Disney + on-Kodi

Lurer du på hvordan du kan se Disney Plus på Kodi? Ikke bekymret deg, siden denne guiden vil dekke alle de viktige aspektene ved å se Disney Plus på Kodi uten å betale en eneste krone.

Disney + er for tiden den mest hypet online streamingplattform over hele verden. Første lanseringer, forventet streamingguruer at den enten ville være en tøff konkurrent til Netflix. Likevel har Disney Plus virkelig fremstått som en stor konkurrent for Netflix, og tilbyr suveren innholdskvalitet og topp funksjoner.

Disney Plus klarte å fange opp og heilt antall over 20 millioner brukere over hele verden i løpet av den første måneden etter lanseringen. Dette viser tydelig popularitet til Disney + rundt om i verden.

Akkurat som Netflix har Disney Plus sin egen innholdsproduksjon samt innhold fra Marvel, Pixar, Star Wars og National Geographic. For øyeblikket et av Disneys eget originale show; Mandalorianeren, er en trend over hele verden.

Du kan se Disney Plus på Kodi uten problemer, men en ting du må huske på det er en geobegrenset tjeneste. Dette er grunnen til at du trenger en VPN for Kodi som vil kunne omgå geo-begrensninger, slik at du kan strømme uten problemer.

Slik ser du Disney Plus på Kodi Leia versjon 18 eller riktig

Du kan se Disney Plus på Kodi Leia versjon 18 eller gjort gjennom Tempest Kodi Addon som har alle de nyeste og populære film og TV-programmene. Følg disse trinnene for å installere Tempest Kodi-tillegget for å streame Disney + innen 5 minutter:

 1. nedlasting Tempest Kodi Addon Zip-fil på enheten din.
 2. En penn Kodi > Klikk i Add-ons tab
 3. Klikk nå på Pakke Installatør (Eske ikon)
 4. Velg Installer FRA glidelås fil alternativ > Bla gjennom enheten din nedlastet glidelås fil, og vent til varselet
 5. Klikk nå på Installere FRA Oppbevaringssted > Bla nedover listen og velg Tempest Repo > Gå til video Addons mappe
 6. Plukke ut Tempest fra lytte > klikk Installere > Vent på varselet
 7. Når du har installert tillegget, vil du finne det Disney TV viser ved å gå til MEST Populær kategori i TV Viser

Slik ser du Disney Plus på Kodi Krypton versjon 17.6 eller nedenfor

Du kan bruke det samme addon som skrevet ovenfor for Kodi Leia versjon, eller du kan også prøve disse Kodi addonene:

 1. Exodus: Installasjonsveiledning for Exodus Kodi Addon
 2. Watch5s: Watch5s Kodi Addon installasjonsveiledning
 3. cCloud : cCloud Kodi Addon Installasjonsveiledning

Slik ser du Disney Plus på Kodi FireStick

 1. Installer Kodi på FireStick
 2. Følg tilgjengelige illustrasjoner ovenfor for å installere Tempest Kodi addon og nyt HD-streaming av Disney-show gratis.

Disney Plus på Kodi feil / rettigheter

Herre de strømmer på Kodi, brukerne over mange feil, menn dette skal ikke være det samme når de streamer Disney + på Kodi. Den eneste feilen du kan møte er en “Ingen strømmer tilgjengelig” -feil.

Hvordan se Disney + på Kodi – Video Tutorial

Disney Plus Ingen strømmer tilgjengelig

Ingen tilgjengelige strømmer er en vanlig feil ansikt for mange brukere som bruker tredjeparter Kodi addons. Årsaker og løsninger for denne feilen blir diskutert i detalj i vår “Hvordan fikse Kodi Ingen tilgjengelige strømmer guide”. Imidlertid må du huske ting, Disney Plus er en geobegrenset strømmetjeneste som ikke kan nå globalt.

Fastsette

For å få tilgang til innholdet, trenger du en VPN som fungerer bra på Kodi. Dessuten kan ikke alle VPN-leverandører få tilgang til Disney Plus, det har en smart DNS- og VPN-blokkering, og det er grunnen til at mange VPN-er mislykkes i å begrense begrensningen.

Etter litt testing og forskning har vi blitt kjent med følgende VPN-leverandør jobber med Disney Plus:

 1. PureVPN (servere: USA, Canada og New Zealand)
 2. SurfShark (servere: Østlige servere)
 3. NordVPN (servere: Chicago og Atlanta)
 4. CyberGhost (servere: USA)
 5. ExpressVPN (servere: Nord- og østlige USA så vel som Australia)

Pakk inn det hele

Disney Plus er en fantastisk online streamingplattform med et stort utvalg av innholdstitler. Innholdet som det er tilgjengelig over denne plattformen er fantastisk, men igjen kommer gratis. Disney Plus krever $ 7 per møteavgift for sine tjenester.

Er det ikke utrolig når du kan få tilgang til mange av innholdstitlene gjennom gratis Kodi Addons og gleder deg over strøm alt innhold uten å bruke noe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me