsinstallasjon mislyktes

Siden tillegget i seg selv er utviklet fasen, kan installasjonen av tillegget mislykkes. Jeg har noen tilfeller installert tillegget perfekt, men de andre som prøvde å installere gjennom GitHub-nettlesere, klarte ikke å installere.

Fastsette

Når det skal brukes problem for installasjonsfeil i GitHub-nettlesere, vil det snart bli løst når alle feilene løses. Menn de andre tilleggene som ikke klarte å installere gjennom nettlesere GitHub, kan ha feil på grunn av feil valg av zip-fil. Forsikre deg om å velge den riktige zip-filene som denne nettleseren viser.

Avsluttende ord

GitHub-nettlesere er en fantastisk ting utviklet av TV Addons, da den har gjort det mulig for Kodi-brukerne å glede seg over Kodi-opplevelsen uten å søke hit og dette etter tilleggslager. Brukere kineser er vanskelig å finne fungerende kildelink til depotene, mens de alle er tilgjengelige på GitHub. Dette er helt sikkert og fantastisk utvikling, og vi anbefaler at du anbefaler det. Følg guiden vår for å se hvordan du installerer GitHub nettleser-koding og sørg for å bruke den beste VPN for Kodi-tjenesten for å holde deg beskyttet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map