Kodi er en gratis open source-programvare som kan vare ned på Raspberry Pi-enheten din, og med den kan du se filmer, TV-serier, live sport og alt du vil. Med 6 enkle trinn vil du kunne vite hvordan du installerer Kodi på Raspberry Pi, og din Kodi vil være i gjengen på kort tid. Installasjonsprosessen til Kodi er annerledes for Raspberry Pi First Generation, herreinstallasjon av den beste VPN for Kodi på bringebær Pi er en litt vanskelig metode som skjer med Zomboided repository.

Ting som trengs for å konfigurere Raspberry Pi for Kodi v17.6

Før du går videre til installasjonen av Kodi på Raspberry Pi, la meg fortelle deg om de tingene du trenger for å sette opp Raspberry Pi. Følgende periferiutstyr er nødvendig for å sette opp Raspberry Pi:

1. Raspberry Pi-enhet

Det er åpenbart uten mitt apparat eller du ikke kan fortsette videre. Forsikre deg om å kjøpe og oppdatere Raspberry Pi-modell, slik at du ikke blir møtt med problemer relatert til maskinvare eller OS-kompatibilitet..

Jo eldre bringebær Pi-brettene blir, begynner ytelsen å synke. Dette er grunnen til at jeg bruker brukere til å enten optimalisere brettene eller kjøpe den nyeste Raspberry Pi-modellen.

2. Flirc Raspberry Pi-saken

Flirc Raspberry Pi-saken er ikke et essensielt behov, men det er en gud ting å ha hvis du planlegger å overvåke. Årsaken bak denne anbefalingen er på Flirc Raspberry Pi-sak kommer med en innebygd kjøleribbe, som forhindrer brettet fra å overopphetes.

Mange brukere har rapportert om overopphetingsproblemer, og dette skjemaet som brukes fordi du streamer i timevis, er styrets ytelse fullstendig utnyttet. Overoppheting kan søkeake mange maskinvareproblemer, eller en annen gjeng kan det føre til kortslutning.

En annen grunn til å velge en Flicr-sak er på den gir og flott utseende til å gjøre det ditt grunnleggende aluminiumskroppen. Du kan holde styret overlåst uten å bekymre deg for overopphetingsproblemene, og styret ditt får et flott nytt utseende også.

3. Ethernet-kabel

En høyhastighets Ethernet-kabel er nødvendig å ha, ikke bare for å kunne bruke enheten til internett, men også for å ha Gud båndbredde for uavbrutt strømming.

4. HDMI-kabel

For å koble Raspberry Pi-enheten til TVen din, trenger du en HDMI-kabel. En HDMI-kabel fungerer bedre enn skjermstøping på grunn av den ikke gir og forsinket visuelt.

5. MicroSD-minnekort

En ekstern lagring er nødvendig for å lagre mediefiler på Raspberry Pi. Mange brukere har valgt USB-stasjoner, som ikke kan koble til å reise mediefiler, og noen ganger bremser de systemet. Å bruke et mikro-SD-kort er alltid et bedre alternativ enn en USB-pinne.

Raspberry Pi støtter har ikke alle mikro SD-kort. Du kan ha et mikro-SD-kort sammen med Raspberry Pi i pakken. sjekk kortet godt fordi mange ganger disse kortene er av lav kvalitet.

Du vil se hos Samsung og Kingston-kort kommer i pakker med Raspberry Pi-enheter, som ikke er så effektiv. Det er bedre ved å bruke SanDisk-kort, og det skal være minst 16 GB for å sikre jevn driftsopplevelse.

6. Micro USB-strømadapter

Strømadaptere er ikke tilgjengelig i pakken når du kjøper et Raspberry Pi-brett, og det er grunnen til at du må kjøpe dem separat. Forsikre deg om du kjøper en høykvalitets strømadapter som støttes av enheten din, for noen ganger er det pakker som tilbyr noen få lavvalitetsadaptere sammen med Raspberry Pi-kortene. Liknende brettprodukter kan ikke utfordres eller skade brettet ditt i tilfelle spenningsvariasjoner.

