Hvordan se HBO, HBO Go og HBO Nå på Kodi

HBO er den beste TV-kanalen over hele kloden, og den uttalelsen stemmer på grunn av de mest populære TV-programmene som sender av nettverket. Game of Thrones, Silicon Valley, Westworld, er noen av de mest populære TV-programmene som er omtalt på HBO.


Ingenting har blitt bedre enn HBO, ikke engang Netflix når det skal brukes om produsent på TV-serien. Imidlertid kan man lokke på hvordan man ser HBO på Kodi fra hele verden. Denne guiden vil gi deg en fullstendig forståelse av hvordan du kan streame HBO sammen med andre IPTV-kanaler.

Dette er imidlertid å huske på hos HBO Nå og HBO Gå kreft og Kodi VPN for å streame kanalen. HBO er en amerikansk kanal, så den er kun autorisert for å få landet rundt i hele verden. Les videre for installasjonsveiledningen.

Slik ser du HBO på Kodi Krypton versjon 17.6 eller riktig

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger (Utstyr) ikon > Klikk her Fil sjef > Dobbeltklikk på Legg til kilde alternativet fra venstre kolonne.Slik ser du HBO på Kodi Krypton versjon 17.6 eller riktig
 2. En dialogboks åpnes, klikk <INGEN> og skriv inn dette URL “Http://mavericktv.net/mavrepo” og Klikk OK > Navngi denne kilden som “Maverick” > klikk ok > klikk ok igjen for å lukke dialogboksen.installatør HBO på kodi krypton
 3. Tilbake til Kodi hovedmeny og klikk på Add-onsmaverick repository for å installere HBO på kodi
 4. Klikk nå på Boksformet ikon fra øverste venstre hjørne.hvordan legge til HBO kodi addon for å se tronespill
 5. Å velge Installer fra zip-fil alternativet fra listen > Bla nedover listen og klikk på Maverick.HBO kodi addon zip-fil
 6. Klikk nå på maverickrepo-3.8.zip og vent til varselet.se HBO Gå på kodi
 7. Klikk nå på Installer fra depot og velg MaverickTV repo fra lytte > Gå til Video-tillegg mappe > Klikk på Maverick TVhvordan du installerer hbo på kodi firestick
 8. klikk Installere og vent til varselet dukker opp når det andre programmet er installert.hvordan du konfigurerer hbo på kodi jarvis
 9. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Klikk på Legg tilons tab > Gå til Video-Add-ons seksjon > Klikk på Maverick TV > Klikk på Maverick TV live og gå til Direktesendt TV mappe > Bla nedover listen og velg HBO.

Slik ser du HBO på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

 1. Start Kodi Jarvis > Gå til systemet > Klikk på File Manager > Dobbeltklikk Legg til kilde > Klikk Ingen for å skrive URL-adresser http://archive.org/download/
  repository.streamhub / Click Done > Skriv inn navnet for depotet, din “Streamhub” > Klikk på Ferdig > Klikk OK.
 2. Gå til Kodi-startskjermbildet > Klikk på systemet > Deretter tillegg > Velg Installer fra zip-fil > Streamhub > repository.streamhub.zip > Vent til den installeres.
 3. Installer fra depot > Streamhub-lageret > Video-tillegg > Klikk på StreamHub > Installere.
 4. Gå til Kodi-startskjermbildet for å se HBO på Kodi > videoer > Add-ons > Streamhub > Direktesendt TV > Android API > Mobdro > Bla nedover og søk etter HBO, klikk på den og gled deg over å se på.

Hvordan se HBO på Kodi – Video Tutorial

Se hvordan du kan få HBO på Kodi 2017 ved å se veiledningsvideoen. Den delen og den komplette guiden for å installere HBO slik at du kan se på favoritt-TV-programmene dine.

Hvordan ser HBO nå på Kodi

HBO Nå er ikke tilgjengelig på Kodi ettersom depotene som ble brukt til å streame kanaler, har blitt fjernet av lovhåndhevelser. Imidlertid kan du vise hvordan det vises på HBO Nå ved å installere Covenant-tillegg på Kodi.

Installasjonsveiledningen sammen med videoopplæringen lar deg installere Covenant slik at du kan se på showet som det er tilgjengelig på HBO Now. Du kan for eksempel se True Detective, The Left Overs, The Silicon Valley og mange andre show uten å bruke en krone.

