Kodi er ikke bare for streaming av film og TV-serier eller for å se på retro-komedie. Brukere foretrekker det høye på grunn av de beste kodi-tilleggene som mange brukere streame sine favoritt live-events, TV-serier og andre live-programmer.

Det er noen offisielle beste IPTV-tillegg til 2018, og det er noen som får gode IPTV-gratis plugins som er utviklet av tredjepartsutviklere også. Imidlertid er det mange som får problemer med å installere tillegg eller få tilgang til strømmen.

Årsaken var bak på Kodi Live TV i tillegg til geobegrenset og på strømmen deres ikke kan komme utenfor deres utpekte region uten å støtte fra VPN i Kodi.

Hvordan installere Platinum Smart IPTV Kodi på Leia og Krypton

 1. Åpne Kodi > Klikk på tannhjul (innstillinger) -ikonet.
 2. Velg Filbehandling.
 3. Dobbeltklikk på Legg til kilde.
 4. Klikk der det står, og skriv denne URLen: ‘http://legionworldtv.com/wizard’ > Klikk OK.
 5. Gi denne medisinen “Legion Repo” navn og klikk OK > Kontroller nettadresse og navn igjen, og klikk på OK igjen.
 6. Gå tilbake til startskjermen > Klikk på Tilleggs-menyen.
 7. Klikk på boksikonet.
 8. Velg Installer fra zip-fil > Velg plugin.video.iptvplatinum.zip > vent på varselet.

Slik installerer du Platinum Smart IPTV Kodi på Jarvis versjon 16 eller nyere

 1. Launch Kodi.
 2. klikk System > En penn Filbehandler > Dobbeltklikk på Legg til kilde.
 3. klikk <INGEN> og skriv dette URL: http://legionworldtv.com/wizard > klikk Ferdig.
 4. Gi denne mediekilden navn Legion Repo > klikk Ferdig > klikk OK.
 5. Gå tilbake til Kodi startskjermen > Gå til System > Klikk på Add-ons Meny > Plukke ut Installer fra zip-fil > Vent på varselet.
 6. Gå til Legion Repo > En penn plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. EN smelting om tilleggsinstallasjonen vises.

Platinum Smart IPTV Kodi-nedlasting

 1. Sist ned  Zip-fil > Gå til Add-ons.
 2. Klikk på Boksikon.
 3. klikk Installer fra zip-fil > Bla gjennom systemet og det første nedlastede zip-filen > vent på varselet.

Platinum Smart IPTV Channels List

Hun er noen av kanalene som brukerne kan se på Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. REV
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX USA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Vill TV
 9. Verdens fiskerinettverk
 10. Velocity HD
 11. Sats TV
 12. Film tid
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 beste IPTV Kodi Addons for 2020

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Lade! TV Live
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB TV
 9. Cerebro Prime
 10. CW Television Network
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Beste IPTV Kodi-tillegg for Leia versjon 18

1) iTV

Beste IPTV Kodi Addons

iTV er et TV-nettverk i Storbritannia som brukerne kan få tilgang til sitt kringkastede innhold på nettet. Kodi-brukere kan leve strøm fra alle britiske kanaler live gjennom iTV IPTV Kodi gratis tillegg.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi gratis tillegg

Når det brukes strømkvalitet og funksjonalitet, er Sylvr flott, hendene nede. Til tross for at det bare kan få noen kanaler, er Sylvr og må-tillegget i Kodi-biblioteket. Det hadde vært bedre om det bare hadde en viss variasjon å av på. Likevel fungerer tilleggsprogrammet bra, og grensesnittet er veldig brukervennlig.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv gratis addon

BGTime.TV er en online bulgarsk TV-tjeneste som gjør det mulig for brukere å abonnere på sin favoritt bulgarske kanaler. Brukere kan ta opp, spille av og streame de ønskede kanalene. BGTime.TV IPTV-tillegg er et offisielt tillegg for Kodi-brukere, som kan få tilgang til Live TV-kanaler og arrangør ved å registrere seg online.

4) Lading! TV Live

Lade! TV IPTV Kodi-liste Streaming

Lade! er et kringkastingsnettverk for streaming av filmer, TV-serier, live events og sportskanaler. Det er populært på grunn av håndteringsinnholdet som det kan tilby brukere. Kodi-brukere kan benytte seg av denne tjenesten som ganske enkelt på Kodi-appen sin ved å installere den offisielle kostnaden! TV Live IPTV-tillegg.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi list addon

Comet er en TV-kanal som kringkaster innhold av Sci-fi-sjanger som funn, historiske konspirasjoner, innovasjoner, oppfinnelser osv. Kodi-brukere kan enkelt få tilgang til denne kanalen på Kodi-appen deres ved å installere Comet TV Live Kodi-tillegg fra den offisielle Kodi-depotet.

Beste IPTV Kodi-tillegg for Krypton versjon 17.6

1) D8

Beste IPTV Kodi-tillegg for Krypton versjon 17.6

D8 er en fransk TV-kanal, og brukere kan enkelt få tilgang til denne franske TV-kanalen og se videoer via den offisielle IPTV-Kodi-tillegget ditt som er tilgjengelig i det offisielle Kodi-tilleggslageret.

2) C31

C31 community iptv kodi list Addon

Channel 31 er en innenriksbasert TV-kanal innen informasjons-, utdannings-, sport- og underholdningsfokusert. Det er en non-profit TV-kringkastingstjeneste med base i Australia.

Innholdet er sendt fra Mount Dandenong, dekker noen ukjente stjerner og ankere fra Victoria. Nesten 90 programmerer sender hver uke og produsenter innenlands.

