Oppdater: Netto nøytralitet nede! Jeg gjentar, Net Neutrality down!

FCC gjorde det vi alle var redd for, de opphevet Net Neutrality hos Kodi-brukere, og vi vet på det er hjerteskjærende. Spekulasjon om det har blitt mer intensitet, og alle online-guruer har begynt å skjenke sin mening på forskjellige fora. Alder på gratis internett, lik båndbreddedistribusjon og ubegrenset tilgang er over. Jeg Internetts øyne er brukerne ikke lenger som. Det er et sosialt skille på nettet.

Til tross for alle motstander som ble satt på nettet mot denne avgjørelsen, var det ingen som forestilte seg at det ville skje. Dette har hatt mange online fellesskap og kodebrukere. De største ofrene for hele denne fiaskoen er de små online virksomhetene og kodende streaming geeks. En ting vi vet er det det og alvorlig slagg for Kodi-brukere. Streaming av båndbredde, privatliv og sikkerhet for Kodi-brukere er i fare. Internett-leverandører vil nå stryke båndbredder for de foretrukne kundene, mens andre lider.

Kodi-brukere må bruke et VPN for Kodi, fordi det ikke lenger er, eller snarere et behov. Fordi vil skjule din og gjøre det mulig for deg å få tilgang til Kodi-strømmer med bedre båndbredde. Du vil også kunne få tilgang til de begrensede strømningene.

Net Neutrality Kodi Trend i 2017

nettnøytralitet kodi

Å oppheve nettnøytralitet vil påvirke Kodi-brukere direkte ettersom de kan betale for strømming på nettet. Rask og gratis online streaming vil gå ut av ligninger og brukervennlige personer vil være på spill. Internett-leverandør vil være jeg stå til å begrense Kodi-brukernes tilgang uten grunn i hele tat eller overbelaste dem for å abonnere på bestemte innholdssider. Det er noe som kan skje ved Kodi-brukere som kan blokkere fra å få tilgang til strømmen.

Stemmegivningen for å oppheve nettnøytralitet finner sted 14. desember 2017 under FCC-medlemmene. Uro over det har spredd seg over hele verden, og alle nettmennene har talt imot den. Utbruddet har imidlertid ikke lykkes med å endre komiteens standpunkt for å planlegge videre.

Det har ikke noe å si hvor mye du analyserer det, vi kan bare få noen få resultater av denne planen. Den nøyaktige intensiteten av dens konsekvenser er ennå ikke analyserbar. En ting vi vet er det ikke bare vil bruke brukere, men også små eller nye organisasjoner.

Hvis Pai gjør et grep mot nettnøytralitet, vil det være ild måter Internett vil endre på:

Gratis dataplaner

Bredbåndsleverandører vil tillate forbrukere å få tilgang til det bestemte innhold uten å registrere dem mot datagrenser. For eksempel har Verizon-forbrukere lov til å streame noen av NFL-spillene med datakostnader.

Selv om gratis dataplaner kan være en populær idé under lavtekstforbrukere, da vil de se mer av gratisinnhold, menn som tidligere FCC-styrer Tom Wheeler stiller argument, vil det gjøre det vanskeligere for mindre innholdsinformasjon å få oppmerksomhet.

Kodi-brukere derimot er brukerne av gratisinnhold som kan væreødt til å møte begrensninger i alt innhold som er tilgjengelig på Kodi. Internett-nettsteder som Netflix og HBO vil betale en enorm sum penger for raske internettthastigheter, mens Kodi-brukere vil bruke strømmen på de andre internetthastighetene.

Internett raske baner

Bredbåndsselskaper vil ha gjort det til å tilby raske internettthastigheter til et hvilket som helst betaler og et nytt beløp, mens det vil redusere internetthastigheten for lokale som ikke har råd.

Det er kjent som betalt som prioritering av videostreaming-giganter som Netflix betalte store penger for å sikre sterk nedlastingshastighet.

Økning i utfordringer for små selskaper

Å forlate nettnøytralitet vil favorisere dominerende selskaper som Google, Verizon og Comcast. Som et resultat har hundrevis av investorer og startups skrevet og skrevet til Pai og gitt ham råd om de skader som forslaget hans vil ha for bransjen.

