Just Sports Kodi-tillägget är ett helt nytt live-sports streaming-Kodi-tillägg tillgängligt i UKodi1-förvaret. Det har ett utmärkt gränssnitt och ger streaming i HD-kvalitet. Dessutom har den en lista över sportkanaler som är allmänt populära, dvs BT Sports, beIN Sports, Sky Sports och ESPN. Förutom detta ger det höjdpunkter för de senaste matcherna som du har missat.

Följ den här guiden för att se hur du installerar Just Sports addon på dina respektive enheter och njuta av strömmande live-sportåtgärder med ett enda klick. Glöm inte att kolla vår uppdaterade kodi-tilläggsguide.

Just Sports Kodi Repository

Just Sports addon finns tillgängligt i UKodi1-arkivet. UKodi1-förvaret har också varit mycket berömt på grund av de många Kodi-byggnader som det har i sitt bibliotek.

Hur man installerar Just Sports Kodi Addon på Krypton version 17.6 och nedan

Om du använder Kodi Krypton version 17.6 eller någon annan Krypton-version som är lägre än denna, följ sedan dessa steg för att installera Just sports addon:

 1. Öppen Kodi > Klicka på Redskap (inställningar) Ikon > Klicka på den här menyn Fil Chef > Ett nytt fönster öppnas, dubbelklicka på Lägg till Källa alternativet från vänster kolumn.hur man installerar bara sports addon på kodi
 2. En dialogruta dyker upp, klicka där den står <Ingen> och skriv detta URL http://ukodi1.com/Repo/ och klicka sedan på Ok > Namnge nu denna URL som UKODI1 och klicka OK > Dubbelkontrollera URL och namn och klicka sedan på OK för att stänga dialogrutan.hur man installerar bara sport på kodi krypton version 17.6 eller lägre
 3. Återvänd till Kodi Hemskärm > Klicka på Add-ons från menyn till vänster. hur man installerar bara sport på kodi jarvis version 16 eller högre
 4. Klicka på Box ikon från det övre vänstra hörnet > Klicka på Installera från zip-fil alternativ från listan.hur man installerar bara sport på kodi firestick
 5. Bläddra nu och välj UKODI1 från tillgängliga alternativ > Klicka på repository.ukodi1-0.0.5.zip > Vänta på meddelandet.bara sportförvar
 6. När meddelandet visas väljer du Installera från arkivet alternativ > Öppen UKodi1bara sport inte fungerar fel problem
 7. Gå till Video-tillägg mapp > Välj Bara sport från listan > Klick Installera.bara sportfifa världscup

Hur man installerar Just sports Kodi Addon på Jarvis version 16 och ovan

Följ dessa steg för att installera Just Sports addon på Kodi Jarvis version 16:

 1. Öppen Kodi Jarvis version 16.
 2. Klicka på Systemet > Öppen Filhanterare.
 3. Dubbelklicka på Lägg till källa > Klicka nu på ‘Ingen’ och ange detta URL, som det är http://ukodi1.com/Repo/ > Klick Gjort.
 4. Namnge denna URL som UKODI1 > Klick Gjort > Klick OK för att stänga dialogrutan.
 5. Gå tillbaka till Kodi Home > Klicka på Systemet > Klicka på Add-ons flik.
 6. Klick Installera från zip-fil > Klicka på UKODI1 > Välj repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Klick Installera från arkivet > Gå till UKodi1.
 8. Öppen Video-tillägg.
 9. Välj Bara sport > Klick Installera > Vänta tills tillägget installeras, ett meddelande visas.

Hur man installerar Just Sports Kodi Addon på Fire Stick

 1. Öppen Kodi on Fire Stick. Om du inte har installerat Kodi på Fire Stick, installera den först.
 2. Bege sig till Utvecklaralternativ > Slå på ADB-felsökning och appar från okända källor.

Följ nu den exakta proceduren som illustrerats ovan för installationen av Kodi Krypton version 17.6. Det rekommenderas starkt att använda en vpn för eldsten med Just Sports Kodi addon. Eftersom detta tillägg levererar liveströmmar gratis, vilket kan leda till meddelanden om upphovsrätt.

Just Sports Kodi Download

 1. Ladda ner UKodi1 Zip-fil på din enhet
 2. Klicka på Add-ons > Klicka på Box-ikonen > Klick Installera från zip-fil > Bläddra i systemet och öppna den nedladdade zip-filen i.e. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Vänta på meddelandet.
 3. Klicka på Installera från arkivet > Öppen UKodi1 > Gå till Videotillägg > Välj Bara sport > Klick Installera.

Just Sports Kodi Addon Recensioner

Just Sports addon på kodi har lovordats mycket av användarna på olika sociala medieplattformar. Vi kunde inte hitta några negativa kommentarer från någon användare. Här är några bevis på att användare delar sin upplevelse:

bara sport recensioner

Den här killen berömde inte bara tillägget utan jämförde också och rankade det över en av de mest populära sporten Kodi-tillägg; Sports Devil.

bara sport reddit recensioner

Men den här användaren delade sin upplevelse av att använda Just sports addon på en Fire Stick och han verkar kämmas med upplevelsen. Det är en stor sak att veta.

Just Sports Kodi-alternativ

Det finns många sporttillägg för Kodi och några av dem kan tävla med Just Sports. Dessa spännande sporttillägg kan tillhandahålla levande matcher såväl som höjdpunkter av sportevenemang.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Fotboll idag Sport Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Just Sports Kodi fungerar inte / fel / problem

Det gick inte att ansluta till arkivet

Detta är ett mycket grundläggande fel som inte har något att göra med förvaret. Det inträffar om källadressen inte matas in korrekt eller om det finns problem med internet.

Fixera

Kontrollera källans URL igen och se till att du har skrivit in den korrekt. För det andra, se till att du har placerat ett framåt snedstreck (“/”) i slutet utan utrymme efter det. Försök göra detta och felet kommer inte att uppstå igen.

Sista ord

Just Sports addon är ett fantastiskt tillskott till Kodi-gemenskapen eftersom det har stor potential på grund av dess prestanda och pålitlighet. Att tillåta användare att inte bara streama spelen live utan också se spelets höjdpunkter är en stor sak. Sådana saker som ger användarna bekvämlighet är vad de föredrar att ha i något tillägg.

Just Sports Kodi-tillägget har fått lite positiv feedback från användarna och du kommer inte att hitta någon som kritiserar detta tillägg. Det är därför vi rekommenderar att du testar detta Kodi-tillägg för dina strömningsbehov men samtidigt rekommenderar vi att du använder en pålitlig VPN-tjänst så att du kan skydda din inline-frihet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me