Ser du etter den beste måten til å se UFC 235 live online, ta en tur gjennom denne guiden, og jeg kan forsikre deg om at du vil finne det beste målet å streame dette PPV-arrangementet. Vi har dekket en rekke måter å streame denne begivenheten fordi hver bruker har sin egen foretrekker.

Contents

Offisiell kampanje for UFC 235

Kilde: UFC – Ultimate Fighting Championship

Slik ser du UFC 235 til laveste pris per betal per visning

UFC tilbyr sin dedikerte UFC PPV-tjeneste, som enkelt kan benyttes fra hvor som helst i verden.

Imidlertid er det en vri i denne historien!

UFC PPV-abonnementsavgift er forskjellig i alle regioner, USA, må du betale $ 64,99 og $ 91,96 for en 6-måneders plan.

ufc ppv US

Mens du er i Filippinene, må du betale 920,00 £, som når du konverterer, koster bare opp til $ 17,52. Og med en VPN ville det bare koste deg 28,47 dollar å se UFC 235 PPV, noe som er det billigste alternativet til se UFC 235 live online.

ppv-ufc-peso

Få en vpn

Forskjellen er tydelig, gjør det smarte trekket!

Nå lurer du hvordan du kan benytte deg av denne fantastiske rabatten. Vel, den enkle måten å bruke UFC PPV til å rabattere ved å bruke en VPN-leverandør som har Filippiners-server. Koble til Filippinens server via VPN og begynn å streame UFC 235 til så lav hastighet.

Hvordan se UFC 235 på Amazon Prime

UFC 235 betal per visning på amazon prime video

Amazon Prime er streamingtjenesten Video on demand, som driver av Amazon selv. Tjenesten har mottatt stor ros fra det elektroniske strømningsamfunnet den siste tiden. Siden UFC og Amazon signerer en avtale for å strømme UFC Betal per visning-hendelser, har fans over hele verden mens satt pris på dette trekket.

Amazon Prime tilbyr strømmetjeneste av gud kvalitet, og det er derfor mange mennesker har en tendens til å velge den. Spesielt når du har muligheten til å streame UFC-betaling per visning på det, er utsøkt kvalitetsunderholdning garantert.

UFC 235 vil helt sikkert være en flott på grunn av det fantastiske kampkort som er stilt opp og hele verden gleder seg til dette arrangementet. Nå som arrangementet er så spesielt, vil det definitivt ikke være morsomt å streame det på Amazon Prime. Denne avtalen mellom Amazon og UFC har virkelig lyst mot stemmer for Amazon-brukerne som elsker UFC, siden de ikke trenger å abonnere på noen annen tjeneste..

Brukere kan bestille kampene før arrangementet, eller de kan kjøpe arrangementet etter 4 timer. En annen flott ting med å streame UFC live med Amazon Prime som bruker kan spole tilbake handlingen mens de strømmer den live.

Slik ser du UFC 235 på Sling TV

hvordan du ser ufc 235 på slynge-tv

Sling TV er en av de beste online streamingtjenestene som gir tilgang til et stort utvalg av kanaler og betal-per-visningseventer. UFC-fans kan se UFC 235 på Sling TV ved å forhåndsbestille arrangementet.

Sling TV tilbyr høykvalitetsstrømmer fra live-begivenheter, og når det er tilgjengelig og UFC-begivenhet, og når du ikke kan rådføre deg om å gå til en akkord med kvalitet på strømmen, hvis du har noe slikt. Gjør kjøpet før arrangement og på begivenhetsdager, vil den kjøpede betaling per visning-hendelsen vises øverst i hver kanal på lytt din.

Slynge-TV vil også være et toppunkt for sportsstrømming og spesielt for PPV-arrangør. En ting med Sling TV som du bør huske på Sling TV er en geobegrenset tjeneste som bare er tilgjengelig i USA. Derfor, hvis du har et sted utenfor USA og ønsket å få tilgang til Sling TV, trenger du en VPN-leverandør for å omgå geo-begrensninger.

Få en vpn

Hvordan ser UFC 235 på PS4 Live gratis

se ufc 235 på ps4 jones vs smith

Hvis du har en PS4 og ønsket å streame UFC-arrangementet live, kan du gjøre det uten å betale en krone. Bare segg disse trinnene:

  1. Gå til PlayStation Vue-appen
  2. Registrer deg for en gratis prøveperiode
  3. Gå til Sports delen.
  4. Søk etter ESPN-kanal i lytt over tilgjengelige kanaler (Du kan også registrere deg gratis prøveversjon av ESPN).
  5. Arrangementet vil bli streamet på ESPN fordi det er den eneste offisielle kringkasteren av dette PPV-arrangementet.

Hvordan se UFC 235 gratis live online

Mange som liker å søke på gratis strøm, fordi de ikke liker å abonnere på premium-tjenestene. Hvis du er en av disse menneskene, kan du prøve følgende måter å streame UFC 235 gratis live online:

Fight-Live.com

Fight Live er et dedikert nettsted for MMA-evner, og tilbyr gratis live-strømmer for alle de siste MMA-hendene fra UFC, Bellator, Boxing og WWE. Bare besøk Fight Live-nettstedet, så ser du en liste over tilgjengelige og tilgjengelige kamper i forsiden, og du kan streame dem live med et enkelt klikk.

UFC 235 på Kodi

Når det er strømmet av høy kvalitet, og uten å betale noe gebyr, er Kodi og det beste tilgjengelige alternativet. Den har mange PPV-tillegg for å streame live-hendelser i HD-kvalitet uten noen avbrudd. Du kan streame UFC 235 på Kodi uten problemer, siden det har dedikert UFC-tillegg som gir gratis strøm fra live-arrangementer.

Gratis online streamingkoblinger

En av de vanligste praksisene for mange brukere som kan jakte på gratis online strømmer. Det er mange nettsteder som tilbyr gratis streamingkoblinger, menn som bruker brukerne møter med disse nettstedene, og blir bombardert med popup-vinduer og reklame. Imidlertid kan du prøve å sende dem til å streame hendelsen gjennom disse koblingene, kan du prøve denne lenken, den vil gi gratis HD-streaming.

http://tv.boxingnewsnow.com/

Konklusjon

UFC 235 kommer til å bli en av de beste begivenhetene gjennom tidene, og få noen gode navn på kampanjene og det faktum at til tittelkampene er stilt opp på et enkelt natt. Hypen til denne hendelsen er synlig på den sosiale medier-plattformen, til den tilhengere av konkurrerende krigere viser sin støtte og diskusjonene blir opprettholdt. Det er mange måter å streame UFC 235 på nettet, men mange er ikke klar over dem. Dette er grunnen til at vi kan benytte oss av antallet brukere som kan få tilgjengelige.

Noen av måtene nevnt ovenfor ble brukt av VPN, inkludert gratis streamingalternativer. Ikke bare fordi det vil hjelpe deg med å omgå geo-begrensninger, menn hvis du streamer arrangementer live, vil det kryptere trafikken din og beskrive deg mot bilder og hackere som spionerer etter deg. Så hold deg lagre og bruk og VPN der du skal!