PSL er rett rundt hjørnet, og hypen er på topp i luften. Alle cricketfansene har begynt å vise sin kjærlighet og støtte for å favorisere sine sosiale medier når trenden fortsetter å få makt. Jeg vil også bli brukt på dette arrangementet og prøve å finne ut hvordan du ser på PSL.

PSL er det største cricket-arrangementet som arrangeres i Pakistan hvert år under tilsyn av PCB. Dette er ikke bare nok og cricket-turnering, men dette er en begivenhet der alle butikken navnene på cricket-form rundt om i verden kommer til Pakistan og hvor glamourindustrien i Pakistan ser noe deltar i organiseringskomiteene..

Så alle cricketelskere vil få sin Valentinsdag opp da PSL 2019 går av stabelen 14. februar 2019 i UAE med en glamourøs åpningsseremoni.

PSL er det største cricket-arrangementet som arrangeres i Pakistan hvert år under tilsyn av PCB. Dette er ikke bare nok og cricket-turnering, men dette er en begivenhet der alle butikken navnene på cricket fra hele verden kommer til Pakistan og hvor glamourindustrien i landet ser noe deltar i organiseringskomiteen..

PSL 4 Trophy and Teams 2019

psl 4 laglag 2019

Følgende seks lag vil delta i årets PSL-utgave:

 1. Islamabad United
 2. Karachi Kings
 3. Peshawar Zalmi
 4. Quetta Gladiators
 5. Lahore Qalandars
 6. Multan Sultans

Islamabad United var seierne av forrige PSLs tredje utgave (2018), menn vil de kunne beholde tittelen i år? Det er noe alle gleder seg til!

PSL 4 Live Channels / Broadcasters 2019

Land

Kanaler

Geo begrenset? Prøv dette

forente staterPTV Sports, Willow TV (Geo-begrenset)

PureVPN 

($ 2,88 / måned)

Besøk nettsiden >>

StorbritanniaPrimeTV / HumTV
AustraliaIngen offisiell kringkaster (Bare høydepunkter på foxsports.com.au), bruk PTV Sports for Live Streaming
BangladeshGazi TV
U.A.EYupp TV
SrilankaDialog-TV
Vest-IndiaFlow TV
Nord-AfrikaYuppTV
AfrikaSupersport
Pakistan PTV Sports, Ten Sports, Geo Super
 IndiaDSport

Over nevnt er alle kanalene der kan se PSL Live Broadcast eller Online, kan du bruke en VPN-tjeneste for å omgå Geo-restriksjon og fjerne blokkering av strømmer:

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Spesialtilbud: 73% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per måned

Spesialtilbud: 83% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 per måned

83% rabatt

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse

Slik ser du PSL 4 på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger ikon (Tannhjulikon) > klikk Filbehandler > Dobbeltklikk Legg til kilde.
 2. Klikk nå der står og legg til denne kilden nøyaktig http://www.lvtvv.com/repo/ > Klikk OK > Gi denne mediekilden navn Kodil Repo > klikk OK> klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.
 3. Gå tilbake til startskjermen > Klikk på Add-ons Meny > Klikk på Eske ikon (Pakkeinstallatør).
 4. Klikk nå Installer fra zip-fil > klikk Kodil Repo > Klikk nå på kodil-1.3.zip > Vent til varselet vises.
 5. Nå, Klikk Installer fra depot > En penn Kodil Repository > Gå til Video-tillegg > Klikk på ZEM TV > Truffet Installere > Vent på varselet.
 6. Du kan få tilgang til tillegget fra din Startskjermen ved å gå til Add-ons Meny > Bla Video-tillegg > klikk ZEM TV.

Slik ser du PSL 4 på Kodi Jarvis versjon 16 eller riktig

 1. Åpne Kodi Jarvis v16.
 2. klikk System.
 3. En penn Filbehandler.
 4. klikk Legg til kilde.
 5. Klikk der det står og skriv dette URL http://www.lvtvv.com/repo/ > klikk
 6. Navngi denne kilden Kodil Repo> klikk Ferdig > klikk OK.
 7. Gå tilbake til og klikk Startskjermen på System.
 8. En penn Add-ons
 9. klikk Installer fra zip-fil.
 10. Plukke ut Cerebro Repo > klikk kodil-1.3.zip > Vent på varselet.
 11. Klikk på Installer fra depot > En penn ZEM TV > Gå til Video-tillegg > En penn ZEM TV > klikk Installere > Vent på varselet.

