Hvordan ser UFC 225 på Kodi Live gratis online

Merk: UFC 225 er avsluttet, menn Mcgregor vs. Khabib vinner mye hype i år. Du kan se Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor live online.


UFC Midtvekt-mesterskapet er på linjen da The Reaper alias Whittaker forsvarer tittelen sin mot rivalen som han beseiret etter en tå til tå slående kamp; Yoel Romero. Octagon vil være i brann, og vi kan forsikre deg om at du ikke har råd til å gå glipp av live-aksjon med kodi sport.

Du kan se dette spillet live hvor enn du er, bare segg denne guiden for å se hvem som kjemper og hvordan du ser UFC 225 live.

hvordan se ufc 225

UFC 225 Kampens beliggenhet og dato

Den ultimate kjempeaksjonen blir vitne til jeg vil lørdag 9. juni, og ordningen vil finne sted i United Center i Chicago, Illinois. Arrangementet starter kl 22:00 ETPT.

UFC 225 billetter

Billettene til UFC 225 er nå tilgjengelig for online; ta tak i deg før det er sendt. Du kan besøke følgende nettsteder for å kjøpe billetter, eller du kan besøke det offisielle UFC-nettstedet for billetter:

 1. SeatGeek
 2. United Center
 3. Ticket Master
 4. viagogo

UFC 225 Fight Cards

UFC 225-arrangementet vil bli telt da noen av de mest populære og omtalte krigere i bransjen vil gå mot hodet. Hovedbegivenheten til UFC 225 vil være mellom Robert Wittaker alias “The Reaper” og “the Soldier of God”; Yoel Romero. Siste gjeng disse til mellomvektige tyranene gikk ansikt til ansikt med forskjellige var på UFC 213 og vinnere av kampen var Whittaker.

ufc 225 hovedkampkamp

Det var en episk kamp da begge krigsbanker sammen med all sin kraft og spratt hverandres hode mot lerretet og åttekanten. Imidlertid endte kampen uten på noe KO og Whittaker vant med enstemmig avgjørelse fra juryen. Denne gangen vil begge disse jagerflyene være mer fokuserte og klare til å rive andre fra hverandre, fordi de begge har en ide om hverandres styrke og dyktighet. Hennes her noen høydepunkter fra forrige gjeng de begge møtte hverandre:

Andre kamper på kampanjer vil også være underholdende fordi jagerflyene i disse kampene har noen fantastiske ferdigheter, som du ikke har råd til å gå glipp av. En av kampene på kampkort som det har blitt snakkket veldig om å være av den tidligere World Wrestling Heavy Weight Champion; CM Punk.

ufc 225 kampkortPunk har hatt et tap i begynnelsen av sin karriere henne på UFC, og nå er alt blunk på skinke, og lurer på å finne den nye handlingen igjen i pipebomben. Hennes er det komplette kampkort for å feire øynene dine:

ufc 225 på kodi

UFC 225 kanaler / offisielle kringkastere rettighetsliste

UFC 225-arrangementet vil bli sendt direkte via kabel / satellitt via disse kanalene:

Land / regionkringkastere
AustraliaFox Sports 3
RusslandVGTRK
JapanWOWOW Satellite Network
CanadaFight Network
BrasilGlobo

Hvordan se UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live online uten kabel

Jeg lyser av UFCs kunngjøring om at de hadde lagt ned en annen strømmetjeneste og ville tiltale inf-ringere. Det anbefales å bruke en VPN for UFC 225

CTA

Det hender veldig ofte når du må se og spille, menn som ikke har noen kabel-TV rundt deg, i bilder kan du enkelt gå til disse strømningsnettstedene og se UFC 225 live:

1. PlayStation Vue

Hvordan se UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2 Live online uten kabel

PlayStation Vue er en online TV-tjeneste som startet for 3 år siden av Sony. Akkurat som alle andre TV-tjenester på nettet, brukerne kan se direkte TV-sendere av forskjellige globale kanaler. PlayStation Vue er en av de mest forutspilte videoene på tjenestene som etterspørres, og hvorfor ville det ikke være det? Utviklet av Sony selv, kan vi forvandle den beste kvaliteten på det.

2. UFC.TV

ufc 225 på ufc.tv

UFC.TV er en offisiell UFC-tjeneste for å streame live Betal-per-visningsarrangør online på en rimelig pris i HD-kvalitet. Dette er faktisk det mest problemfritt fra UFC 225-arrangementet live på nettet. En av de valgte fordel med dette er ikke brukt til å møte problemet med å søke etter strømmen av ordningen eller strømmen med mange annonser og strømmen av lav kvalitet.

