Online streaming

De konvensjonelle underholdningsmediene som TV og radio ikke lenger har aktører i spillet. Tidene forandrer seg og paradigmene har forskjøvet seg ganske drastisk ett antall nummer internettbrukere har det store over hele verden.

Kilde: Statista 

Denne grafen viser økningen i internettbrukere over hele verden.

Ut fra denne statistikken kan vi forstå når de har begynt å gå til den digitale trenden. Brukere av sosiale medisiner har også små bemerkelsesverdige.

Nettstrømming er den nye trenden, og folk har begynt å gå til online medier for underholdning!

Nettstrømming av videoer begynte å bli mer populært i løpet av 2005 til 2010. Tjenester som YouTube og Netflix ble flaggbærere av å tilby online streamingplattformer til internettbrukere.

Jeg har samme periode med tjenester som Hulu og Amazon Prime til og fanget øyer med frivillige internettbrukere, til tross for hos Hulu og Amazon Prime, og amerikanske amerikanske dedikerte strømmetjenester som ikke finnes tilgjengelige utenfor USA. Disse geo-begrensningene er nå tilgjengelige på dagens dato, men deres globale popularitet er på så topp på folk fra hele verden som får tilgang til disse tjenestene ved å omgå restriksjoner ved å bruke den beste VPN-en for strømming.

Mange nye online streamingtjenester har dukket opp mot de siste 5 gamle og har fanget mange utrolig. Folk fra hele verden valgte nå online streamingtjenester enn å sitte foran TV-en sinus.

Smarte TV-er ble lansert for bedre underhold; folk foredragsholder fremdeles online streaming på grunn av bekvemmeligheter og rimelige priser. Her er noen online strømmetjenester du kan prøve:

 1. Hulu
 2. Slynge-TV
 3. DirecTV nå
 4. Amazon Prime
 5. Fubo TV
 6. Netflix
 7. CBS All Access

Alle disse tjenestene tilbyr innhold av høy kvalitet som filmer, TV-serier, og folk kan til og med se Live Sports gjennom disse tjenestene. Disse tjenestene kreves betalt abonnement, og mange av dem er geobegrenset.

Disse mediastrømmingstjenestene banet vei for en fantastisk og banebrytende programvare for mediastreaming som mange brukere som se deres favoritthold, som:

 1. Kodi
 2. Plex
 3. Popcorn Time
 4. Streamio
 5. Usher

Kodi – En stor aktør i online streamingbransjen

Kodi; en åpen kildekode for online streaming av medier som er designet og utviklet av XBMC. Den ble utgitt i 14 år siden med navnet Xbox Media Center, og senere ble navnet endret til Kodi.

Kildekoden til Kodi er skrevet på programmeringsspråk Python og C ++. Kodi er en plattforms-programvare som er kompatibel med forskjellige plattformer og enheter som:

 1. Android
 2. Windows
 3. Linux
 4. Mac, iOS
 5. tvOS
 6. Amazon FireStick og FireTV
 7. Roku
 8. NVidia Shield

Kodi har et veldig interaktivt og brukervennlig grensesnitt, som brukerne streame favorittinnholdet hvor som helst og når som helst. Streamingprotokollen er unik ettersom strømmingstjenestene på nettet har kanaler for streaming; den har forskjellige Kodi-tillegg

å strømme med. Disse tilleggene er av forskjellige kategorier og typer, som hver har et unikt grensesnitt og kvalitet og bruk.

Kodi-tillegg gjør det mulig for brukere å streame film, TV-serier, musikk, sport, live-tv, tegneserier, betal-per-visninger osv. Det er innholdsspesifikasjonen Kodi-tillegg som bare streamer og det eneste innholdskategori, slik at brukeren kan velge hva de vil, og så kan det finnes noen Kodi-tillegg som gir strømmen for en rekke innholdskategorier.

Denne unike karakteren av Kodi har lagret innflytelse i online streamingindustri, og Kodi tjente og det store navnet for seg selv gjennom systemet. Kodi fortsatte å oppdatere og omdømme vokste samtidig.

Årsaken bak Kodis berømmelse var åpenbar på brukerne fikk strømmen sitt favorittinnhold uten å få nettleserne bare gjennomført og programvare på enheten. Dette ga brukerne stor bekvemmelighet og Kodi ble ledende innen sitt domene.

Tilleggstyper

For å forstå henne ved den offisielle Kodi-tillegg så vel som offisielle (tredje separater) Kodi-tillegg.

