Hva er NFL Network Kodi-tillegg?

National Football League (NFL) Preseason har endelig avspark, og kampene begynner fra 10. september for NFL 2020/2021 sesongen. Arrangementet tenner med 32 lag som kjemper om en NFL-krone. NFL Network er en offisiell kanal som streamer NFL på Kodi med live-kamper på skjermen din.

NFL-strømmer fungerer kanskje ikke i ditt område i grunn av Geo-begrensninger. Den beste måten å se NFL live uten noen begrensninger eller ISP-throttling med med VPN på Kodi. Det vil kryptere trafikken og beskrive identiteten din.

Jeg har vist hvordan vi kan diskutere hvordan du kan se NFL på Kodi. Vi har diskutert offisielle Kodi-tillegg og tredjeparter Kodi-tillegg som kan installeres på Kodi Krypton og Jarvis. Med de nevnte tilleggsprogrammene, se NFL Network på Kodi 2020.

 1. Kodi NFL Sunday Tickets 2020
 2. Hvordan se NFL på offisielle NFL Addon
 3. Hvordan kan du se NFL på gratis NFL Addon
 4. Slik ser du NFL på Kodi 16
 5. Slik ser du NFL-høydepunkter / -reparasjoner på Kodi
 6. Slik ser du NFL på Kodi Firestick
 7. Hvordan få Kodi NFL GamePass gratis

Hvordan se NFL på Kodi Krypton versjon 17 eller riktig

Som diskutere tidligere, for å se NFL på Kodi eller sport på kodi har du til alternativ. Du kan enten se NFL med offisielt tillegg som kreve abonnement, eller du kan se NFL med tredjeparter i tillegg uten abonnement. Vi har diskutert tjenestemannen med abonnement og tredjepart uten abonnementsmetode.

Hvordan se NFL-spill på Kodi (offisielt tillegg)

1) NFL Game Pass på Kodi

 1. En penn Kodi > Gå til Add-ons > Nå bla ned og klikk på Nedlastinger tab.Hvordan se NFL på kodi
 2. Klikk nå på Video-tillegg.Slik ser du nfl på kodi krypton versjon 17 eller nyere
 3. Hennes vil du se en liste over tilleggsprogrammer som er tilgjengelig på din Kodi > Bla nedover for å finne NFL Game Pass tillegg og klikk på det > Klikk nå Installere.nfl game pass på kodi
 4. Gå tilbake til å se tilleggsprogrammet Kodi Hjem-skjerm > Klikk på Add-ons > Video-tillegg > NFL Game Pass > Smak inn Brukernavn og Passord.nfl på kodi-oppsett
 5. Du kan abonnere på NFL HER. Det betales en engangsbetaling av USA124,99 dollar, mens du også kan betale i avdrag fra USA$ 44.99 / avdrag.

nfl offisiell kodi addon

2) NFL.com på Kodi

 1. En penn Kodi > Klikk på Add-ons -fanen som ligger i en vertikal meny på venstre side > Klikk nå på Nedlastinger tab.
 2. Plukke ut Video-tillegg alternativet fra listen.
 3. Det er en liste over tillegg som vises ordnet i alfabetisk rekkefølge > Finn og klikk på NFL.com > klikk Installere.Hvordan se NFL på NFL.com addon
 4. Gå tilbake til Kodi Hjem-skjerm > Gå til Add-ons > Deretter Video-tillegg > På høyre side av skjermene vil du se listen over tillegg, nedover og klikke på NFL.com og Nyt!nfl.com på kodi krypton versjon 17 eller nyere
 5. NFL.com Kodi-tillegg viser ikke live NFL-kamper, menn bare høydepunkter og analyserer.

Hvordan se NFL-spill på Kodi uten abonnement (tredjeparts tillegg)

1) Elektra Vault For NFL

Elektra Vault har mer enn bare NFL-kamper eller andre idretter du Wins å se. Det tilbyr film, TV-serier og dokumentarer. Hennes vår vår guide for å installere Elektra Vault på Kodi.

 1. Når du installerer Elektra Vault, Åpne tillegg > Bla nedover for å klikke på Live sportsbegivenheter.Hvordan se NFL på Kodi uten abonnement
 2. Hver gjeng-showet er live, vil det vises på denne lytten akkurat som på bildet nedenfor.

hvordan du kan se nfl på elektra hvelv

2) Idrettsverdenen

Sports World har spesielt designet for sportsfanatikere der du kan se mange kanaler som viser live NFL-kamper. Installer Sports World-tillegg fra guiden vår.

