Hvordan se NHL 2018-2019 Live online uten kabel

Sesongen 2018-2019 av NHL startet 3. oktober 2018. Ligaen startet med 31 lag som spiller sin kamper på 31 forskjellige arenaer. Mesterskapet avsluttes 6. april 2019. Så snart begynnelsen startet, begynte NHL-fansen å søke etter flere alternativer for å se NHL-spill online. Denne guiden dekker hvordan du ser NHL live online.


Jeg har vist at vi også kan sløres om hvordan du ser NHL på Kodi. Vi har listet opp og offisiell tilleggsguide sammen med en tutorial for tredjeeparts tillegg.

Hvordan se NHL.TV på Kodi Krypton mot 17.6 eller Kodi Leia

Hvis du ikke vil svare på lav kvalitet eller andre, kan du prøve å installere og offisielt NHL Kodi-tillegg som inneholder NHL-live-kamper. Det er til lignende offisielle Kodi-tillegg, din NHL.TV og NHL Game Center. Abonnementskostnader for NHL.TV er 19,99 dollar. Måned eller USD 119,99 / årlig.

Hun har diskutert hvordan du installerer NHL.TV på Kodi:

 1. Åpne Kodi på enheten din.
 2. Klikk på kategorien Tillegg fra hovedmenyen.
 3. Klikk på ruteikonet fra øverste venstre hjørne.
 4. Klikk nå på alternativet Install from Repository.
 5. Åpne Kodi Repository for tilleggsprogrammer.
 6. Bla nedover lytte og klikk på NHL TV
 7. Klikk på Installer og vent til varslinger som er aktivert for tillegg.
 8. Når varslingen vises, kan du få tilgang til tilleggsprogrammet fra Tilleggs-menyen.

Slik ser du NHL på Kodi Jarvis versjon 16 eller nedenfor (uoffisiell tillegg)

 1. En penn Kodi Jarvis > Klikk på System > Så gå til Filbehandler > Serien hennes Legg til kilde alternativet, dobbeltklikk på det.
 2. klikk ‘INGEN’ når dialogboksen vises > Type Oppbevaringsadresse http://mullafabz.net.rw/Repository/ > klikk Ferdig > Skriv navn på depot ‘Mullafabz’ > klikk Ferdig > klikk OK.
 3. Nå går tilbake til Kodi hovedmeny > Å velge Systemmeny en gjeng til > Klikk på siden Add-ons > Installer fra zip-fil > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Installer fra depot > Rising Tide Repository > Video-tillegg > Stigende tidevann > klikk Installere.
 4. En penn Stigende tidevann Kodi-tillegg > Gå til Sportskanaler > Finne NHL Network HD Eller NBCSN for å se live kamper.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL Streams)

ICANUCK var et gammelt NHL-repository som ble funnet i Fusion Repository. Siden det var et innslag mot TVAddons, falt mange andre lag med det, og ICANUCK NHL Streams var også den.

NHL.TV har nå blitt offisiell tillegg som kan bli funnet i Kodi tilleggslager. Det er ikke nødvendig å installere ICANUCK-depot som ikke tidligere. Det er en enkel installasjonsprosess for NHL.TV nevnt ovenfor.

Hvordan se NHL uten kabel

Det er ikke lenger noe problem å se sportsbegivenheter på nettet på grunn av det fantastiske strømmetjenestene online tilgjengelig i dag. Det er noen av de beste strømmetjenestene å velge mellom for å se NHL live:

 1. Slynge-TV
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

Hvordan se NHL på Sling TV

how-to-ur-NHL-spill-på-slynge-tv

Sling TV er en av de beste online streamingtjenestene som er til byene i USA akkurat nå. Segregerte i forskjellige pakker, hver pakke som tilbyr forskjellige kanaler. Det beste med å streame NHL online med Sling TV ved å få tilgang til begge kringkasterne; NBC og Fox Sports.

