Jailbreak Firestick: En 100% arbetslösning för FireStick-enheter år 2020

FireStick är den mest föredragna strömningsenheten över hela världen och det är så uppenbart på grund av kvaliteten på den strömmande den ger. Men priset som användare måste betala är ganska tungt och det är därför många användare väljer alternativet att Jailbreak FireStick eller helt enkelt få en gratis VPN för firestick Kodi. Missa inte vår ultimata guide för kodi-tillägg.


Vad betyder det för Jailbreak en FireStick?

Amazon FireStick är en banbrytande underhållningsenhet som har revolutionerat online-streamingbranschen på ett ögonblick. Ända sedan FireStick kom ut, bytte ett stort antal människor som brukade titta på TV, och varför skulle de inte göra det? Att kunna strömma alla dina favoritprogram och filmer via en enda enhet och med ett enda klick är något som alla vill ha.

amazon-firestick-banderoll

En avskräckande sak med FireStick är dock att användare måste betala prenumerationsavgifter för de tjänster som FireStick erbjuder. Dessa prenumerationer kostar mycket högt när de ackumuleras och det är något som devalverar FireStick.

Det är därför användarna tenderar att Jailbreak sina FireStick-enheter. Fängelse som bryter en FireStick innebär att installera en gratis mediaströmningsprogramvara. Fängelse är inte olagligt och kan göras mycket lätt inom några minuter. Vanligtvis jailbreakar FireStick-användare sina FireStick-enheter för att installera Kodi, som är en topp av linjen med öppen källkod för streaming av media.

Kodi kommer inte förinstallerat och det kan inte installeras direkt på FireStick, därför krävs en tredjepartsapplikation för att installera Kodi på FireStick. Det kompletta installationsförfarandet för Kodi på FireStick kommer att diskuteras senare i guiden.

Hur man Jailbreak Firestick 2020?

Det finns två sätt att fånga FireStick:

1. Via ES File Explorer

 1. Starta din FireStick > Gå till Amazon App Store >Klicka på sök och skriv “ES File Explorer” > Klicka på ES File Explorer från sökresultaten.
 2. Klicka på nedladdning > Appen laddas ner och installeras på din enhet.
 3. Efter installationen klickar du på “Öppna” och ES File Explorer-applikationen är redo att användas.

2. Via Downloader-appen

 1. Kör din FireStick enhet > Gå till inställningar
 2. Klicka på Enhet > Klicka på Utvecklaralternativ.
 3. Klicka på Gör det möjligtAppar från okända källor” > Klicka på “Slå på”.
 4. Klicka och “Sväng ADB felsökning” > Nu “Aktivera okända källor”.
 5. Gå tillbaka till huvudet inställningar
 6. Klicka på Inställningar > Avaktivera nu Annons-ID.
 7. Återvänd till FireStick Hemskärm.
 8. Klicka på sökfältet och sök efter Loader .
 9. Klicka på “Loader”Från sökresultaten.
 10. Klicka nu på Ladda ner ikon och nedladdningen kommer att starta.
 11. Appen installeras automatiskt när nedladdningen har slutförts.
 12. Öppna applikationen efter installationen.

Jailbreak FireStick With Computer

FireStick och PC har båda kvinnliga HDMI-portar som innebär att användare inte kan utföra jailbreak på FireStick via en dator eller bärbar dator.

Firestick Jailbreak-kanaler och Firestick Jailbreak-appar

Firestick Jailbreak-kanaler

Det bästa med FireStick är att det erbjuder dig alla de bästa kanalerna och applikationerna från hela världen och det är bara ett enda klick bort. Här är en lista över några av de bästa eldsticksapparna och -kanalerna med avseende på deras genrer och regioner:

Kabelkanaler tillgängliga på FireStick

ABC NyheterHuluPopulär vetenskap
NetflixDisney JuniorVide
Sling-TVCBSBibelvideor
SprakaFilmer överalltDaglig rörelse
Crunchy rulleWSJ LiveQFQ.Tv
HBO NUPÅ&T U-versYahoo
Titta på ESPNCBS NewsCar Show Television
Titta på HGTVDiscovery ChannelYoutube
CBS All AccessWWE-nätverkFörsvar TV
Titta på Food NetworkSLÅ VADOm Nom Toons
BBC NyheterCBS Sports

Bästa väderapp på FireStick

 1. Prognos, Radar & Varningar App

Sportkanaler och appar på FireStick

 1. Ställ in TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Titta på ESPN

Musikappar på FireStick

 1. Rycka till
 2. Spotify

Du kan använda alla dessa appar enligt dina behov; vissa av dessa är betalade appar medan andra är gratisapplikationer och kanaler.

Jailbreak FireStick olagligt eller lagligt?

Jailbreak är bara ett namn som ges till proceduren för att ändra FireStick-enheten, vilket är lagligt. Det finns inga juridiska konsekvenser för användare att följa i fängelse som bryter FireStick-enheten eftersom arten av anpassningar som kan göras inte strider mot integritetsriktlinjerna.

