Schism TV Build er populært Alt-i-ett-Kodi Build og har totalt syv Builds som kan byttes ved å skifte hud.

Vi tilbyr en enkel løsning for å installere Schism TV Build på Kodi der du kan få mange beste kodi addons på ett sted, og du kan også følge de beste kodi veiviser guide for flere alternativer.

Husk at du bør bruke en VPN for Kodi for å fjerne blokkering av geo-begrensede addons-strømmer og for å beskrive ditt personvern på nettet.

Hennes nye metoden for å installere Schism TV Build på Kodi med en trinn-for-trinn-guide:

Advarsel! Du bør bruke en Kodi VPN for å forbli anonym når du bruker Schism TV Build, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og strømme ubegrenset innhold på Schism TV Build.

Hvordan installere Schism TV på Kodi Leia og Krypton

 1. En penn Kodi > Gå til innstillinger på Kodi-startskjermen > Filbehandler.hvordan du installerer skism tv på kodi
 2. Dobbeltklikk på Legg til kilde > Klikk på Type http://dimitrology.com/repo og klikk OK > Skriv inn navnet på mediekilden Dimitrology og klikk OK.hvordan du installerer skjemaet TV bygge på kodifiseringen versjon 17
 3. Gå tilbake til Kodi Startskjermen > Add-ons > Klikk på Installasjonspakke ikonet i øverste venstre hjørne.hvordan du installerer skism tv addon på kodi jarvis versjon 16
 4. Installer fra zip-fil > Å velge Dimitrology > Å velge plugin.video.dimitv.zip.sist nede zip-fil skjema kodi
 5. Vent til tillegget til muliggjøre > Nå er veiviseren klar til å gjøre det installere.schism build Dimitrology TV Repository
 6. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Add-ons > Programtillegg > Klikk på Dimitrology TV > Trykk Installer oppdatering > Det vises og popup-bokser som du kan kode, klikk OK.schism kodi build code
 7. Du kan få kode FRA www.dimitrology.com/getcode > Hver noen timer klager på et nytt kode > Smak inn kode i den nye boksen som vises.schism kodi-oppsett
 8. klikk Installer oppdatering en gjeng til > Å velge Schism TV Alt i ett Krypton Ed versjon 0.6 > klikk ja.Schism kodi addon
 9. Klikk på Full installasjon > Gå og ta en matbit til den nedlasting Schism TV Build.schism kodi fungerer ikke / feil / problemer
 10. Når installasjonen er fullført, kan det være lurt å prøve Kodi og slå av om nødvendig.
 11. Nå åpen Kodi > Gå til innstillinger > Interface innstillinger > Klikk på Hud som er til stede på venstre stolpe > Velg hvilken som helst Schism Skin du vil > klikk ja.www.schism-tv code
 12. Ikke alle siste samlingen av filmer, TV-serier, barnas innhold og mange flere.

skism alt i ett bygg

Slik installerer du Schism på Kodi Jarvis versjon 16

Installering av Schism TV på Kodi Jarvis versjon 16 følger den samme prosedyren som implementeres på Kodi Krypton versjon 17. På grunn av Kodi-versjonsoppgradering er det en liten og endring i oppsett til den Kodi-versjonen som du må vurdere før installasjonen.

Jeg Kodi Krypton har smakt ‘Innstillinger’ representert av et lite ikon som er plassert midt til venstre. Jeg Kodi Jarvis har smakt ‘Innstillinger’ representert med ‘System’ og har ikke et ikon. Bortsett fra disse mindre endringene, forblir trinnene de samme.

Så hvis du trenger å installere Schism TV Build på Kodi Jarvis versjon 16, må du følge de samme trinnene som skrevet i ovennevnte trinn-for-trinn-guide.

Schism er en flott bygning, men det er flere beste kodi bygger som hjelper deg med å streame ubegrenset underholdning.

Schism TV Kodi Last ned

 1. Last ned zip-fil på din PC eller enhet som bruker > Gå til Kodi Startskjermen > klikk Add-ons > Klikk på Boksikon.
 2. klikk Installer fra zip-fil > Bla gjennom systemet og det første plugin.video.dimitv.zip.
 3. Vent til tillegget aktivert smelting > Nå er veiviseren klar til å gjøre det installere.
 4. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Add-ons > Programtillegg > Klikk på Dimitrology TV > Trykk Installer oppdatering > Det vises og popup-bokser som du kan kode, klikk OK.
 5. hent kode FRA www.dimitrology.com/getcode >Type kode jeg boksen.
 6. klikk Installer oppdatering > klikk Schism TV Alt i ett Krypton Ed versjon 0.6 > klikk ja.
 7. Å velge Full installasjon > Vent til Schism TV Build laster ned.
 8. Start din Kodi.
 9. En penn Kodi > Gå til innstillinger > Interface innstillinger > Klikk på  > Velg din favoritt Schism Skin  > klikk ja > Ferdig > Det er det!

Schism TV Build New Code (Schism code for Kodi)

Du har ikke tilgang til Schism TV Byggekodeinstallasjon med mindre du skriver inn og spesifikk kode som kan være tilgjengelig henne. Schism TV-kode for Kodi blir oppdatert hver gang av ukjente årsaker, menn når du har fått en kode og kan oppgi den under installasjonsprosessen.

schism gjeldende kode tv build kodi

Hvis koden ikke fungerer, kan du oppdatere siden som viser den nye koden og skrive inn den krefter.

Schism TV Jubileum Build

Schism TV Jubileumsbygg var et annet bygg for Kodi som ble populært under oppstarten. Det var en lettere versjon med bare 170 MB størrelse med 264 MB størrelse på Schism TV Build. Siden Schism TV-prosjektet er flyttet til Dimitrology, som ikke fungerer lenger.

Håper Dimitrology bringer tilbake Schism TV Jubileumsbygg snart nok for sine desperate fans. Innen den tiden kan du enkelt installere Schism TV Build på Kodi.

Schism TV Kodi Build Fungerer ikke / feil / problemer

Kunne ikke koble til depot

Denne feilen oppstår når kildelinket til depotet er nede, eller hvis det er en nettverkstilkoblingsfeil.

Fastsette

For å fikse denne feilen, sjekk alltid kildekoblingen om det er tilgjengelig eller ikke. For det andre, bruk alltid et depot for nedlasting og installasjon av tillegg.

Kunne ikke installere avhengighet

Kunne ikke installere avhengighetsfeil mot en gang depot du bruker til installasjon, er slått av eller har blitt foreldet.

Fastsette

Denne feilen kan enkelt løses ved å bruke og oppdatert depot som har alle de oppdaterte tilleggsversjonene.

Å legge ting opp

Schism TV Bygge et populært valg mellom nye Kodi-brukere som ikke har lyst til å laste ned mange populære tillegg. Schism TV Build kombinerer disse andre stedene der Kodi-brukere kan streame filmer, TV-serier, Kids-innhold og annet Alt-i-ett-underholdningsinnhold. Skjønt, det er å forbli sikker på Schism TV Build-kode endres etter hver gang. Denne koden er nødvendig for å installere Schism TV Build på Kodi.

Håper du liker hver bit av det!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me