Den åttende sesongen av verdens mest populære TV-serie; Game of thrones er rett rundt hjørnet, og hypen er den enn noen gjeng. Fansen blir utålmodig da dette er den siste sesongen av dette fantastiske TV-showet og skjebnen til Westeros og de syv kongedømmene vil være festet i det.

Hvis du er en Game of Thrones-fan og lurer på hvordan du kan se Game of Thrones på Kodi, så har du kommet til rett sted. Vi har valgt alt du trenger i denne guiden, slik at du ikke får problemer når du kan prøve å streame dette fantastiske showet.

Den siste sesongen av Game of thrones sendes på HBO 14. april, og denne sesongen vil bare ha seks seksjonen. Forsikre deg om at du er klar for å streame Game of Thrones sesong 8 online, fordi du ikke har råd til å gå glipp av handlingen og dramaet i denne sesongen.

Game of Thrones Season 8 Official Trailer av HBO

Kilde: Game of Thrones Official

Hvordan se Game of Thrones sesong 8 på Kodi Leia 18

 1. En penn Kodi > Klikk på Gearikon å gå til innstillinger > Klikk på Filbehandler.
 2. Dobbeltklikk på Legg til kilde > En dialogboks åpnes > klikk og skriv inn dette URL: http://legionworldtv.com/zips/ > klikk ok > Navngi denne kilden som MrFreeworld > klikk OK > klikk OK for å lukke dialogboksen.
 3. Gå tilbake til Hovedmeny > Klikk på Tillegg fra venstre meny > Klikk på Boksikon fra øverste venstre hjørne.
 4. Klikk på Installer fra zip-fil > Bla nedover listen og velg MrFreeworld > Plukke ut mrfreeworld.zip > Vent på varselet.
 5. Klikk på Installer fra depot > En penn MR GRATIS VERDEN > Gå til Video-tillegg > Bla nedover listen og klikk på placenta > Truffet Installere > Vent på varselet.
  Lista över bästa FireStick-appar som finns tillgängliga i Amazon App Store för 2020

Når varslingen vises, kan du gå tilbake til hovedmenyen og få tilgang til dette tilleggsprogrammet fra avsnitt om videotillegg.

hvordan du kan se trone-spill på kodi gratis

9 Game of Thrones hus

Slik ser du GoT 8 på Kodi Krypton versjon 17.6

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger (Girikon) fra venstre kolonne.
 2. En penn Fil sjef > Dobbeltklikk på Legg til kilde alternativ > Klikk der det står <INGEN> og skriv inn denne URL-en ‘Http://www.lvtvv.com/repo/’ > klikk
 3. Gi mediekilden navnKodil Repo ‘ > klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.
 4. Gå tilbake til hovedmenyen > Klikk på Legge tilons tab > Klikk på Eske
 5. Klikk på Installer fra zip-fil alternativ > Klikk på Kodil Repo fra lytte > Plukke ut kodil-1.3.zip > Vent på varselet.
 6. Nå, klikk på Installer fra depot > Klikk på Kodil Repository > Gå til Video-tillegg mappe > Bla nedover listen og velg incursion > klikk Installere > Vent på varselet.

Slik ser du Game of Thrones på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Åpne Kodi > Gå til systemer > Klikk på File Manager > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Skriv inn nettadressen http://jesusboxrepo.xyz/repo/ hvor det står ‘Ingen’ > Skriv nå mediekildenavnet ‘Jukebox’ > Klikk OK.
 3. Gå tilbake til Kodi-hovedmenyen > Klikk på Systemer > Deretter Innstillinger > Add-ons > Installer fra zip-fil.
 4. Klikk på Jesusbox >  Finn og klikk dokument repository.jesusboxtv.zip > Vent til depotet blir installert.
 5. Installer fra depot > Klikk på JesusBox-arkivet > Video-tillegg > Genesis Reborn > Installer tillegget.
 6. Besøk nå Kodi Main Menu > Add-ons > Genesis Reborn an Enjoy!
  Hur man installerar i4atv på Kodi Leia, Krypton och Jarvis på mindre än 3 minuter

