Hvordan installerer BBC iPlayer Kodi Addon og Access-strømmer utenfor Storbritannia

hvordan du installerer-BBC-iplayer-on-kodi


Denne artikkelen diskuterer enkle trinn for å installere BBC iPlayer Kodi, menn gir informasjon om hvordan du kan fjerne blokkering av BBC iPlayer-addon utenfor Storbritannia med VPN for Kodi.

Kodi VPN må være å kalle for alle Kodi-brukerne fordi dette er et geobegrenset Kodi-tillegg, og det vil ikke fungere med mindre du bruker en britisk server.

Hvis du er tilhenger av britisk TV, må BBC iPlayer være en til streaming-tjeneste. Det offisielle BBC iPlayer-tillegget for Kodi lar deg se på, populær show, live events, nyheter, radioapparat, sport og mye mer.

BBC iPlayer Kodi Repository (IPlayer WWW)

“IPlayer WWW” er depotet der du kan installere BBC IPlayer addon og glede deg over ubegrensede britiske show. Du trenger ikke å legge til dette depotet manuelt, siden det allerede er tilgjengelig i Kodi.

Dessverre arbeid addon bare i Storbritannia. Det er rettignok og brukt til å få tilgang til dette tillegget til å bruke en Kodi VPN og omgå geografiske begrensninger – vi kommer inn på dette emnet senere.

Hvordan installerte BBC iPlayer Kodi på Kodi Leia og Krypton

Hun er den første for å installere BBC iPlayer i Kodi Leia versjon 18 og Krypton 17.6 eller de siste. Merk på bildene nedenfor er tatt fra Kodi 17.6 mot Krypton.

 1. Etter å ha installert Kodi versjon 17.6 eller skrevet, start programvaren i systemet ditt og Plukke ut addon-alternativ fra hovedmenyen.hvordan du installerer bbc iplayer kodi
 2. klikk ovennevnte pakkeformet symbol (Addon Browser).hvordan du installerer bbc iplayer-kodene i krypton versjon 17.6 eller nyere
 3. klikk “Installere fra depot” alternativ.hvordan du installerer bbc iplayer-kodene i versjon 16 eller nyere
 4. Velg “Video addons” alternativ.bbc iplayer kodi nedlasting
 5. Finne “IPlayer WWW” depot og Plukke ut hi.hvordan du installerer bbc iplayer kodi på firestick
 6. Nå etter å ha valgt IPlayer-lagringsstedet klikk de Installere alternativ.Hvordan ser Kodi BBC iPlayer utenfor Storbritannia
 7. Vent nå til varselet “Addon aktivert”.

Hvordan se Kodi BBC iPlayer i USA

Hvordan installerte BBC iPlayer Kodi på Jarvis versjon 16 eller riktig trinn

Trinnene for hvordan du installerer BBC IPlayer på Kodi er ikke veldig forskjellig fra trinnene ovenfor. Hennes ære for å installere BBC IPlayer på Kodi Jarvis eller Høyere:

 1. Etter å ha installert Kodi versjon 16 eller nyere, gamle Kodi og Velg videoer alternativ.
 2. klikk Add-ons alternativ.
 3. Naviger til Få mer alternativet ved å rulle ned.
 4. Se etter “IPlayer WWW” depot og tilgjengelig Plukke ut hi.
 5. Klikk på installere alternativ.
 6. Vent til bekreftelsen gjennom varsling “Addon Enabled”.

BBC IPlayer-tillegget er nå installert, og du får tilgang til å gå til Videoer>Add-ons>IPlayer WWW fra hovedmenyen.

BBC iPlayer Kodi Last ned (Direkte metode)

På den andre siden kan du laste ned direkte fra Kodis offisielle nettsted. Bare segg disse trinnene:

 1. Siste først Zip-fil fra Kodi offisielle nettsted.
 2. En penn Kodi-app på ditt system, Plukke ut “Tillegg” alternativet fra hovedmenyen.
 3. klikk på ovennevnte pakkeformboks (Addon Browser).
 4. Plukke ut Installer fra Zip-fil, navigerer til det du lastet ned ZIP-filer og installasjonsprogram “Plugin.video.iPlayerwww-3.0.22.zip”
 5. Vent på varselet “Addon Enabled”.

Slik ser du Kodi BBC iPlayer utenfor Storbritannia

En av måtene å se BBC IPlayer på Kodi i utlandet eller utenfor Storbritannia er gjennom Kodi VPN. Med en VPN-server i Storbritannia kan du endre IP-adresser og få tilgang til alt innhold på BBC iPlayer.

Menn skal ikke alle VPN-ere jeg står for å få tilgang til Kodi BBC IPlayer. Det er viktig å velge riktig VPN, som blokkerer BBC iPlayer utenfor Storbritannia.

Hvis du er ute etter VPN for å fjerne blokkering av BBC IPlayer utenfor Storbritannia, må du alltid søke etter VPN som tilbyr en server i Storbritannia, gir rask ytelse og har en pengene tilbake-garanti. På denne måten vil du kunne teste VPN og i tilfelle det ikke er enklere å fjerne blokkeringer fra BBC IPlayer, kan du få pengene tilbake.