Brevet tar opp for å spørre om å få uten nettnøytralitetsregel, internettleverandør vil ha makt til å velge vinnere og tapere av bransjen. Internett-leverandører vil si at de brukerne som kan betale for det betalte innholdet eller premium-brukerne. Kodi tilbyr tredjeparter tilleggsprogrammer som fortsatt vil være under rampelyset av ISP-er. Resultatet ville føre til begrenset innholdsbruk av Kodi-brukere.

Ny forskrift for teleselskaper

Bredbåndsselskaper vil ikke lenger bli kontrollert av FCC, men de vil bli kontrollert av Federal Trade Commission FTC som ikke har tillatt å regulere telekommunikasjonsselskaper.

Kritikere har ikke nevnt hos FTC ikke har noen autoritet til å gjøre endringer i regler, og heller ikke har kapasitet til å håndtere datamaskinens datamaskin.

Kan en VPN komme seg rundt nøytralitet på Kodi?

Det er åpenbart når alle Kodi-brukere akkurat nå er rasende over dette utviklingsscenariet. Hver bruker er opptatt av å omgå nettnøytralitet.

Vi har alltid anbefalt å bruke en Kodi VPN-tjeneste for å beskrive personvernet ditt mens du streamer online. Jeg tilfeller av å opprette nettnøytralitet og VPN-bruk ikke bare anbefales, det vil bli et behov.

Mennesker er bekymret; kan en VPN komme seg rundt nettnøytralitet? Ja det kan det. Nettnøytralitet VPN-bruk vil skjule IP-en din, og hvorfor kan Internett-leverandør ikke begrense deg lenger. På denne måten vil du gjenopprette VPN til nøytralitet på nettet.

Ingen DNS-lekkasjer og ingen logging vil beskrive brukernes personvern fra internettleverandøren din og gjøre Kodi-brukeren jeg står for å strømme problemfritt.

VPN ProvidersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91Per måned

Spesialtilbud: 73% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per måned

Spesialtilbud: 83% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 per måned

83% rabatt

Besøk nettstedet
Les anmeldelse
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per måned

35% avslag

Besøk nettstedet
Les anmeldelse

Slik omgås nettnøytralitet ved bruk av TOR

TOR er et peer-to-peer nettverk som gir deg anonymitet fra webserverne. Å bruke TOR vil hjelpe deg, hvis du fortsatt er tenker ved VPN kan komme seg rundt nettnøytralitet, kan du prøve TOR. Det kan hjelpe Kodi-brukerne ved å tilby p2p-tunnelforbindelser.

Fortsatt har TOR noen smutthull som kan vise seg å være risikabelt for en bruker.

Tor eller Net Neutrality VPN-er?

TOR har fordelen av å gi anonymitet bedre enn nettnøytralitet VPN fordi den kobles sammen gjennom en serie parallellkoblede tunneler. VPN tilbyr imidlertid en annen geo-server og kobles direkte. Derfor er DNS-lekkasjer på det laveste. VPN har en kant over TOR på grunn av antall servere den har og krypteringsfunksjonen.

Likevel, hvis du vil lukke alle smutthullene, kan du bruke TOR med VPN det beste valget. Bedre kryptering, IP-anonymitet, antall servere og personvern; alt vil bli dekket.

Kodi Net Neutrality Reddit Brukers kommentarer / anmeldelser

Hele trengselen har vekket en gud diskusjon over hele verden og Reddit har blitt og det diskusjonstabell. Det er mennesker som er for og imot denne tilbakeføringen. En av brukerne delte sin mening om denne situasjonen:

nettnøytralitet

En annen bruker delte et veldig legitim synspunkt:

nettnøytralitet reddit

Imidlertid mener denne brukeren ved implikasjon av Net Neutrality forutsagt at alle ikke er riktig, og at de ikke har noe med Net Neutrality å gjøre..

netto nøytralitet reddit gjennomgang

Implikasjonene er ennå til å utfolde seg, og inntil da har vi alle fingrene i krysset!

Siste tankskip

Foreløpig har FCC ennå ikke kommet med et forslag mot nettnøytralitet som ville bringe saken offisielt opp til debatt. Menn til tross for disse spekulasjonene, det er noe som vet hva som vil skje når FCC foreslår og skritt mot nettnøytralitet.

Kodi-brukere vil faktisk være på en radar når det er reglene for nettnøytralitet som er forlatt av FCC. Deres eneste håp er tilstedeværelsen av butikken internettbedrifter på deres side som det også er truet av det nye regelverket som skal settes på stedet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me