Slik ser du PSL 4 i Storbritannia 2019

hvordan du ser psl live streaming

Prime TV og Hum TV vil offisielt kringkaste PSL i Storbritannia. Imidlertid, hvis brukerne planlegger å se det på Kodi, kan de ganske enkelt installere tillegget vi har nevnt ovenfor og følg vår guide for installasjon.

Jeg bruker brukere i Storbritannia får problemer med å streame, kan de bruke en gud Kodi VPN-tjeneste for å omgå geo-begrensninger.

CTA

Slik ser du PSL 4 i India 2019

Dette vil være den første gjengen PSL, din Pakistan Super League, sender i India. Nabolandet har allerede en egen cricket-ekstravaganza-hendelse kjent som IPL som er direkte med PSL, eller vi kan kalle det omvendt. Til tross for hos PSL var en konkret, har pakistansk kanaler sendt IPL de siste gang i Pakistan, i motsetning til India.

Denne gangen vil ha den indiske kanalen DSport mens kringkaste arrangementet bor i India. Dette er sikkert og gud nyhet for alle cricket-fans i India.

Slik ser du PSL 4 på YouTube 2019

Det beste med PSL er på brukerne som enkelt kan se den på YouTube fordi PTV Sports vil kringkaste den live på YouTube. Det er viktig å lagre bekymringer når det gjelder YouTube-sendinger:

 1. Streaminger kan være geobegrenset; derfor vil en Kodi VPN-tjeneste kreves for å omgå Geo-restriksjoner.
 2. For det andre kan det hende at den endelige kamp av arrangementet ikke sendes på YouTube. Likevel er det ennå ikke bekreftet.

Fjern blokkering av PSL-strøm

Slik ser du PSL 4 Live online gratis kamper 2019

Brukere som planlegger å streame arrangementskampene live direkte fra nettleserne sine, kan gjøre det enkelt, ettersom PSL vil bli streamet live på offisielle PSL T-20-webside. Denne strømmen vil imidlertid bare være for de pakistanske seerne.

Når det gjelder internasjonale seere, kan de streame denne begynte live gjennom Cricketgateway.

Lag å se etter i PSL 2019

Jeg år har Lahore Qalandars posert noen av de store navnene i troppen sin som de store AB de Villiers, Corey Anderson, Fakhar Zaman og Mohammad Hafeez. Alle disse spillerne er høye anerkjente over hele verden, og å ha dem i troppen vil gjøre Lahore Qalandars til en sterk tittelkonkurrent.

Den pakistanske skipperen Sarfaraz Ahmed vil lede Quetta Gladiators igjen, og vi har alle sett hans evne som kaptein. Han vet hvordan han kan få det beste fra ditt nettsted. Han har også et stort navn i troppen sin som Sunil Narine, Dwayne Bravo og Rilee Rossouw, som er veldig pålitelige spillere.

Multan Sultan har tidligere kunnet noen av de mest hypede og spennende navnene i troppen deres som Andre Russel, James Vince, Shoaib Malik og Shahid Afridi. Så vi kan si på Multan Sultan også er et team å se opp for.

Hvem skal vinne denne turneringen?

Jeg har passet jeg på Quetta Gladiators, men jeg har personlig personlig rot for Karachi Kings. Dette er hovedsakelig fordi de har noen av favoritttspillerne mine som Colin Ingram, Colin Munro Ravi Bopara og mange andre, som kan overvinne og overkomme etvert lag på banen.

Likevel er det beste med noen idrett i laget som spiller bra på banen i dagens vinner. Så la oss bare håpe ved forankringen min går riktig, og forhåpentligvis vil denne begynne å være et gudteri for øyet akkurat som det var i fjor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me