3. BT Sports

ufc 225 på BT Sports

BT Sports er et britisk kringkastingsnettverk som eies av BT-gruppen. BT Sports er kjent for sin sportsbegivenhetsdekning over hele kloden, og den beste med BT-sport er på det gir live online streaming av sportsbegivenheter. Faktisk skrap mange gratis online streaming-nettsteder BT-sportssendingene og gir det videre til brukerne.

Den faktiske boken til UFC 225 WHITTAKER VS. ROMERO 2

Det er alltid regioner, som billettprisen er kjent enn mange regioner fordi de ikke har mye publikumsdekning. For å dekke flere publikasjoner fra slike regioner, senkes billettprisen. Det beste du kan gjøre for å glede deg over en billigere billett som kan sammenlignes med prisen som tilbys i ditt område, bruk en gud VPN-tjeneste og koble deg til servere i regionen som tilbyr billetter. Hennes er en forskjell i billettprisen i forskjellige regioner:

UFC PPV prissammenligning
Land

Pris

Billig PPV via VPN 
Filippinene17,52 dollar (920 piso)

PureVPN

$ 2,48 / mo (77% avslag)

knapp (3)

Luxemburg 35,40 dollar
Pakistan34,99 dollar
Singapore24,99 dollar

Hvordan se UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Streams online

Ikke alle råd til å kjøpe et online streaming-pass av en begivenhet eller betale for abonnement på livestreams, men du kan alltid dampe det gratis. Vi har den perfekte løsningen på dine gratis streaming-spørsmål, prøv disse streaming-nettsteder for å se UFC 225-arrangement live:

First Row Only.eu

Hvordan se UFC 225 Romero 2 vs. Whittaker Gratis Live Streams online

First Row Sports er et sports dedikert online streaming-nettsted som tilbyr live streamingkoblinger for forskjellige idretter som Fotball, Rugby, Cricket, Combat Sports som UFC og WWE, Motorsports osv. Nettstedets hastighet er veldig rask, og det er derfor det er veldig forespurt av brukere. Streamingkoblingene som skraper og gir fra Sky Sports, ESPN, BT Sports etc. Derfor er det en pålitelig kilde for streaming av UFC 225 live action.

MMA Core

romero vs whittaker på mma core

Ingenting er bedre enn et dedikert MMA-actionnettsted som gir et mangfoldig innhold i høy definisjon. MMA Core er et nettsted som tilbyr alle nyheter, statistikk og livestrømmer fra MMA-verdenen. MMA-kjernen har vært veldig kjent over hele verden for sin servicekvalitet og tilgjengelighet av innholdet.

Fight-Live.com

ufc 225 på kamp live

Fight Live er et one-stop-nettsted for all kamp-live-streaming fra noen av de beste plattformene i kampsportindustrien. Det gir live-strammer for UFC, WWE, Bellator, MMA og Boxing. Besøkende kan enkelt se kampkort sammen med en gang på nettstedet før streaming.

Hvordan se UFC 225 på Kodi Krypton 17.6 eller uten uten kabel

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger > En penn Filbehandler.hvordan se ufc 225 på kodi
 2. Klikk på Legg til kilde > klikk INGEN > Skriv inn denne URL-en: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > klikk OK > Navngi denne URLen som Supremacy > klikk OK > klikk OK en gjeng til.hvordan du ser ufc 225 på kodi krypton versjon 17.6 eller skrevet
 3. Gå tilbake til Kodi Startskjermen > En penn Add-ons Meny > Klikk på boksikon > Clickt Installer fra zip-fil.ufc 225 kodi
 4. Plukke ut Supremacy > Klikk på repository.supremacy-x.x > Plukke ut repository.supremacy-x.x.zip > Vent på varselet.ufc 225 kodi depot
 5. klikk Installer fra depot > Klikk på Supremacy > En penn Video-tillegg mappe.ufc 225 kodi addon
 6. Plukke ut Planet MMA  > Truffet Installere > Lufte for Tillegg aktivert smelting.

ufc 225 kodi guide

Avsluttende ord

UFC 225 vil helt sikkert bli en natt med underholdning, da alle konkurrentene vil bringe handlingen til Octagon. Hele verden har øynene opp for arrangementet, så du må vise deg og spenne deg opp for å se hendelsen live. Denne guiden har detaljerte detaljer om all nødvendig informasjon for å gi deg beskjed om hvordan du ser UFC 225.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map