Hvordan se UFC 235 Jones mot Smith på Kodi Krypton, Leia og på FireStick

Leter du etter og problemfritt alternativ for å streame UFC 235 main event live gratis? Gå gjennom gjennomført guiden vår og se hvordan du enkelt kan se Jones mot Smith på Kodi. Nyt det komplette UFC-arrangementet live på Kodi gjennom det fantastiske Kodi-tilleggene, og gir HD-strømmer med et enkelt klikk.


Jon Jones kom tilbake til åttekanten på UFC 232 med lukt etter 15 måneders suspensjon. Han møtte Alexander Gustafsson og behold UFC Light Heavyweight Championship. Nå er han klar til å forsvare tittelen sin mot Anthony “Lionheart” Smith 2. mars på UFC 235 i Las Vegas, NV.

Anthony Smith er en utmerket spiss og rask i åttekanten, noe som vil være en ting for Jones å huske på. Imidlertid vil Jon Jones ‘Jiu-Jitsu og boksekombinasjon definitivt være brukbar for skinke. Smiths bakkespill er svakt, ettersom han ikke er mye av en grappler, menn Jones bakkespill er sterkt, og dette kan problemet problemer for Smith.

Begge disse kjemperne har kommet til toppen og har holdt seg mot meg gjennom hele karrieren. Selv på UFC 235-pressekonferansen hadde begge disse kjemperne respektfulle bemerkninger for hverandre, som viser deres modenhet.

Livestream UFC 235 på Kodi

Dette kommer til å bli en helvetes kamp, ​​og du har ikke råd til å gå glipp av det. Hvis du har problemer med kringkasting, eller du kan bruke etter en gratis å streame det live på, er det beste tilgjengelige alternativet for deg Kodi.

LAS VEGAS, NEVADA – 31. JANUAR: under pressekonferansen UFC 235 inne i David Copperfield Theatre på MGM Grand 31. januar 2019 i Las Vegas, Nevada.

Kodi har noen av de beste tilleggene for steaming live fight sports action uten å betale noe gebyr. Imidlertid kan streaming på Kodi uten VPN være risikabelt fordi det også er gratis strøm fra noen ganger som er utsatt for piratkopiering. Derfor, være mer sikker enn beklager, bruk og pålitelig VPN-tjeneste for å beskrive ditt privateliv.

Det er dedikerte beste Kodi VPN-leverandør som PureVPN, som har og dedikert Kodi-tillegg. Dette gjør det mulig for brukerne å glemme seg over streaming med Kodi uten problemer med tilkobling. Ved å streame Kodi-tillegg og være koblet til en VPN-server, kan du i tillegg glemme deg over strømløs søknad fordi disse serverne har forbedret nedlastings- og opplastningshastighet.

få kodi vpn cta

Hvordan se Jon Jones mot Anthony Smith på Kodi Krypton 17.6

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger ikonhvordan se ufc 235 på kodi
 2. Klikk på Fil sjef alternativ > Dobbeltklikk på Legge tilkilde alternativ > En dialogboks åpneskodi addon for ufc 235
 3. klikk <INGEN> og skriv inn dette URL http://onenation.info/Repo/ > klikk OK. Navngi denne mediekilden som “Én nasjon” > klikk OK > klikk OK igjen for å lukke dialogboksense ufc 235 på krypton 17.6
 4. Gå tilbake til Kodi hovedmeny og klikk på Legge tilons tabufc235 kodi depot
 5. Klikk på Eske ikon fra øverste venstre hjørnese ufc 235 på planet mma
 6. Plukke ut Installere FRA glidelås fil alternativkodi zip-fil for jones vs smith
 7. Bla i listen og klikk på en nasjon > Klikk på onenation-1.0.5.zip og vent til varseletett land for å se ufc på kodi
 8. Klikk nå på Installere FRA Oppbevaringssted filalternativ > Bla nedover listen og velg One Nation RepositoryHvordan se Smith mot Jones på Kodi Leia 18
 9. Gå til Video-tillegg mappe > Plukke ut Bedrageri > klikk Installere > Vent på varselet

Hvordan ser UFC Jon Jones mot Anthony Smith på Kodi FireStick

Hvordan se Smith mot Jones på Kodi Leia 18

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger
 2. En penn Fil sjef alternativ > Dobbeltklikk på Legge tilkilde alternativ > En dialogboks vises
 3. klikk <INGEN> og skriv dette URL http://www.lvtvv.com/repo/ > klikk OK. Navngi denne kilden som “Kodil” > klikk OK > klikk OK en gjeng til
 4. Gå tilbake til startskjermbildet > klikk Legge tilons
 5. Klikk på Eske ikon fra øverste venstre hjørne
 6. Klikk på Installere FRA glidelås filalternativ
 7. Bla i listen og klikk på Kodil > Klikk på kodil-1.3.zip og vent til varselet
 8. Klikk nå på Installere FRA Oppbevaringssted filalternativ > Plukke ut Kodil Repository fra lytte
 9. En penn Video-tillegg mappe > Plukke ut Planet MMA > klikk Installere > Vent på varselet

Hvordan ser UFC Jon Jones mot Anthony Smith på Kodi FireStick

For å se denne brukte hendelsen på FireStick gjennom Kodi, må du først installere Kodi på FireStick. Etter installering av Kodi, segg disse trinnene:

 1. Åpne Kodi-applikasjonen på Fire Stick
 2. Åpne utvikleralternativer > Slå på ADB-feilsøking og apper fra ukjente kilder.

Følg den nye tilgjengelige illustrasjon ovenfor for Kodi Krypton eller Kodi Leia, begge er lignende prosedyrer, men har forskjellige tillegg.

Konklusjon

Kampene skal neste søndag, menn hypen har nådd sitt høydepunkt, og den vil fortsette å vokse med tiden. Forsikre deg om når systemet spiser opp rust for å streame arrangementet live, og se denne intense anstrengelsen mens begge disse tyrannene går gjennom slag mot hverandre.

Begge disse er dekorerte jagerfly, og de har fått et stort rykte i kampsportindustrien. Dette er grunnen til mange mennesker på dette stedet som en gjeng i livet.

Streaming med Kodi er ikke en kompleks ting, og du vil gi deg en flott opplevelse med streaming av de ovennevnte Kodi-tilleggene. Millioner av mennesker er avhengige av Kodi for live streaming-behov, og Kodi skuffer aldri noen. Likevel anbefales å ha en VPN-leverandør for sikker streaming.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map