FireStick er den mest forutspalte strømmenheten over hele verden, og den er så åpenbar på grunn av kvaliteten på strømmen den gir. Prisen som brukerne må betale er ny ganske tung, og det er grunn til å velge mange brukere som kan velge Jailbreak FireStick eller bare få en gratis VPN for firestick Kodi. Ikke gå glipp av vår ultimate guide for kodi-addons.

Hva betyr det for Jailbreak en FireStick?

Amazon FireStick er et banebrytende underholdningsapparat som har revolusjonert online streamingindustrien på øyeblikket. Helt siden FireStick kom ut, mange andre mennesker som ser på TV, til det, og hvorfor ikke ville det? Å kunne streame alle favorittprogrammer og filmer via en enkelt enhet og med et enkelt klikk eller noe nytt.

amazon-firestick-banner

En skremmende ting med FireStick er imidlertid på brukerne må betale abonnementskostnader for tjenestene som FireStick tilbyr. Disse abonnementene er veldig høye når de akkumuleres, og dette er noe som devaluerer FireStick.

Dette er grunnen til at brukerne har en tendens til å Jailbreak sine FireStick-enheter. Fengsel som bryter og FireStick betyr å installere en gratis programvare for streaming av medier. Fengselsbrudd er ikke ulovlig og kan gjøre veldig enkelt i å få av minutter. Vanligvis jailbreak FireStick-brukere sine FireStick-enheter for å installere Kodi, som er en topp-linje med streaming-programvare for åpen kildekode.

Kodi vil ikke forhåndsinstallere, og den kan ikke installere direkte på FireStick, hvorfor kreves det og tredjepartsapplikasjon for å installere Kodi på FireStick. Den komplette installasjonsprosedyren til Kodi på FireStick vil diskutere senere i guiden.

Slik Jailbreak Firestick 2020?

Det er å måre å bryte FireStick:

1. Via ES File Explorer

 1. Start din FireStick > Gå til Amazon App Store >Klikk på søk og skriv “ES File Explorer” > Klikk på ES File Explorer fra søkeresultatene.
 2. Klikk nedlasting > Appen vil vare ned og installere på enheten din.
 3. Etter installasjonen klikker du på “Åpne” og ES File Explorer-applikasjoner er klar til bruk.

2. Via Downloader-appen

 1. Kjør din FireStick enhet > Gå til innstillinger
 2. Klikk på Enhet > Klikk på Utviklermuligheter.
 3. Klikk på MuliggjøreApper fra ukjente kilder” > Klikk på “Slå på”.
 4. Klikk og “Sving ADB debugging” > Nå “Aktiver ukjente kilder”.
 5. Gå tilbake til hovedvinduet innstillinger
 6. Klikk på Innstillinger > Deaktiver nå Annonser-ID.
 7. Tilbake til FireStick Startskjermen.
 8. Klikk på søkefeltet og søk etter Downloader .
 9. Klikk på “DownloaderFra søkeresultatene.
 10. Klikk nå på nedlasting ikon og nedlastingen vil starte.
 11. Appen installeres automatisk etter at nedlastingen er fullført.
 12. Åpne applikasjonen etter installasjonen.

Jailbreak FireStick With Computer

FireStick og PC har begge kvinnelige HDMI-portører som betyr at brukere ikke kan utføre jailbreak på FireStick gjennom datamaskiner eller bærbar datamaskiner.

Firestick Jailbreak-kanaler og Firestick Jailbreak-apper

Firestick Jailbreak-kanaler

Det beste med FireStick er det som tilbyr deg alle de beste kanalene og applikasjoner over hele verden, og alt er klikk unna. Hennes er en liste over noen av de beste ildsted-appene og kanalene med hensyn til sang og regioner:

Kabelkanaler tilgjengelig på FireStick

ABC NyheterHuluPopulærvitenskap
NetflixDisney JuniorWillow
Slynge-TVCBSBibelvideoer
CrackleFilmer hvor som helstDaglig bevegelse
Knasende rulleWSJ LiveQFQ.Tv
HBO NÅPÅ&T U-versYahoo
Se ESPNCBS NewsCar Show TV
Se HGTVDiscovery ChannelYouTube
CBS All AccessWWE NetworkForsvars-TV
Se Food NetworkVeddeOm Nom Toons
BBC nyheterCBS Sports

Beste vær-app på FireStick

 1. Tenk, Radar & Varslingsapp

Sportskanaler og apper på FireStick

 1. SETT TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Se ESPN

Musikk-apper på FireStick

 1. Rykke
 2. Spotify

Du kan bruke alle disse appene i henhold til dine behov; noen av disse er betalte apper, andre er gratis applikasjoner og kanaler.

Jailbreak FireStick Ulovlig eller juridisk?

Jailbreak er bare et navn gitt til prosedyrer for å endre FireStick-enhet, som er lovlig. Det er ingen juridiske implikasjoner for brukere å følge i fengsel som bryter FireStick-enhet fordi arten av tilpasninger som kan gjøre det ikke er strid med retningslinjer for personvern.

Imidlertid kan programvare eller applikasjoner du installere og bruke for strømming etter å ha lagt ut og jailbreak, falle under lovene om brudd på personvern. Jailbreak er en prosedyre som vanligvis blir lagt til av streaming-og FireStick-brukere som vil ha tilgang til strøm og gratis innhold som ikke kan gjøres med fabrikkonfigurert FireStick.

