Yoda-KODI-addon-Leia

Yoda Kodi er en annen gaffel av det populære Exodus Kodi-tillegget. Du kan glede deg over streaming av filmer, TV-serier, dokumenter og mye mer i HD og 4K-kvalitet gjennom dette innlegget.

Du trenger den beste VPN-en for streaming fordi HD- og 4k-strømmer er geobegrenset og VPN kan omgå disse begrensningene.

Yoda Kodi Repository

Yoda Kodi-tillegget var tidligere tilgjengelig gjennom Supremacy Kodi-depotet, men depotet ble nylig lagt ned, og nå er det tilgjengelig gjennom Kodi Israel Repository.

Slik installerer du Yoda Kodi på Leia / Krypton

Følg disse trinnene for å installere Yoda-tillegg på Kodi Leia versjon 18 og Krypton versjon 17.6:

 1. En penn Kodi > Klikk på Innstillinger (Gear) Ikon > En penn Filbehandler.hvordan installerer du koderen addoda på kodi krypton
 2. Dobbeltklikk på Legg til kilde > En dialogboks vises > Klikk der det står > Skriv inn denne URL-adressen i adressefeltet “http://www.lvtvv.com/repo/” > klikk ok > Gi denne medisinen og navn som “Kodil> klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.kodil
 3. Gå tilbake til Hovedmeny > klikk Add-ons > Klikk på Boksikon fra øverste venstre hjørne.hvordan du setter opp yoda kodi addon
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil > Klikk på Kodil > Plukke ut repository.kodil-1.3.zip > vent på varselet.pakt-KODI-zip-Fichier-téléchargement
 5. Klikk nå på Installer fra Repository-alternativet > klikk Kodi Israel Repository > En penn Video-tillegg mappe.Yoda kodi video addon
 6. Bla gjennom lytte og velg Yoda> Klikk på installasjonsprogrammet > Vent på varselet.

yoda addon for filmer og tv-serier

Hvordan installere Yoda Kodi på Jarvis versjon 16 eller riktig

 1. En penn Kodi Jarvis.
 2. klikk System > Gå til Filbehandler.
 3. klikk Legg til kilde.
 4. klikk <INGEN> og skriv dette URL http://www.lvtvv.com/repo/ > klikk Ferdig > Gi denne mediekildelinken som Kodil > klikk Ferdig > klikk OK.
 5. Gå tilbake til Kodi Hjem Skjerm > klikk System > En penn Add-ons.
 6. klikk Installer fra zip-fil > En penn Kodil> Klikk på repository.kodil-1.3.zip.
 7. Klikk på Installer fra depot alternativ > Plukke ut Supremacy > En penn Video-tillegg mappe > Plukke ut Yoda > klikk Installere.

Slik installerer du Yoda Kodi på Fire Stick

 1. Installere Kodi på Fire Stick-enhet din.
 2. Gå til Utviklermuligheter > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 3. Følg nå den nøyaktige prosedyren illustrert ovenfor for installasjon av Yoda Kodi add-on Kodi krypton. Prosedyren fra dette punktet og fremover vil forbli det samme.

Yoda Kodi Sist ned

 1. Last ned Yoda Kodi zip-fil for tillegg.
 2. Gå til Kodi hovedmeny.
 3. Klikk på Add-ons.
 4. klikk Eske Ikon.
 5. klikk Installer fra zip-fil.
 6. Bla gjennom systemet og det første nedlastede zip-filen.
 7. Klikk nå på Installer fra depot alternativ.
 8. Plukke ut Supremacy.
 9. Klikk på Video-tillegg.
 10. Plukke ut Yoda > klikk Installere.

Yoda Kodi Anmeldelser

Jeg har kommet over noen positive tilbakemeldinger angående Yoda Kodi-tillegg fra Kodi-brukere. Hennes er et glimt av hva brukerne har å si om dette Kodi-tillegget:

Kommentarer fra diskusjonen Boogertwilliams kommentar fra diskusjonen "Forespørsler, anbefalinger, & Grunnleggende – november 2018".

Denne brukeren prøvde Yoda Kodi for å streame og få et TV-show og den strmeaing-koblingen denne suereren fant var HD. Dette er en grunn til å anbefale Yoda Kodi tillegg.

Kommentarer fra diskusjonen TechnicalPyros kommentar fra diskusjonen "Forespørsler, anbefalinger, & Grunnleggende – november 2018".

Denne brukeren ser ut til å like dette tillegget, men mangelen som identifiserer hennes akseptabel. Kodi geeks elsker å ha Trakt-integrasjon for å opprettholde vaktlister og bibliotek. Yoda er en gaffel av Exodus Kodi-tillegg, men den har ikke Trakt-kontointegrasjonen slik Exodus hadde.

Yoda Kodi jobber ikke / feil / rettigheter

Hun har noen feil om plassering av Yoda Kodi-brukere på forskjellige sosiale plattformer. Så jeg har tenkte å gi en ordentlig løsning for disse feilene:

Tilleggsinstallasjon mislyktes

Mulighetene er når du skal prøve å installere tilleggsprogrammer fra videotillegg-mappen til depotet, kan det hende på tilleggsprogrammet ikke installere, og du får en melding om “Installasjon mislyktes”..

Fastsette

Prøv å installere depotet på nytt, fordi denne feilen dukker opp når noen filer mangler i depotet eller hvis depotet er utdatert. Å installere depotet på nytt vil oppdatere depotet, og du vil kunne installere tillegget enkelt.

Ingen strømmer tilgjengelig

Denne feilen vises når du er ferdigstilt til å lese en innholdsstasjon fra tilleggsbiblioteket. Årsaken til denne feilen vises på koblingsskrapere som ikke er klarere å hente strømningsskoblinger fra leverandør for den spesifikke innholdstittelen. Enten vil ikke leverandør ha noen streamingkoblinger for det nåværende innholdstittelen, eller systemcachen din kan være overbelastet.

Fastsette

Jeg har mange tilfeller av tilfeller som hun har blitt lagt til når jeg har mottatt en cache fra brukerens brukere. Så hvis du vil tømme Kodi-cachen, kan du sjekke guiden vår “Slik tømmer du Cache i Kodi”.

Avsluttende ord

Eksodusgaffler fortsetter å komme på nettet og forsvinner, menn bare får få evne til å holde seg rundt og tjene omdømme.

Yoda Kodi er en av disse gavlene, som brukerne kan stjal på. Den har strømningsskoblinger av gud kvalitet, og den krasjer ikke ofte som andre Exodus-gavler.

Yoda Kodi-tillegget er et godt valg for Kodi-brukere som ønsker å glemme seg over streaming av filmer og TV-serier uten problemer og kompleksiteter. Grensesnittet til Yoda Kodi er nøyaktig som Exodus Kodi, og det er derfor det er enkelt og enkelt å bruke.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me