En ting å huske er imidlertid på Sling TV sammen med kringkasterne som tidligere ikke var kjent, regionalt nettverk, og de ikke vil være tilgjengelige utenfor USA. Sling TV-tjenesten er geobegrenset, og du kan bare få tilgang til fra andre steder enn i USA ved hjelp av en VPN-tjeneste.

få vpn cta

Se NHL-spill på Fubo TV

how-to-Wach-NHL-online-on-Fubo-tv

Hvis du er europeisk bosatt og ønsket å streame NHL live online, er det det beste alternativet for deg å streame det med Fubo TV. Det er faktisk en amerikansk online streamingtjeneste, men strømmen er ikke begrenset til bare USA og kan nå i Europa.

Fubo TV har veldig rimelige pakker og et stort antall kanaler for å streame live streaming action. Du kan se live NHL-handling på BeIN-sportskanalen som er vert for sendinger fra den offisielle NHL-kringkasteren; NBC Sports.

Stream NHL Online på ESPN

se-NHL-on-espn

ESPN er faktisk et av de beste valgene for streaming av live sportsbegivenheter på grunn av kvalitetskastingstjenesten så vel som HD-streaming. NHL-fans kan abonnere på ESPN online streamingtjeneste og se hvert spill live, og de kan også holde seg oppdatert med siste nyhetsoppdateringer og score gjennom ESPNs nettsted.

ESPN gir imidlertid strømmer for NHL gjennom ESPN + som bare er tilgjengelig i USA. For å få tilgang til ESPN + fra USA i Canada, Storbritannia, Australia for å streame NHL; du trenger en VPN. Få en VPN og koble til en amerikansk server og nyt non-stop NHL-streaming på ESPN.

få vpn cta

Stream regionale og uten markedsføring NHL-spill?

Ut av markedssøl er det begynt å bruke som ofte brukt i mediesendingbransjen, som betyr å gi dempende innenlandske ligaer eller nasjonale ligaer som har regionalt deltakere til andre regioner over hele klassen som offisiell kringkastere ikke kringkaster innhold, eller om det ikke er deres fokuserte markerte segment…

Liknende spill utenfor utvalgte ble forbudt av NHL og MLB fordi det skadelige troverdigheten og markedsandelen for regionale / lokale kringkasterne. Sender av disse hendene har vært geobegrenset, og til og med og elektroniske strømmetjenester har blitt anbefalt å begrense tilgangen til strømmen fra uautoriserte regioner.

En ting du kan gjøre for å streame disse hendene live fra begrensede regioner, kan du bruke forskjellige online streamingplattformer som

 1. DIREKT Nå
 2. Hulu live-TV
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Disse tjenestene tilbyr en rekke sportsstreamingskanaler til brukerne, og deres strømmer kan leies nå ved hjelp av en VPN-tjeneste. Du kan koble til en amerikansk server ved å bruke en VPN, og du vil ha tilgang til direktesendingene.få vpn cta

Hvordan omgå NHL.tv Blackout

Du kan få tilgang til NHL-avbrytelsen ved å omgå geo-begrensninger ved hjelp av VPN. En spør IP-adresse og avslutter din faktiske IP-adresse til IP-adresser til VPN-serveren du har koblet til.

Derfor, hvis du vil omgå NHL.Tv-blackout og se live, så skaff deg en VPN, koble til en amerikansk server og begynne å få tilgang til live strøm fra alle regioner i verden uten å møte noen blokade.

Pakk inn det hele

Med bare en dag igjen i begynnelsen av National Hockey League, har vi gitt forskjellige metoder for å se NHL-kamper på nettet. Det er en offisiell metode med offisiell tillegg, og den er en uoffisiell metode med tredjeparter tillegg. Et abonnementsgebyr på USD 19,99 per måned gjelder for offisielle Kodi-tillegg, mens abonnementavgift for menn gjelder tredje skillnader.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map