Har du noen gjenger som lurer på at du vil kunne streame mye innholdssortiment gjennom en enkelt streaming-spiller? Ingen rett! Det var vel ingen som trodde det, og det var det Kodi har gjort!

Den har satt en gudsstandard, som ikke kan konkurrere. Kodi og tillegg til flere brukere streame filmer, TV-serier, tegneserier, sport, nyheter og mange andre som leverer innholdssortering gjennom en enkel plattform.

Etter å ha tjent et godt rykte, er Kodi kjent for hele kloden og en ekte streaming nerd ville definitivt brukt Kodi og gjeng i livet sitt.

Hva er Kodi?

Kodi er en open source media streaming applikasjon utviklet av XBMC foundation for 14 år siden. Kodi lar binge seere og dampende nørder se sine favorittfilmer, TV-serier, Live TV, Nyheter, Live sportsbegivenheter, Musikk, tegneserier og mye mer. Kodi ble populært på grunn av alle tilgjengelige tilgjengeligheter av innholdet gjennom tilleggene.

Mange tilgjengelige online streamingtjenester kan brukes til å streame forskjellige innhold, men begrenset deres begrunnelse til folk som ikke velger dem. Streamingtjenester som Hulu og Amazon er giganter, menn Kodi, noe som er et program, har overtatt dem i online streaming race og publikumsdekning på grunn av sin evne til tilpasning og dens mangfoldighet.

hva er kodi-programvare

Kodis mangfold er ikke bare relatert til innholdet, men også plattformene og enhetene som kan brukes med. Kodi kan installere på nesten alle enheter og nesten alle operativsystemer. Den offisielle nettsiden til XBMC-programvare er Kodi.tv

Utrolig, ikke sant?

Når du har brukt et enkelt streaming-program som kan brukes på forskjellige operativsystemer og applikasjoner som Windows, Android, Linux, iOS, Fire TV, Xbox, Roku, Raspberry Pi og på smarte TV-er?

Dette er den virkelige konkurransefortrinn som Kodi har fremmet andre.hva er kodi programvare gif

Kodi har hundrevis av tilleggsprogrammer som gjør det mulig for brukere å se favorittinnholdet deres i HD-kvalitet gjennom et enkelt klikk. Det beste med Kodi er tilgjengelig Kodi-tillegg er dedikerte tillegg for hver kategori som gjør det enkelt for brukere å velge et tillegg som passer deres behov.

Det er spesifikke Kodi-tillegg for forskjellige regioner som gir strømmer for den aktuelle regionen, og diversifiserer Kodi ved hjelp av publikum. Dette mangfoldet av XBMC er grunnleggende til det har tjent og så stort rykte som folk.

Hva kan du streame / se på Kodi?

På Kodi kan du streame eller se på nesten alt du kan se på kabel- eller satellitt-TV-en. Den har et bredt utvalg av tilleggsprogrammer, som hver gir deg et stort utvalg av kanaler og strømmer du kan velge mellom.

Kodi gir brukerne tilgang til live-kanaler fra forskjellige regioner, slik at de får tilgang til strømmen av innholdet som ikke er tilgjengelig på TV-en i deres region. Jeg motiverer andre strømforsyninger online som Amazon FireStick og Chromecast, men ikke XBMC-apper, men det har tilleggsprogrammer som kan brukes til å streame innholdet.kodi xbmc installasjon

Det er til forskjellige tilleggsprogrammer:

 1. Offisielle tillegg

Tillegg, som er lisensiert av innholdsdistributørene og kreve abonnementsavgift fordi strømmen av spakeren sender og eies av dem, og de har ikke involvert piratkopiering. Disse tilleggene er tilgjengelige i det offisielle Kodi-tilleggslageret.

Du trenger ikke å se etter hvor som helst på nettet, bare gå til Tilleggsseksjonen og der inne, den nye add-on-nettleseren, gå til alternativet Installere fra Repository, og Kodi Add-on Repository vil være der foran du.

 1. Uoffisielle tillegg

XBMC-stiftelse eller sertifisert og lisensiert selskap utviklet ikke uoffisielle tillegg, frilansende menn utviklet og programmerer utviklet disse uoffisielle kodi-tilleggene.

Lurer på grunn?

Høres ut som piratkopiering!

Ja, det faller inn under piratkopieringsflagget fordi dette er en brudd på opphavsretten. Det er ikke nødvendig på hvert tredje tredjeparts tillegg til Kodi som kan være involvert i piratkopiering, fordi det er noen som får tilleggsprogrammer som tilbyr premium-streamingkoblinger.