 1. Når du installerer Sports World Kodi-tillegg, den den > Klikk nå på Sportskanaler.Hvordan se NFL på Sports World
 2. Hennes vil du se en liste over kanaler som for øyeblikket vises av Sports World > klikk NFL-Nettverk Eller Sky Sports ettersom begge disse kanalene viser NFL-kamper. Nyt NFL på Kodi 2018.

Slik ser du NFL-spill på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor

1) NFL Game Pass

 1. En penn Kodi Jarvis > Klikk på System Meny > Velg valgt Add-ons.
 2. Gå nå til Installer fra depot > Finn og klikk på Kodi tilleggslager.
 3. Klikk på Video-tillegg > Bla valgt nedover og se etter NFL Game Pass > Installere.
 4. Når den er installert, vil den være om ID og Passord. Abonner med NFL nettsted som koster USA124,99 dollar engangsbetaling.

Slik ser du høydepunkter / gjentakelser for NFL-spill på Kodi

 1. En penn Kodi Jarvis > Plukke ut System alternativet foran > Klikk på Add-ons.
 2. Velg nå Installer fra depot alternativ > Bla nedover og velg Kodi tilleggslager.
 3. Gå nå til Video-tillegg > Finn og klikk på NFL.com > klikk Installere.
 4. Dette tillegget er helt gratis, men viser ikke live NFL-kamper. Du kan imidlertid se høydepunkt, analysere før kamp og etter kamp.

Hvordan se NFL på Fire Stick

For å se NFL på Kodi Fire Stick, vurderer vi og tredjeparter i tillegg til Elektra Vault, som kan trenge på installasjonen og Firestick VPN. Følg trinnene nedenfor for å se NFL på Kodi Fire Stick:

 1. Åpne din Fire Stick-enhet > Gå til innstillinger > Deretter System > Klikk nå på Utviklermuligheter > Hennes må du slå PÅ ADB-feilsøking og slå på Apper fra ukjente kilder.
 2. Gå nå til Fire Stick hjemmeside > Klikk på søkealternativet øverst til venstre og søk etter Kodi > Åpne Kodi.
 3. Følg nå trinnene som fremhevet i vår guide for å installere Elektra Vault på Kodi.

Kodi NFL søndagbilletter 2018

IPTV abonnement og premium Kodi-tillegg som inneholder mange PPV-er og live streaming av populære sportsbegivenheter. Imidlertid er jailbreak NFL søndag billett mulig, men ikke anbefalt.

Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket er en kanal som er oppført i dette tillegget som viser live NFL-kamper.

Det flotte med dette tillegget er det mange NFL Sunday Ticket-kanaler som viser NFL-kamper samtidig. Hvis det søler brannkamper på samme tid, vil de dele kanalene sine slik som de inneholder alle disse kanalene. Trinn for å installere IPTV Subs er gitt nedenfor:

 1. En penn Kodi Krypton > Klikk på girformet Innstillingsikon > Plukke ut File Manger > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Tap ‘INGEN’ og type URL http://gfservers.com/repo/ > klikk OK > Skriv inn Navn ‘GF Server’ > klikk OK.
 3. Gå tilbake til Kodi hovedmeny > Gå til Add-ons > Pakkeinstallatør ikonet øverst til venstre hjørne > Klikk på Installer fra zip-fil > GF-serveren > Velg valgt repository.gfserver.zip.
 4. Gå nå til Installer fra depot > GF-Servere > Video-tillegg > IPTV Subs > Installere > Abonner HER for IPTV-abonnement med USA$ 13 / månedlig eller USA$ 132 / årlig abonnement.

Slik får du Kodi NFL Game Pass Free

NFL Game Pass-tillegg kreves et abonnement som du må betale engang for å se alle NFL-kampene i sesongen. Det er noe nytt å få Kodi NFL Game Pass gratis, men du kan benytte deg av tjenesten for en 7-dagers gratis prøveversjon. Du kan avslutte gratis prøveperioder når du vil.

Slik ser du Kodi NFL-avspillinger

For å se Kodi NFL-priser, høydepunkter og ekspertuttalelse, kan du installere NFL.com Kodi-tillegg som er gitt i denne bloggen. Dette er offisielt Kodi-tillegg, og jeg kan finne det i Kodi-tilleggslageret. Dette tillegget gir deg fullstendig innsikt om lagene, spilleren og deres strateg.

Innpakningen

Kodi-tillegg som blir fremtredende i denne bloggen, streamer NFL Network i Kodi 2018 med helvete. NFL er en av de brann mest populære idrettene i hele Nord-Amerika og har lagret tilhenger av å følge. Denne bloggen inneholder hvordan du ser NFL på Kodi og Fire Stick. Så kos deg med å se NFL med Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me