Hvordan se Conor McGregor mot Khabib Nurmagomedov UFC 229 Fight Pay Per View

McGregor vs Khabib; “Den største kampen i UFC-historien” blir sagt for UFC 229 som skal avholdes 6. oktober 2018. Arrangementet skal etter planen finne sted i T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada. Jeg viser hvordan du kan se UFC 229 på Pay Per View på forskjellige tjenester du allerede har.


Khabib, den lette mesteren er rask bestemt på Conor McGregor, den tidligere mester i divisjon. Rivaliseringen har telt på mye hype blant MMA og UFC fans. Betal per visning (PPV) for UFC 229 forventet å overgå 3 millioner bestillinger, som uttalt av Dana White.

UFC 229 fans over hele kloden blir gal for å se Mcgregor vs Khabib live på nettet i over av helgen. Det dårlige blodet mellom de beste UFC-krigerne har gitt opphav til mange rykter. Menn du kan bruke se UFC 229 med Pay Per View på forskjellige tjenester du allerede har.

Hvordan se UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor på Amazon Prime

Mange brukere bruker allerede Amazon Prime Video-tjenesten for strømmingens behov. Menn trenger bekymring hvis du ikke er tilbake på Amazon Prime, kan du fremheve McGregor vs Khabib på Amazon Prime med Pay Per View. ufc 229 på amazon prime

Kostnaden for betaling per visning for Amazon Prime er USA64,99 dollar.

Følg trinnene nedenfor for å se denne kampen med Amazon Prime:

 1. Logg deg på Amazon-kontoen, eller registrer deg gratis hvis du ikke har det.
 2. Bestill UFC 229 gjennom Amazon (Bestill henne)

Etter å ha kjøpt PPV for UFC 229 kan du se kampen på noen av følgende enheter.

 1. På telefon, nettbrett, datamaskin ved å gå til Amazon nettsted
 2. På strømmenheten din (Apple TV, Roku, Xbox) via Amazon Video-app (gratis å laste ned)
 3. Rett på Amazon FireStick eller Amazon Fire TV uten å laste ned videoapper.

Slik ser du UFC 229 på Sling TV

Prisen for å se Pay Per View på Sling TV for UFC 229 er den samme som Amazon Prime, USA64,99 dollar. Du må imidlertid ha en Sling TV-konto for å se UFC 229 på Sling TV. Menn er det beste som kan registreres for en dagers gratis prøveperiode for Sling TV. se mcgregor vs khabib på slynge-tv

Følg trinnene nedenfor for å se McGregor vs Khabib på Sling TV med PPV:

 1. Logg inn på Sling TV-kontoen din
 2. Gå inn på kontoen din for å kjøpe UFC PPV
 3. Nå åpner nettstedet Sling TV på datamaskinens datamaskin og begynnelsen å se på. Eller Sling TV-app hvis du gleder deg til å se McGregor vs Khabib på mobiltelefonen.

Sling TV er bare tilgjengelig i USA, for å få Sling TV utenfor USA, må du få en VPN og koble til en amerikansk server.

få vpn cta

Hvordan ser UFC 229 på PS4 Live gratis og med betaling per visning

Å se det mest etterlengtede for å kjempe gratis er en drøm for noen fan. Følg trinnene nedenfor for å se Khabib vs McGregor gratis på PS4:

Du kan se UFC 229 gratis på Matchtv.ru, som er et russisk nettsted, og vil hvorfor kreve hos du kobler deg til en VPN og velge en russisk server.få vpn cta

 1. Koble til VPN-leverandøren din.
 2. Få tilgang til PlayStation-megleren.
 3. Type http://matchtv.ru/on-air jeg nettleseren (sørg for at du har koblet VPN til en russisk server).matchtv se ufc 229 gratis

Du vil kunne få tilgang til strømmen gratis på Ps4. Imidlertid, hvis du ser frem til Pay Per View på Ps4 for UFC 229, enn du må følge trinnene nedenfor:

 1. Koble til VPN.
 2. Start PS4 Internet Browser.
 3. Gå over for å besøke UFCs offisielle nettsted.
 4. Logg på med UFC Fight Pass.
 5. Der vil du kunne se Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor på PlayStation 4.

Hvordan se UFC 229 gratis live online

Nylig kom jeg over en nyhet som uttalte på en mann ble arrestert for å ha satt seg før kampen kjempe gratis. Dette fikk meg til å grave Nesten inn i nyhetene. Når kampen nærmer seg i nærheten, vil det være gratis direktesendinger for McGregor vs Khabib på Facebook og Twitter. se mcgregor vs khabib gratis

Det er noe bra som jeg fikk oppmerksom på at min mann ble bøtelagt for å se gratis PPV-strømmer på Periscope. Heng derfor raskt til kampanjer og meld deg på Periscope som en gratis live-app for Android og iOS. En gjeng gjort hit “Go Live”. Med Periscope kan du se McGregor vs Khabib på mobilen din, som enten kan være en Android-enhet eller iOS.

Menn menn som så på kampanjen av UFC 229 ble enormt bøtelagt da ISP-en oppdaget hans beliggenhet. Derfor anbefales å bruke en VPN for å beskrive identiteten din og se i gratis streaming for å være sikker.

få vpn cta

Offisiell promotering av McGregor vs Khabib Fight – The Wait is Over

Konklusjon

UFC 229 er årets mest etterlengtede kamp, ​​du vil helt sikkert ikke få et ønske om å gå glipp av et eneste minutt av denne fascinerende kampen. Ennå sørg for at du har streamingeenhetene din klare å se den ultimate kampen mens den beste jagerflyene i verden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map