Nå lurer du på hvorfor noen vil bruke og tredjeparter i tillegg!

Vel, grunnen er ganske enkel og verd å gå med på! Disse tilleggene er abonnementsfrie og gir kvalitetsstrømmer fra nesten hver kanal og for hver innholdskategori. Denne grunnen blir velkomne av mange overstående seere og strømførende nørder fordi de får tilgang til alt som ønsker å se, og hvorfor de valgte bilder til.

Etter å ha vist på innholdet i disse tilleggene er det gratis og noe ulovlig, tenker du kanskje på det og kan bruke disse tilleggene til eller ikke. Det er godt og trygt å bruke disse tilleggene på, og det kan brukes til å bruke en tillitsverdig og beste VPN for streaming av Kodi som gir kvalitetssikkerhet, fordi det ikke skal være noe kompromiss med digital frihet.

Lovlighetsproblemene og bekymrede gjeninnføre mot Kodi på grunn av disse tilleggene blir utdypet nedenfor. Forsikre deg om du går godt gjennom dem.

Kodi Last ned

Kodi er offisielt tilgjengelig på forskjellige plattformer; hennes lytt med nedlastingslenker:

PlattformSist ned lenke
WindowsSiste ned Kodi for Windows
OSX / iOS / MacOSSist ned Kodi for OSX / iOS; Sist ned Kodi for MacOS
AndroidSiste ned Kodi for Android
LinuxSiste ned Kodi for Linux
Bringebær PiSist ned Kodi for Raspberry Pi

Det er veldig enkelt å installere Kodi og tilleggene på disse plattformene, og i tilfelle du trenger hjelp, kan du se Kodi-installasjonsveiledningene..

Imidlertid kan Kodi installeres på noen få andre plattformer også. Ja, uoffisielt!

Følgende er uoffisielle plattformer som Kodi kan installere på, og jeg har koblet installasjonsveiledede mine til disse plattformene for enkelhets skyld:

 1. Amazon Fire TV / FireStick
 2. Roku
 3. Xbox
 4. Samsung Smart TV
 5. Kodi på Android
 6. Kodi på bringebær Pi

Det er litt komplekst å installere Kodi på disse enhetene. Derfor kan du bare klikke på dem, og du kommer til å lande i installasjonsveiledningene.

Er Kodi Legal?

Kodi jeg seg selv er kjær i alle ledd, og spørre om Kodis kjærlighet børsnotert som null og ugyldig nå. Fordi det har vært mange debatter om det, og mange avklaringer har blitt gitt av streaming geeks og online personvern talsmenn.

Hovedårsaken til alle disse kjærlighetens bekymringer over Kodi ble reist på grunn av fiaskoen skapt av disse tredje separate tilleggene. På grunn av deres engasjement i piratkopiering ble de beskjedne mot Kodi fremsatt, og XBMC-stiftelsen møte møte mye tilbakeslag over det.

Mange regioner innfører og stret forbød mot mange strømmer og tillegg, og noen av dem startet til og med å overvåke salg og kjøp av Kodi-bokser.

Men det stoppet ikke der!

Bildet begynte også å overvåke bruken av Kodi-programvare og Kodi-bokser rundt om i verden, og å begynne å være forverre for folk som selger ulovlige Kodi-bokser da reguleringsorgan og innholdsprodusenthopp i denne gropen.

Vil du vite de første regionene som gjort strenge grep mot Kodi og piratkopiering; se på listen nedenfor:

 1. Europa
 2. USA
 3. Storbritannia
 4. Tyskland
 5. Canada
 6. Australia

 Er Kodi Legal i Canada?

Kodi i seg selv er lovlig i Canada, men salget av fullastede Kodi-bokser er ulovlig! Noter det!

Få venner i Canada, men det vil være morsomt og lønnsomt å selge Full Loaded Kodi-bokser uten å ha det minste av det som kunne gå. Fullastede Kodi-bokser er ganske enkelt Kodi-boksene som har tredjeparter tillegg eller uoffisiell strømming av innholdet forhåndsinnlastet i dem. Å bruke bilder Kodi-bokser er ulovlig fordi dette faller inn under piratkopieringen.

Forhandler og selger som ITVBOX.NET, My Electronics, Android Bros Inc., WatchNSaveNow Inc og MTLFreeTV er det populære navnene som er solgt til disse fullstendige Kodi-boksene.

