Kodi på iPad – Hur man installerar utan dator / med fängelse trasig i fyra steg

Kodi är den mest dominerande och rekommenderade streamingprogramvaran globalt. Det bästa är att Kodi iPad är bara några steg bort. Det finns några bästa Kodi-tillägg som erbjuder obegränsad streamingupplevelse av det senaste medieinnehållet. Läs mer om Kodi från vår webbplats eftersom den ger dig allt du behöver veta om Kodi.


På tal om dominans och rekommendationer har Apple varit ett dominerande namn inom mobilgadgetindustrin under de senaste åren. Apple Inc. har utökat sina olika produktlinjer som mobiltelefoner, surfplattor och datorer som rekommenderas starkt. Men om vi funderar på att använda Apple iPad för Kodi; som kommer att kombinera den bästa enheten med den bästa streamingprogramvaran, resultaten kommer att vara fantastiska.

Det är ingen tvekan om att kvaliteten, funktionaliteten och användarupplevelsen som tillhandahålls av Apple är oöverträffad. Följ denna guide noggrant för att se hur du använder Kodi på iPad.

Vad är iPad?

IPad är en serie Tablet-datorer utvecklade av Apple Inc. precis som andra tillverkare av mobila enheter. Men den stora skillnaden är dess operativsystem eftersom iPad körs på iOS medan andra enheter körs på Windows och Android. Precis som alla andra surfplattor kan iPad användas för att skicka e-post, titta på filmer och videor, spela videospel och surfa på nätet.

Apple Inc. lanserade den första iPad exakt för 8 år sedan i april 2010 och sedan dess har 8 generationer iPad introducerats år efter år. Varje ny generation har några ändringar i användargränssnittet, programfelfixar, nya funktioner introducerades och några ändringar med dess design gjordes också. Alla system- och funktionsförbättringar var uppgraderingarna som inkluderade nya processorer och funktioner som biometriska skannrar, kamerauppgraderingar och touch-id.

Hittills har över 250 miljoner enheter iPad sålts över hela världen. Under hela dessa generationer delades iPad upp i två serier, iPad Pro och iPad Mini. En serie iPad med namnet iPad Air släpptes också som var snyggare i design och hade några förbättringar i sitt system och funktionaliteter. Sedan introduktionen har två generationer iPad Pro och fyra generationer iPad mini introducerats på marknaden.

Kan jag installera Kodi på iPad ?

ja! Du kan installera Kodi på iPad men inte utan en tredjepartsapp eftersom Kodi inte är tillgänglig i App Store. Därför måste du använda antingen TweakBox-appen eller Cydia-applikationen när du installerar Kodi iPad. Kodi version 16 fungerar inte särskilt bra med iPad, men Kodi Krypton version 17 fungerar bra på nästan varje iPad.

Apple iPad för Kodi är ett utmärkt val eftersom när du kombinerar världens bästa surfplatta och den bästa strömningsprogramvaran skulle resultaten bli enorma. Tidigare hade vi tillhandahållit guiden för att ställa in kodi på apple TV, vilket överlägset är den bästa metoden för att ladda Kodi på Apple TV.

Kan jag installera Kodi på fängelse trasig iPad ?

Ja, Kodi kan installeras på en fängslad iPad eftersom Kodi inte är officiellt tillgänglig i app store och därför måste vi använda en tredjepartsapplikation för att installera den.

Vad behöver du ha innan du installerar Kodi på iPad

1) Xcode

xcode för kodi på ipad

Xcode är ett IDE-paket utvecklat av Apple Inc. för att utveckla applikationer för Mac och iOS. Det hjälper användare att installera eller utveckla sina önskade plattformar för att köra på iOS och Mac.

2) Cydia Impactor

hur man installerar kodi på ipad med cydia impactor

Cydia Impactor på iPad är ett verktyg som används för att installera IPA-filer på iPhones och iPads. Det hjälper användare att installera externa applikationer och programvara på iOS-plattformen. Cydia Impactor kräver Mac-integration vid installation av Kodi eftersom det är Jailbreak-metoden.

Ladda ner Cydia Impactor-fil.

3) Kodi deb-fil

kan jag installera kodi på ipad

deb-fil är en programvarupaketfil utvecklad på UNIX-plattformen eller iOS-plattformen. En Kodi deb-fil är en debian-fil som kan installeras på en fängslad iPad.

Ladda ner Kodi Deb-fil.

4) iOS App Signer

Kan jag ställa in Kodi på Jail Broken iPad?

iOS App Signer hjälper användare att ändra sina filer till iPad-stödda IPA-formatfiler för att förbereda dem för installation.

5) Tweakbox-app

Vad behöver du ha innan du installerar Kodi på iPad

Det är ett tredje parts applikationsinstallationsverktyg som används allmänt för att installera inofficiella appar på iOS-enheter. Det har mer än 2000 appar i sitt bibliotek med ett stort antal appar som är indelade i många olika kategorier. Tweak Box-appen används för att installera Kodi på iPad utan Jailbreak-metod, eftersom den inte kräver någon Mac-integration och kan göras direkt på enheten.

Ladda ner Tweakbox-appfilen.

