Den legendariske Manny Pacquiao vender tilbake til ringen denne søndagen for å møte den argentinske “Boogeyman”; Lucas Matthysse for Welterweight Championship-tittelen, og du kan ikke gå glipp av denne kampen live. Følg guiden vår for å lære hvordan du ser Matthysse vs Pacquiao online ved å bruke Kodi VPN og online streams.

Hvorfor er det så mye hype for Matthysse vs Pacquiao?

Det har vært nesten et år Manny Pacquiao tråkket fot i ringen, og i hele denne tiden hadde han vært opptatt med sin politiske karriere. Verdens eneste verdensmester i åtte avdelinger har nå planlagt å vende tilbake til ringen for å klinke sin niende tittel. Manager for Manny Pacquiao rapporterte at han var borte fra all forretningsvirksomhet på grunn av trening for sin kommende tittelkamp.

På den andre siden Lucas Matthysse; den nåværende velkomstveiledningen er klar til å motta mot Manny Pacquiao, og det er ingen tvil om han er en farlig jagerfly. Forskjellen mellom alderen til disse jagerflyene er ikke så stor ettersom Pacquiao bare er 39 år gammel, Matthysse er 35. Den største forskjellen til å gruble over det ringevnen til de til kjemperne.

hvordan kan du se Matthysse vs Pacquiao slåss live online

Boksing og bekjempelse av sportsfans fra hele verden har øynene opptatt av denne kampen fordi legenden er tilbake og ingen Vil du gå glipp av den. En annen årsak til hypen er på grunn av Pacquiaos kontroversielle nederlag hos Jeff Horn i fjor. Etter hvert mistet han tittelen. Det vil være flott å se ham tilbake i ringen, da vi får se om han har kommet seg etter det nederlaget.

Pacquiao som kommer tilbake etter et år indikerer tydelig på at han ikke vil være den beste formen da han var i sin første gang. Mens Lucas Matthysse er mester, han er i sin synkende fase når refleksene blir svakere. Imidlertid ville han fortsatt ha en overhånd i denne kampen mot Pacquiao på grunn av sin eneste konkurranse.

Hvor kan jeg se Matthysse vs Pacquiao Online?

De offisielle kringkastingsrettighetene til Pacquiao mot Matthysse ervervet av ESPN Plus, og den vil kringkaste kampene live på sin online plattform. ESPN pluss er en flott online strømmetjeneste av ESPN for alle sportsinteresserte. Problemet med denne tjenesten er allerede tilgjengelig, ettersom den bare er tilgjengelig i USA og den geobegrenset.

espn pluss blokkert

Likevel kan du distribuere tilgang til ESPN pluss ved å bruke en VPN-tjeneste og koble til en amerikansk server. En annen ting du kan gjøre er å slå kamp gratis ved å ta en 7-dagers gratis prøveperiode. Selv etter det er abonnementsprisen Så lavt som USD 4,99 per måned.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Spesialtilbud: 73% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per måned

Spesialtilbud: 83% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 per måned

83% rabatt

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse

En annen flott tjeneste som du kan bruke til å se Pacquiao vs Matthysse-kampen er SKY Sports PPV service. Det vil tillate deg å streame hele kampen live uten annonser, etterslep eller avbrudd. Alt du trenger å gjøre er å abonnere på planer og begynne å strømme.

Hvordan se Matthysse vs Pacquiao Live online gratis

Pacquiao vs Matthysse vil være et helvete å se på! Ettersom begge disse kjemperne har en offensiv kampstil og begge er tunge dundere. Du kan se denne kampen live online ved å gå inn på følgende nettsteder / lenker:

 1. Glory667
 2. Frankie Ballard
 3. VIP League

espn pluss gratis prøveversjon

Menn hvis ovennevnte strøm ikke fungerer, er det en måte å se denne kampen live online på ESPN +. ESPN tilbyr en gratis prøveperiode på 7 dager, som du kan registrere deg for hvis du er i USA. Du kan maskere IP-en din med en VPN for å endre din nåværende beliggenhet til USA og starte din 7-dagers gratis prøveperiode for å konkurrere live online gratis.

Få en VPN CTA

Hvordan se Matthysse vs Pacquiao i Argentina Live Online?

