Kodi er den beste streamingvideo-appen og Nvidia er en banebrytende streaming- og spillplattform som kan kombineres sammen for å oppleve noe annet ikke kan tilby. Kodi er noe som kan installere på hvilket eneste plattform for å overgå den moderne streamingopplevelsen, og denne uttalelsen kan se praktisk når du installerer Kodi på Nvidia Shield.

Ta en tur gjennom denne guiden og se hvordan du kan installere Kodi og glede deg over å streame favorittinnholdet ditt på Nvidia Shield med noen av de beste kodi-tilleggene.

Hva er Nvidia Shield TV?

Nvidia Shield er en av de mest populære og pålitelige androidbaserte mediespillerne som er tilgjengelig på sokkelen. Nvidia har vært veldig kjent GPU-produsent globalt og er kjent på grunn av den. Å komme opp med Nvidia Shield, men en god ting de gjorde da det brakte mye konkurranse i streamingmedakonsollindustrien. Det faktum hos Nvidia er den største produsenten av GPU som har tilbudt seg til det ble ledet innen videospiller av høy kvalitet. Nvidia Shield tilbyr streaming av 4K-kvalitet og Geforce-spillopplevelse.

Hvordan installere Kodi på Nvidia Shield TV?

Siden Nvidia Shield er en Android-plattform, og Google Play Store kan derfor brukes til å installere Kodi enkelt. Det er ikke noen tilgjengelige Google Play-butikkregioner der er tilgjengelig på grunn av geo-begrensninger.

 1. Start Nvidia Shield > Gå til Google Play Store
 2. Klikk på søk og skriv Kodi > Fra de viste resultatene, Klikk på Kodi-utviklet av XBMC.
 3. klikk Installere og Kodi vil vare ned og installere på Nvidia Shield.
 4. Åpne Kodi-applikasjonen etter at den er installert.

Installer nå den beste Kodi-tilleggsen for å nyte det beste streamingopplevelsen.

Nvidia Shield Beste funksjoner for Kodi

Nvidia Shield har noen få ting over toppen for streaming på Kodi, som:

 1. Kos deg med streaming av HD og 4K-kvalitet.
 2. Brukervennlig grensesnitt med fjernkontrollfunksjon.
 3. Rask hastighetsstrømming og avansert tilgjengelighet.

Slik oppdaterer Kodi til Kodi Krypton v17.6 på Nvidia Shield TV?

Den eneste koden til å oppdatere Kodi på det å installere den på nytt ved å laste ned den oppdaterte versjonen av Kodi på Nvidia skjold. Imidlertid, når Kodi er tilgjengelig i Google Play Store, kan du oppdatere dem etter følgende trinnene:

 1. Åpne Play Store på Nvidia Shieldoppsett kodi på nvidia shield tv
 2. Gå til appen mininstallatør kodi ved hjelp av play store på nvidia skjold
 3. Klikk på KodiNvidia-skjold til kodi
 4. Klikk på Oppdater (Oppdateringsalternativet vil bare være tilgjengelig hvis det er tilgjengelig og oppdatert.)

Hvordan installere Kodi Jarvis v16 på Nvidia Shield TV ?

Oppdater Kodi Jarvis versjon 16 ved å følge disse trinnene:

 1. Sist ned APK fil av Kodi Jarvis versjon 16 på din Nvidia
 2. Åpne lastet ned zip-fil og installere Hvis du blir bedt om det, klikker du overskrive vanligvis app.

Slik installerer du Kodi-tillegg på Nvidia Shield TV ?

Installasjonsprosedyrer for å installere Kodi-tillegg på Nvidia Shield vil være det samme som på PC og FireStick. Kodi-attributter og grensesnitt forblir det samme på hver plattform, og installasjonsmetoden er derfor det samme.

Beste Kodi Addons for Nvidia Shield TV

Den beste Kodi-tilleggsen til Nvidia Shield som anbefales for deg:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. Covenant
 4. placenta
 5. Uranus
 6. Neptune Rising
 7. Erke fiende
 8. cCloud TV
 9. Planet MMA
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV Alternates For Kodi

 • Firestick-alternativ til Nvidia Shield For Kodi

Fire Stick, som er utviklet av Amazon, er en fantastisk videostreaming-enhet for alle streaming-elskere som liker å se med streaming-spillerne sine. Fire Stick er godt valg for å bruke Kodi, ettersom det gir strøm i HD-kvalitet og et veldig brukervennlig grensesnitt.

 • Windows alternativt til Nvidia Shield For Kodi

Faktisk er det Windows det valgte valget av brukerne for å prøve hvilken som helst programvare, spesielt når den skal brukes strømming. Grunnen til å være plasser for tilpasning og tilgjengelighet kan tilby. Windows er en grunnleggende plattform for nesten alle plattformer, og i tilfelle Kodi er det virkelig et godt valg.

 • Ubuntu operativsystem for Kodi

Ubuntu kan bruke Kodi og Kodi til å fungere bra på det, menn installerer prosedyrene til Kodi for Ubuntu er lite komplisert med andre plattformer.

 • Bringebær Pi alternativt til Nvidia Shield For Kodi

Raspberry Pi er faktisk og lite datatavle som kan transformeres i henhold til spill- og dampbehovet. Dette er det som gjør det flott å bruke Kodi på, fordi Kodi kan installere på den og det en flott streamingopplevelse.

 • Apple TV-alternativ til Nvidia Shield For Kodi

Når du har fått Apple TV, er det den første du kanskje tenker bare en annen smart-tv-utvikling av Apple. Apple TV er en digital streamingenhet designet og utviklet av Apple. Det er et flott alternativ til Nvidia Shield til å velge Kodi, ettersom strømningsfunksjonene fra Apple TV..

 •  iPad som alternativ til Nvidia Shield på Kodi

Hvis du bor for å streame på nettbrett og annen etter en potensiell alternativ streamingplattform av Nvidia Shield, bør du prøve Kodi på iPad. Installasjonsprosedyrer til Kodi på iPad er sammensatt med andre plattformer som Android og Android. Imidlertid er kodene på iPad virkelig en fantastisk ting å ha, og tilgjengelig på iPad.

Avsluttende ord

Kodi er en verden av underverker, og når du har kombinert med en spektakulær plattform som Nvidia-skjoldet, kan du forestille deg den fascinerende opplevelsen du kan ha. NVIDIA Shield er en flott ting utviklet av Nvidia og den har fra nettet hjelper for brukere over hele kloden. Prøv Kodi på Nvidia Shield for strømming og spillbehov. Det er ikke mange plattformer som nå kan gi streaming av 4K-kvalitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me