Hvis du er en desperat beste fan av kodi-addons og en film-fan samtidig, må du sjekke ut Watch5S Kodi-tillegget, og en flott film som kan tilby. Watch5S har et enormt filmbibliotek basert på de nyeste og eldste filmene. Jeg gir oss en enkel trinn for hvordan du installerer Watch5S på Kodi, den nye måten.

Før vi begynner, er det viktig å huske på StremHub-depot (eldre lenke) ikke lenger. Eieren av det spesielle tredjepartstillegget har fjernet Watch5S Kodi-tillegget av ukjent grunn. For det vi skal vise deg er nyere versjon om hvordan du installerer Watch5S på Kodi. Så fortsett å lese.

Advarsel! Du bør bruke en Kodi VPN for å forbli anonym når du bruker Watch5S, da det vil ivareta personvernet ditt. Benytt 85% avslag på PureVPN og streame ubegrenset innhold på Watch5S.

Slik installerer du Watch5S på Kodi Krypton versjon 17.6 eller nedenfor

 1. Start Kodi > Gå til Innstillinger > Klikk på Filbehandling > Dobbeltklikk på Legg til kilde.hvordan du installerer watch5s på kodi
 2. Skriv inn nettadressen kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Skriv inn navnet på mediekilden ‘Cazwall’.Slik installerer du Watch5S på Kodi Krypton versjon 17.6
 3. Gå til Kodi-startskjermbildet ved å prøve på ‘Esc’ -knappen på tastaturet > Klikk på tillegg > Nå klikker du på “Package Installer” -ikonet.hvordan du legger til til watch5s på kodi
 4. Installer fra zip-fil > Velg depot > Finn repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s laste ned zip-fil på kodi
 5. Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tillegg > Bla nedover og klikk på Watch5S > Klikk på installasjonsprogrammet.hvordan du installerer watch5s på jarvis versjon 16
 6. Gå til Kodi-startskjermbildet > Add-ons > Video-tillegg > Watch5S.Watch5S blokkeres
 7. Kos deg med og se på de siste filmene.

Watch5S App nedlasting

Slik installerer du Watch5S på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi Jarvis > System > Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde.
 2. Skriv inn URL-adresser http://cazwall.com/repo > Skriv inn kildenavnet Cazwall > Klikk OK > Gå til Kodi-startskjermbildet.
 3. System > Add-ons > Installer fra zip-fil > Oppbevaringssted > Finn repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tillegg > Bla nedover og klikk på Watch5S > Klikk på installasjonsprogrammet.
 5. Du får tilgang til tillegget fra Veos > Video-tillegg > Watch5S og nyt!

Watch5s Kodi Last ned

 1. Sist ned Zip-fil på enheten din > Gå til Kodi Hjem-skjerm.
 2. klikk Add-ons > Klikk på Boksikon > Installer fra zip-fil > Finn og første repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tillegg > Plukke ut Watch5S > klikk Installere.
 4. Du får tilgang til tillegget Video-tillegg > Watch5S.

 Watch5s Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Kontroller loggfeil

Når du skal installere tilleggsprogrammet, kan du oppgi en feil med “Tsjekkisk logg for mer informasjon”. Det betyr at det mangler og fil i depotet, og det er grunn til å deponere ikke kan installere. En annen grunn er på depotet kan være utdatert.

Fastsette

For å fikse denne feilen må du forsikre deg om på tillegget du skal installere sammen med depotet er oppdatert. Dette vil forhindre på denne feilen dukker opp.

Ugyldig zip-URL

Når du skal installere fra zip-fil, kan det hende du får feil. Dette er ikke noe å bekymre deg for, og det kan enkelt løses.

Fastsette

Når denne feilen dukker opp, gå tilbake til filhandleren og sjekk om du har smakt på riktig kilde-URL. Hvis nettadressen du har oppgitt er riktig, kan du sjekke linken om det arbeid eller ikke. Noen ganger er det krevende brutt eller stengt og relevantaker og problem.

Watch5S App nedlasting

Watch5S gir deg alle de nyeste filmene på dine mobile enheter med installasjon av Watch5S-appen. Denne Android-applikasjonspakken (APK) kan brukes med en Android-versjon 4.4 eller nyere. Den inneholder sikker feil og det er gratis å bruke. Så ikke gå glipp av sjansen til å se gratis film på din mobile enhet med Watch5S-appen.

Watch5S blokkeres

Det kan hende på noen av filmene du har fått tilgang til, er geobegrenset eller blokkert av eller annen grunn. Dette betyr at noe medieinnhold er tilgjengelig i spesifikke land mens det er blokkert i andre land.

Det er nå ingen grunn til å frykte når du kan fjerne en blokkering av Watch5S-middelet ved å bruke en Kodi VPN. En VPN-tjeneste vil fjerne blokkering av Watch5S-filmer ved å endre IP-adresser som du gjør filmer tilgjengelige.

En annen fordel med VPN-tjeneste er at internettaktiviteten din aldri vil bli sporet av bilde eller internettleverandør. Nå kan du streife rundt på internett fritt!

Watch5s Game of Thrones

Hvem vil ikke se Game of thrones? Historien om bedrag, regime, blod, herlighet og skeptiske seglere; Game of thrones har tatt verden med storm. Det er milliarder av fans over hele verden, noe som er ivrig etter å se hver nye sesong av Game of Thrones som dukker opp.

Barrieren som de møter er der du kan se den, hvor du kan strømme strømmen av lav kvalitet, oppålitelige kilder osv. Det er en enkel løsning for det! Alle Game of Thrones-fansen har ikke noe å bekymre seg for lenger, da de kan se Game of Thrones på Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Alt du trenger å gjøre er å besøke https://watch5s.is/ og søk etter Game of Thrones ved å bruke den valgte filten på nettstedet. Du vil få alle lenkene som er til stede på nettstedet, den nye hvilken som helst lenke og se favoritt episoden / sesongen din.

Slik ser du Moana på Watch5s Kodi

Slik ser du Moana på Watch5s Kodi

Du kan se Disneys populære filmen ‘Moana’ på Watch5S kodi-tillegget. For det må du installere Watch5S på Kodi fra installasjonsguiden som vises over.

Når Watch5S-tillegget er installert, går du til Kodi-hovedmenyen > Add-ons > Video-tillegg > Watch5S > Klikk Søk > Type Moana > Se Moana på HD.

hvordan du ser moana HD på watch5s kodi

Å legge ting opp

For et stort og uendelig filmtilbud er det ingen plass som Watch5S på Kodi. Det er store filmbiblioteker som gir deg alle filmer fra alle generasjoner i få sekunder. Dette er den nye versjonen av å installere Watch5S på Kodi ettersom StreamHub har demonstrert seg fra Watch5S. Hvis du møter geobegrensninger mens du streamer en film, får du en VPN for å få tilgang. Jeg viser at vi kan finne ut hvordan du installerer Watch5S i Kodi, så fremdeles er det flere Kodi-tillegg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me