IPTV Kodi 18.0 version – 15 bästa IPTV Kodi Leia, Krypton, Jarvis Addons för april 2020

Kodi är inte bara för att strömma filmer och TV-program eller titta på retrokomedi. Användare föredrar det mycket på grund av dess bästa kodi-tillägg som gör det möjligt för användare att strömma sina favorit liveevenemang, TV-program och andra live-program.


Det finns några officiella bästa IPTV Kodi-tillägg 2018 och det finns några fantastiska IPTV-gratis plugins utvecklade av tredjepartsutvecklare också. Men många människor stöter på problem med installation av tillägg eller åtkomst till deras strömmar.

Anledningen bakom är att Kodi Live TV-tillägg är geobegränsade och att deras strömmar inte kan nås utanför deras utsedda region utan stöd av en VPN på Kodi.

Hur man installerar Platinum Smart IPTV Kodi på Leia och Krypton

 1. Öppna Kodi > klicka på kugghjulsikonen (inställningar).
 2. Välj File Manager.
 3. Dubbelklicka på Lägg till källa.
 4. Klicka där det står och skriv den här URL: ‘http://legionworldtv.com/wizard’ > klicka på OK.
 5. Ge namnet på denna mediekälla ‘Legion Repo’ och klicka på Ok > Kontrollera webbadressen och namnet igen och klicka på Ok igen.
 6. Gå tillbaka till startskärmen > Klicka på Tilläggs-menyn.
 7. Klicka på rutaikonen.
 8. Välj Installera från zip-fil > Välj plugin.video.iptvplatinum.zip > vänta på anmälan.

Hur man installerar Platinum Smart IPTV Kodi på Jarvis version 16 eller högre

 1. Lansera Kodi.
 2. Klick Systemet > Öppen Filhanterare > Dubbelklicka på Lägg till källa.
 3. Klick <Ingen> och skriv detta URL: http://legionworldtv.com/wizard > Klick Gjort.
 4. Namnge denna mediekälla Legion Repo > Klick Gjort > Klick OK.
 5. Gå tillbaka till Kodi hemskärm > Gå till Systemet > Klicka på Add-ons meny > Välj Installera från zip-fil > Vänta på meddelandet.
 6. Gå till Legion Repo > Öppen plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. EN underrättelse om tilläggsinstallationen visas.

Platinum Smart IPTV Kodi nedladdning

 1. Ladda ner  Zip fil > Gå till Add-ons.
 2. Klicka på Box-ikonen.
 3. Klick Installera från zip-fil > Bläddra i systemet och öppna den nedladdade zip-filen > vänta på anmälan.

Platinum Smart IPTV Channels List

Här är några av de kanaler som användare kan titta på Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. RÄV
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX USA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Vild TV
 9. World Fishing Network
 10. Hastighet HD
 11. Satsa på TV
 12. Filmtid
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 bästa IPTV Kodi Addons för 2020

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Avgift! TV Live
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB-TV
 9. Cerebro Prime
 10. CW Television Network
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Bästa IPTV-Kodi-tillägg för Leia version 18

1) iTV

Bästa IPTV Kodi Addons

iTV är ett brittiskt TV-nätverk som gör det möjligt för användare att komma åt sitt sända innehåll online. Kodi-användare kan liveströmma alla de brittiska kanalerna live via iTV IPTV Kodi gratis tillägg.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi gratis tillägg

När det gäller strömningskvalitet och funktionalitet är Sylvr utmärkt med händerna ner. Trots att det bara finns några få kanaler är Sylvr ett måste-tillägg i ditt Kodi-bibliotek. Det hade varit bättre om det bara hade någon variation att erbjuda. Men tillägget fungerar bra och gränssnittet är mycket användarvänligt.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv gratis addon

BGTime.TV är en online bulgarisk TV-tjänst som gör det möjligt för användare att prenumerera på sina favorit Bulgariska kanaler. Användare kan spela in, spela upp och strömma sina önskade kanaler. BGTime.TV IPTV-tillägg är ett officiellt tillägg för Kodi-användare, vilket gör att de kan få tillgång till Live TV-kanaler och evenemang genom att registrera sig online.

4) Laddning! TV Live

Avgift! TV IPTV Kodi-lista Streaming

Avgift! är ett sändningsnätverk för streaming av filmer, TV-program, liveevenemang och sportkanaler. Det är populärt på grund av åtgärdsinnehållet som det erbjuder för användare. Kodi-användare kan använda denna tjänst ganska enkelt på sina Kodi-appar genom att installera den officiella Charge! TV Live IPTV-tillägg.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi list addon

Comet är en TV-kanal som sänder innehåll från Sci-genren som upptäckter, historiska konspirationer, innovationer, uppfinningar etc. Kodi-användare kan enkelt komma åt den här kanalen på sin Kodi-app genom att installera Comet TV Live Kodi-tillägg från det officiella Kodi-förvaret.

Bästa IPTV-Kodi-tillägg för Krypton version 17.6

1) D8

Bästa IPTV-Kodi-tillägg för Krypton version 17.6

D8 är en fransk TV-kanal och användare kan enkelt komma åt denna franska TV-kanal och titta på videor via sitt officiella IPTV Kodi-tillägg tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

2) C31

C31 community iptv kodi list Addon

Channel 31 är en inhemsk informations-, utbildnings-, sport- och underhållningsinriktad community-baserad TV-kanal. Det är en icke-vinstdrivande TV-sändningstjänst baserad i Australien.

Innehållet sänds från Mount Dandenong, täcker några okända stjärnor och ankare från Victoria. Nästan 90 program sänds varje vecka och produceras inom landet.