4 Manuella sätt att installera Kodi på iPad

Följande är sätten att installera Kodi på iPad med hjälp av Jailbreak-metoder:

 1. Cydia Impactor
 2. iOS App Signer

Följande är dock sätten du kan installera utan Jailbreaking eller använda en dator:

 1. Tweak box App
 2. Xcode

Hur man installerar Kodi på iPad med hjälp av Jailbreak-metoden

Hur man installerar Kodi på iPad med hjälp av Jailbreak-metoden

Som nämnts ovan finns det två metoder för att installera Kodi på iPad. Följ dessa steg för att installera Kodi med hjälp av Jailbreak-metoderna:

1) Cydia Impactor

Innan du installerar Kodi, ladda ner Kodi.IPA-filen och Cydia Impactor.

 1. Anslut din iPad till din Mac. (Se till att du lämnar din iTunes).
 2. Lansera Cydia Impactor.
 3. Öppna IPA arkivera i Cydia Impactor genom att dra och släppa den.
 4. Välja iPad från listan.
 5. Klicka på Start.
 6. Ange ditt Apple ID när begäran uppmanas.
 7. Nu öppen inställningar > Gå till profiler & Enhetshantering.
 8. Fortsätt genom att välja ditt angivna Apple ID > Klicka på Förtroende och Fortsätt.

Det är det, nu kan du enkelt använda Kodi.

2) Xcode

 1. Anslut din Mac och iPad
 2. Starta Xcode
 3. Börja på nytt Xcode projekt > Välj Enkelvy-applikation > Klick Nästa.
 4. Ange produktnamn som Kodi.
 5. Ange resten av informationen > Välj Universell > Klick Nästa. (Om ett fel uppmanas, ange din Apple ID för att fixa det.)
 6. Öppen iOS App Signer
 7. Öppna den nedladdade Kodi-filen.
 8. Välj profilen du använde tidigare > Klick Start.
 9. Bege sig till Xcode Hem > Välj Enheter från menyn längst upp.
 10. Välj din iPad > Klicka på +
 11. Bläddra och öppna .ipa fil skapad tidigare.
 12. Koppla nu ur din iPad > Gå till huvudmenyn och öppna Kodi.
 13. Öppen inställningar > Enhet Förvaltning > Utvecklingsapp > Klick Förtroende.

2 bästa sätten att installera Kodi på iPad utan fängelse eller utan dator

1) Tweakbox-app

 1. Öppen iPad > Öppen Safari browser > Skriv denna URL “https://www.tweakboxapp.com/”Och öppna den.
 2. Ladda ner App > Klick Tillåta.
 3. Klick Installera.
 4. Öppna applikationen.
 5. Klicka på Apps.
 6. Klicka på Tweakbox-appar.
 7. Skrolla ner för att söka Kodi och klicka på den.
 8. När installationen är klar, gå till inställningar.
 9. Öppen profiler & Enhetshantering.
 10. Klicka på alternativet nedan Enterprise Apps-avsnittet
 11. Klick Förtroende > Klick Förtroende

Kodi på iPad Ladda ner

Kodi kan inte laddas ner direkt på iPad eftersom det inte officiellt stöds av Apple och dess officiella applikation är inte tillgänglig i App Store. Ändå kan en Debian-fil laddas ner från den officiella webbplatsen för Kodi, som användare kan ladda ner. Den kan emellertid bara installeras på iPad via en tredjepartsinstallationsklient.

Hur man installerar Exodus and Covenant Addon på Apple iPad

Exodus och Covenant kan installeras på Kodi iPad på samma sätt som de installeras på Kodi Windows. Installationsproceduren för Exodus på Kodi och Covenant på Kodi är likadan när Kodi har installerats.

Bästa fjärrkontroller för Kodi på Apple iPad

Bästa fjärrkontroller för Kodi på Apple iPad

Följande är några Kodi-fjärrkontroller tillgängliga i App Store som användare kan ladda ner för att använda Kodi på iPad:

 1. Officiell Kodi-fjärrkontroll av JoetheFox
 2. XBMC Constellation
 3. XBMC Commander Free
 4. XBMC: s egen WebUI

Hur man spelar iTunes-biblioteket i Kodi

Först måste du ansluta din enhet med iTunes till Kodi, eftersom den måste kartläggas. Om det inte är mappat följer du dessa steg:

 1. Gå till inställningar från Kodi-huvudmenyn > Öppen Fil Chef > Dubbelklicka på Lägg till källa > Bläddra > Välj iTunes-enhet.
 2. Konfigurera iTunes-mappen på din enhet.
 3. Klick OK > Klick Gjort > Ge det ett namn.

Där har du ditt iTunes-bibliotek konfigurerat på din Kodi och nu är det redo att spela.

iPad-alternativa enheter för Kodi

 1. Kodi på Windows
 2. Kodi på Raspberry Pi 
 3. Kodi på Firestick
 4. Kodi på Roku
 5. Kodi på Apple TV
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Sista ord

Kodi trots att ha fått ett stort rykte världen över har det kritiserats mycket av många människor. Hela kritiken den har fått beror på dess piratkopieringsfrågor som har kopplats till dess tillägg. Tredjeparts-Kodi-tillägg anses vara olagliga eftersom de tar tag i strömmar, som är piratkopierade, och visar gratis upphovsrättsmaterial.

På liknande sätt verkar det som om Apple Inc är mycket emot Kodi eftersom det inte finns någon officiell Kodi-app i App Store. Därför måste användare som vill använda Kodi följa fängelseförfarandena och proceduren för att installera Kodi på iPad ingen jailbreak krävs. Vi har förklarat hela hur man installerar och hur man använder Kodi på iPad-proceduren noggrant. Se till att du kolla in allt innan du installerar Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map