Hvordan kan du se UFC 235 Live online i USA, Storbritannia, Canada, Australia og gratis på Kodi

Er du UFC-fan som ser etter de tilgjengelige alternativene for å se UFC 235 live online?


Vel, si ikke mer! Vi har alt dekket for deg.

Gå gjennom denne guiden, velg det bedre streamingalternativet som fungerer mulig for deg, og fremdeles inn for å se noen voldsom MMA-håndterer.

UFC 235 Kampsted og dato

Oktagonen til UFC 235 blir satt i brann i T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada 2. mars. Så langt har T-Mobile Arena inkludert Khabib mot McGregor-kamp, ​​som var den største kampen i fjor, vært vertskap for 10 UFC-arrangører.

UFC 235 kamptid i forskjellige soner

UFC 235 startklokke 11:15 GMT. Fordelingen av kampkort er er segment:

Tidlig foreløpig kort23:15 GMT
Foreløpig kort01:00 GMT
Hovedkortstart03:00 GMT

Hvis du følger EST- eller PT-tid (som noen kan brukes i USA), kan du se kampen live på følgende tidspunkt:

Tidlig foreløpig kort15:15 PT eller 18:15 ET
Foreløpig kort17.00 PT eller 20:00 ET
Hovedkortstart19:00 PT eller 22:00 ET

Hvordan se UFC 235 Jon Jones vs Anthony Smith Online uten kabel

Å se live-sportsaksjon på TV fungerer som gammeldags nå som hele verden skifter mot strømming på nettet. Det er mange tilgjengelige streamingalternativer på nettet, og hvorfor velge kabel-TV. Kabelskjæring er den nye trenden, og det er på tidevannet til du kommer inn på den.

Du kan velge forskjellige tjenester som Hulu, Amazon Prime, Sling TV osv. Som gir live sports streaming-alternativer. Annet enn dette kan du registrere deg på ESPN online plattform og streame denne PPV-hendelsen live, ettersom de offisielle kringkasterne av UFC 235.

Nettstrømmer er alltid praktisk fordi du ikke kan holde deg til TV-en, og du kan se hva som helst hvis du er på farten uten kabel. En annen stor fordel kan få deg til å streame den uten kabel på mange online streamingplattformer som også har mobilapper, slik at du får tilgang til innholdet enkelt.

Hvordan se UFC 235 Jones vs Smith i amerikansk live stream

Folk som bor i USA har sjansen til å se dette arrangementet live i T-Mobile Arena, men sporene er åpenbart begrenset. Uansett kan du fremheve streame-arrangementet live uten å dra til Las Vegas på kontoret eller hjemme hos deg.

ufc på espn + i USA

Se UFC på ESPN + i USA

UFC 235 er et Pay per View-arrangement, og ESPN Plus vil bare sende det. Abonner hvorfor på ESPN Plus-tjenestene eller bestill denne Betal per visning-hendelse ved å kontakte tjenesteleverandøren. Annet enn det, kan du også få UFC Fight Pass og se kampen live på offisielle UFC-plattform. For å se UFC på ESPN + utenfor USA som en VPN og velge US IP for å fjerne blokkering av ESPN+.

Få en vpn

For å bli kjent med flere online streamingalternativer med PPV, sjekk ut UFC 235 Fight Pay Per View-alternativ.

Hvordan se UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman i Canada live stream

Alas, hovedhendelsen vil ikke være tilgjengelig på lufta gjennom noen kringkaster, ettersom det er tilgjengelig er tilgjengelig for andre UFC-arrangører for det er en Pay per View-kamp.

stream ufc i Canada

TSN Streames UFC i Canada

Du kan imidlertid se de foreløpige kortkampene live på TSN (Sports Network).

På den andre siden kan du prøve online streamingalternativene som er tilgjengelige for live streaming av UFC 235, som den offisielle UFC-plattformen eller ESPN+.

Hvordan strømme UFC 235 i Australia live stream

Aussies kan kjøpe Betal per visning av Main Event, som er en utmerket strømforsyning på nettet av alle live sportsaktiviteter. Main Event-plan kan kjøpes for $ 54,95, og du kan velge om du vil strømme på Foxtel eller Optus TV.

Se UFC 235 Tyron Woodley vs Kamaru Usman Live UK Stream

Eleven Sports var den offisielle kringkasteren av UFC-arrangøren i Storbritannia, men etter avtalen med UFC endte, ble BT sport den offisielle partneren.

BT Sport streamer UFC i Storbritannia

Stream UFC i Storbritannia via BT Sports

Derfor kan britiske fans av kampsport se hovedarrangementet live på BT Sport. Noe av det beste med BT Sport, og brukerne kan også streame arrangementet live via sin mobilapp tilgjengelig for Android, Windows og iPhone.

For å streame UFC på BT Sports utenfor Storbritannia, må du koble til en VPN for å sikre jevn strømming.

Få en vpn

Billigste skrift å se Anthony Smith mot Jon Jones Fight

UFC 235 er et Pay per View-arrangement, og for å streame det live, må du kjøpe tjenesten. Imidlertid har ikke alle råd om heftig abonnementsavgift, og det er derfor jeg har funnet den billigste måten å se UFC 235. For å se de nylige løsningene, gå gjennom dette arbeidet for å se Smith mot Jones på PPV.