Legit-utviklere utvikler de offisielle Kodi-tilleggene og innholdet de leverer er lisensiert. Strømmer som tilbys av disse tilleggene er lovlige å bruke en annen bruker betaler og visst abonnementsgebyr for strømming av innholdet.

På den annen side er uoffisielle Kodi-tilleggsprogrammer utviklet av tredjepartsutviklere og anerkjennes ikke av noen bilder. Innholdet som leverer disse tilleggene er ikke offisielt lisensiert da det skrap det gjennom forskjellige leverandører og nettsteder og tilbyr det til brukerne, uten samtykke fra innholdssiden. Slik innholdsstrømming svarer som ulovlig fordi det er og direkte brudd på lovene om å gjøre verk og det er åpenbart brudd på opphavsretten.

Innholdets juridiske karakterer er den største forskjellen mellom disse tilleggene. Tilleggsfunksjoner og tilleggslatenskap er også forskjellige i disse tilleggsprogrammene for offisielle Kodi-tilleggsprogrammere som er virkelig utviklet for å være organisasjoner og de som har hatt en støtteperson til å håndtere og oppdatere dem. Mennesker tredjeparter Kodi-tilleggsprogrammer er utviklet av frilansingsutviklere som ikke er dyktige mot det nivået.

Dette er grunnen til at offisielle Kodi-tillegg ikke har noen feil og feil, men de uoffisielle Kodi-tilleggene har mange feil og feil, og brukere kan møte forskjellige typer streamer for menn eller få tilgang til slike sider. Uoffisielle tillegg fortsetter å krasje, og mange av tilleggene klarer ikke å holde seg over tid.

Statistikk

Det er mer enn 38 millioner Kodi-brukere over hele verden per nå, og dette er en prestasjon for Kodi gjennom disse.

På den andre siden er det hundrevis av offisielle Kodi-tillegg og flere tusen uoffisielle Kodi-tillegg.

Bekymringer om piratkopiering og copyright

Kodi fortsatte å skyte gjennom himmelen, menn etter hvert fanget berømmelsen myndighetenes øye, og de begynne å grave seg inn i den. Hoveddelene av Kodis berømte går til den uoffisielle Kodi-tilleggene som bruker brukere å se hva de vil gjennom piratkopierte strømmer.

Hver dag og ny add-on fortsetter å vokse, og gir gratis strømmer for sport, film, TV-serier osv., Menn frekvenser av tilleggsutstyr og tilleggsutstyr som kan komme til samme nivå.

Da sjørøverboblen blåste, Kodi å bli stilt overfor mye kritikk fra online streaming-samfunnet, personvernforkjemperne og myndighetene. Mange tillegg ble lagt ned, og andre sendte juridiske merknader på deres praksis.

Det ble enda verre da butikken navn som Hollywood, MPAA, UK Court, engelsk premier League, Sky TV NZ og mange andre pirattroller hoppet inn i scener.

Da presidenten for Kodi ble spurt om antall Kodi-brukere, nektet han å si:

“Dessverre har jeg ikke et oppdatert nummer på brukerne, og fordi vi ikke kan bruke hva som gjøres, har vi noe nytt å vite hvor mange som kan gjøre hva med strømmen. [MPAAs] tall kan være helt korrekt eller fullstendig utarbeidet. Vi har ingen rolle må å vite det på. ”

Han la videre til:

“Addon-systemet gir oss muligheter til å måle populæriteten til tillegg, måle brukerbase, estimere frekvenser som folkets oppdateringssystemer sinus, og til og med, til slutt, hjelpe brukere med å finne den mer populære siden”

Kilde: TechRadar

Jeg følger Copyright Alliance bruker 68,5% brukere av 38 millioner brukere av Kodi ulovlige Kodi-tillegg; som utgjør opptil 26 millioner brukere. Dette er virkelig et problem når mer enn halvparten av Kodi-brukerne er involvert i piratkopiering.

Crackdown

Myndighetene slo alle de ulovlige Kodi-tilleggene med full styrke og etter en. Det første tilleggslageret for å møte tapet eller TVAddons; depotet har det største biblioteket med uoffisielle (ulovlige) Kodi-tillegg.

Dessuten ble forhåndsbelastede Kodi-kasser betegnet som ulovlige av den britiske domstolen og av bilder i forskjellige land. Etter forbudet mot salg av Kodi-bokser er det blitt arrestert mange arrestasjoner, og mange brukere og utviklere har mottatt DMCA-varsler.