3) ECB-TV

ECB cricket IPTV kodi m3u addon

Detta är ett brittiskt baserat IPTV Kodi m3u som tillhandahåller liveströmmar från de officiella webbplatserna för cricket board i England och Wales.

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u addon

Cerebro Prime är ett fantastiskt IPTV Kodi m3u-tillägg för strömmande sportevenemang och underhållning på Kodi. Det ger också strömmar för filmer och vetenskapligt innehåll.

5) CW Television Network

CW Television Network iptv kodi betalade

CW Television Network är ett amerikanskt sändningsnätverk som sänder några av de mest populära programmen som Flash, Jane the Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries etc. Dess verksamhet styrs av The CW Network, LLC, och dess huvudkontor ligger i Burbank, Kalifornien. Kodi-användare kan enkelt titta på alla program som finns tillgängliga på CW Television Network genom att installera detta bästa IPTV Kodi-betalda tillägg.

Bästa IPTV Kodi-tillägg för Jarvis version 16

1) Darkzide IPTV

Bästa IPTV Kodi-tillägg för Jarvis version 16

En sak som kan ha dykt upp i ditt sinne efter att ha läst dess namn är dess skräckinnehåll IPTV Kodi betalade tillägg. Men det är det inte! I verkligheten är det ett av de bästa IPTV-tilläggena för strömmande kanaler från regioner som Norge, Danmark och Sverige. Den har fantastiska kvalitetsflöden men du kanske stöter på problem med språket.

2) ExPat TV

Expat TV UK Iptv kodi betalade tillägg

ExPat TV är ett fantastiskt IPTV-Kodi-betalt tillägg för strömmande innehåll som endast är geo-begränsat till Storbritannien. Användare kan installera detta Live IPTV-tillägg och strömma sina favoritfilmer, TV-program etc. från kanaler som BBC iPlayer.

3) Bonus.TV

bonus.tv ryska iptv kodi nedladdning

Bonus.TV är en rysk sändningstjänst som gör det möjligt för användare att strömma sina favorit ryska, ukrainska och vissa internationella kanaler också. Användare kan titta på filmer, TV-program och lyssna på deras favoritmusik mycket enkelt genom att installera Bonus.Tv Kodi-tillägget.

4) Boom Boom TV

Boom Boom iptv kodi nedladdning

Boom Boom TV Kodi-tillägget verkligen Boom upp Live TV-add-on-spelet eftersom det är laddat med cirka 1000 Live TV-kanaler att välja mellan och dessa kanaler är från olika regioner som Storbritannien, USA, Spanien etc. Detta tillägg -on har skakat gemenskapen och blev ett av de bästa IPTV Kodi-fria tillägg på kort tid.

5) DFB-TV

DFB TV tyska iptv gratis

DFB är den officiella webbplatsen för det tyska fotbollslaget som tillhandahåller alla inre rapporter och strömmar relaterade till matcher och andra nyheter. Användare kan installera det bästa tyska IPTV-tillägget för att strömma videor och nyheter relaterade till det tyska fotbollslaget.

Platinum Smart IPTV-fel / fungerar inte / problem

Kontrollera loggfel

Den här typen av fel uppstår under installationen av förvaret eller tillägget på grund av de saknade filerna i förvaret eller överdrivna cachedata.

Fixera

Det finns två steg för att fixa detta fel eftersom orsaken är osäker. Rensa först ditt system och tilläggs-cache och försök att installera och öppna tillägget. Om det inte hjälper, försök sedan ominstallera tillägget från ett pålitligt och uppdaterat arkiv.

Det gick inte att installera beroende

Beroende på fel uppstår om användaren försöker installera tillägget från ett föråldrat arkiv / källa eller om värdkällan är avstängd.

Fixera

För att lösa det här felet måste du alltid se till att förrådet som du använder för att installera tillägget är uppdaterat och fungerar bra innan du installerar tillägget.

Platinum Smart IPTV Kodi Recensioner

Att döma efter beröm att Platinum IPTV får över hela världen kan det kallas det mest älskade IPTV-tillägget som för närvarande är i spelet. Vi har samlat några tweets av användare som berömmer detta tillägg:

@ platinumiptv2 älskar mina kanaler kompisar fortfarande. 6 månader och fortfarande älskar det!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31 mars 2018

Utmärkt iptv m8, väl värt pengarna bara betalat för 1 år så glad

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5 mars 2018

@ platinumiptv2 Tack, arbetar lysande, så mycket val ser ut som om jag inte kommer att flytta från tv: n på några månader ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13 januari 2018

Användare har också berömt tilläggsutvecklaren för hans stöd för att lösa sina frågor:

Fick upp det här förra veckan och imponerade hittills. Han var också mycket lyhörd för meddelanden.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31 mars 2018

Sista ord

IPTV Kodi-tillägg som vi har nämnt i den här bloggen fungerar alla och passar efter dina behov och önskemål. Dessa är alla de mest populära IPTV-fria tillägg som finns tillgängliga på hyllan just nu och du kan inte missa ens en av dem, så installera dem och börja strömma direkt just nu. Se ändå till att du använder en Kodi VPN-tjänst medan du försöker de inofficiella Kodi-tillägg för att skydda din integritet online.

Besök vår guide till hur du installerar ett VPN på Kodi för att lära dig mer om det. Du kan också välja en gratis VPN Kodi-tjänst om du inte är villig att betala för den. Det rekommenderas dock starkt att du använder en betald VPN-tjänst på grund av skillnaden i funktioner. Förhoppningsvis nu skulle du ha förstått varför behöver du ett VPN för Kodi med detta tillägg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map