Hvordan installerer NordVPN for FireStick?

NordVPN-FireStick
NordVPN er prøvd og testet, dette er grunn til å vi kan anse det som en av de beste VPN-ene for FireStick.


NordVPN FireStick-appen er allerede tilgjengelig i Amazon app store, og den kan enkelt konfigureres på FireStick og FireTV-enheter med et enkelt klikk. Å ha en dedikert VPN-app er alltid bra fordi den er enkel å bruke og konfigurere og lage noen hacks.

NordVPN FireStick-funksjoner

 1. 24/7 Chat Support
 2. Kryptering av militær karakter
 3. Streng policy for ikke-logger
 4. CyberSec-funksjonen
 5. Auto Killswitch-funksjonen
 6. 6 Samtidige tilkoblinger tillatt

Slik installerer du NordVPN på Amazon Fire Stick

Nå som du vet hvor bra NordVPN er på FireStick, vi kommer i gjengen med installasjonen av VPN på FireStick-appen. Det er metoder for å installere NordVPN på FireStick; Du kan velge en som fungerer mer praktisk for deg.

Metode nr. 1 for å sette opp NordVPN på FireStick

 1. Aktiver ukjente apper,
 • Start opp FireStick-enheten etter å ha koblet den til TV-en.
 • Gå til Innstillinger.
 • Klikk på Enhet.
 • Klikk nå på utvikleralternativer.
 • Slå på apper fra ukjente kilder.
 1. Gå tilbake til hovedmenyen og den gamle Amazon-app-butikken.
 2. Logg på Amazon-kontoen din.
 3. Klikk på søkefeltet, skriv “NordVPN” og klikk Enter.
 4. Fra resultatene som vises, klikk på NordVPN og klikk deretter installasjonsprogrammet.
 5. En tillatelsesforespørsel vil spørre: Klikk ja for å fortsette med installasjonen.
 6. Appen vil bli installert; kan du få tilgang til appen fra FireStick.
 7. Nå åpner du NordVPN-søknadsskjemaet app-del og logger deg inn ved å opprette NordVPN-kontokort.
 8. Etter at du har logget deg på, vil du se alle funksjoner og landsposisjoner du kan velge skjema. Koble til et som helst sted du vil og glede deg over strømming trygt.

Metode nr. 2 for å sette opp NordVPN på Amazon FireStick

Denne prosedyren er brukt hvis du har problemer med å installere apper direkte fra Amazon app store. Hennes er trinnene:

 1. Gå til Innstillinger > Klikk på enhet > Plukke ut Utviklere alternativ > Aktiver apper fra ukjente kilder.
 2. Gå tilbake til hovedmenyen og gå til Amazon app store.
 3. Søk etter “Downloader”.
 4. Du vil se Downloader app (en med den oransje logoen). Klikk på den og nedlasting
 5. Åpne Downloader-appen etter å ha installert den og skrive denne URL jeg adressefeltet: http://bit.ly/NordVPNAPK og klikk . Den vil laste ned NordVPN-apk for FireStick. Det vil ta litt tid å laste ned, ettersom filstørrelsen er rundt 35 MB.
 6. Så snart nedlastinger er fullstendig lagt til, blir du bedt om å tillate å installere, klikk Installere.
 7. Nå bytter du musen og åpner det installerte NordVPN-programmet ved å gå til innstillinger > Klikk på Applikasjoner > Plukke ut Behandlede installerte applikasjoner > En penn NordVPN.
 8. Logg inn til din NordVPN regnskap og begynn å bruke FireStick trygt.

Amazon FireStick-apper som fungerer best med NordVPN

Det beste med FireStick er ikke bare funksjon, men også mangfoldet av applikasjoner, som ikke bruker deres favorittinnhold. Noen av de beste firestick-appene som Netflix, Vudu og Kodi er grunn til å skaffe mange brukere forkjemper FireStick og Fire TV-enheter. Når det er sagt, gjør streaming med disse applikasjonene med VPN opplevelsen mer fantastisk.

Netflix med NordVPNnetflix med nordvpn på firestick

Netflix har geobegrensede biblioteker, noe som betyr i hver region har et annet bibliotek med forskjellige innholdstitler. Så hvis du ikke er bosatt i USA og bruker Netflix på FireStick, vil du ha tilgang til ditt regionale bibliotek.

For å få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket, kan du bruke en VPN og koble til en amerikansk server. En annen fangst i denne saken er Netflix VPN-forbud som blokkerer trafikk som kommer gjennom en VPN. NordVPN Netflix-tilgang har tidligere blitt satt pris på brukerne som har brukt den omstendelige gården av begrensningen uten å bli fanget.

NordVPN kan få de VPN-tjenesteleverandørene som kan omgå restriksjoner og fremskaffe strøm av høy kvalitet på Netflix.

Kodikodi med nordvpn på amazon firestick

Kodi på firestick jeg har selv en flott mediastreaming-programvare som en gang samarbeidet med FireStick, dobler underholdningen. Det har sitt eget grensesnitt og tilleggsprogrammer som brukerne kan få tilgang til et stort utvalg av innholdsformer over hele verden.

