Titanium Kodi Bygger uten tvil og en av de beste byggene for Kodi. Kodi Titanium-anmeldelser har vært veldig positive gjennom hele sin bad til rommet, og det er det som gjør det best.

Følg guiden vår for å se hvordan du installerer Titanium Kodi bygge og bruke enten betalt eller gratis VPN for Kodi for din egen sikkerhet eller geo-begrensning.

Eksklusive KodiVPN.co Black Friday Spesialtilbud 2019
PureVPN

 USD 10,95 USD 1,32 per måned

Ta tak i denne avtalen

surfshark

 USD 11,95 USD 1,99 per måned

Ta tak i denne avtalen (3 måneder gratis)

Ivacy

 USD 9,95 USD 2,75 per måned

Ta tak i denne avtalen

Den har mange beste kodi-tillegg som enkelt vil oppfylle noen brukers behov. Innholdskvaliteten den tilbyr er også gud. Kodi Kryptonite fra titan var en av de beste versjonene av alt.

Hva er inne i Titanium Kodi Build og Kodi Titanium Build Funksjoner

Titanium Kodi Bygg en av de beste Kodi-byggene som er tilgjengelige på sokkelen akkurat nå. Denne bygningen har alle store viktige tilleggsprodukter for film, TV-show og sport som Neptune Rising, Bob Unleashed, UK Turk Playlist, kid’s zone, Gears TV, Vader’s Streams, Placenta, Sports Devil, PVR + Subs, Musikk, Android-apper , Live TV, Sports Hub, Sports Replay og mange flere.

Titanium Kodi bygger fremover til oppdaterte konsekvenser og har en utrolig rask hastighet i motsetning til andre Kodi-bygg, til tross for på over 500 mbs i størrelse. Denne Kodi-konstruksjonen har et veldig anstendig organisert oppsett med veldig vennlig navigasjon. Alle tillegg og kategorier er på linje med hverandre.

TV-programmerer

Titanium build har alt du trenger for å streame live-tv-serier eller se på favoritt-TV-programmene dine i HD-kvalitet. Tillegg som Gears TV og Vaders strømmer er perfekt for streaming av TV-seriene. På grunn av den kontinuerlige oppdatering vokser TV-biblioteket hhv.

Filmer

Du kan se alle de beste annonsene nye filmer gjennom denne Kodi-konstruksjonen, da den har den beste Kodi-tilleggsen for filmer som Neptune Rising, Placenta osv. Disse Kodi-tilleggene er kjent som en av de beste Kodi-tilleggene for å streame alle de nyeste filmene i høy kvalitet.

Levende sport

Det beste med Kodi er at det gjør det mulig for brukere å streame sin favoritt sportsbegivenheter live på Kodi. Titanium Kodi bygger har Sports Devil og Sports Hub Kodi-tillegg, som er en veldig populær Kodi-tillegg for streaming av live sportsbegivenheter over hele verden.

For brukeren som savnet og live-begivenhet, har den Sportsreprise Kodi-tillegget som viser priser og høydepunkter for alle sportsbegivenheter.

Andre

Annet enn underholdning og sport, har Titanium Kodi build tegneserie- og nyhetstillegg for alle voksne og barn. Titanium Kodi build er en bygning for alle alderssegmenter, ettersom den har stor variasjon.

Titanium Kodi Repository

Titanium Kodi Build kan installeres gjennom Supreme Builds Repository. Dette kodi-arkivet har mange andre bygg også for Kodi Krypton og Kodi Jarvis.

Hvordan installere Titanium Kodi Build på Leia og Krypton

Det er veldig enkelt å installere Titanium Kodi build for Kodi 17. Hennes utførelse for Titanium build Kodi Krypton installasjon:

 1. Åpne Kodi > Klikk på innstillinger ikon > Filbehandler.hvordan du installerer titanium kodi build
 2. Klikk på Legg til kilde > Klikk på ‘INGEN’ > Skriv inn dette URL http://repo.supremebuilds.com/ > klikk OK > Navngi det Høyesterett > klikk OK.hvordan du installerer titan kodet bygges i krypton versjon 17.6 eller skrevet
 3. Tilbake til startskjermen > Plukke ut Legge tilons > klikk Installer fra zip-fil > klikk Høyesterett > klikk repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Vent på varselet.hvordan legge til titanium kodi build
 4. klikk Installer fra depot > klikk Supreme Builds Repository > En penn Programtillegg > Plukke ut Supreme Builds Wizard > klikk Installere > Vent på varselet.titan kodi
 5. Gå til Kodi Hjem Skjerm> klikk Add-ons > En penn Programtillegg > VELG Supreme Builds Wizard > Velge Krypton bygger > VELG Titanium Build.

