Hva er Vortex på Kodi

Vortex er det nye sports- og musikktillegget som er utviklet av de til gigantene i teknologibransjen, din Rock Crusher og Dreamweaver. Dette tillegget dekker mange spesielle sportsarrangementer, inkludert fotball, UFC, motorsport og mye mer.

Rock Crusher og Dreamweaver går aldri på akkord med kvalitet, så du kan forvente noe mindre enn perfekt av. Jeg viser hvordan jeg kan installere Vortex på Kodi. Følg trinnene som er uthevet nedenfor for Krypton og Jarvis for å installere dette tillegget.

Slik installerer du Vortex på Kodi 17
Hvordan installere Vortex på Kodi 16
Last ned Vortex Repo
Vortex Kodi fungerer ikke / feil / problemer
Kodi Vortex omtaler

Advarsel! Du bør bruke en VPN for å annonse anonym når du bruker Vortex, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og strømme ubegrenset innhold på Vortex.

Hvordan installere Vortex på Kodi Krypton versjon 17 eller riktig

 1. En penn Kodi Krypton 17 på systemet ditt > Trykk på Innstillingsikon (et girformet ikon) som ligger øverst > Velg nå Filbehandler alternativ.hvordan du installerer virvel på kodi
 2. Serien hennes og listen over depotkilder, bla nedover og DobbeltklikkLegg til kilde > En boks vises der du må klikke ‘INGEN’ > Skriv skrevet inn Oppbevaringsadresse http://www.rockodi.com/ og klikk OK > Skriv nå navnet på mediekilden ‘Stein’ og klikk OK > klikk OK en gjeng til.hvordan du installerer virvel på kodi krypton versjon 17 eller nyere
 3. For å fortsette med tredje trinn, gå til Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons > Nå trykker du på Pakkeinstallatør ikon (et eskeformet ikon) øverst til venstre hjørne.legg virvel på kodi
 4. Klikk på Installer fra zip-fil > En boks vises der du må bla ned og klikke på ‘Stein’ > repository.Rockcrusher-1.6.zip > Det vil ta litt tid til å installere depotet.last ned vortex kodi zip-fil
 5. Klikk nå på Installer fra depot > Rockcrusher Repository > Video-tillegg > Finn og klikk på Vortex fra lytte > Klikk nå på Installere > Vent til den installerer tillegget.virvel på kodi-oppsett
 6. Gå tilbake til å se tilleggsprogrammet Kodi hovedmeny > Klikk på Add-ons tab > Klikk nå på Video-tillegg > Hvis du ser til høyre på skjermene, vil du se en liste over kodi-tillegg, er nedover for å finne Vortex og klikk på den. Begynn å bruke Vortex-tillegget.

virvel på kodi-innstillinger

Hvordan installere Vortex på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. En penn Kodi Jarvis 16 på systemet ditt > Klikk på Systems alternativt som ligger nederst på skjermen > Velg nå Filbehandler.
 2. Dobbeltklikk Legg til kilde som du kan finne på slutten av listen > En popup-boks vises nå, og klikk på ‘Ingen’. > Skriv inn URL http://www.rockodi.com og klikk på Ferdig > Skriv inn navnet ‘Rock’ og klikk på Ferdig > Klikk nå OK.
 3. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Plukke ut Systems alternativ igjen > Klikk på siden på siden > Installer fra zip-fil > Velg ‘Rock’ fra lytt > Klikk på repository.Rockcrusher-1.6.zip > Vent nå til den skal installeres.
 4. Klikk nå på Installer fra depot > Rockcrusher Repository > Klikk på Video-tillegg > Vortex > Installere > Vent til den installerer tillegget.

Last ned Vortex Repo

Vortex-tillegg finnes i Rock Crusher-depotet. Du kan også laste ned dette depotet direkte på systemet ditt som noen sletter noen av de trinnene uthevet ovenfor. Klikk her for å laste ned Vortex Repository og segg trinnene nedenfor:

 1. Når du har lastet ned zip-filer og lagret på ditt system, åpner du Kodi > Klikk på tillegg > Pakkeinstallasjonsikon.
 2. Installer fra zip-fil > Naviger i zip-filen du lastet ned. Når du navigerer i filen, vil jeg få noen minutter å installere.
 3. Klikk nå på Installer fra depot > Rockcrusher Repo > Video-tillegg > Vortex > Installere > Nyt!

Vortex Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Vortex var tidligere tilgjengelig i Stream Add-ons Repository. Imidlertid har det nå et eget depot Rockcrusher der du enkelt kan installere Vortex. Overgangen fra strømtillegg til et eget tillegg til Vortex har før til tilleggsprogrammet noen problemer. Denne bloggen dekker den siste retningslinjen for å installere Vortex som fungerer perfekt.

Vortex-tillegg fungerer ikke

Vorte fungerte fint til endringen av depotet. Nå som den har et eget nytt depot, er det jeg i gang med Kodi.

Kodi Vortex omtaler

Med Vortex kan du se mange sportsbegivenheter, inkludert motorsport-racing live online. Mange Kodi-brukere slår på Vortex-tillegget på Kodi for å se online sport uten abonnement.

Takk til @ rockcrusher01 for den fantastiske # formula1 #racing dekningen på #vortex. Beste racingdekning på Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13. mai 2017

Kodi-brukere støtter også Vortex som topptillegget på grunn av HD-streaming. Viktigste av alt er på alt av strømme arbeid glimrende uten å unnlate å laste inn medieinnholdet.

@ rockcrusher01 #VORTEX har den beste (muligens den ENESTE som arbeider i HD / Eng) Grammy-utmerkelsesstrømmen i KODI. Rekvisitter og TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13. februar 2017

Å legge ting opp

Vortex, og nytt navn i Kodi-verdenen har overtatt kategorien sport og musikk. Det er produkt av den til populære navnene i Kodi-verdenen Rock Crusher og Dreamweaver. Den dekker mange sportsbegivenheter som UFC PPV-arrangører som er vanskelig å se online gratis. Jeg viser hvordan vi installerer Vortex på Kodi og ser på live sport. Sjekk ut vår kodi vpn-guide.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me