Mange høye anerkjente uoffisielle Kodi-tilleggsutviklere som Ares Wizard, Mr.Blamo. Illuminati, Terrarium TV Colossus, og noen få andre har lagt ned fordi de var under tungtpress fra bilde og de hadde mottatt DMCA-varsler og ACE-varsler.

Til og med ordinær “Kodi” ble fjernet fra auto-komplette søknader fra Google. Dette er virkelig en nedslående faktor for både Kodi-brukere og Kodi-utviklere.

Nedleggelse av avleier og tilleggsprogrammerer laget og lagre ødeleggelse av brukere som kan bruke disse tilleggsprogrammene og depotene ble brukt. Alt de kunne gjøre var å søke etter alternativ depoter, og hvis de var heldige fant de en. Imidlertid er mange tilleggsprogrammerer vert av de opprinnelige depotene sinus, og når bilder avbildes legges ned, er det nær området å finne et alternativ til det.

Mange depoter og tilleggsprogrammer spretter tilbake fra bilder utbrudd, men det er en sjelden sak. Du kan ta Kodi Israel-depot som et eksempel som gikk ned for noen måneder siden på grunn av ukjente årsaker. Dette depotet hadde nesten alle de populære tilleggene i det, og det oppdager varier fra hele samfunnet fordi mange brukere er stolte på det. Likevel spratt den rette tilbake for noen uker siden med en ny URL, og brukeren er tilbake på strømningsspor. Det samme var tilfellet med UKodi og mange andre depoter, menn ikke alle depoter eller tilleggsprogrammer er så heldige.

Mange utviklere gir mot kamp på grunn av bilder som ødelegger fordi det etterlater dem hjertebrodd. Avstengning av Terrarium TV er et nylig eksempel, da den siste beskjeden fra hovedutvikleren er tydelig avbildet ved han har gitt opp sitt prosjekt etter å ha vært en pressetekst av bildet..

Oksekjøttet innen industrien

Anti-piratkopieringsmyndigheter fikk øynene opp for den ulovlige virksomheten til Kodi-tillegg, og de fulgte nøye med på alt. Da strømmetjenester på nettet som Netflix og Amazon hoppet inn i kampanjen mot ulovlige Kodi-tillegg, fikk innbruddet fart.

Myndighetene til side, det er lobbyist i Kodi-samfunnet. Et av de mest fremtredende ofrene per se er TVAddons. Det er en av de mest populære uoffisielle Kodi-tilleggsutviklerne og har et eget depot.

TVAddons møtter noen nedlastinger og juridiske merknader i det siste, menn til tross for alle varemenn, er den fremtidige online og har mye fanbase. TVAddons la ut en blogg om saken sin for retten, og den begynnte med denne uttalelsen:

TV ADDONS saksøktes av Canadas største telekomleverandører: Bell, Videotron, Rogers og TVA. De sendte oss aldri et varsel om fjerning, til tross for at de var lovpålagt. Vi har alltid vert eller direkte koblet til noen form for beskyttet innhold. Mindre enn 1% av den totale Kodi-tilleggene vi indekserte ble til og med beskyldning for å være “krenkende.” Ikke desto mindre søker å ødelegge samfunnet vårt og bryr seg ikke hvis rettighetene de krenker i prosessen. De forsøkte å få oss til å legge ned menn og sivilt søksmål finner sted, menn rettferdighet seiret og TV-ADDONS vant stort i retten. Vi trodde alt var bra til de klarte å manipulere elske for å holde oss nede …

Hennes er et skjermbilde av trafikken som TVAddons la ut på bloggen sin i fjor:

Det dreier seg om TVAddons-profiler, men vi kan nå se på noen eksempler på bloggere og teknikere som har rapportert mot TVAddons:

Dette er bare tilfeldige bloggere og tekniske rapporter som kommentarer TVAddons. Imidlertid ble en annen storfekjøtt satt tidligere i år mellom de nye nye Kodi-addon-utviklerne med de siste og etablerte Kodi-utviklerne.

Det er utviklet som mener at å tjene inntekter fra disse tilleggene skader-seriene til Kodi-samfunnet. På den andre siden mener de andre parten på deres innsats fortjener å bli betalt, og på fortjener å bli betalt for risikoen for å tilby opphavsrettsbeskyttet innhold gratis.