Disse forhandlerne og selgerne av fullstendige Kodi-bokser ble konfrontert med søksmål fra innholdsprodusent og eiere som Rogers Communications, Bell, Videotron og noen få andre.

Forbudet som ble lagt på Forbundsretten er fortsatt intakt, og ingen har elsket å selge, kjøpe eller bruke noen fullstendige Kodi-bokser. Tilpassingsnivået Kodi har litt alarmerende og vanskelig å kontrollere for myndighetene. Et av de mest fremtredende navnene for juridisk håndterer var TV-tillegg, som lagt ned sitt offisielle domene på grunn av føderale kunngjøringer.

Imidlertid er gamle gamle vaner hardt, og det er derfor han har kommet tilbake i bransjen med et nytt domene. Vi må se hvor lenger det overlever.

Kodi er ikke lenger en del av nisjemarkedet, menn snarere og uthevet dem når det gjelder online streaming og piratkopiering.

Ikke sikker på dette skaper-problemet for XBMC-stiftelsen, eller om det er en velsignelse for Kodis popularitet.

 Er Kodi Legal i USA?

USA regner som den største potensielle illustrasjonen for online strømme og storby seere, og Kodi har derfor vært veldig populært i denne regionen. Den amerikanske regjeringen har sin etterlyst anstrengende håndterer mot alle menneskene som driver med ulovlig streaming og piratkopiering på nettet.

Til og med Hollywood har stått opp mot ulovlig bruk av XBMC!er kodi legal i usai kodi legal i usa

Myndighetene har vært veldig observante og etterfølgende og veldig hard nedbrytende mot folk som selger ulovlige Kodi-kasser. Ikke desto mindre er ødelagt av Kodi-programvare og dens offisielle tillegg som fortsatt er lovlig og sikker å bruke.

Mange tredjeparter Kodi-tilleggsutviklere har mottatt varsler og advarsler fra myndighetene, og de har lagt tjenestene sine til gjengjeld.

Til og med eBay og Amazon forbød salg av bilder Kodi-bokser på sine nettsteder, og president i USA har etterlyst og styrket en ulovlig streaming. Selv den beste sosiale plattformen for å selge disse enhetene; Facebook, har gjort det klart når det ikke blir elsket å se bilder av ulovlige ting på Facebook.

 Er Kodi Legal i Australia ?

Anti-piratkopieringsfilm har vært veldig aktivt i Australia, de siste nye og har skrevet ned mot torrent-nettstedet og ulovlig streamingplattformer. Nylig forsøkte å prøve å minimere bruken av Bit-torrent i regionen deres, men de var ikke så vellystne som de forventet. De varene jeg står til for å minimere og totalt antall 20% nybegynnere torrent brukere, men nørdene var ikke motet i hele tatt.

Nå har de begynt å improvisere håndteringsplaner og har nå forskningsfokuset mer mot de fullstendige Kodi-boksene som er ulovlige å selge over hele verden.

Gjør ingen feil med det, Kodi selv er lovlig i Australia, vi snakker bare om fullastede Kodi-bokser.

Nylig har Alliance for kreativitet og underholdning og andre deltok sammen om operasjonen mot den ulovlige IPTV-tjenesten som leverer strømmer for film og TV-serier uten opphavsrett. Anti-piratkopieringsbilder har også startet målretting mot distribuerere av ulovlige Kodi-kasserer så vel som brukere.

 Er Kodi Legal i Storbritannia ?

Et stort antall publikum bruker Kodi og annen online streamingtjeneste i Storbritannia. Det er virkelig et veldig potensielt og kontantgenererende område for slike tjenester. Imidlertid siden siden utviklet med piratkopiering på nettet som har hatt, har hun en fantastisk vakker mot og strenge kjæreste og kjæreste er tatt i betraktning.

Jeg følger en undersøkelse som er utført i regionen, bruker mer enn 5 millioner brukere Kodi hjemme. Ut fra dette faktum kan vi måle hvor mange brukere som kan være involvert i brudd på copyright og piratkopiering.

Storbritannia har gjort sine elskere om piratkopiering sterkere og fengselsstraffene i slike tilfeller som den er valgt. Nylig har Newcastle Crown domstol dømt ild og et halvt år fengsel til menn som var involvert i å selge fullastede Kodi-bokser.

Både John Dodds og Jason Richards har fortalt det, og ifølge rapporten som kommer inn, har begge solgt hundrevis av ulovlige Kodi-bokser for strømming av engelsk premier League. Storbritannia er en region som er etter fotball, og deres egen premier League er berømt over hele verden. Disse feilene ble arrestert i etterkant av klassen fra Premier League.