3) ECB TV

ECB cricket IPTV kodi m3u addon

Dette er en UK-basert IPTV Kodi m3u som gir livestrømmer fra det offisielle nettstedet til cricketbrett i England og Wales.

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u addon

Cerebro Prime er et fantastisk IPTV Kodi m3u-tillegg for streaming av sportsbegivenheter og underholdning på Kodi. Det gir også strømmer for film og vitenskapelig innhold.

5) CW Television Network

CW Television Network iptv kodi betalte

CW Television Network er et amerikansk kringkastingsnettverk som sender noen av de mest populære showene som Flash, Jane the Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries osv. Driften er kontrollert av CW Network, LLC, og hovedkontoret ligger i Burbank, California. Kodi-brukere kan enkelt se alle programmene som er tilgjengelige i CW Television Network ved å installere det beste IPTV-koden til å installere.

Beste IPTV Kodi-tillegg for Jarvis versjon 16

1) Darkzide IPTV

Beste IPTV Kodi-tillegg for Jarvis versjon 16

En ting som kan ha dukket opp i tankene dine etter å ha lest navnet, er skrekkinnholdet IPTV Kodi betalte tillegg. Det er det ikke! Jeg vil ha det beste IPTV-tilleggsapparatet for streamingkanaler fra Norge, Danmark og Sverige. Den har gode kvalitetsstrømmer, men du kan møte problemer med språket.

2) ExPat TV

Expat TV UK Iptv kodi betalte tillegg

ExPat TV er en flott IPTV Kodi-betalt tillegg for streaming av innhold som er geobegrenset til Storbritannia. Brukere kan installere dette Live IPTV-tillegget og streame favorittfilmene, TV-programmene osv. Fra kanaler som BBC iPlayer.

3) Bonus.TV

bonus.tv russisk iptv kodi nedlasting

Bonus.TV er en russisk kringkastingstjeneste som flere brukere streame sine favoritt-russiske, ukrainske og noen internasjonale kanaler også. Brukere kan se film, TV-serier og lytte til favorittmusikken deres veldig enkelt ved å installere Bonus.Tv Kodi-tillegget.

4) Boom Boom TV

Last ned Boom Boom iptv kodi

Boom Boom TV Kodi add-on virkelig gjort Boom opp til Live TV add-on spillet fordi det er sist opp mot rundt 1000 Live TV kanaler til å velge mellom, og disse kanalene fra forskjellige regioner som Storbritannia, USA, Spania osv. -på har rystet samfunnet og ble et av de beste IPTV-kodene gratis tilleggene på kort tid.

5) DFB TV

DFB TV tysk iptv gratis

DFB er det offisielle nettstedet for det tyske fotballaget som gir alle innvendige rapporter og strømmer relatert til kamper og andre nyheter. Brukere kan installere dette beste tyske IPTV-tillegget for streaming av videoer og nyheter relatert til det tyske fotballaget.

Platinum Smart IPTV-feil / ikke fungerer / problemer

Kontroller loggfeil

Denne typen feil oppstår under installasjon av depot eller tillegget på grunn av manglende fil i depot eller overdreven cache-data.

Fastsette

Det er trinn for å fikse denne feilen fordi den er gjort brukeren av brukeren. Fjern det første systemet og tilleggsbufferen, og prøvd å installere og det nye tilleggsprogrammet. Hvis det ikke hjelper, kan du prøve å installere tillegget fra et lokalt og oppdatert depot.

Kunne ikke installere avhengighet

Avhengighetsfeil oppstår hvis brukeren er ferdig å installere tillegget fra et foreldre lager / kilde, eller hvis hostingkilden er avstengt.

Fastsette

For å løse denne feilen må du alltid sørge for at installasjonen av tillegget er oppdatert og fungerer fint før installasjonen av tillegget..

Platinum Smart IPTV Kodi anmeldelser

Dømt etter ros for på Platinum IPTV får over hele verden, og det kan kalles det mest elskede IPTV-tillegget som for øyeblikket er i spillet. Vi har mot noen tweets av brukerne som berømmer dette tillegget:

@ platinumiptv2 elsker kanalene mine fortsatt makker. 6 måneder og elsker det fortsatt!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31. mars 2018

Utmerket iptv m8, vel verdt pengene nettopp betalt for 1 år så glade

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5. mars 2018

@ platinumiptv2 Takk skal ha jobbet strålende, så mye valg ser ut til jeg ikke skal flytte fra tv-en på noen måneder ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13. januar 2018

Brukere har også berømmet tilleggsutvikleren for hans støtte til å løse spørsmålene sine:

Fikk dette oppsettet for uke og imponerte så langt. Han var veldig lydhør overfor meldinger også.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31. mars 2018

Avsluttende ord

IPTV Kodi-tilleggene har vi omtalt i denne bloggen, alle som passerer etter behov og foretrekker. Disse er de mest populære IPTV-gratis tilleggsprogrammene som er tilgjengelige på sokkelen akkurat nå, og du kan ikke gå fra et av dem, så installer dem og begynne å strømme live akkurat nå. Sørg brukt for at du bruker en Kodi VPN-tjeneste mens du prøvde den uoffisielle Kodi-tilleggene for å beskrive ditt personvern på nettet.

Besøk vår “Slik installerer du en VPN på Kodi” -guide for å lære mer om det. Du kan også velge en gratis VPN-tjeneste hvis du ikke vil betale for å betale for den. Det anbefales å være sterkt til brukeren og betjene VPN-tjenesten på grunn av forskjellige funksjoner. Forhåpentligvis nå ville du ha forstått hvorfor du trenger en VPN for Kodi med dette tillegget.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me