Kodi-trend avtagende

Det har blitt lagt til siste måned på trenden til Kodi-synker etter hvert. Dette handler for både Kodi-samfunnet og innholdsprodusentene.

Kodi er et av de største potensielle merkene for distributører og produsenter av online streaminginnhold. De første årsaker for å redusere Kodi-trenden er ikke kjent, menn i følge strømnings-guruer kan dette være på grunn av den økologiske nedbrytningen av piratkopiering mot Kodi-addons.

Kodi har vært en dominerende streamingprogramvare i mange år, og ingen annen streamingplattform klarte å overgå den i fjor. Tabeller ser imidlertid ut til å ha en første nedgang i trenden har gitt og lagre fordel for online streamingplattformer som Hulu for å kapitalisere markedsandelen.

Kodi er et av de største potensielle merkene for distributører og produsenter av online streaminginnhold. De første årsaker for å redusere Kodi-trenden er ikke kjent, menn i følge strømnings-guruer kan dette være på grunn av den økologiske nedbrytningen av piratkopiering mot Kodi-addons.

Kodi har vært en dominerende streamingprogramvare i mange år, og ingen annen streamingplattform klarte å overgå den i fjor. Tabeller ser imidlertid ut til å ha en første nedgang i trenden har gitt og lagre fordel for online streamingplattformer som Hulu for å kapitalisere markedsandelen..

Som du kan se, jeg slutten av 2017 var trenden med Hulu ingen vei i nærheten av Kodi, menn i midten av 2018 har den siste utover Kodi. Hulu er en av de ledende online streamingplattformene og slik lignende statistikk utledes på Kodi-dominansens dager kanskje er over.

Mange streaming-geekser på nettet tror at hvis trenden fortsetter å falle i dette tempoet, og hvis disse ikke er bremser opp eller stopper, kan vi snart se på Kodis som registrerer tid eller til og med sitt eget sted.

Kodi har vært et sentrum av oppmerksomhet, og har både kritikk og ros overfor. Imidlertid har bildet av Kodi blitt skadet veldig på grunn av det negative nyhetene og tilbakemeldingene. Kodi-utviklere har valgt opp i denne tiden, og de prøv å gjenforene Kodi-samfunnet og gjenoppbygge omdømme gjennom forskjellige sosiale fora.

Hva er det neste for Kodi

Kodi har fremdeles mye potensielt i seg selv og muligheter i bransjen ettersom industrien blomstrer dag for dag. For å gjenvinne fart, må Kodi-teamet sørge for at de tømmer tåken om piratkopieringsbeskyldninger som har dekket dem og kommer ut så rene de kan.

Sterk bruksovervåking er nødvendig for å kontrollere bruken av Kodi-tillegg og sikre på tillegg som ikke bruker sjåføren med brudd på opphavsretten. Dette er den eneste måten de kan gjenvinne sitt rykte på som er blitt knust.

Fortsatt er det noe som kan velge det faktum på Kodi som har fått dette nivået på grunn av de tredje skillelinjer Kodi-tillegg, men dette er tid, og de vil ta butikken skritt mot piratkopiering, til slutt.

Enheten i Kodi-samfunnet kan også være en veldig kjærlig faktor i gjenveksten av Kodi-biten, vi må vente og se det. Jeg vil overgå denne perioden vil andre online strømmetjenester fortsette å søke markedsandelen, og for å slå dette, vil Kodi sikkert få komme på noe bedre og nytt..

Fingrene krysset!

Målet til saken

Kodi har vært en flygende festning, og har regjert mediestrømbransjen i ganske lang tid nå. Imidlertid ser det ut til dagene for Kodi nærmer seg, ettersom trenden fortsetter å avta dag for dag. Det har mange øyenbryn og det gjenstår spørsmål om potensial til Kodi og dens bærekraft.

Kodi befinner seg allerede i dypt farvann av beskjed om piratkopiering, og det er juridisk stilling som har blitt stilt stilt spørsmål til tross for mange avklaringer som allerede er fremmet av Kodi-teamet.

Nedbruddene øker etter hvert og på grunn av disse tredjeparts tilleggene lider Kodi. Bildet skjerper nå grepet mer om piratkopiering på nettet, og det er ikke helt fokusert på Kodi, men andre gratis strømmetjenester på nettet og torrenter er også i kryss til antipiratkopieringsbilder…

Det er virkelig en avgjørende tid for Kodi og samfunnet, og vil den nye vente og se hvor grovt havet blir for Kodi da de neste måned kan vise seg å være avgjørende.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me