Det er vanlig å bruke VPN på Kodi som ikke er begrenset til beskyttelse mot spionerende øyne og malwares, men også mot piratkopieringsbilder som brukerne som brukerne kan bruke tredjeparter Kodi-tillegg, som gir piratkopiert innhold.

NordVPN på Kodi kan tilby avansert kryptering og skjule din IP-adresse for å beskrive deg mot å bli fanget mens du streamer gratis innhold.

Vudu

Vudu er en distribusjonstjeneste for medieinnhold som distribuerer innhold til amerikanske og kanadiske kanaler. Brukere kan se gratis film og leie de siste filmene på nettet gjennom Vudu.vudu-app for amazon firestick

Brukere kan glede seg over et stort utvalg av innholdet i 4K-kvalitet. Du kan gjøre det enkelt med den tilgjengelige Vudu-appen som er tilgjengelig i Amazon app store.

Vudu fungerer bra med NordVPN siden det ikke er noen som er avbrutt i bånd og trafikk før de har gjennomført høyhastighetsservere.

NordVPN for 1st Gen FireStick – Løsning, bruk og VPN på Router

Den første Gen FireStick-enheten ble brukt av mange brukere til å stole på for å ha problemer med kompatibilitet med mange applikasjoner. De første Gen FireStick-enhetene støtter ikke VPN-tjenester, noe som betyr at du kan installere VPN-apper på enheten, men som ikke vil kjøre i bakgrunnen.

Det beste alternativet alle anbefaler til FireStick-brukere som kan oppgradere enhetene sine, menn har en bedre og billigere måte å ta dette problemet på.

Hvis du installerer en VPN på rutine din, kan du enkelt ha en sikker tilkobling uten å installere den på enheten. I dette tilfellet bør du ha noen av disse ruterne:

 1. Asus RT-N18U
 2. Asus RT-AC66U
 3. Asus RT-AC68U
 4. Asus RT-AC87U
 5. Asus RT-AC3200

Alle disse ruterne har OpenVPN-firmwareinstallasjons dem, og konfigurering av DD-WRT når det ikke er noe problem. Installer NordVPN-klienter på rutere og få sikker trafikk.

NordVPN om vanlige spørsmål om FireStick

Hva er Cybersec NordVPN-funksjon ?

CyberSec er en unik funksjon i NordVPN som blokkerer hackere, malware-angrep og irriterende reklame.

CyberSec skanner nettadresser og kryssjekker dem jeg lytter over blokkerte eller spamrapporterte nettsteder, noe som gir sikkerhet for brukere mot phishing-angrep. Holderen kan også øye med å hindre hos roboter som kommer inn i systemet ditt via nettrafikk. Hvis det allerede er en bot i ditt system, kan blokkerer kommunikasjonen fra den respektive serveren for å beskrive data.

CyberSec blokkerer alle popup-vinduer og omdirigeringslenker som er plassert på forskjellige nettsteder, så vel som forskjellige annonser som fortsetter å dukke opp.

Hvordan kan jeg sjekke på NordVPN på FireStick arbeid?

Hvis du tror på NordVPN ikke fungerer på FireStick, er det å måle å sjekke dette på. Start første enheten på nytt og nytt til en VPN-server. Prøv å få tilgang til nettstedet som det er geobegrenset for din region, menn som er tilgjengelige i regionen du har koblet til. Hvis nettstedet er tilgjengelig, betyr det på VPN.

En annen annen måte å sjekke den på er ved å lese den nettleseren din og gå til Hva er min IP-side. Når du er på dette nettstedet, vil du vise din nåværende IP-adresse. Hvis IP-adresser er forskjellige fra din faktiske IP-adresse, fungerer VPN. Hvis den viser din faktiske IP-adresse, noe som betyr hos VPN ikke fungerer på FireStick.

Hvordan logge på med betaling NordVPN-konto i stedet for å opprette en konto for NordVPN på FireStick?

Når du installerte NordVPN-appen på FireStick, åpner du appen, så får du de loggene skjermene på forhånd. NordVPN på FireStick trenger ikke en dedikert eller annen konto. Du kan enkelt logge deg på ved å oppgi legitimasjon til ditt konto som du har registrert online eller som du bruker på forskjellige enheter.

NordVPN FireStick kan ikke logge på

Mange brukere står overfor et problem med å ikke kunne logge på appen, og årsaken er ikke installert. For å logge inn på applikasjoner, må du klikke på logistikkalternativet, og det kan bare være et hjelp av en markør. For å aktivere musemarkørens tilgjengelighet, last ned og installer Mouse Mouse-appen fra Amazon app store.

Konklusjon

NordVPN og FireStick er en flott kombinasjon av den beste streamingtjenesten og den beste VPN-tjenesten. NordVPN FireStick lar brukere streame uten problemer uten å ha frykt for skadevirkninger, hacking, spionering eller overhodet virtuell trussel. Brukere får kryptering av militær karakter for nettrafikken og en serie av sikkerhet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map