Hvordan se Floyd Mayweather mot Conor McGregor på Kodi Free Live Online

Merk: Khabib vs Mcgregor UFC 229 vinner mye hype i år. Du kan se Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor live online.


Floyd ‘Money’ Mayweather vs Conor ‘Notorious’ McGregor i Las Vegas 26. august setter en stopper for en etterlengtet spekulasjon der de mest solgte jagerflyene i verden vil gå head-to-head.

Kampen startet ikke mer enn rikere, men til slutt visste vi alle på det var for mye penger involvert til å bare gi slipp på dette muligheten. Mayweather vil ha et sterkt tak i motstander til tross for han er 40 år gammel, men det største navnet i blandet kampsport vil gjøre det mer interessant.

Men man lurer kanskje på hvordan du ser Floyd Mayweather mot Conor McGregor på kodi? Les videre for å lære hvordan du kan slåss på internett.

Slik ser du Mayweather mot McGregor på Kodi V 17
Hvordan se Mayweather mot McGregor på Kodi V 16
Billigste bruk å se Floyd Mayweather mot Conor McGregor betale per visning
Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money
Floyd Mayweather vs Conor McGregor-billetter

Hvordan se Floyd Mayweather mot Conor McGregor på Kodi Krypton versjon 17

 1. Start Kodi > Gå til innstillinger ikonet som ligger øverst > Klikk på Filbehandler > Dobbeltklikk nå Legg til kilde, en boks vises.Hvordan se Floyd Mayweather mot Conor McGregor på Kodi
 2. Klikk på ‘INGEN’ > Skriv inn URL http://repo.cazwall.com/sc/ > klikk OK > Skriv inn navnet på Mediekilde ‘SC’ > klikk OK.Hvordan se Floyd Mayweather mot Conor McGregor på Kodi Krypton versjon 17
 3. Nå trykker du på ‘Backspace’ smak flere ganger til du er tilbake på Kodi hovedmeny > Klikk nå på Add-ons > Klikk på Pakkeinstallatør ikonet øverst i venstre hjørne.Mayweather vs Conor McGregor kodi slåss addon
 4. Plukke ut Installer fra zip-fil > Klikk på SC > Klikk nå på Oppbevaringssted > Nå repository.simplycaz-1.0.2.zip > Det vil ta tid til å installere depotet.mayweather vs conor mcgregor kodi zip-fil
 5. Klikk nå på Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tillegg > Planet MMA > klikk Installere.Mayweather vs Conor McGregor kodi slåss oppsett
 6. Etter at det tar noen minutter å installere, vil du kunne se Floyd Mayweather mot Conor McGregor slåss på Kodi.

mayweather vs conor mcgregor kodi installere

Hvordan se Floyd Mayweather mot Conor McGregor på Kodi Jarvis versjon 16

 1. Start Kodi > Gå til systemer > Klikk på File Manager > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Klikk Ingen > Skriv inn URL-kode kodivpn.co/repo/simplycaz.zip > Klikk OK > Skriv inn mediekildenavn ‘SC’ > Klikk OK / Ferdig.
 3. Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen ved å prøve “Backspace” -smak flere ganger > Gå til systemet > Velg tillegg > Klikk på Installer fra zip-fil > Finn og klikk på SC > Oppbevaringssted > repository.simplycaz-1.0.2.zip.
 4. Vent til tillegget aktiveres > Velg Installer fra depot > Bare Caz Repo > Video-tillegg > Planet MMA > Klikk på Install > Vent til varsling for tillegg aktiverer øverst til høyre.
 5. Kos deg med kampen!

Billigste bruk å se Floyd Mayweather mot Conor McGregor betale per visning

Kampene vil bli sendt på Showtime PPV, og det kan mange målsettinger få Showtime på enheten din. Showtime har listen over noen av enhetene der du kan se på kanalen. Disse programlederne nedenfor:

Floyd Mayweather vs Conor Mcgregor Showtime Pay per view

UFC vil også gjøre kampene 26. august, menn med og abonnementsgebyr på USD 56,96 i 6 måneder.

