Kodi på iPad – Hvordan installere uten datamaskin / med fengsel ødelagt i brann-trinn?

Den mest dominerende og anbefalte streamingprogramvaren globalt er Kodi. Den beste eieren på Kodi iPad er bare å få litt unna. Det er noen av de beste Kodi-tilleggene som tilbyr ubegrenset streamingopphold av det nyeste medieinnholdet. Lær mer om Kodi fra nettstedet vårt, da det gir deg alt du trenger å vite om Kodi.


Apropos dominans og anbefalinger, har Apple vært et dominerende navn i mobile dingsindustrien de siste årene nå. Apple Inc. har utvidet sine forskjellige produktlinjer som mobiltelefoner, nettbrett og PC-er, noe som er sterkt anbefalt. Menn hvis vi ønsker å bruke Apple iPad til Kodi; som vil kombinere det beste apparatet med det beste streamingprogrammet, vil resultatet være fantastisk.

Det er ingen tv-er om kvalitet, funksjonalitet og brukeropplevelsen fra Apple er uten sidestykke. Følg denne guiden grunnleggende for å se hvordan du bruker Kodi på iPad.

Hva er iPad?

IPad er en serie tavle-PCer utviklet av Apple Inc. akkurat som andre produsenter av mobile enheter. Imidlertid er det største forskjellen i operativsystemet som er på iPad-kjører på iOS og andre enheter på Windows og Android. Du kan se alle andre PC-er, kan iPad bruke til å sende e-post, se på film og videoer, spille videospill og surfe på nettet.

Apple Inc. lanserte den første iPad for nøyaktig 8 år siden i april 2010, og siden har 8 generasjoner iPad blitt introdusert år etter år. Hver nye generasjon har noen endringer i brukergrensesnittet, programvare for feilrettinger, nye funksjoner ble introdusert og noen får endringer med design ble også gjort. Alle forbedrede systemer og funksjoner som oppgraderer som nye prosessorer og funksjoner som biometriske skannere, kameraoppgraderinger og berørings-IDer.

Så langt er over 250 millioner enheter iPad solgt over hele verden. Gjennom disse generasjonene ble iPad delt inn i serier, iPad Pro og iPad Mini. En serie iPad med navnet iPad Luft kan også utgis som slankere i design og som noen kunne få forbedret i systemet og funksjonaliteten. Siden introduseres til generasjoner iPad Pro og branngenerasjoner iPad mini introdusert i Symbol.

Kan jeg installere Kodi på iPad ?

Ja! Du kan installere Kodi på iPad, men ikke uten tredjepartsapp fordi Kodi ikke er tilgjengelig i App-butikken. Derfor må du bruke TweakBox-apper eller Cydia-applikasjoner når du installerer Kodi iPad. Kodi versjon 16 fungerer ikke veldig bra med iPad, menn Kodi Krypton versjon 17 kjører bra på nesten hver iPad.

Apple iPad for Kodi er et godt valg fordi en kombinert verdens beste nettbrett og det beste streamingprogrammet, ville resultatene være enorme. Tidligere hadde vi gitt guiden om å sette opp kodi på Apple TV, som uten tvil er den beste metoden for å smake Kodi på Apple TV.

Kan jeg sette opp Kodi på fengsel ødelagt iPad ?

Ja, Kodi kan installere en ødelagt iPad fordi Kodi ikke er offisielt tilgjengelig i app-butikken, og hvorfor må vi bruke og tredjepartsapplikasjoner for å installere det.

Hva må du ha før du installerte Kodi på iPad

1) Xcode

xcode for kodi på ipad

Xcode er en IDE-pakke utviklet av Apple Inc. for å utvikle applikasjoner for Mac og iOS. Det hjelper brukerne å installere eller utvikle de ønskede plattformene deres for å kjøre på iOS og Mac.

2) Cydia Impactor

hvordan du installerer kodingen på ipad med cydia-påvirker

Cydia Impactor på iPad er installert og installasjonsverktøybruk for å installere IPA-filer på iPhones og iPads. Det er brukerne som kan installere eksterne applikasjoner og programvare på iOS-plattformen. Cydia Impactor krefter Mac-integrasjon mens du installerer Kodi fordi det er Jailbreak-metoden.

Sist ned Cydia Impactor File.

3) Kodi deb-fil

kan jeg installere kodi på ipad

deb-fil er en programvarepakkefil utviklet i UNIX-plattformen eller iOS-plattformen. En Kodi deb-fil er en debian-fil som kan installeres på en fengsel ødelagt iPad.

Sist ned Kodi Deb-fil.

4) iOS App Signer

Kan jeg sette opp Kodi på iPad ødeleggelse?

iOS App Signer hjelper brukere med å endre filene sin til iPad-støttes IPA-formatfil for å forberede dem til installasjon.

5) Tweakbox-app

Hva må du ha før du installerte Kodi på iPad

Det er et tredjepartsapplikasjon installasjonsinstallasjonsverktøy som kan brukes mye til å installere uoffisielle apper på iOS-enheter. Det har mer enn 2000 apper i biblioteket med et stort utvalg av apper fordelt på mange forskjellige kategorier. Tweak Box-appen ble brukt til å installere Kodi på iPad uten Jailbreak-metode, fordi den ikke gjør Macintegrasjon og kan gjøre direkte på enheten.

Last ned Tweakbox-appfil.

