Spillere Klub er et IPTV-tillegg som har hundrevis av amerikanske kanaler, videoer on-demand, live sport og Retro TV. Det har ikke vært noen utfordring siden dette Kodi-tillegget har truffet Kodi-verdenen med sine nyeste funksjoner.

For ved tillegget skal fungere i Kodi, kreve det og brukernavnet og passordet, som nå er endret i ganske mange ganger. Dessuten er det en IPTV-tjeneste, og du trenger en VPN for Kodi som kan hjelpe deg med å omgå geo-restriksjoner og kryptere trafikker for streaming av kvalitet.

Imponerende del av dette tillegget er beskrivelser av hvor utfordring showet har kjørt. Denne addon har blitt flyttet til premium / betalt versjon, men du kan fremheve mange gratis koder til henne.

Advarsel! Du bør bruke en VPN for å oppgi anonym når du bruker Players Klub, da det vil ivareta ditt privateliv. Benytt 85% avslag på PureVPN og streame ubegrenset innhold på Players Klub.

For å se amerikanske kanaler og noen kanadiske kanaler, må du vite hvordan du installerer Players Klub på Kodi. For å lære deg det, har vi listet opp trinn for Kodi Leia, Krypton og Jarvis. Så, les videre!

Hvordan installere Players Klub på Kodi Tutorial – Video Estimated Time: 2 Minutes

Hvordan installere Players Klub på Kodi Leia og Krypton

 1. Start Kodi > Klikk på tannhjulikonet øverst, som også kalles Innstillinger-ikon > Velg nå File Manager-alternativet på slutten > Bla nedover og dobbeltklikk på Legg til kilde.hvordan du installerer spillerklubben på kodi
 2. Ved å dobbeltklikke på Legg til kilde, vil du få en boks der du må klikke på ‘Ingen’. > Ved å klikke på Ingen vises eller alternativt være en URL til depotet, så skriv http://theplayersklub.us/playersklub/ > Nå nederst i boksen må du høyre navn på depotet, så skriv “Players Klub” > Klikk OK til boksen forsvinner.hvordan du installerer spillerklubben på kodi krypton versjon 17
 3. For å gå videre til neste trinn, må du gå tilbake til Kodi-hovedmenyen > Klikk på kategorien Tillegg > og klikk på boks-ikonet som heter Package Installer.spillerne klubb på kodi
 4. Når du har klikket på pakken Installer-ikonet, må du velge Installer fra zip-fil > Dette alternativet vil finne en annen boks der du må velge spillklubb > Klikk på siden på repository.playersklub-1.0.zip.spillere klub kodi zip-filinstallasjon
 5. Vent til depotet blir installert. Når det er gjort, vil det vise et tegn ‘Tillegg installert’ øverst til høyre på skjermen..spillerne klub kodi innstillinger
 6. Klikk nå på alternativet Install from Repository > Søk og klikk på Players Klub Repository > Video-tillegg > Klikk på spiller Klub > Installere.spillere klub på kodi
 7. Vent til tillegget installere.spillerne klub xbmc konfigurasjon på kodi
 8. Når installasjonen er fullført, går du tilbake til Kodi-hovedmenyen > Klikk på tillegg > Video-tillegg > Spillere Klub > Nyt!

spillere klub kodi guide

Hvordan installere Players Klub på Kodi Jarvis versjon 16

 1. Åpne Kodi Jarvis på systemet ditt > Klikk på System-alternativet > Klikk på Filbehandling > Dobbeltklikk brukt Legg til kilde.
 2. Du vil se en boks vises foran deg, klikk på ‘Ingen’ > Skriv inn denne URL-adressen http://theplayersklub.us/playersklub/ og klikk på Ferdig > Skriv nå navnet på depotet ‘Players Klub’ og klikk Ferdig > Klikk nå OK.
 3. Når boksen forsvinner, gå tilbake til Kodi-startskjermbildet og klikk på System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Spillere Klub > Klikk på siden på repository.playersklub-1.0.zip
 4. Velg nå Installer fra arkivalternativet > Finn og klikk på Players Klub depot > Video-tillegg > Spillere Klub > Installere > Nyt!

Spillere Klub passord

For ikke å utfordre siden var Players Klub og gratis versjon som er tilgjengelig for Kodi-brukere. Det er et brukernavn og passord for sin gratis bruker, som ofte vil endres. Det er ikke lenger mulig. Kodi-brukere må få en premiumkonto for å låse opp kanalene.

Spillere Klub IPTV

Players Klub tilbyr en rekke amerikansk IPTV-kanaler, noen av de kanadiske kanalene. Hennes er noen av lytte over kanaler som tilleggsprogrammene har:

 1. ESPN
 2. Oppdage
 3. Historiekanal
 4. MSNBC
 5. EN&E

Spillere Klub Premium

Players Klub Premium-kontoen tilbyr over 500 amerikanske kanaler fra USA$ 5. Det er ingen skade for å betale USD 5 for å se noen av de fineste amerikanske IPTV-kanalene.

En annen fordel som du vil få med en premiumversjon er videokvaliteten. Selv om Players Klub ikke elsker å tilby HD-kvalitet, men det er finere.

Innpakningen

Spillere Klub er et premiumtillegg som har over 500 amerikanske IPTV-kanaler gjennom live sport. For ikke å utfordre siden var Players Klub og gratis versjon Kodi-tillegg som gikk over til premium-service på grunn av sin popularitet.

Det har fått IPTV-kanaler på sin premiumpremie med en bedre videokvalitet, med en dollar i 5 dollar. Menn det er alternativ til Players Klub som er Neptune Rising Kodi addon, som langt på vei er en av de beste kodi addonene. Jeg viser om detaljer om trinn for hvordan du installerer Players Klub på Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me