Billigste bruk å se Floyd Mayweather mot Conor McGregor betale per visning

Vi antar imidlertid ikke på en person som ønsket å se på en enkelt kamp, ​​vil betale og så heftig beløp for et abonnement på 6 måneder. Så, vi gravde litt dypere og fant ut på UFC og tilbyr variable priser for fans som bor i forskjellige land. Se på denne tabellen nedenfor:

LandUFC-Priser
USAUSD 56,99
Canada43,75 dollar
Filippinene18,45 dollar
MalaysiaUSD 59,99
RusslandUSD 27,20
 • Alle priser er i amerikansk dollar

Nå, hvordan får du en fordel av dette tilbudet? Du kan abonnere på en VPN-tjeneste og endre din beliggenhet til Filippinene, for å få gjort. VPN gjør det umulig for regjeringer og internettleverandøren din spore kan gjøre din, og slik vil den vise din beliggenhet i Filippinene.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Fight Money

De anslåtte forfølger for Mayweather vs McGregor-kampen er svimlende. Jeg følger Keith Idec fra Boxing Scene anslås det på Mayweather alene i det minste kunne tjene 100 millioner dollar. Ideell kan dette tallet vandre brannmester brukt hvis hendelsens monetære beregninger oppnås.

Conor McGregor kan eliminere en pris på minst 75 millioner dollar, som en kvinnelig gjenger som noen av kampene, og noen gjenger har gjort på UFC. Den offisielle vesken for kampen blir gjort tilgjengelig 25. august, og en dag før kampen ved innvekten.

Aussie Media rapporterer vesker for Floyd vs Connor

Floyd USD 400 millioner
McGregor 127 millioner dollar

Antatt PPV-mål blir truffet # MayweatherMcGregor

RT

– Boxing Kingdom (@ BoxingKingdom14) 15. juni 2017

Floyd Mayweather vs Conor McGregor-billetter

Mayweather vs McGregor fight-billetter er fremdeles ikke tilgjengelig for salg av ledelsen. Det er antas at det på VIP-billetter kan komme opp i 19 000 dollar per billett. I mellomtiden har mange falske nettsteder benyttet anledningen til å lokke fansen ved å selge falske billetter.

Dana White, administrerende direktør for UFC, har hatt saken til Twitter der han bekreftet at de noen gang ikke har noe særlig seg for billettprisen, og fansen må være klar over disse falske selskapene.

Billetter er IKKE i salg enda. Vennligst ikke bli dratt av. Dette pengene refunderer IKKE fansen penger. Vi vil kunngjøre når tix goonsale pic.twitter.com/Z7KAAhkcVI

– Dana White (@danawhite) 23. juni 2017

Floyd Mayweather vs Conor McGregor statistikk

Til tross for på Conor McGregor og en hard motstander i kampen, har han tapt 3 kamper totalt i UFC-karrierer, mens han vant 21 kamper. Hans siste kamp i november mot Eddie Alvarez tjente ham til UFC-divisjons titler samtidig.

Floyd Mayweather vs Conor McGregor statistikk

Mayweather har en svimlende statistikk på 49-0 i sin profesjonelle boksekarriere. Han beseiret Manny Pacquiao mot alle odds og trosset mange for å bli den største bokseren i sin tid. Han har helt klart og overhånd i denne kampen, eller når han har sammenlignet med grunnlag av statistikk, fordi fakta ikke lyver.

floyd mayweather slåss statistikk

Floyd Mayweather vs Conor McGregor Prediction

Siden kampen vil bli holdt under bokseregler, gjør Mayweather derfor og en sterk favoritt til å vinne konkurranser. Imidlertid vil de uvanlige spillene til Conor McGregor søke etter noen problemer for de mest ubeseirede mennene, men det viser ikke noe i McGregor vil beseire Mayweather.

Det er sterkt spådd på McGregors rekkevidde til armene vil være nøkkelen til sjansene hans. Det er ingen tvil om på McGregor som har lange armer, men det ville være interessant å se om han kunne kaste slagg fra sjeldne vinkler. Nylig la McGregor ut et bilde som sannsynligvis avslutter all kritikk fra analytikere.

Hele 74 tommers rekkevidde. Og jeg er i ortodoks.

Et innlegg delt av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) 2. jul. 2017 kl. 12:20 PDT

Til tross for noe som er mot McGregor, legger vi definitivt pengene til Conor ‘Notorious’ McGregor fordi han er den eneste fighteren som jeg står til sjokkere alle i verden. Veien å gå McGregor!

Del gjerne hvordan du ser mayweather vs mcgregor i kodi gratis guide for sosiale kanaler, og spør gjerne kommentarer.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map