Er du en strømende nørd og lurer på om det er en måte å bruke Kodi på Roku på?

Vel, vi har alle svarene for deg! Gå gjennom denne guiden og utredningen hvordan du kan installere Kodi på Roku, begrensninger, kanalene og mye mer.

Hva er Roku?

Roku er en rekke strømmenheter som er produsert og designet av Roku Incorporation. Det streamer elskere å streame det nye innholdet fra hvor det første jeg kunne bruke disse enhetene. Den har en rekke applikasjoner forhåndsinstallert for streaming og se på filmer og TV-serier. Bruksområder lese Hulu, Fubo TV, Showtime Redbox, RT, SiriusXM, Showtime, Sling TV, TVLuux, Tubi TV, TuneIn Radio, TheBlaze, Time Warner Cable, Vmedia, Xfinity, Vudu, WWE Network etc..

Alle disse applikasjonene er nødvendige abonnement for streaming, men kvaliteten på de tilbudene er fantastisk og verdt å betale for. Til tross for alle kostnadene som kreves for strømming, velger folk fremmer Roku på grunn av kvalitetsopplevelsen.

Er Kodi på Roku?

Ikke egentlig! Kodi kan ikke installere direkte på Roku, det operative systemet som skal brukes av Roku og tilpasse Linux OS kalt Roku OS. Til og med kanalbutikken til Roku har ikke Kodi i biblioteket. Kodi er i seg selv og streaming-spiller som er tilgjengelig på mange plattformer, men akk, den er ikke tilgjengelig på Roku.

Kodi vs Roku

Kodi er en topp programvare for streamingprogramvare og har blitt toppvalget av streaming geeks over hele verden. Ikke bare det, Kodi har vært og sterkt omtalt poeng i overskriftene også! På grunn av kampanjer og retningslinjer som det er lansert globalt mot den på grunn av hensyn til personvernskrenkelser. Kodi har mye mer å tilby enn noen annen streamingplattform.

På Kodi er en strømningsprogram for menn, Roku faktisk er en strømming, vil sammenligne av disse til ikke å være store. Roku er en high-end streaming spiller og har mye potensiell. Å bruke Kodi ville definitivt være et bedre valg for strømming, fordi det kan tilby gratis innhold og betalt innhold (med referanse til begge offisielle og uavhengige Kodi-tilleggene som er avhengige av piratkopiering). Dette er hva Roku mangler, ikke noe gratis innhold på noe valg.

Ikke alle brukere kan velge om innholdet, og det er et faktum som må tas i betting når de tilbyr en tjeneste. Dessuten er det ikke en klokke og enkel ting å tilby kvalitetsinnhold gratis uten abonnementsavgift.

Kan jeg slappe av Kodi for Roku ?

Ingen barrierer kan hindre streaming geeks fra å gå utover begrensninger for en streaming enhet. Takk til alle nørdene som fant ut dette hacket med å bruke Kodi på Roku, slik på overstige seere og Roku-eiere kunne tilpasse sin Roku-enheter.

Til tross for at Kodi ikke er tilgjengelig på Roku eller ikke støtter av Roku, er det en måte å installere Kodi på Roku på, og vi har utdypet hele prosedyrer i denne guiden..

Ulike metoder for å sette opp Kodi eller XBMC på Roku

Hennes er å måtte du kan bruke Kodi på Roku ved å bruke til forskjellige plattformer, se:

 Hvordan få Kodi på Roku ved hjelp av Windows PC ?

Den mest grunnleggende og ofte brukte enheten eller plattformen for Kodi er Windows. Derfor har vi gitt denne metoden for å installere Kodi på Roku ved bruk av Windows-PC. Følg disse trinnene som illustrert:

 1. Start datamaskinen og gå til Startmeny.
 2. Fra Windows-søkelinjen, søk etter ‘Enhetsinnstillinger’.
 3. Klikk på Legg til enhet.
 4. Du vil se mange alternativer i listeskjemaet, klikk på Roku 3 og den vil bli lagt til strømmen din.

Når du har fulgt disse trinnene, kan du få tilgang til Kodi på Roku-enheten din til skjermstøpe den. Screen casting lar deg se favorittfilmene, videoene og mye mer på Roku-enheten din. Enkelt, er det ikke?

Hvordan få Kodi på Roku ved hjelp av Android Smart TV ?

Hun er en annen metode for å installere Kodi på Roku ved å bruke din Android-smart-tv, og dette gjør gjennom skjermtaket. Følg disse trinnene:

 1. Installer Kodi på din Android Smart TV.
 2. Gå nå til Roku 3 startskjermen.
 3. Klikk på innstillinger > Klikk på Systemoppdatering og oppdateringsinnholdet til Roku-programvaren Build 5.2 eller en oppgraderingsversjon.
 4. Gå tilbake til innstillinger > Klikk på Skjermspeiling alternativ.
 5. Rom henne, Aktiver skjermspeil av din Roku > klikk OK.