Offentlige etater og piratkopieringsbilder i alle disse regionene er veldig aktive akkurat nå for å kontrollere piratkopiering på nettet og ulovlig streaming. Det britiske kontoret for immaterielle rettigheter og EU-domstolen har vært veldig aktivt i å få ned den ulovlige streamingoperasjonen.

Brukere som bruker Kodi og dets tredjeparter XBMC-tillegg trenger å være trygge, og det kan bare skje ved hjelp av en VPN-tjeneste. Et beskrevet nettverk lar brukere streame og surfe på nettet uten frykt for å komme i trøbbel.

Hvordan bruke Kodi?

Kodi har et godt og enkelt enkelt og organisert grensesnitt som alle enkelt kan bruke og forstå. Å installere tilleggsprogrammer er ganske enkelt og kan gjøre i over av få minutter. Hvis du vil installere og offisielt tillegg, kan du ganske enkelt gjøre det ved å gå til det offisielle Kodi add-on repository som kommer forhåndsinstallert.

Du får tilgang til dette depotet når du vil gå til Tilleggs-menyen og klikke på pakkeinstallasjonsikonet. Det vil starte og nytt vindu der vil du se “Installer fra lagringsalternativet”, klikk på det og vil se en liste over alle depotene. Herfra kan du gå til Kodi-lagringsstedet og installere alle de offisielle tilleggene du vil bruke.

Når du har installert tilleggsprogrammer, kan du streame dem med å gå til tilleggsmenyen. Tilleggsmenyen har flere kategorier som:

 • Video-tillegg
 • Programtillegg
 • Music Add-ons
 • Bildeutvidelser

Bare gå til kategorien som tilleggsprogrammet ditt tilhører, så finner du det enkelt der jeg hører på. De fleste tilleggene som er brukt for streaming, fra kategorien Video-tillegg. Vedlikeholdsverktøyene og de respektive tilleggene er imidlertid plass i kategorien Programtillegg.

Annet enn dette, hvis du vil installere tredjeparter Kodi-tillegg, må du laste ned depotene deres. Du kan gjøre det ved å følge metoder:

Installer Kodi-tillegg: Legge til depotkilde

Følg disse trinnene for å installere og legge til til depotkilde:

 1. Åpne Kodi på enheten din.
 2. Gå til innstillingsmenyen ved å klikke på tannhjulikonet som er øverst på menyen til venstre.
 3. Åpne filbehandler fra denne menyen.
 4. Nå ser du alternativet Legg til kilde, klikk på alternativet fra venstre liste.
 5. En dialogboks åpnes; vil du se filt for URL-adresse og navn. Skriv inn nettadresse til depotet og klikk OK.
 6. Gi et navn og navnet til denne kilden, og klikk OK.
 7. Kontroller begge inntastede verdiene på nytt, og klikk OK igjen for å lukke dialogboksen.
 8. Gå tilbake til Kodi-startskjermen.
 9. Gå til Tilleggsmenyen ved å klikke på Tilleggsfanen fra venstre kolonne.
 10. Klikk på pakkeinstallasjonsikonet (boksformet ikon) fra øverste venstre hjørne.
 11. En ny meny åpnes, klikk på “Installer fra zip-fil ”
 12. Bla nedover lytte og velg kilden med navnet du la til tidligere. Gjør det åpnet og vil ha en zip-fil, klikk på den og vent i noen sekunder til det vises og vises.
 13. Nå klikker du på alternativet Installer fra depot, blar jeg lytter og åpner depotet du har lastet ned for ditt respektive tillegg.
 14. Velg installasjonsprogrammet.

Tillegget blir installert og en varsling vises. Nå får du enkelt tilgang til tillegget fra Tilleggs-menyen.

Noen av de beste offisielle Kodi-tilleggene du kan prøve:

 1. Plex
 2. Wired
 3. Eurosport Player
 4. ESPN 3
 5. BBC iPlayer

Hvis du leter etter noen tredjeparter i tillegg for streaming av gratis innhold, kan du prøve disse:

 1. Exodus
 2. Covenant
 3. placenta
 4. Neptune Rising
 5. SportsDevil
 6. Joker Sports
 7. Avspark
 8. Gjenfødelse
 9. Puls Fitness
 10. Ultimate IPTV

Du kan også installere Kodi som bygger, noe som er et fint alternativ til å bruke problemer som kan installere hvert tillegg til etter. Byggene er butikk i størrelse, og de har noen Kodi-tillegg forhåndsinstallert. Bruk enkelt kan velge hvilken som helst begynnelse som har ønsket ønsket tillegg i seg, og så enkelt kan installere den bygningen ved å følge samme prosedyre illustrert ovenfor.