Den argentinske bokseren; Lucas Matthysse vil forlate sin tittel mot den filippinske bokseren Pacquiao, og åpenbart er det og søle av nasjonal stolthet. Fans av boksing over hele verden kan se denne spillet live på nettet fra de ovennevnte live streaming-nettstedet, menn og de beste alternativene for Boxing-fansen i Argentina, Digital Place som vil ha live-strømmer av HD-kvalitet i konkurransen.

Hvordan se Matthysse mot Pacquiao på Sling TV

Se Matthysse vs Pacquiao Live online gratis

Sling TV er en av de beste internett-TV-tjenestene som er tilgjengelig på nettet, men akk, den er geo-begrenset til bare USA. På grunn av geo-begrensningen fratas fans av online streaming og så flott online tv-tjeneste som kan oppfylle alle streaming for Binge watcher og streaming geeks. Imidlertid, hvis du har en VPN, kan du få tilgang til det der som helst i verden ved å være bare til en amerikansk server.

Uansett, hvis du er bosatt i USA, kan du enkelt få tilgang til Sling TV og innhold, men ikke uten abonnementsavgift. Likevel er det beste du kan gjøre med Sling TV (hvis du velger det bare for å streame kamper), mens du kan ta en 7-dagers gratis prøveversjon og streame spillet live i HD-kvalitet uten noen av dem.

Matthysse vs Pacquiao Fight Sted og dato

Hvor kan jeg se Matthysse mot Pacquiao Online?

Dette sterkt hypede anfallet vil finne det søndagen; 15. juli (14. juli for amerikanske brukere) på Axiata Arena i Kuala Lumpur, Malaysia. Dette kommer til å være en må-til-se-kamp da begge disse bokserne er fantastiske og de gode boksestilerne.

Matthysse vs Pacquiao-billetter

Matthysse mot Pacquiao er en kamp som alle boksefans gleder seg til og hvorfor skulle de ikke det. Utfordrere som konkurrerer om tittelen og legende i bokseverdenen mens mesteren er en sensasjonell bokser som har kommet med overskrifter i det siste. Alle fans som ønsker å se kamp live på arenaer, kan kjøpe billetter til Pacquiao mot Matthysse slå online fra disse portaler:

 1. Tickbis
 2. Stubhub
 3. SMTickets

Beste Boxing Kodi Addons For WBA vanlige Welterweight Belt

Det er mange beste Kodi Addons tilgjengelig på nettet, menn av dem alle har satt opp mot de 5 beste boksetilleggene. Forsikre deg om at du prøv dem:

 1. Sports djevelen
 2. Joker Sports
 3. UltimateIPTV
 4. UKTurk spillelister
 5. Eurosport Player

Hvordan se Matthysse vs Pacquiao Live Online på Kodi Krypton v17.6

 1. En penn Kodi > Klikk på girikon > En penn Filbehandler
 2. Dobbeltklikk på Legg til kilde > Klikk der det står ‘INGEN’ > Skriv inn denne URLen: http://mavericktv.net/mavrepo/ > Klikk OK > Navngi denne nettadressen som ” MavRepo” > klikk ok > Klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.
 3. Tilbake til Startskjermen > Klikk på Add-ons > Klikk på Box-ikonet.
 4. Å velge Installer fra zip-fil alternativ > Klikk på MavRepo > Å velge repository.maverickrepo-3.4.zip > Vent på varselet.
 5. Klikk nå på Installer fra depot alternativ > Å velge MaverickTV Repo > En penn Video-tillegg mappe.
 6. Å velge Joker Sports > klikk Installere > Vent på varslingen som er aktivert for tillegg.

Nå kan du glede deg over å se kampen live på Kodi med sømløse bekker.

Avsluttende kommentarer

Kampen kommer til å bli fantastisk ettersom begge disse kjemperne har en unik kampstil. Pacquiao liker å bruke jabbhastigheten og fotarbeidet, menn som vil spørre om å være om han vil distribuere den tidligere gnisten og berøringen fremdeles i seg. På den andre siden liker Matthysse å kaste vekten sin med slaggen som gjør ham til en stor aggressiv bokser. Dette sammenstøtet må være vitne til å være vitne til, og vi vet hos dere mennesker som ser frem til det også. Derfor har vi dekket alle nødvendige aspekter for at du kan se spillet live.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me