titanium kodi build

Hvordan installere Titanium Kodi Bygg på Kodi Jarvis versjon 16 eller riktig

 1. En penn Kodi Jarvis (v16.1).
 2. klikk System > Filbehandler.
 3. klikk på Legg til kilde.
 4. klikk INGEN > Skriv inn URL http://repo.supremebuilds.com > klikk Ferdig.
 5. Navngi det Høyesterett> klikk Ferdig > klikk OK.
 6. til System > En penn Add-ons > klikk Installer fra zip-fil.
 7. Plukke ut Høyesterett > repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Vent på varselet.
 8. Plukke ut Installer fra depot >klikk Supreme Builds Repository > Gå til Programtillegg > Klikk på Supreme Builds Wizard.
 9. Komme tilbake til startskjermen >klikk Programmerer > Klikk på Supreme Builds Wizard > En penn Jarvis bygger > Titanium.

Oppdag fungerende beste kodi-veivisere hvis du ikke vil bruke øverste veiviseren.

Hvordan installere Titanium Kodi Build on Fire Stick

 1. Følg vår guide og installasjonsprogram KodiBrannstokk
 2. Gå til Utvikler Du kan også diskutere > Slå på ADB-feilsøking og Apps FRA Ukjente kilder.
 3. En penn KodiBrann pinne.

Følg nå trinnene som er utarbeidet ovenfor for installasjon av Titanium Build på Krypton.

For å oppgradere blokkeringen av vokseninnholdet ditt, bruk en gratis VPN for Kodi på Firestick.

Slik aktiverer du installasjonen av tredjeparter tillegg og bygninger for Titanium Kodi

 1. Åpne Kodi
 2. Klikk på innstillinger ikon
 3. Klikk på Systeminnstillinger.
 4. Klikk på kategorien Tillegg.
 5. Aktiver ukjente kilder.
 6. Nå vil du kunne installere Kodi-tillegg fra tredjeeparter.

Titanium Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Titanium Build for Kodi 17 / Titanium Build for Kodi 17.6 Fungerer ikke

Mange brukere av Titanium Kodi 17,5 har klaget på denne bygningen som ikke fungerer eller slutter å fungere. Imidlertid har ikke mange brukere som ikke leter etter denne feilen i Titanium Kodi 17.6.

Fastsette

Fjern først alle Kodi-dataene, installasjonsprogrammet valgte byggelageret og bygg igjen. En ny installasjon vil ikke skape problemer.

Titanium Kodi Build Last ned

 1. Sist ned Zip-fil.
 2. Tilbake til startskjermen > Plukke ut Legge tilons > klikk Installer fra zip-fil > Naviger til det nedlastede filen > klikk repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Vent på varselet.
 3. klikk Installer fra depot > klikk Supreme Builds Repository > En penn Programtillegg > Plukke ut Supreme Builds Wizard > klikk Installere > Vent på varselet.
 4. Gå til Kodi Hjem Skjerm> klikk Add-ons > En penn Programtillegg > VELG Supreme Builds Wizard > Velge Krypton bygger > VELG Titanium Build.

Titanium Kodi Build anmeldelser

Twitter er et sted hvor du vil finne alle typer brukere som berømmer og kritiserer bygningen. Når det er brukt Titanium Build, har denne brukeren berømmet det i en veldig kort innstilling:

titanium build gjennomgang

Det er tilfelle på Reddit; denne bygningen har mottatt noen ros fra sine brukere!

Hennes er en annen:

titanium build reddit anmeldelse

Titanium Kodi-alternativer

Titanium er et veldig praktisk og pålitelig byggverk. Menn hvis noen ønsker å prøve noen av de beste Kodi-byggene, kan hun få noen:

 1. Beistet
 2. Ingen grenser Magic Build
 3. Fire TV Guru
 4. Puls CCM

Titanium Kodi Pin APK

For å få tilgang til voksentillegg kreft brukeren og pinkode.

For å avslutte

Titanium build har noen gode tilleggsprogrammer som alle brukere vil ha. Det er alltid en flott ting å ha alle de beste tilleggene gjennom en enkelt bygning. En annen flott ting med denne bygningen er den den pålitelige og strømmen som er tilgjengelig gjennom tilleggsprogrammene, arbeidet.

En ting å huske, bruk alltid et VPN når du bruker Kodi. Det beskriver personvernet ditt og holder deg trygg mot malwares.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me