Bygg sparer tid, men dekker også mye systemminne. Jeg forkynner personlig ikke Kodi bygger fordi min erfaring med noen får Kodi bygger ikke har vært veldig bra da de bremser Kodi. Imidlertid kjører noen få bygg bra og gir sømløs strømningsopplevelse.

En annen flott ting om brukere kan prøve Kodi-skinn, for å endre Kodi-grensesnittet. Skins gir et flott nytt utseende på Kodi-dashbordet og hjelper brukere som bruker til tilpasse Kodi så mye de vil, slik de vil.

Installer Kodi-tillegg: Direkte nedlastingsmetode

En annen metode for å installere og tillegg er tilgjengelig for å laste ned zip-fil fra depot direkte fra kildens nettsted og installere den. Dette er en kort metode, og nerdene kaller det og direkte nedlastingsmetode. Hennes er tilgjengelige for å installere et tillegg med direkte nedlastingsmetode:

 1. Last ned Repository Zip-fil på enheten din.
 2. Kjør Kodi på enheten din og gå til tilleggsmenyen.
 3. Klikk på pakkeinstallasjonsikonet øverst til venstre på skjermen.
 4. Klikk nå på installasjonsprogrammet fra zip-filalternativet.
 5. Bla gjennom systemet og det første nedlastede zip-filen. Oppbevaringsstedet vil bli installert og et annet vises.
 6. Når varselet vises, klikker du på alternativet Install from Repository.
 7. Nå åpner du det nedlastede depotet og velg tillegget du Wins.
 8. Nå klikker du på installasjonsprogrammet og venter til varslingen som er aktivert for tillegg vises.

Der har du tillegget ditt aktivert via direkte nedlastning-metoden. De fleste av brukerne har en tendens til å installere tillegg ved å bruke denne metoden fordi den er kort og enkel.

Kodi anmeldelser Reddit og Twitter

Kodi har en stor fan som følger hele kloden. Registreringer over Kodi er imidlertid noe blid, de mennesker som liker å bruke Kodi, og på den andre siden er det folk som er imot det. Ta en titt på disse tweetsene og Reddit-trådene for å se hvordan folk kan føle Kodi.

Se først på det positive siden

Kommentarer fra diskusjonen d4nm3ds kommentar fra diskusjonen "Hva er kodi bra for?".

Kommentarer fra diskusjonen Boogertwilliams kommentar fra diskusjonen "Hva er kodi bra for?".

Kommentar fra diskusjonen sillycycos kommentar fra diskusjonen "Hva er kodi bra for?".

La oss hoppe foran noen negative tankskip om Kodi.

Kommentarer fra diskusjonen NedScs kommentar fra diskusjonen "Etter litt kort diskusjon, ber vi nå om samtlige Grå område / Piracy Add-on-samtale som skjer over på / r / Addons4Kodi".

Kommentar fra diskusjon 13378s kommentar fra diskusjon "Kodi Piracy og Addon spådommer for 2018".

|| Haha jeg er med på episoder der det er Keith og jules bryllup, menn kan jeg ikke se dem før til mamma har denne enheten som heter Kodi. Det er ulovlig å ha dem. Det er sluttet å fungere på meg halvveis gjennom episoder av 16 år, så det suger jeg vil vent og uke på mandag for å prøve å få bok. xD

– Stι ᥣᥱ s Stι ᥣ ι ᥒ skι (@SpazWithABat) 19. august 2018

Noen skal fortelle denne gutten ved Kodi er helt lovlig!

Hennes er en fornuftig uttalelse, oppsummert alt i en setning:

Alle Kodi-bokser er lovlige – det er det noen legger i dem som kan være ulovlig.

– simonmel (@ simonmel5) 14. august 2018

Avsluttende ord

Kodi er en galakse i seg selv da den gjør det mulig for brukere å gå ut over fantasien. Plugins og tilleggsprogrammerer er det som gjør det til en skjønnhet, slik at brukerne kan glede seg over favorittinnholdet fra hele verden med et enkelt klikk.

Kodi har satt et mål i online streaming- og mediespillindustrien, noe som ikke er lett å overgå. Det har ikke noe å si hvor mye Kodis konkurrerende prøve å overgå den, feedom den har gitt til streamere kan aldri mates.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me