Men programvaran eller applikationerna som du installerar och använder för strömning efter att ha genomfört ett jailbreak kan komma att omfattas av lagar om intrång i sekretess. Jailbreak är en procedur som vanligtvis utförs av strömmande älskare och FireStick-användare eftersom de vill komma åt och strömma gratis innehåll som inte kan göras med fabrikskonfigurerade FireStick.

Om mjukvaran du använder efter att du jailbreaking din FireStick-enhet tar tag i fria strömmar och är inblandad i piratkopiering, är användning av sådana applikationer olaglig. Den vanligaste programvaran för vilka användare utför ett jailbreak är Kodi och dess juridiska, som är en öppen källkodsprogramvara och sedan installerar användare gratis Kodi-tillägg (tredjeparts Kodi-tillägg), som är involverade i Piracy. Således räknas användning av sådan programvara som olaglig men att ha ett jailbreak är FireStick inte olagligt.

Jailbreak FireStick Kodi

Som nämnts tidigare är den vanligaste programvaran på jailbreak FireStick Kodi eftersom den ger tillgång till det bästa och högkvalitativa innehållet genom sina tillägg och det är gratis. Kodi kan inte installeras direkt på FireStick, varför användarna utför Jailbreak-metoden. När du har installerat Kodi på Firestick kan du avblockera dess strömmar med en gratis VPN för Kodi Fire-stick.

Det finns mer än 20 miljoner Kodi-användare över hela världen och du kan föreställa dig själv att av dessa 20 miljoner kommer det också finnas ett betydande antal FireStick-användare. Folk väljer att använda Kodi på FireStick på grund av bekvämligheten och det roliga att ånga som en FireStick-enhet ger. Vem skulle inte vilja ha Kodi högkvalitativ filmströmning gratis på sin HD-smart-tv genom att bara ansluta en enhet till den.

För att installera Kodi på din FireStick-enhet eller söka hjälp i alla fall relaterade till Kodi på FireStick, kan du bara se “Hur installerar Kodi på FireStick” -guiden. Den har omfattande kunskap om alla fel och korrigeringar.

Jailbreak FireStick Terrarium

jailbreak firestick terrarium tv

Terrarium TV var den revolutionerande appen, som förändrade ansiktet för kostnadsfri strömning över hela världen på Android-enheter. Det var en kopia av Popcorn Time på ett sätt men det går mycket bättre än så tills det försvann för någon gång sedan utan anledning.

Terrarium TV gjorde en bättre avkastning och Terrarium TV finns fortfarande online och kan enkelt installeras på olika enheter som Android, iOS, FireStick, Windows PC etc. Terrarium TV erbjuder användarna allt de kan önska sig och det är gratis.

Terrarium TV ligger dock under den lagliga radaren eftersom den tros vara inblandad i piratkopiering och intrång i upphovsrätten. Därför kan användning av Terrarium TV äventyra dina rättsliga situationer och få dig till djupa problem.

Följ dessa steg för att installera Terrarium TV på FireStick

 1. Öppna din FireStick > Klicka på inställningar > Klick Systemet > Gå till Utvecklaralternativ > Aktivera appar från okända källor.
 2. Återgå till din FireStick-hemskri > Klicka på sök och skriv “ES File Explorer” > Klicka på ES File Explorer bilda sökresultatet och ladda ner det.
 3. När du har installerat appen öppnar du den > Klick Verktyg > Klicka på Nedladdningshanterare > Klick “+ Ny”.

Skriv in följande detaljer i dialogrutan

Sökväg: http://bit.ly/TTV1910

Namn: ttv198

 1. Klick Ladda ner nu.
 2. Klicka på när du har laddat ner den Öppna fil.
 3. Klick “Installera.

Där har du Terrarium TV installerat på din FireStick, nu kan du njuta av sömlös streaming och det är gratis.

FAQ för Jailbreaking Firestick

 Vad kan du göra med en Jailbroken Amazon FireStick?

En jailbroken FireStick kan användas för att strömma innehåll av hög kvalitet utan att betala någonting genom olika kanaler och applikationer tillgängliga online.

 Vilka kanaler kan du få gratis med FireStick?

Du kan få följande gratiskanaler på din FireStick för att njuta av den underhållning du önskar:

 1. Terrarium-TV
 2. Pluto TV
 3. FreeFlix HQ
 4. Mobdro
 5. Youtube
 6. Spotify

 Finns det en månadsavgift för FireStick?

Nej, det finns ingen sådan månadsavgift för själva FireStick, men det finns en prenumerationsavgift för de kanaler och applikationer som är tillgängliga FireStick.

 Vad gör en FireStick?

FireStick är en plug-and-play-strömningsenhet som kan anslutas till din smarta TV så att du kan strömma filmer och annat underhållningsmedium genom sina appar och kanaler genom att betala en viss prenumerationsavgift.

Sista ord

FireStick är utan tvekan en fantastisk sak att ha om du är en underhållningsfreak och en strömmande nörd. Det låter dig ha hela världen av underhållning i handflatan. De appar som finns tillgängliga på FireStick ger innehåll i HD-kvalitet och sömlös streamingupplevelse.

En annan bra sak med FireStick är att till skillnad från andra strömningsenheter kräver det inga tweaks ibland. Det faktum att användare måste betala för var och en av dem som är tillgängliga med det är något som gör streamingälskare ovilliga att köpa det.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map