UFC 235 billetter

De er her som er villige til å reise til Las Vegas, Nevada for å se denne kampen live i T-Mobile Arena, bestill billettene våre online fra følgende nettsteder:

 1. UFCs offisielle nettsted
 2. Axs.com
 3. Levende seter
 4. Sete Geek
 5. UFC VIP-opplevelse

UFC 235 Fight Cards

ufc 235 hovedkampkamp 2019

UFC 235 hovedkort

UFC 235 for kortelse 2019

UFC 235 Prelim-kort

tidlig prelim kort

UFC 235 Early Prelim-kort

Hvordan se Jon Jones mot Anthony Smith UFC 235 på Kodi

Til tross for dette er et Pay per View-arrangement, kan fansen glede seg over gratis livestreams UFC 235 på Kodi. Det beste med Kodi er det som bruker muligheten til å streame nesten hva som helst som blir betalt uten å bruke en eneste krone.

Følg disse trinnene for å se hvordan du kan streame arrangementet live på Kodi:

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger
 2. En penn Fil sjef alternativ > Dobbeltklikk på Legge tilkilde alternativ > En dialogboks vises
 3. klikk <INGEN> og skriv dette URL http://www.lvtvv.com/repo/ > klikk OK. Navngi denne kilden som “Kodil” > klikk OK > klikk OK en gjeng til
 4. Gå tilbake til startskjermbildet > klikk Legge tilons
 5. Klikk på Eske ikon fra øverste venstre hjørne
 6. Klikk på Installere FRA glidelås filalternativ
 7. Bla i listen og klikk på Kodil > Klikk på kodil-1.3.zip og vent til varselet
 8. Klikk nå på Installere FRA Oppbevaringssted filalternativ > Plukke ut Kodil Repository fra lytte
 9. En penn Video-tillegg mappe > Plukke ut Planet MMA > klikk Installere > Vent på varselet

LVTVV er et uoffisielt Kodi-lager, som skraper innhold fra offisielle sportskanaler og kilder. Derfor anbefalte det å bruke en VPN når du snart får tilgang til UFC 235-strømmer på Kodi.

Få en vpn

Hvordan se UFC 235 på Amazon FireStick

Amazon FireStick har endret seg for online streaming siden det kom inn i bransjen. Mangfoldet av innhold tilgjengelig via Amazon FireStick og FireTV er grunnleggende til å ha det fått et godt omdømme.

Du kan streame UFC 235 på Amazon FireStick ved å laste ned den offisielle UFC-appen som er tilgjengelig i Amazon app store. Det gir tilgang til alle de siste UFC-kampene og PPV-hendelser i HD-kvalitet. Du må kjøpe kjøpt en abonnementsplan før du begynner å streame.

Hvis du er ute etter gratis streamingalternativ på Amazon FireStick, kan du gjøre det ved å installere Kodi på FireStick og strømme gjennom Kodi-tillegg. Hennes er metoden for å gjøre det:

 1. Installer Kodi på FireStick
 2. Åpne Kodi-applikasjonen på Fire Stick
 3. Åpne utvikleralternativer > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.
 4. Følg den nye tilgjengelige illustrasjon ovenfor for å installere Kodi-tillegget og begynne å streame.

Se UFC 235 på Roku

Roku er også et av de beste streamingapparatene som er tilgjengelige i Populære for folk som elsker ubegrenset streaming av online.

Roku støtter UFC 235 slåss live online

Stream UFC på Roku

Roku kan bruke til streaming av filmer, TV-show, dokumentarer, live sport og mye mer. Derfor kan streaming-nørder som bruker Roku også se UFC 235 på Roku gjennom følgende kanaler:

 1. Showtime PPV
 2. Amerikansk TV
 3. ESPN+

Brukere må abonnere på disse tjenestene først ettersom de betalte tjenester, og dette er en betaling per visning-hendelse. En annen ting å huske på noen av disse kanalene kan være geobegrensede og for å omgå disse geobegrensningene, bruker du en VPN-leverandør som er tilgjengelig for streaming.

Se UFC online gratis

Freeloading er noe netizens elsker, og hvis du planlegger å se UFC online gratis, kan du prøve disse streamingkoblingene:

 1. Boksing Nyheter nå TV
 2. Match TV
 3. Uoffisiell UFC YouTube
 4. Kjemp Live

Gratis strømming er morsomt, men det kan bli vondt for deg fordi bilder gratis streaming-nettsteder er opptatt med annonser som fortsetter å dukke opp og flere omvisninger. Derfor er det ditt eget valg å velge det, men jeg vil ikke anbefale det.

Konklusjon

Vi er bare til dager unna en av de historiske UFC-begivenhetene, og sprøytenarkomanen blir skrevet opp av forbipasserende tid. Dette vil være et øye godteri for MMA-fans, da noen av de største navnene er på kampkortene.

Dette vil være Jones ‘første tittelforsvar etter hjemmet og en flott mulighet for Anthony Smith til å forlate og merke da han har klatret godt mot stigen. Begge disse kjemperne har underholdt fansen gjennom hele karrieren.

Fans er alltid nysgjerrige på å finne de beste mulige måtene å streame bilder som er levende, og det er derfor jeg har tenkte å legge det til på forhånd. Så brukerne kommer til å bestemme hva som passer best og velge en streamingstrøm som kan brukes, i henhold til deres behov.

Jeg har krysset fingrene for UFC 235, da vi ikke kan forutse noe som jeg nå har brukt for alle kampene på kortet er av stor intensitet og tøffe. La oss vente og se på hvem som blir seirene av den natten, menn husk, bedre trygg enn beklager. Bruk en VPN mens du streamer for å sikre ditt personvern og beskyttelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map