Slik installerer du Kodi på Raspberry Pi 1 i 6 trinn

 1. Åpne nettleseren din og besøk OpenELEC nettsted > Klikk på Nedlastinger > Bla ned til bringebær bygger. Det er separate bygg for Raspberry Pi 1, 2, 3 eller Zero. Velg Raspberry Pi First Generation build (Diskbildefil) > Siste zip-fil til enheten din.hvordan du installerer kodi på bringebærpi
 2. Når zip-filen er lastet ned, pakker du zip-filen på enheten din.
 3. Nå må vi kopiere den utpakkede filen til mikro-SD-kort, og for å trenge vi og programvare som heter Rufus som lager motstående USB-stasjoner. Siste ned fil fra lenken som han presenterte henne.bringebær pi nedlasting
 4. Når du har lastet ned, åpner du Rufus > En boks vil vises noe som vil kreve informasjon > Velg SD-kortet ditt fra enhetsalternativet > Klikk på Diskbildet som det er plassert i boksen.bringebær pi sd kort kodi
 5. Jeg har nå fått filen som ble trukket ut, og velg den aktuelle filen > Trykk Start-knappen på boksen. Filen vil bli skrevet på SD-kortet. hvordan sette opp kodi på bringebær pi
 6. Fjern nå SD-kortet og sett det tilbake på Raspberry Pi-enheten. Når Raspberry Pi-enheten er slått på, vil den automatisk starte på Kodi. Kos deg med å bruke Kodi på Raspberry Pi.

Slik installerer du Kodi på Raspberry Pi 2

For å installere Kodi på Raspberry Pi 2, med unntak av det første trinnet, vil hele prosessen forbli den samme. Åpne nettleseren din og besøk OpenELEC nettsted > klikk på nedlastingsfanen øverst > Bla nedover til Raspberry Pi bygger > Velg nå Raspberry Pi 2 (Diskbildefil) og last ned zip-filen til enheten din > Nå Fortsett med trinn 2 fra ovennevnte retningslinjer som skrevet for Raspberry Pi First Generation.

hvordan du installerer kodi på bringebær pi 2

Hvordan installere Kodi Krypton v17.6 på Raspberry Pi 3

 1. Siste ned den nyeste versjonen av OSMC Raspberry Pi Installer fra deres offisielle nettsted, ditt https://osmc.tv/download/.hvordan du installerer kodingen på bringebær pi 3
 2. Koble inn SD-kort for å installere Kodi og utføre OSMC Installer.hvordan konfigurere kodi på bringebær pi 3
 3. Velg שוב språk > Velg Raspberry Pi 2/3 fra rullegardinlisten under språkboksen.hvordan legge til kodi på bringebær pi 3
 4. Nå velger du versjonen av byggingen du vil installere > Det optimale valget er å velge den nyeste byggversjonen fordi den kan fungere.osmc installasjon for kodi
 5. Velg nå SD-kort som lagringsmedium.installasjonsalternativer for kodi 17.6 på bringebær pi 3
 6. Hvis du bruker en Ethernet-kabel, velger du Kabelforbindelse eller hvis du bruker en Wi-Fi-tilkobling, velger du Trådløs.installasjonsveiledning for kodi 17.6 på bringebær pi 3
 7. Forsikre deg om at lagringsstien som er nevnt er riktig.trinn for kodi 17.6 på bringebær pi 3
 8. Merk av for lisensavtalens ansvarsfraskification og nedlastingen starter.sist ned kodi 17.6 krypton på bringebær pi 3
 9. Så snart installasjonen er fullført, installeres OSMC på SD-kortet.last ned kodi jarvis på bringebær pi 3
 10. Etter at OSMC er installert på SD-kortet ditt, kan du bruke dette SD-kortet på Raspberry Pi.SD-kort på Raspberry Pi
 11. Koble SD-kort til Raspberry-enheten og koble til alle eksterne enheter i respektive portene.Koble SD-kort til Raspberry-enheten og koble til alle eksterne enheter
 12. Systemet vil starte opp og installere vil være fullstendig lagt til.

Systemet vil starte opp og installere vil være fullstendig lagt til

Hvordan installere Kodi på Raspbian i 9 trinn

Raspbian er en gratis driftsprogramvare for Raspberry Pi-enhet. Det er det ledende operativsystemet for Raspberry Pi og ofte brukt for enhet.