Trinn for å fjerne blokkering av BBC IPlayer på ditt system

 1. Registrer deg for ekstra VPN-leverandør for Kodi.
 2. Sist oppsett og installasjons VPN på systemet ditt.
 3. Logg inn på kontoen din.
 4. Gå til serveralternativet og koble til en britisk server.
 5. Nå får du tilgang til BBC iPlayer-tillegget på Kodi og nyt ubegrenset strømming.

Hvordan se Kodi BBC iPlayer i USA

Ikke bekymret deg om du bor i USA og vil se Kodi BBC IPlayer. Fremgangsmåten for å se Kodi BBC IPlayer i USA vil forbli den samme. Ved å bruke en VPN-tjeneste kan du få tilgang til Kodi BBC IPlayer-addon i USA eller hvor som helst i hele verden. Selv om det er andre metoder for tilgang til innhold fra BBC iPlayer, menn VPN er fortsatt det beste løsningen for å fjerne blokkering av Kodi BBC IPlayer utenfor Storbritannia.

En annen fordel med å bruke den offisielle addon er på britisk live-kanalene og showene blir trukket direkte fra offisielle nettstedet til BBC. Dette gjør strømmen glatt, og du trenger ikke å møte problemer med BBC IPlayer Kodi som buffrer ofte.

BBC iPlayer Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Kontroller loggfeilen

Den vanligste feilen som de fleste brukere møter “Sjekk loggen for mer informasjon”. Dette problemet oppstår når du skal få tilgang til geo-blokkeringsinnhold som BBC IPlayer utenfor Storbritannia.

Løsning

Den mest effektive løsningen for ovennevnte feil er gjennom bruk av VPN. På grunn av geo-begrensning, må du ha en IP-adresse i Storbritannia for å få tilgang til addon. En VPN-tjeneste gir deg muligheten til å endre posisjoner som du kan koble til en britisk server. Innstilling av IP-plassering til Storbritannia vil fjerne denne feilen i løpet av få minutter.

Kunne ikke koble depotet

Det hekker vanligste problemet som ikke er kjent med lagringsstedet. Dette problemet gjelder manglende filene i depotet eller feilinstallasjon.

Løsning

Kontroller alltid internettforbindelsen din for å forhindre denne feilen. Hvis Internett ikke fungerer som det skal, eller det er styring under nedlastinger, øker sjansen for manglende filer fra repoen. For å løse dette problemet, slett det nye depotet og gå til en ny installasjon.

BBC iPlayer Kodi Faqs

Hvordan får jeg BBC iPlayer på Kodi Box?

 1. Installer og last ned Kodi på Kodi-boksene.
 2. Åpne Kodi-applikasjoner og lignende lignende trinnene som ikke er over for hvordan du installerer BBC iPlayer-tillegget for Krypton 17.6 eller har skrevet og Jarvis 16 eller ordet.
 3. Nå kan du glede deg over favoritt-britiske live-kanaler og show på Kodi Box.

Kan du få BBC iPlayer på Kodi Amazon Firestick

Du kan også få BBC iPlayer-tillegg på Amazon Firestick også! Hennes trinnene for å installere BBC iPlayer Kodi-tillegg:

 1. Først, sist ned og installer Kodi på Amazon Firestick.
 2. En penn Amazon Firestick og Plukke ut “System”.
 3. Finn nå “Innstillinger” alternativer fra menyen og Plukke ut hi.
 4. Velg “Utvikleralternativer”.
 5. Muliggjøre “Apper fra ukjente kilder” og “ABD Debugging”.
 6. Gå nå til hjemmemenyen og skriving “Kodi” Jeg søkealternativ.
 7. En penn Kodi-applikasjoner og serie av samme trinn som nevnt ovenfor for hvordan du installerer BBC IPlayer-tillegg for Krypton 17.6 eller den rette og Jarvis 16 eller valgte.

Er BBC iPlayer Free på Kodi

Ja! BBC iPlayer er helt gratis på Kodi, og du kan glede deg over ubegrensede britiske live-kanaler og show. Du trenger ikke å betale månedlig abonnement for å se favorittprogram eller filmer på BBC iPlayer Kodi.

Imidlertid, hvis du bor utenfor Storbritannia, er VPN og kjernekrav for å få tilgang til BBC iPlayer-show og live-kanaler på Kodi på grunn av geobegrensninger..

Konklusjon

BBC IPlayer-addon på Kodi er en av de beste iptv-kodene-tilleggene for brukerne som elsker å se britiske live-kanaler og vise. Jeg bruker denne artikkelen vil hjelpe deg hvordan du installerer BBC IPlayer Kodi. I tillegg gir svaret på alle spørsmålene dine relatert til problemer mens du bruker BBC iPlayer xbmc.

Hvis du vil vite mer om BBC iPlayer, vennligst nevn kommentarene nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map