Hvordan installere eksodus på Roku

For å installere Exodus Kodi-tillegg på Roku, trenger du ikke å følge noen spesifikke prosedyrer. Bare segg guiden vår “Slik installerer du Exodus Kodi Add-on” og installerer den på den gang casting / screening-enhet som du bruker, f.eks. på Android Smart TV eller Windows PC.

Kodi Roku-kanaler

Det er den beste med Roku som har sin egen butikk for kanaler kjent som Roku Channel Store. En annen fascinerende ting er hos noen Roku-kanaler som har sin egen Kodi-tillegg. Hennes er noen Kodi Roku-kanaler du absolutt bør prøve:

 1. Viewster
 2. BBC iPlayer
 3. Vevo
 4. NHL
 5. Snagfilms

Slik bruker du Kodi Leia versjon 18.5 eller skrevet på Roku Streaming Stick, Ultra og Roku Express

Det spiller ingen rolle om hvilken Roku-versjon du bruker, Kodi-versjonen du har installert på casting-enheten din betyr noe. Hvis du kaster Kodi på Roku via Windows-PCen, må du holde Kodi-versjonen på Windows oppdatert. Du kan installere Kodi Krypton versjon 17 på Roku og installere Kodi Krypton versjon 17.6 på din Windows-PC eller Android smart TV.

Slik bruker du Kodi Jarvis versjon 16 eller nyere på Roku Streaming Stick, Ultra og Roku Express

Som utdypet tidligere, er Kodi-versjonen på din primære casting / screening-enhet det aktuelle punktet fordi din Kodi ikke er installert på Roku, men de støtter av din Android-smart-TV eller Windows-PC. Installer derfor Kodi Jarvis versjon 16 ved å følge trinnene nevnt i denne guiden, på enheten din for å installere den på Roku.

Beste Kodi-tillegg på Roku

Hennes er de 10 beste Kodi-tilleggene du bør bruke på Roku:

 1. Covenant
 2. Exodus
 3. Kick-off Sports
 4. Gurzil
 5. placenta
 6. Sports djevelen
 7. Neptune Rising
 8. Firecat
 9. incursion
 10. DAZN

Roku alternative enheter for Kodi

 1. Kodi på Windows
 2. Kodi på bringebær Pi 
 3. Kodi på iPad
 4. Kodi på Firestick
 5. Kodi på Apple TV
 6. Kodi på Xbox One
 7. Kodi på Nvidia Shield

Kodi veksler for Roku

Selv om jeg alltid vil anbefale hver strømming-elsker å bruke Kodi på grunn av sin unike ut, hvis du leter etter noen alternativer til Kodi, vil jeg foreslå følgende:

 1. Stremio
 2. Plex
 3. Terrarium TV
 4. Emby
 5. Infuse

Vanlige spørsmål om Kodi på Roku

Når du trenger å installere noe på en hackig måte, er det alltid og fisk som bekymrer noe som kan oppstå i tankene dine. Hennes er noen vanlige spørsmål:

Kan jeg Jailbreak Roku?

Svaret på dette spørsmålet er ganske enkelt “Nei”. Å jailbreak og streamingenhet betyr å endre / tilpasse og enhet på en måte som kan utføre utover dens lagerbarrierer og -begrensninger.

Saken med Roku er produsent som har designet den på en slik måte at du ikke kan jailbreak den. Imidlertid, hvis du vil gå utover aksjefunksjonen, er det å bruke det beste alternativet for deg.

I stedet for å tenke på å bruke risikable PPV-tjenester, kan du enkelt streame gratis filmer, TV-serier, Live TV og sport gjennom Kodi-addons.

Er det mulig å få Kodi på Roku ved å bruke iPhone / Mac-enheter?

Ja, du kan bruke Kodi på Roku ved å bruke iPhone ved først å installere Kodi på iPhone og raskt på Roku-enheten din.

Kan jeg sette Kodi på Roku uten datamaskin / uten skjermspeil?

Nei, det er ingen annen metode for å installere Kodi på Roku på grunn av kompleksiteten i operativsystemet.

Hvordan speiler jeg telefonen min til Roku ?

Hvis telefonen din har skjermspeilingsalternativet, vil det ikke være noe problem i dag, mange smarttelefoner har denne funksjonen. Hvis telefoner ikke har skjermspeilingsalternativ, kan du installere og tredjepartsprogram for å aktivere denne funksjonen.

Avsluttende ord

Roku er en flott ting å prøve, og hver streaming geek vet det. Kirsebæret på toppen har Kodi på Roku, strømmer favorittinnholdet ditt sømløst ved å samarbeide til den beste streamingplaten som er tilgjengelig over hele verden. Til tross for at de ikke er offisielt tilgjengelig på Roku, har nerdene funnet veien til å la Kodi invadere i Roku-verdenen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me