 1. Installer Raspbian Jesse på Raspberry Pi nettsted og det nye Raspbian når det er installert.
 2. Gå til Meny > Preferanser > Klikk på Raspberry Pi-konfigurasjon.
 3. Klikk på Utvid filsystemet.
 4. Klikk nå på Performance-fanen. Hvis du har Raspberry Pi 1, må du velge GPU-minne på 128, mens du kan velge 256 GPU-minne for Raspberry Pi 2 og 3. Klikk JA for Reboot.
 5. Nå må vi installere Kodi på Raspbian. For dette må du sørge for at du er koblet til internett Wi-Fi eller Ethernet.
 6. Klikk på terminalikonet øverst > Kopier nå “sudo apt-get update” nøyaktig og lim den på terminalen > trykk inn > Det er noen minutter å installere Kodi.
 7. Når installasjonen er fullført, kopier du ‘sudo apt-get install kodi’ nøyaktig > trykk inn.
 8. Type Y Hvis den ber deg om å fortsette med installasjonen på terminalen > trykk inn.
 9. Gå nå til Meny > Lyd og video > Kodi Media Center > Du er gud å bruke Kodi, nyt!

Hvordan installere Raspberry Pi VPN på Kodi Krypton versjon 17.6

Å installere Raspberry Pi VPN er ikke en tur jeg parkerer for nybegynnere, menn vi vil diskutere i detalj om hvordan du kan installere Raspberry Pi VPN i Kodi Krypton versjon 17 og 8 trinn. Først begynner å installere Raspberry Pi VPN på Kodi, må du opprette en Raspberry Pi VPN-konto med noe som den første funksjonen og den følgende trinnene nedenfor:

 1. Du må ha en USB-flashstasjon satt inn på datamaskinen din.
 2. Last ned Zomboided Repository herfra.
 3. Overfør eller kopier Zomboided Repository til USB-flash-stasjon.
 4. Koble USB fra datamaskinen og koble den til Raspberry Pi-enheten.
 5. Gå til Porgrams > Add-ons > Få mer > Velg ellipser ‘…’ Velg Ellipses igjen > Velg Installer fra zip.
 6. Velg alternativet USB-flashstasjon fra lytte > Velg repository.zomboided.plugins-1.0.0.zip > Det vil ta tid til å installere depotet.
 7. Gå til Tilleggssiden igjen > Klikk på Install from Repository > Velg Zomboided Add-on Repository > Klikk på VPN Manager for OpenVPN > Klikk på Install.
 8. Gå til Kodi-startskjermbildet > Add-ons > Programtillegg > VPN Manager for OpenVPN.
 9. En boks vises der du må velge Raspberry Pi VPN-tjeneste > Sett inn brukernavn og passord > Nyt.

Forsøk deg om å ikke registrere deg eller tenker på prøve og gratis VPN for Kodi fordi de ikke er pålitelige og ikke er kompatible med Raspberry Pi.

Hvordan installere Raspberry Pi VPN på Kodi Jarvis versjon 16

Prosessen for å installere Raspberry Pi VPN på Kodi Jarvis versjon 16 forblir det samme som for Kodi Krypton versjon 17. Hvis du har behov for å installere Raspberry Pi VPN, skal du se hvilken trinnene som er noe ovenfor..

Raspberry Pi Kodi Sist ned

For å laste ned Kodi på Raspberry Pi-enheten din, må du laste ned OpenELEC for din respektive Raspberry Pi-enhet, mens du derimot ytterligere trenger å laste ned Rufus.

 1. Du kan få OpenELEC for Raspberry Pi-enhet 1, 2 eller 3 henne.
 2. Du kan hente Rufus-programvare herfra.
 3. Du kan få Raspbian OS herfra.

Andre krav

Når du installerte Kodi på Raspberry Pi, må du også ha en SD-kort med en adapter slik at du enkelt kan koble det til datamaskinen. Se denne veiledningen for å installere kodi på Raspbian Jessie OS.

bringebær pi kodi krav

Bringebær Pi Kodi-alternativer

Det er flere Kodi xbox-alternativer som:

 1. Kodi på Roku
 2. Kodi på Xbox One
 3. Kodi på iPad
 4. Kodi på Firestick
 5. Kodi på Windows
 6. Kodi på Apple TV
 7. Kodi på Nvidia Shield

Å pakke ting opp

Kodi er det ultimate valget for Raspberry Pi der du enkelt kan se mange medieinnhold. Jeg viser hvordan vi kan se hvordan du installerer Kodi på Raspberry Pi 1, 2 og 3 med 6 enkle trinn. Trinnene for å laste ned Kodi på Raspberry Pi 2 og 3 er de samme, men trinnet for å laste ned Kodi på Raspberry Pi First Generation er litt annerledes. Så kos deg med Kodi på Raspberry Pi-enhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me