Hvordan installere UltraSurf VPN for Kodi

UltraSurf VPN er ikke så populært VPN-leverandør, men det er absolutt et rimelig alternativ når du har valgt en VPN for Kodi. Vi kan ikke kategorisere det som den beste VPN-en for Kodi, men UltraSurf og rimelig VPN for Kodi. Det er en gratis VPN, noe som betyr at det ikke kreves noe abonnement for å bruke denne tjenesten.


Følg denne guiden for å lære mer om UltraSurf VPN og kompatibilitet med Kodi og FireStick-enheter.

Hvordan installere UltraSurf VPN for Kodi

UltraSurf VPN hadde en beta-versjon Kodi-tillegg som kunne installere direkte på Kodi akkurat som PureVPN Kodi-tillegg. Det var tilgjengelig i Kobra Repository, men siden det nylig ble avsluttet, er det noe spor etter UltraSurf Kodi-tillegg i noe annet depot, foreløpig.

Derfor er det beste alternativet å bruke disse tjenestene ved å installere desktop-klienter for Windows og køre Kodi. Du kan laste ned UltraSurf Windows Client og installere det på systemet ditt. For å lære mer om det, kan du følge hvordan du installerer en VPN i Kodi-guiden.

Når du har installert den, registrerer du deg selv. Logg deg kan brukes på og bli koblet til det som er en eneste sikker server. Når du har koblet til den sikre serveren, åpner du Kodi og begynner å strømme med Kodi-tillegg. En av de nye fordelene med å ha en VPN er når du kan glede deg over streaming med IPTV Kodi-tillegg, ettersom de er geobegrensede.

Slik installerer du UltraSurf VPN for FireStick

FireStick er ferdig med å bli det første valget mellom overstadige seere over hele verden på grunn av tilgjengeligheten og funksjonene. Å ha et stort utvalg av apper, og lar brukerne streame nesten hva som helst er ønsket å se på. Å vite det faktum hos mange mennesker elsker gratis streaming, har Kodi på FireStick allerede blitt en trend.

Å ha en VPN i FireStick er veldig viktig, selv om du ikke bruker Kodi fordi mange av appene og innholdet som er tilgjengelig over dem er geobegrenset. Mange brukere møter problemer når de streamer favorittfilmene sine, TV-serien osv. Fordi de enten er geobegrenset eller blokkert av ISP-en.

Følg derfor disse trinnene for å installere UltraSurf VPN på FireStick hvis du vil glede deg over gratis strømforsyning online:

 1. Start din FireStick > Klikk på søkealternativet fra hovedmenyen.
 2. Type Downloader og klikk søk.
 3. Fra søkeresultatet, klikk på Downloader-appen og klikk på Fa.
 4. Når du har installert Downloader-appen på FireStick, åpner du applikasjonen.
 5. Skriv inn denne URL-en i appens søkefelt: https: // bitly / 2lSyySP > klikk Gå.
 6. Når nedlastingen er fullført, klikker du på neste neste.
 7. Klikk på installasjonsprogrammet når dialogboksen vises, og vent til appen blir installert.
 8. Etter at appen er installert, klikker du En penn.
 9. Når det åpnes, vil du se en bytteknapp vises på forhånd. Klikk på den for å koble til en sikker server.

Denne installasjonsprosessen vil ta 5 minutter tilbake, og du er klar for sikker strømming. Hvis du vil streame gratis innhold på FireStick, må du installere Kodi på FireStick først.

Er UltraSurf VPN Safe?

Dette er den primære bekymring for noe som er brukt til å velge en VPN som er valgt til å beskrive deres personvern. Nesten hver VPN-leverandør hevder å være den beste og sikreste tjenesteleverandøren, menn i det siste har mange leverandører ikke klart å være tro mot kravene sine. DNS-lekkasjer og feilaktig IP-maskering er vanlige ting som legges til gratis VPN-leverandører.

Sikkerhetsprotokollene er ikke så sterke når de kan gi full sikkerhet som premium VPN-leverandører. Dette er grunnen til at mange brukere har tillitsproblemer relatert til gratis VPN-leverandører. UltraSurf VPN er en gratis tjenesteleverandør, og har blitt avhørt av mange mennesker over mange fora. Så vid min mening går, hvis du bruker UltraSurf til streamingformål, er det en trygg å bruke tjenester som alle andre.

UltraSurf VPN-anmeldelser

UltraSurf VPN har vært rundt i bransjen i noen tid, og brukere som er kjent med VPN-bransjen, vet om det. For å gi deg et bedre bilde av hva andre kan om det, har jeg tatt med noen få Reddit-tråder:

Kommentarer fra diskusjonen N3w0nes kommentar fra diskusjonen "Som er den beste bærbare, gratis vpn med europeiske servere.".

Denne brukeren har gitt en positiv tilbakemelding angående UltraSurf VPN. Noe av det nye å merke seg er imidlertid på han også har ikke nevnt det på han har brukt det til å fjerne blokkeringer av YouTube. Dette betyr at hvis du bruker UltraSurf VPN bare for å begrense begrensningene, så er det et godt alternativ.

Kommentarer fra diskusjon redditmaids kommentar fra diskusjon "Kan jeg ikke bruke ultralyd i stedet for å bruke et VPN?".

Denne brukeren har tydelig adresse på UltraSurf VPN som ikke kan bruke noe annet enn å fjerne blokkering av nettsteder. Årlig tatt til han ikke har lov til sikkerhetsprotokollen som tilbys av UltraSurf VPN er tvilsom og det samme er deres praksis. Så igjen er dette tilfellet med alle andre gratis VPN-tjenester.

Konklusjon

Når jeg avslutter dette gjennomføringen, vil jeg si hos UltraSurf VPN og er et rimelig tjeneste for online streamere. Årsaken er på det blokkerer nesten alle begrensede nettsteder og på UltraSurf Kodi-opplevelsen også er tilfredsstillende. Likevel vil jeg ikke anbefale brukere å velge dette VPN-en hvis de vil være etter en helt topp personvern.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map