Beste Kodi Game of Thrones-tillegg

For å se Game of Thrones sesong 8 på Kodi, er det andre kodi-tillegg utenom Genesis Reborn. Hennes lytt over beste Game of Thrones Kodi-tillegg og strømmen sesong 8-episoder gjennom episoder fra tidligere sesonger:

Beste Kodi Game of Thrones Addons

 1. Exodus
 2. Gurzil
 3. Covenant
 4. 123Movies
 5. SALTS
 6. Føniks
 7. Specto
 8. HEVC VideoClub
 9. Poseidon
 10. ildflue

Kodi Game of Thrones-undertekster

Det kan være veldig deprimerende når du har fulgt hele trinn-for-trinn-guiden for å installere Kodi Game of Thrones 8 addon. Menn til slutt når episodene begynner å strømme, er det ingen undertekster for Dothraki-språket.

Vi har funnet og brukt der Kodi Game of Thrones-undertekster kan legges til en ganske enklere metode. Det er til metoder beskrevet, din manuelt og automatisk.

Kodi Game of Thrones-undertekster

Metode 1: Installere Kodi Game of Thrones-undertekster manuelt

 1. Start Kodi > Klikk på tillegg > Klikk nå på “Package Installer” -ikonet øverst til venstre> Installer fra depot > Kodi tilleggslager > teksting > Finn og klikk på Subscene.com.hvordan du kan se trone-spill på kodi med undertittel
 2. Klikk på Install > Vent til tillegget aktiveres > Gå til Kodi hovedmeny > Gå til Innstillinger > Klikk på spillerinnstillinger.game of thrones substitles on kodi
 3. Klikk på fanen Språk som er oppført loddrett på venstre side av skjermene > Du kan endre språket for undertekster ved å klikke på alternativet ‘Språk for å laste ned undertekster for’.hvordan du legger til firmaet for å se tronspill på kodi
 4. Neste gang du ser Game of Thrones-episoden på Kodi, vil du kunne se underteksten.

Metode 2: Installer automatisk Kodi Game of Thrones-undertekster

 1. Start Kodi > Gå til tillegg > Klikk på pakken Installer-ikonet > Installer fra depot > Bla ned og klikk på Tjenester > AutoSubs > Installere.game of thrones auto undertekster på kodi
 2. Videoen vil gi deg del til Kodi Game of Thrones-episoden når du ser videoen neste gjeng.
  Hvordan installere Brettus Kodi på Leia, Krypton, Jarvis og Firestick

Slik ser du Game of Thrones på Kodi HD

hvordan du kan se tronspill i HD på Kodi

Hvis du ikke vil gå til akkord med kvalitet, kan du distribuere Kodi Game of Thrones på HD ved å installere HEVC VideoClub. Den streamer-videoene i HD og i 3D-kvalitet som kan være tilgjengelige i komprimert format.

Forventninger fra Game of Thrones sesong 8

Traileren to Game of Thrones Season 8 har virkelig mange spørsmål og konspirasjoner. Traileren viser Jon Snow og Daenerys som marsjerer med hæren gjennom Winterfell og Arya Stark og Sansa Stark overasket over å se dragerne flyr over festningen. Dra som flyr over Winterfell er en viktig ting å merke seg fordi ingen drage har fløy dit i mer enn de siste 100 år.

Sam og Bran fikk vite om sannheten til Jon Snow på Bastard, men den sanne arvingen til jerntronen. På den andre siden dukket også Tyrion Lannister, som var veldig opptatt av forhold til Jon Snow og Daenerys, opp i traileren med og bekymringsfullt uttrykk. Vi kan ikke måle hva han var bekymret for da han bare dukket opp i traileren en gjeng.

Jon Snow og Daenerys kan se de fantastiske stedene, og trailere ender med på hesten til White Walkers og en fest festning. En serie av denne traileren, som er på alle forbereder seg til en kamp, ​​og tilsynelatende er det mot White Walkers.

Du kan se Game of Thrones gratis på Kodi med ovennevnte retningslinjer. Menn hvis du trenger å holde deg utenfor juridiske problemer, kan det være lurt å få en Kodi VPN for å spille trygt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me