Hvordan se HBO på Kodi Fire Stick

For å se HBO på Kodi Fire Stick, må du slå PÅ ADB-feilsøking og ukjente kilder slik at du kan installere HBO på Fire Stick. Etter at du må besøke Fire Stick-hjemmesider og klikk på apper som leder deg til Kodi-appen. Hvis du bruker et fengsel ødelagt Firestick, anbefalte det å bruke en VPN på Firestick for å sikre sikkerhet. Derfra må du følge de samme trinnene som beskrevet for installasjon på Kodi Krypton eller Kodi Jarvis.

Hvordan ser HBO nå på Kodi Fire Stick

I Kodi Fire Stick kan du ganske enkelt se HBO Now ved å laste ned HBO Now-appen fra Amazon Appstore. Det er den enkle måten å laste ned appen, men som trenger abonnementsavgift når du har åpnet den. Hvis du allerede er tilbake på HBO Nå, er du bare nødt til å skremme unna å se på kanalen.

Hvordan se HBO Go på Kodi Fire Stick

 1. Følg installasjonsstrinnene nedenfor for å se HBO Gå på Kodi Fire Stick:
 2. Åpen ildpinne > Siste ned HBO Go-appen > Åpne appen når den er installert.
 3. Klikk på Aktiveringsenhet slik at du får en aktiveringsskode > Skriv inn den koden på datamaskinen din.
 4. Åpne datamaskin din og klikk på HBOGO.com/activate. Hvis du er utenfor USA, vil du kreve en Kodi VPN for å få tilgang på grunn av geobegrensninger.
 5. På siden kan du velge Amazon Fire TV eller Fire Stick og klikke på Fortsett.
 6. Hennes må du velge din TV-leverandør > Skriv inn ditt brukernavn og passord for TV-leverandøren. Hvis du ikke har brukernavn og passord, kan du kontakte TV-leverandøren din.
 7. Nå må du oppgi aktiveringskoden fra TV-en og det valgte alternativet.
 8. En suksessmelding fra HBO Go vil fortelle deg når du er klar til å se HBO Go. Nyt!

HBO på Kodi feil / rettigheter

HBO som en av de mest forutsatte underholdningskanalene innenfor Kodi-brukere har forårsaket mye varme for tilleggsutviklere. HBO på Kodi ble populært på grunnlag av streaming av Game of Thrones, som det er det mest populære TV-showet i verden. Anti-piratkopieringsbilder som DMCA la merke til mange streaming-nettsteder som er gratis streaming av dette showet, og Kodi-tillegg var på toppen av lytte.

Mange Kodi-tillegg som tidligere har vært vertskap for HBO-kanal i biblioteket deres, enten lagt ned eller utelukke HBO-biblioteket fra grunnen av habiliteten fra bildet og det piratkopierende presset fra HBO Network.

Noen av de hyppigst motstå feilene på grunn av disse skadene mot piratkopiering av HBO er diskutert nedenfor:

Kunne ikke installere avhengighetsfeil

En avhengighetssvikt oppstår hvis tilleggslageret er foreldet eller mangler noen filer. Hvis du står over dette problemet mens du bruker HBO på Kodi, må du være noe galt med tillegget du bruker.

Fastsette

Prøv å fikse denne feilen ved å oppdatere innlegget. Hvis det ikke hjelper, må du bytte til et annet Kodi-tillegg som det som ikke er nevnt i denne guiden.

Kunne ikke koble til depot

Problemet med tredjeparter Kodi-tillegg er ved depotene deres fortsetter å slå seg av eller noen ganger ikke klarer å koble seg til. Årsaken bak denne feilen er enten endringen i URL for depotverten eller stopper av depotet.

Fastsette

Kontroller først kildeadressen manuelt, om den arbeid eller ikke ved å starte den i nettleseren. Hvis depotet er online, må du sjekke kildeadressen du har skrevet inn for å gå til File Manager. Forsikre deg om at du har lagt inn den riktige URL uten mellomrom.

Hvis depotet ikke fungerer, kan du søke etter et alternativ som har HBO-kanal i biblioteket og installere det. Dette er det optimale løsningen i slike tilfeller.

Pakk inn det hele

HBO har mange populære TV-serier som det er vanskelig å ignorere. Du kan få HBO på Kodi 2017 ved å følge trinnene som er fremtredende i guiden, og med hjelp av dem kan du se Game of Thrones online, Westworld, Veep og så mange andre TV-serier. HBO kan også installere på din Fire Stick-enhet, hvis installasjonsprosess også er gitt. Hold deg rundt for flere flotte kodi-tillegg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map