4 Manuelle måter å installere Kodi på iPad

Følgende er å installere Kodi på iPad ved hjelp av Jailbreak-metoder:

 1. Cydia Impactor
 2. iOS App Signer

Følgende er her måten du kan installere uten jailbreaking eller bruke en datamaskin:

 1. Tweak box App
 2. Xcode

Slik installerer du Kodi på iPad ved hjelp av Jailbreak-metoden

Slik installerer du Kodi på iPad ved hjelp av Jailbreak-metoden

Noe over, er det til metoder for å installere Kodi på iPad. Følg disse trinnene for å installere Kodi ved hjelp av Jailbreak-metodene:

1) Cydia Impactor

Før du installerer Kodi, laster du ned Kodi.IPA-filen og Cydia Impactor.

 1. Koble til iPad til din Mac. (Forsikre deg om at du avslutter din iTunes).
 2. Launch Cydia impactor.
 3. Åpne IPA fil inn Cydia Impactor ved å dra og slippe den.
 4. Velge iPad fra lytte.
 5. Klikk på Start.
 6. Tast inn ditt eple ID når forespørselen ber.
 7. Nå åpen innstillinger > Gå til profiler & Enhetshåndtering.
 8. Fortsett ved å velge det angitte eple ID > Klikk på Tillit og Fortsette.

Det er det, nå kan du enkelt bruke Kodi.

2) Xcode

 1. Koble deg til Mac og iPad
 2. Start Xcode
 3. Starte på nytt Xcode prosjekt > Å velge Enkeltvisning-Applikasjon > klikk neste neste.
 4. Skriv inn produktnavn som Kodi.
 5. Skriv inn resten av detaljene > Å velge universell > klikk neste neste. (Hvis det blir en feilmelding, oppgir du eple ID å fikse det.)
 6. En penn iOS App Signer
 7. Åpne den nedlastede Kodi-filen.
 8. Velg profilen du brukte før > klikk Start.
 9. Setter kursen mot Xcode Hjem > Velg Enheter fra menyen øverst.
 10. Velg din iPad > Klikk på +
 11. Bla gjennom og første .ipa fil opprettet tidligere.
 12. Koble nå iPad > Gå til hovedmenyen og den gamle Kodi.
 13. En penn innstillinger > enhet Ledelse > Utviklerapp > klikk Tillit.

2 beste måter å installere Kodi på iPad uten fengselsbrudd / uten datamaskin

1) Tweakbox-app

 1. En penn iPad > En penn Safari nettleser > Skriv inn denne URL-en “https://www.tweakboxapp.com/”Og den den.
 2. Sist ned app > klikk Tillate.
 3. klikk Installere.
 4. Åpne applikasjonen.
 5. Klikk på Apps.
 6. Klikk på Tweakbox-opp nye linker.
 7. Rull ned for å søke Kodi og klikk på den.
 8. Når installasjonen er fullført, gå til innstillinger.
 9. En penn profiler & Enhetshåndtering.
 10. Klikk på alternativet nedenfor Enterprise Apps-del
 11. klikk Tillit > klikk Tillit

Kodi på iPad Sist ned

Kodi kan ikke lastes direkte på iPad, og ikke den offisielle støtten fra Apple, og dens offisielle applikasjoner er ikke tilgjengelig i App Store. Likevel kan Debian-fil vare fra det offisielle nettstedet til Kodi, som brukere kan laste ned. Imidlertid kan bare installeres på iPad gjennom og tredjeparter installasjonsklient for app.

Slik installerer du Exodus og Covenant Addon på Apple iPad

Exodus og Covenant kan installeres på Kodi iPad på samme måte som det installeres på Kodi Windows. Installasjonsprosedyrer til Exodus på Kodi og Covenant på Kodi er lik, når Kodi først er installert.

Beste fjernkontroller for Kodi på Apple iPad

Beste fjernkontroller for Kodi på Apple iPad

Følg noen få Kodi-fjernkontroller som er tilgjengelige i app-applikasjoner som brukere kan laste ned for å bruke Kodi på iPad:

 1. Offisiell Kodi-fjernkontroll av JoetheFox
 2. XBMC Constellation
 3. XBMC Commander Free
 4. XBMCs eget WebUI

Slik spiller du iTunes-biblioteket i Kodi

For det første må du koble stasjonen din med iTunes til Kodi, fordi den må kartlegges. Hvis det ikke er kartlagt, kan du følge disse trinnene:

 1. Gå til innstillinger fra Kodi-hovedmenyen > En penn Fil sjef > Dobbeltklikk på Legg til kilde > Bla > Å velge iTunes-stasjon.
 2. Konfigurer iTunes-mappen på enheten din.
 3. klikk OK > klikk Ferdig > Gi et navn til det.

Der har du iTunes-biblioteket ditt konfigurert i Kodi, og nå er det klart til å spille av.

Alternative iPad-enheter for Kodi

 1. Kodi på Windows
 2. Kodi på bringebær Pi 
 3. Kodi på Firestick
 4. Kodi på Roku
 5. Kodi på Apple TV
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Avsluttende ord

Til tross for at han hadde tjent og stort rykte over hele verden, har Kodi blitt kritisert av mange mennesker. Hele kritikken den har mottatt skyldes dens piratkopieringsspørsmål som er valgt til tilleggene. Tredjeparts Kodi-tillegg blir ansatt som ulovlige når de tar i strømmer, som er piratkopiert, og viser gratis copyright-materiale.

Tilsvarende fungerer det som om Apple Inc er veldig imot Kodi, da den offisielle Kodi-appen er tilgjengelig i App-butikken. Derfor må brukere som vil bruke Kodi følge fengselsbruddprosedyrer og prosedyrer for å installere Kodi på iPad, ingen jailbreak kreves. Vi har forklart hvordan du installerer og hvordan bruker Kodi på iPad-prosedyren grunnleggende. Forsikre deg om du sjekker ut alt før du installerer Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map