Hvis du bruker programvare fra jailbreaking av din FireStick-enhet, griper gratis strøm og er involvert i piratkopiering, kan du bruke slike applikasjoner ulovlig. Den vanligste programvaren som bruker utbytter og jailbreak for, er Kodi og det er juridisk, som er en åpen kildekode-programvare, og de installerte brukerne brukerne gratis Kodi-tillegg (tredjeparter Kodi-tillegg), som er involvert i Piracy. Dermed blir brukt av slik programvare regnet som ulovlig, men å ha et jailbreak FireStick er ikke ulovlig.

Jailbreak FireStick Kodi

Som nevnt tidligere, det er det mest brukte programvaren i jailbreak FireStick Kodi fordi det var tilgangen til det beste og det høyeste innholdet gjennom tilleggene og det gratis. Kodi kan ikke installere direkte på FireStick, og det er grunn til å bruke Jailbreak-metoden. Når du har installert Kodi på Firestick, kan du fjerne blokkering av strømmer med en gratis VPN for Kodi Fire-pinne.

Det er mer enn 20 millioner Kodi-brukere over hele verden, og du kan forestille deg selv ved disse 20 millionene vil være et stort antall FireStick-brukere også. Folk velger å bruke Kodi på FireStick på grunn av bekvemmeligheter og moroa med å dempe en FireStick-enhet gir. Hvem vil ikke ha Kodi-filmstrømming av høy kvalitet gratis på sin HD-smart-TV ved bare koble og enhet til den.

For å installere Kodi på din FireStick-enhet eller for å søke hjelp i alle tilfeller relatert til Kodi på FireStick, kan du se “Hvordan installere Kodi på FireStick” -guiden. Den har kunnskap om alle feil og fikser.

Jailbreak FireStick Terrarium

jailbreak firestick terrarium tv

Terrarium TV var den revolusjonerende appen, som endret ansiktet til gratis kostnadsstrømming over hele kloden på Android-enheter. Det var en kopi av Popcorn Time på en måte, menn som kjører mye bedre enn den til forsvaret for en tid tilbake siden uten grunn.

Terrarium TV er gjort en bedre avkastning og Terrarium TV er fremdeles til stede på nettet og kan enkelt installeres på forskjellige enheter som Android, iOS, FireStick, Windows PC osv. Terrarium TV tilbyr brukerne alt de kan ønske seg, og det er gratis.

Terrarium TV er imidlertid under den lovlige radaren fordi det antas å være involvert i piratkopiering og brudd på copyright. Derfor kan du benytte deg av Terrarium-tv-spisesteder med juridiske situasjoner i billetter og problemer med å skrive inn problemer.

Følg disse trinnene for å installere Terrarium TV på FireStick

 1. Åpne din FireStick > Klikk på innstillinger > klikk System > Gå til Utviklermuligheter > Aktiver apper fra ukjente kilder.
 2. Gå tilbake til din FireStick-hjemmeskri > Klikk på søk og skriv inn “ES File Explorer” > Klikk på ES File Explorer form søkeresultatet og last det ned.
 3. Etter at du har installert appen, åpner du den > klikk Verktøy > Klikk på Nedlastingsbehandler > Klikk “+ Ny”.

Skriv inn følgende detaljer i dialogboksen

Sti: http://bit.ly/TTV1910

Navn: ttv198

 1. klikk Last ned nå.
 2. Etter å ha lastet ned den, klikker du på Åpen fil.
 3. Klikk “Installere.

Der har du Terrarium TV-installasjon på FireStick, nå kan du glede deg over sømløs strømming og den er gratis.

FAQ for Jailbreaking Firestick

 Hva kan du gjøre med en Jailbroken Amazon FireStick?

En jailbroken FireStick kan bruke til å streame innholdet av høy kvalitet uten å betale noe gjennom forskjellige kanaler og applikasjoner som er tilgjengelige online.

 Hvilke kanaler kan du få gratis med FireStick?

Du kan få følgende gratis kanaler på FireStick for å få underholdningen du vil:

 1. Terrarium TV
 2. Pluto TV
 3. FreeFlix HQ
 4. Mobdro
 5. YouTube
 6. Spotify

 Det er en månedlig avgift for FireStick?

Nei, det er ikke en slik månedlig avgift for selve FireStick, men det er et abonnementsgebyr for kanalene og applikasjoner som er tilgjengelige FireStick.

 Hva gjør en FireStick?

FireStick er en plug and play-streaming-enhet som kan kobles til smart-TV-en din, slik at du kan streame film og annet underholdningsmedium gjennom appen og kanalene som kan betale og se abonnementsgebyr.

Avsluttende ord

FireStick er uten tvil og fantastisk ting å ha hvis du er en underholdningsfreak og en strømningsfull nerd. Det lar deg ha hele verden av underholdning i håndflaten. Appene som er tilgjengelig på FireStick gir innhold av HD-kvalitet og strømløsoppløsningsstyrke.

En annen flott ting med FireStick er i motsetning til andre strømmenheter, krefter det ingen tweaks av og til. Det kan brukes til å betale for alt og alt som er tilgjengelig med det, men det er noe som gjør på streamingelskere kvier seg for å kjøpe det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me