F4MTester Kodi er et Kodi-tilskudd som har tjent som en sentral rolle spiller for mange Live TV-streamingtillegg for det gir dekodingsprotokolltjenesten. Det er faktisk et tillegg som gir tjenester til Kodi-brukere ved å kjøre i bakgrunnen som en støttetjeneste for andre Kodi-tillegg.

En ting som ingen bruker skal vite om det er VPN-tjeneste som du måtte bruke når du bruker Live TV-tillegg eller tjenestene som er relatert til dem. Disse tjenestene gir bedre resultater når de ikke møtes noen geobegrensinger og de kan få tilgang til forskjellige tilgangspunkter, noe som er nesten umulig uten VPN for Kodi.

Du har kanskje satt den installert på Kodi automatisk fordi den støtter Live TV-tillegg. Imidlertid, hvis du ønsker å lage streaming, så kan vi se hvordan du installerer F4MTester Kodi addon.

F4MTester zip-arkivfil

F4MTester addon var nylig tilgjengelig med butikkdepoter som Noobs og Nerds og Smash Repo. Menn er helt siden de gikk ned, ble brukerne krysset fordi de ikke hadde noen kilde til å laste ned dette tillegget.

Heldigvis er dette tillegget nå tilgjengelig gjennom Kodi Israel alias Kodil Repository og job bra. Vi har utdypet den komplette installasjonsprosedyren for tillegget i denne guiden.

Hvordan installere F4MTester Kodi Addon i Leia og Krypton versjoner

 1. Åpne Kodi > Klikk på Gearikon > En penn Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde.Hvordan installere F4MTester Kodi
 2. Nå vises en dialogboks, klikker der den står på adressefeltet > Skriv inn denne URL-adressen lvtvv.com/repo/ og klikk ok > Navngi denne kilden Kodil Repo > klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.hvordan installere f4m tester kodet addon i krypton versjon 17.6 eller skrevet
 3. Tilbake til Startskjermen > Klikk på Add-ons tab.hvordan du installerer f4mtester kodetillegg i sjansen 16 eller nyere
 4. Nå klikker du på Boksikon > klikk Installer fra zip-fil.f4mtester kodi nedlasting zip-fil url
 5. Bla og velg Kodil Repo > Klikk på Kodil.zip > Vent på varselet.hvordan legge til f4m tester kodi
 6. Klikk nå på Installer fra depot > Plukke ut Kodi Israel Repository (Kodil Repository).f4mtester kodi-oppsett
 7. En penn Video-tillegg > Bla og velg F4MTester > klikk Installere > Vent på varselet.

Slik installerer du F4MTester Kodi-tillegg på Jarvis versjon 16 eller nyere

 1. Åpne Kodi Jarvis V16.
 2. klikk System > En penn Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk på Legg til kilde > Klikk på ‘INGEN’ > Skriv inn URL lvtvv.com/repo/ > klikk Ferdig.
 4. Gi kilden navn URL Som Kodil Repo > klikk Ferdig > klikk OK.
 5. Tilbake til Kodi Hjem > Klikk på System > Klikk på Add-ons.
 6. klikk Installer fra zip-fil > Klikk på Kodil Repo > Plukke ut Kodil.zip.
 7. Klikk nå Installer fra depot > Plukke ut Kodi Israel (Kodil) depot.
 8. En penn Video-tillegg.
 9. Plukke ut F4MTester fra lytte > klikk Installere > Vent på varselet.

F4MTester Kodi Addon nedlasting

 1. Sist ned Zip-fil på enheten din > En penn Kodi > Gå til Add-ons Meny.
 2. Nå klikker du på Boksikon > klikk Installer fra zip-fil.
 3. Bla gjennom og første lastet ned zip-fil (Kodil.zip) > Vent på varselet.
 4. Klikk på Installer fra depot > En penn Kodi Israel Repository (Kodil Repository).
 5. En penn Video-tillegg > Plukke ut F4MTester > Truffet Installere > Vent på varselet.

F4MTester Kodi feil / ikke fungerer / problemer

F4MTester kunne ikke installere og avhengighet

Kunne ikke installere forhåndsfeil som oppstår når du må installere et tillegg fra et foreldret depot, eller hvis det mangler noen filer i depotet.

Fastsette

Bruk alltid et oppdatert depot for å installere tillegg. Forsøk å sjekke om depotet er tilgjengelig og tilgjengelig før du går videre med installasjonsprosedyren. Arkivet som vi har ikke nevnt i bloggen vår, er et oppdatert depot, og har alle tilleggene som arbeid.

F4MTester-installasjonen mislyktes 2018

Hovedårsaken til brukeren står over denne feilen på grunn av avhengighet av noen større lagringsplasser som er nylig som inneholder dette tillegget. Brukere brukt til å installere denne annonsen via depotene og zip-filene, noe som er noe som er nyttere enn en feil i installasjonen.

Fastsette

Kodi-brukere bør alltid sørge for en bruker pålitelig og funksjonell depoter for å installere tilleggsprogrammer. Problemet med disse tredjeparter tilleggslagrene er ved de fortsetter å slå av slik at brukerne skal være forsiktige med det.

F4MTester Kodi Alternatives

Det er ingen bilder som er alternativer til dette tillegget i samfunnet, og det er grunnen til dette tillegget har brukerens oppmerksomhet.

Avsluttende ord

F4MTester er en unik add-on som gir støtte for streaming add-ons på backend for å gjøre streamingopplevelsen til brukerne sømløs. Et slikt tillegg er sjeldent å se, menn som bruker sterkt bemerkelsesverdige også!

Kodi er virkelig et sted med underverker! Sørg imidlertid for at du ikke kommer til å få langt unna med disse underliggende uten å ordne ordentlig personvern. Forsikre deg om du bruker og pålitelig og godt betjente Kodi VPN-tjeneste.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me