Hvordan installere Maverick Repository på Kodi Krypton, Jarvis & FireStick

Maverick Repository er godt kjent fordi det er vert for sitt eget Maverick TV Kodi-tillegg og mange populære Kodi-tillegg som Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X osv. Dette depotet kan enkelt vare ned og installere på Kodi uten å ha problemer. Følg guiden vår for å lære hvordan du installerer Maverick Repository på Kodi.


Maverick Kodi Repository Review

Maverick Repository ble populært på grunn av sin egen Maverick-tillegg. Imidlertid har de mange andre mainstream Kodi-tilleggspartnere. Dette depotet var tidligere kjent som Joker TV og var ganske populært.

Joker byttet navn til Maverick og Maverick Repository ble et fremtredende navn i Kodi-samfunnet. Maverick-repository har tillegg for å oppfylle alt streamingbehov.

Slik installerer du Maverick-repo på Kodi krypton 17.6 og nyere

Følg disse trinnene for å installere Maverick Repository i Kodi Krypton versjon 17.6:

 1. En penn Kodi > Klikk på Innstillingsikon > Cslikke Filbehandler.Hvordan installere Maverick-repo på Kodi krypton 17.6
 2. Dobbeltklikk Legg til kilde > En dialogboks åpnes med en adressefelt og et navnefelt > klikk > og skriv denne URL-adressene i adressefeltet “http://mavericktv.net/mavrepo > klikk ok > Navngi denne mediekilden som “Maverick> klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.Slik konfigurerer du Maverick-repo på Kodi krypton 17.6
 3. Tilbake til Hovedmeny > Klikk på Add-ons tab > Klikk på pakkeinstallasjonsprogram (boks) Ikon fra øverste venstre hjørne.hvordan du installerer maverick-repository på kodi jarvis
 4. Å velge Installer fra zip-fil > Klikk på Maverick > Å velge maverickrepo-3.5.zip > vent på varselet.

installer maverick kodi repo fra zip-fil

Slik installerer du Maverick-repo på kodi jarvis 16 og nedenfor

 1. En penn Kodi Jarvis V16.
 2. klikk System > klikk Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk på Legg til kilde.
 4. klikk <INGEN> og skriv dette URL http://mavericktv.net/mavrepo > klikk Ferdig > Gi denne mediekildelinken som Maverick > klikk Ferdig > klikk
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem Skjerm > klikk System > klikk Add-ons.
 6. Å velge Installer fra zip-fil alternativ > Å velge Maverick > Klikk på maverickrepo-3.5.zip.

Slik installerer du Maverick Repository på FireStick Kodi

Å installere Maverick Repository i FireStick er ikke annerledes som på andre enheter. For det første må du installere Kodi på Fire Stick-enhet din. Etter det vil du aktivere installasjon av tredjeparts tjenester på enheten din.

Gå til Utviklermuligheter fra menyen og slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Etter det kan du enkelt installere Maverick-repository på din FireStick-enhet og glede deg over alle de flotte tilleggsoppbevaringene som tilbys på din FireStick-enhet.

Maverick Kodi-tillegg

Hennes er en liste over alle de beste Kodi-tilleggene som er tilgjengelige i depotet:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Den magiske dragen
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. På Flix
 8. Cartoon Network
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Vanlige spørsmål om Maverick Repository

Hennes er noen av de mest stilte spørsmålene fra Kodi-brukere angående Maverick-repository:

 Maverick Repo fungerer ikke

Hvis du har problemer med å få tilgang til eller installere tilleggsprogrammet, bør du umiddelbart sjekke om barnedresser du har lagt til i Filbehandling er riktig eller ikke.

Hvis kildenettadressene du har skrevet i det riktige, menn depot fremdeles ikke fungerer, kan det hende på lageret under oppdatering, og du bør vente og par timer.

 Maverick TV klarte ikke å installere og avhengighet

Kunne ikke installere og avhengighetsfeil motstå hvis depotet er foreldre, barnedresser er utløpt eller hvis det mangler noen filer i depotet. Hvis du støtter på dette problemet, kan du laste ned depotet på nytt og prøve å installere det igjen.

Konklusjon

Mange Kodi-lagre har et populært nettsted ved å tilby oppdaterte Kodi-tillegg, og Maverick Repository er et av dem. Dens egen Maverick Kodi-tillegg er også en fantastisk Kodi-tillegg for streaming av film og TV-serier i høy kvalitet.

En ting som hver enkelt arkiv ikke klarer å gjøre er å overleve i bransjekonkurransen. Mange butikkdepoter kommer og går fordi mange av dem ikke har noen nyvinnere eller unikhet i seg. Mens mange av dem blir straffet av bilder og blir tvunget til å avslutte tjenestene.

Spillemåten for å bruke og tredjeparter Kodi-tillegg eller -lager med en betalt eller gratis VPN for Kodi for å sikre ditt personvern. Hold deg trygg mens du streamer og velg den beste VPN-leverandøren i Ekstern.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map