Supremacy Repository er en komplett pakke for alle streaming geeks som ønsker å ha et enkelt depot for filmer, TV-serier og sport osv. Supremacy har tjent et flott navn for seg selv, takket være Supremacy Kodi-tillegget, som er populært blant mange brukere.

Gå gjennom denne guiden av KodiVPN og bli kjent med mer om depotet og de beste Kodi-tilleggene.

Supremacy Repo Review

Supremacy Repository er blant de mest populære depotene i Kodi-samfunnet. Årsaken bak populariteten er det det vert for eget tillegg så vel som andre tredjeparter tillegg. Ikke mange depoter har sitt eget Kodi-tillegg, og det er den beste med overherredømme som har sitt eget eget tre forskjellige tillegg:

 1. overlegenhet; hovedtillegget som gjør det mulig for brukere å se filmer, dokumentarer, TV-serier, 4K-filmer, Barnefilmer og Live TV.
 2. Overlegenhet Sport; et sportsfokusert tillegg som gir strømmer for live sport.
 3. Overlegenhet iptv; og tillegg for alle IPTV-elskere.

Supremacy repository oppdateres regelmessig av utviklerne, og dette er grunn til å noen fortaler å bruke dette repository og dets tillegg. Supremacy Kodi-tillegg har uavhengig tjent og stort rike for dem ved å tilby streamingopplevelse av gud kvalitet.

Slik installerer du Supremacy-depotet på Kodi krypton 17.6 og nyere

Følg disse trinnene for å installere Supremacy Repository i Kodi Krypton versjon 17.6:

 1. En penn Kodi > Klikk på Innstillinger (Gear) Ikon > En penn Filbehandler.hvordan du installerer overlegenhet kodi repository i krypton 17.6
 2. Dobbeltklikk på Legg til kilde > En dialogboks vises > Klikk der det står > Skriv inn denne URL-adressen i adressefeltet “http://2supremacy.uk/repo/” > klikk ok > Gi denne medisinen og navn som “Supremacy> klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.hvordan du installerer overlegenhet kodi repository in jarvis
 3. Gå tilbake til Hovedmeny > klikk Add-ons > Klikk på Boksikon fra øverste venstre hjørne.hvordan du installerer overlegenhet kodi depot på ildstedet
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil > Klikk på Supremacy > Plukke ut supremacy-2.6.zip > vent på varselet.sist ned suverent depot
 5. Klikk på Installer fra depot alternativ > Nå kan du enkelt installere et tillegg fra dette depotet.

installasjonsprogrammet overlegenhet kodi repo fra zip-fil

Slik installerer du Supremacy Repo på Kodi Jarvis 16 og nedenfor

 1. En penn Kodi Jarvis.
 2. klikk System > Gå til Filbehandler.
 3. klikk Legg til kilde.
 4. klikk <INGEN> og skriv dette URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > klikk Ferdig > Gi et navn til denne medikildelinken som Supremacy > klikk Ferdig > klikk
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem Skjerm > klikk System > En penn Add-ons.
 6. Plukke ut Installer fra zip-fil > klikk Supremacy > Klikk på supremacy-2.6.zip.

Slik installerer du Supremacy-depotet på FireStick Kodi

 1. Installere Kodi on Fire Stick-enhet.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Når du har fullført de ovennevnte trinnene, kan du se installasjonsprosedyren for Kodi Krypton versjon 17.6.

Supremacy Repository Download

 1. Last ned Supremacy Kodi zip-fil fra tillegg (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Gå til Kodi hovedmeny.
 3. Klikk på Add-ons.
 4. klikk Eske
 5. klikk Installer fra zip-fil.
 6. Bla gjennom systemet og det første nedlastede zip-filen.
 7. Klikk nå på Installer fra depot alternativ.
 8. Klikk på
 9. En penn Video-tillegg mappe og installere og av dine favoritt-Kodi-tillegg som finnes i depot og begynnelse å streame.

Overlegenhet Kodi Addons

Supremacy Repository er lastet med mange populære Kodi-tillegg som:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Elektra Vault
 5. Night Terrors
 6. Planet MMA
 7. Overlegenhet iptv
 8. Supremacy Sports
 9. HELT KLART
 10. Joyride

Alle disse tilleggene er oppdaterte og de perfekte. Jeg personlig prøvde å installere alle disse tilleggsprogrammene ett og ett, og jeg har ikke noe problem.

Vanlige spørsmål om overherredømme

Mange mennesker over hele verden har brukt overherredepot. Tilsvarende har brukerne lagt mange spørsmål på forskjellige fora. Hennes er de til vanligste bekymringene som mange brukere reiser:

Overherredømme ikke fungerer

På bestemte tider kan det hende når du ikke har tilgang til Supremacy-depotet, og det kan være av hovedgrunner. Enten oppdaterer depotet, eller kildenettadressen du har lagt til i Kodi er feil.

Forsikre deg alltid om å oppgi den riktige URL-en til medisinering, og før du legger til URL-en, sjekk alltid om barnekretsen online eller ikke.

Supremacy-tillegg arbeid ikke

Dette skjer ikke normalt fordi Overherredømme Kodi-tillegget blir oppdatert av og til og tillegget aldri har skrevet ned. Hvis tilleggsprogrammet ikke brukes på ditt system, kan du prøve å installere et nytt nytt depot.

Forsikre deg om du bruker og oppdatert Overlegenhet-lagringssted, fordi hvis du skulle installere dette tillegget fra andre lagringssteder, er sjansen lagre for at du faller for en utdatert versjon.

Konklusjon

Overherredømme er et utmerket depot som har alle tilleggsutstyr som er nytt for overstadig å se på. Depot er pålitelig, siden det har vært oppdatert ganske utfordring nå, og brukere som ikke har rapportert om feil eller problemer.

Når det er vertskap for eget tilleggsprogrammer, gjør det til et pålitelig depot, og kvalitet på tilleggene er også bemerkelsesverdige. Jeg vil anbefale brukere å prøve dette depotet, men ikke uten betalt eller beste gratis VPN for Kodi fordi de bruker tredjeparter i tillegg til å gjøre deg ugyldig for juridiske problemer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me