Kodi på Nvidia Shield TV Ultimate Streaming Player: Easy 4 Steps Guide

Kodi är den bästa streamingvideo-appen och Nvidia är en banbrytande streaming- och spelplattform kan kombineras tillsammans för att uppleva något som andra inte kan erbjuda. Kodi är något som kan installeras på vilken plattform som helst för att överträffa modern streamingupplevelse och detta uttalande kan ses praktiskt när du installerar Kodi på Nvidia Shield.


Ta en rundtur genom denna guide och se hur du kan installera Kodi och njuta av att strömma ditt favoritinnehåll på Nvidia Shield med några av de bästa kodi-tilläggarna.

Vad är Nvidia Shield TV?

Nvidia Shield är en av de mest populära och pålitliga androidbaserade mediaspelarna som finns på hyllan. Nvidia har varit en mycket känd GPU-tillverkare globalt och är känd på grund av den. Att komma med Nvidia Shield var dock en stor sak de gjorde eftersom det medförde en hel del konkurrens inom streaming media konsolindustrin. Det faktum att Nvidia är den största producenten av GPU har hjälpt den att bli ledande inom videoströmning av hög kvalitet plattform. Nvidia Shield erbjuder streaming av 4K-kvalitet och Geforce-spelupplevelse.

Hur du installerar Kodi på Nvidia Shield TV?

Eftersom Nvidia Shield är en Android-plattform kan Google Play Store därför användas för att enkelt installera Kodi. Det finns dock vissa regioner där Google Play Store inte är tillgängligt på grund av geo-begränsningarna.

 1. Starta upp ditt Nvidia-sköld > Gå till Google Play Store
 2. Klicka på sök och skriv Kodi > Från de visade resultaten, Klicka på Kodi utvecklad av XBMC.
 3. Klick Installera och Kodi kommer att laddas ner och installeras på din Nvidia Shield.
 4. Öppna Kodi-applikationen efter att den har installerats.

Installera nu de bästa Kodi-tilläggarna för att njuta av den bästa streamingupplevelsen.

Nvidia Shield Bästa funktioner för Kodi

Nvidia Shield har några saker över toppen för streaming på Kodi, som:

 1. Njut av videoströmning av HD och 4K-kvalitet.
 2. Enkel att använda gränssnittet med fjärrkontrollfunktionen.
 3. Snabbströmning och avancerad tillgänglighet.

Hur du uppdaterar Kodi till Kodi Krypton v17.6 på Nvidia Shield TV?

Det enda sättet att uppdatera Kodi är genom att installera den igen genom att ladda ner den uppdaterade versionen av Kodi på Nvidia-skölden. Men när Kodi är tillgänglig i Google Play Store, kan du uppdatera den genom att följa dessa steg:

 1. Öppna Play Store på din Nvidia Shieldinställning kodi på nvidia sköld tv
 2. Gå till mina apparställa in kodi med play store på nvidia sköld
 3. Klicka på KodiNvidia-sköld för kodi
 4. Klicka på Uppdatera (uppdateringsalternativet är endast tillgängligt om det finns en uppdatering tillgänglig.)

Hur du installerar Kodi Jarvis v16 på Nvidia Shield TV ?

Uppdatera din Kodi Jarvis version 16 genom att följa dessa steg:

 1. Ladda ner APK fil av Kodi Jarvis version 16 på din Nvidia
 2. Öppna nedladdat zip-fil och Installera Om du uppmanas att klicka på skriva över befintliga app.

Hur man installerar Kodi-tillägg på Nvidia Shield TV ?

Installationsproceduren för att installera eventuella Kodi-tillägg på Nvidia Shield kommer att vara densamma som på PC och FireStick. Kodi-attribut och gränssnitt förblir desamma på alla plattformar och dess installationsinstallation är också densamma.

Bästa Kodi-tillägg för Nvidia Shield TV

De bästa Kodi-tillägg för Nvidia Shield som rekommenderas för dig är:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. Förbund
 4. placenta
 5. Uranus
 6. Neptune Rising
 7. Nemesis
 8. cCloud TV
 9. Planet MMA
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV Alternates For Kodi

 • Firestick-alternativ till Nvidia Shield For Kodi

Fire Stick, som är utvecklat av Amazon, är en fantastisk videostreamingsenhet för alla strömmande älskare som gillar att bära sina streamingspelare med sig. Fire Stick är ett bra val för att använda Kodi eftersom det ger strömmar i HD-kvalitet och ett mycket användarvänligt gränssnitt.

 • Windows-alternativ till Nvidia Shield For Kodi

I själva verket är Windows det bästa valet för användare för att prova programvara, särskilt när det gäller strömning. Anledning att vara utrymmet för anpassning och tillgänglighet som det erbjuder. Windows är en grundläggande plattform för nästan varje plattform och i fall av Kodi är det verkligen ett bra val.

 • Ubuntu operativsystem för Kodi

Ubuntu kan användas för Kodi och Kodi fungerar bra på det men installationsprocedurerna för Kodi för Ubuntu är lite komplexa jämfört med andra plattformar.

 • Hallon Pi Alternativ till Nvidia Shield For Kodi

Raspberry Pi är faktiskt ett litet datorkort som kan omvandlas efter spel- och ångbehov. Det här är det som gör det fantastiskt att använda Kodi på, eftersom Kodi kan installeras på den och det ger en stor strömningsupplevelse.

 • Apple TV-alternativ till Nvidia Shield For Kodi

När du hör ordet Apple TV är det första du kan tänka på bara en annan smart-tv utvecklad av Apple. Apple TV är en digital strömningsenhet designad och utvecklad av Apple. Det är ett bra alternativ till Nvidia Shield att välja Kodi, eftersom strömningsfunktionerna från Apple TV är fantastiska.

 •  iPad som alternativ till Nvidia Shield på Kodi

Om du lever för att strömma på en surfplatta och letar efter en potentiell alternativ streaming-plattform av Nvidia Shield, bör du prova Kodi på iPad. Installationsproceduren för Kodi på iPad är komplex jämfört med andra plattformar som änkor och Android. Men Kodi på iPad är verkligen en fantastisk sak att ha, eftersom tillgängligheten för iPad är stor.

Sista ord

Kodi är en värld av underverk och i kombination med en spektakulär plattform som Nvidia Shield, föreställ dig den fascinerande upplevelsen du kan ha. NVIDIA Shield är en fantastisk sak som utvecklats av Nvidia och har vunnit hjärtan hos användare över hela världen. Prova Kodi på Nvidia Shield för dina strömnings- och spelbehov. Det finns inte många plattformar nu som kan ge strömning av 4K-kvalitet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map