Kino-smør-KODI-addon

Kino Butter Kodi addon er en annen gaffel av det populære Exodus Kodi addon, og det har samme Exodus Kodi-grensesnitt. Tilgjengelig til dette tillegget er ennå bedre enn Exodus Kodi-tillegget for å gjøre det mulig for brukerne å se filmer rygg mot rygg gjennom sin auto-play-funksjon.

Denne funksjonen gjør det bedre og resten fordi du ikke trenger å gå i retning av å se den neste filmen, bare sitte og glede deg over spillelisten din uten å bry deg om hver gang du klikker.

En annen flott funksjon ved Movie Theatre Butter Kodi er på stedet og tilbyr ekte Debrid-integrasjon. Mange Kodi-brukere foresprekker å bruke disse tjenestene med den beste VPN-en for streaming.

Kino Butter Kodi Addon Repository

Movie Theatre Kodi addon er tilgjengelig gjennom Kodi Diamond Repo som noen av de beste Kodi addonene som Cartoon Network, Beste britiske komedie, Vortex, YouTube osv…

Slik installerer du Movie Theatre Butter på Kodi Leia versjon 18.2 eller skrevet

 1. En penn Kodi > Klikk på innstillinger ikon (Gear ikon).
 2. Gå til Systeminnstillinger seksjon og aktiver Ukjente kilder.
 3. Gå tilbake til innstillingsmenyen og nye Filbehandler.
 4. Dobbeltklikk på Legg til kilde fra venstre kolonne > Klikk der det står <INGEN> og skriv inn dette URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ > klikk OK > Navngi denne mediekilden som ‘Diamant’ > klikk OK > Klikk på Dobbeltsjekk URL og navn og klikk ok for å lukke dialogboksen.
 5. Gå tilbake til Kodi-startskjermen og gå til Legg tilons
 6. Klikk på “boksikon”Fra øverste venstre hjørne > klikk Installer fra zip-fil > Å velge Diamant > klikk INSTALL_DIAMOND_REPO > Å velge Diamond-Wizard-Repo.zip > Vent på varselet.
 7. Velg nå Installer fra depot alternativ > klikk Diamond Wizard Repo > En penn Video-tillegg mappe > Å velge Movie Theatre Butter – AutoPlay
 8. klikk Installere >Vent på varselet

Slik installerer du Movie Theatre Butter på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet

 1. En penn Kodi > Gå til innstillinger.
 2. En penn Filbehandler.
 3. Dobbeltklikk på Legg til kilde > klikk <INGEN> og skriv dette URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ > klikk OK > Navngi denne medienettadressen som ‘Diamant’ > klikk OK > klikk OK en gjeng til.
 4. Gå tilbake til Kodi-startskjermen > Klikk på Legg tilons
 5. Klikk på “Pakkeinstallasjonsikon”Fra øverste venstre hjørne > Å velge Installer fra zip-fil alternativ > Å velge Diamant > klikk INSTALL_DIAMOND_REPO > Klikk på Diamond-Wizard-Repo.zip > Vent på varselet.
 6. klikk Installer fra depot alternativ > Å velge Diamond Wizard Repo > Gå til Video-tillegg > Klikk på Movie Theatre Butter – AutoPlay
 7. Truffet Installere >Vent på varselet.

Kino Butter Kodi Last ned

 1. Last ned Movie Theatre Butter Kodi Addon Zip-fil på enheten din
 2. Åpne Kodi > Gå til Legg tilons
 3. Klikk på “Pakkeinstallasjonsikon” > klikk Installer fra zip-fil > Bla gjennom og første lastet ned zip-fil > Vent på varselet.
 4. Velg nå Installer fra depot alternativ > klikk Diamond Wizard Repo > En penn Video-tillegg mappe > Å velge Movie Theatre Butter Auto-play.
 5. klikk Installere >Vent på varselet.

Kino smør ned / jobber ikke / feil / rettigheter

Kunne ikke installere avhengighet

Noen ganger når du installerte et tredjeeparts i tillegg, vises det en feil med angivelse av “Kunne ikke installere avhengighet”, og installer avsluttes der. Vel, årsaken er ferdig med denne feilen eller enten foreldres depot eller manglende filer i depot.

Fastsette

For å eliminere denne feilen, sjekk kildeadressen til depotet og se om den er oppdatert eller ikke. Hvis depotet er tilgjengelig, kan du laste det ned på nytt og prøve igjen. Hvis feil vedvarer, kan du prøve å installere tillegget fra et alternativt depot.

Kontroller loggfeil

Kontroller-loggfeil kan vises mens du kan bruke det til å få tilgang til tilleggsprogrammet eller prøve å bruke og strøm. Jeg kan begge scenarier fakturere noe som ikke er feil, men feilen kan være den utbyggede cachen og backenddataene til Kodi-tillegget ditt.

Fastsette

Denne feilen kan enkelt løses, Kodi-addon-cachen og andre backend-data ved å gå til tilleggsmenyen og gå til verktøy-delene. Hvis det ikke hjelper å tømme tilleggsbuffere, kan du prøve å oppdatere tilleggsprogrammet.

Konklusjon

Ikke mange har gitt potensial til å gi opplevelser av høy kvalitet som Kodi-tilleggene. Imidlertid har kino smør Kodi addon fantastiske funksjoner som rådgiver potensialet, og vi kan si det uten tvil og få de beste gavene i Exodus.

Siste ned og installer dette tillegget og nyt å se på favorittfilmen med enkel autospilling i HD. Forsikre deg om at du beskytter personvernet ditt med en pålitelig VPN!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me