Amazon FireStick handlar om sladdskärande underhållning genom en stor mängd applikationer. Enheter som FireStick är anledningen till att kabel-TV är föråldrad nu.

Amazon FireStick-appar gör det möjligt för användare att titta på allt som de har tillgång till på sina TV-apparater. Tiderna förändras och människor tenderar att välja praktiska lösningar. FireStick-appar ger avancerad bekvämlighet, vilket gör det möjligt för användare att anpassa sitt bibliotek efter deras behov.

Det finns hundratals FireStick-appar för alla typer av innehåll, vare sig det är musik, filmer, TV-program, radio, sport, tecknat och så mycket mer.

Det bästa jag gillar med FireStick är att du inte behöver vara en strömmande eller teknisk nörd för att använda den. Vem som helst kan enkelt använda det på grund av sina praktiska appar som gör det möjligt för användare att titta på sitt favoritinnehåll utan att behöva justera eller krassla installationsprocedurer.

Ladda ner de 10 bästa FireStick-apparna för 2023

  1. HBO nu
  2. Hulu
  3. Crunchyroll
  4. Sling-TV
  5. NBC Sports
  6. PureVPN
  7. SkyNews
  8. Rycka till
  9. ES File Explorer
  10. BBC Nyheter

Varför behöver jag Firestick-appar

FireStick-appar är det som gör streamingupplevelsen mycket bättre. När du har köpt Amazon FireStick måste du definitivt utforska FireStick-apparna.

Det bästa med dessa appar är att många av dem är gratis att ladda ner, vilket gör FireStick roligare att använda och anpassa.

För alla typer av innehåll finns det olika applikationer tillgängliga i Amazon App Store.

10 bästa FireStick-appar för filmer och TV

bästa firestick-appar

# 1. Kodi

Kodi är en gratis app som kan installeras på flera operativsystem inklusive FireOS. Det är tillgängligt i Amazon App Store och för att installera det på din FireStick kan du ladda ner det från app store. Ingen prenumerationsavgift krävs för att använda Kodi på FireStick.kodi gratis app för eldsticka

Kodi har hundratals tillägg som enkelt kan installeras för att strömma live-TV-program, filmer, karikatyrer och sport etc. Kodi själv är en galax, vilket tillåter användningar att utforska bortom sin fantasi genom att hålla deras underhållningsbehov uppfyllda till största möjliga utsträckning.

Om du installerar Kodi på FireStick kommer ditt behov att strömma olika innehåll enkelt att tillgodoses och du hittar inte behovet för något annat program. Det har ett mycket lättanvänt gränssnitt och kan lätt förstås i det första mötet.

# 2. Netflix

Har du inte hört ordet; Netflix och Chill?

Ja, du kan njuta av Netflix på din FireStick-enhet mycket enkelt att ladda ner Netflix-appen på din FireStick via Amazon app store.netlix tv visar app för amazon fire tv

När du har laddat ner Netflix-appen, prenumerera på önskad paketplan och börja strömma det bästa tillgängliga innehållet.

Det bästa med Netflix är mångfalden av TV-program och filmer den har. Du kan titta på föreställningar relaterade till olika genrer som passar ditt humör och din smak.

Det finns många trendiga Netflix-program över hela världen som Marvels-serien med Daredevil, Defenders, Jessica jones, The Punisher och många andra TV-program som Stranger Things, Black Mirror och House of Card etc..

Netflix är verkligen en av de bästa apparna för FireStick för streaming som finns tillgänglig online till ett mycket rimligt pris och det också i HD-kvalitet. Du kommer aldrig att känna behovet av att byta till någon annan tjänst eftersom tjänsten helt enkelt är fantastisk.

# 3. HBO nu

HBO är utan tvekan en av Hollywoods bästa och äldsta spelare. Jag tror inte att det skulle finnas en underhållningsnörd som inte har sett HBO på kabel-TV under de tidigare dagarna.hbo skjuter nu tv-stick-appen

Jag minns när jag var tvungen att titta på en film; det bästa stället att ställa in var HBO. Alla de senaste och legendariska filmerna var på HBO och det var den största filmkanalen.

Tiderna har dock förändrats och vi är i den digitala tidsåldern nu!

Nu kan användare få det bästa av HBO på FireStick-enheter för att titta på sina favoritfilmer. HBO Now-appen är tillgänglig i Amazon-appbutiken och du kan ladda ner den gratis. Den har alla de senaste filmerna och blockbusterfilmer, redo för strömning.

# 4. Hulu

Hulu är en annan fantastisk streamingplattform som kör fantastiskt på FireStick- och FireTV-enheterna. Hulu är en amerikansk medietjänst som har många kanaler för att titta på TV-program och filmer.bästa app för filmer och tv-program

Hulu har sina egna original-TV-program liksom Netflix. Några av de mest populära TV-programmen på Hulu är The Handmaid’s Tale, Castle Rock, Difficult People, Future Man, The Chance, The Mindy Project och The Looming Tower.

Andra än dessa är några av de populära filmerna hela tiden också tillgängliga på Hulu, som The Pianist, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown och Shutter Island etc..

  Bästa Kodi / XBMC-lådor april 2023 - De 41 bästa Kodi-lådorna för streaming med VIDEO

Du kan också titta på dina favoritsporter live på Hulu och den har också en sektion för barn, bara för att dina barn ska vara påvisande av tecknade filmer.

# 5. Spraka

Crackle är en streaming-app tillverkad av Sony och den är gratis i Amazonas appbutik. Den har alla de bästa filmer och TV-program som du vill titta på. Crackle har ett stort bibliotek med filmer av olika genrer som Action, Skräck och Sci-fi.amazon app crackle för eldstick

Användare kan helt enkelt skapa sitt konto och börja komma åt allt innehåll som finns tillgängligt i Crackle-appen. Biblioteket fortsätter att uppdateras regelbundet och lägger till de senaste filmerna samt några av de bästa filmfilmen som har släppts.

Sony crackle erbjuder videoströmning av god kvalitet med sömlös strömningshastighet. Installera helt enkelt denna FireStick-app och starta din underhållningstur.

# 6. Pluto TV

Pluto TV är en online-tv-tjänst som erbjuder mer än 100 globala kanaler och tusentals filmer och TV-program att strömma online.pluto tv-app för eldsten

Den har en mängd gratis kanaler för strömmande underhållning, livsstil, nyheter, sport, spel, komedi och tecknat. Pluto TV erbjuder också innehåll på begäran, så att du kan titta på dina favoritfilmer när du vill.

Pluto TV fungerar med flera plattformar och operativsystem. Det kan enkelt installeras på FireStick genom att ladda ner appen från Amazon app store.

# 7. Crunchyroll

Är du fan av anime, tecknat eller östasiatiskt innehåll?

Om ja, är Crunchyroll den bästa streamingtjänsten för dig. Det ger strömmar för allt det bästa Asieninnehållet som innehåller över 200 asiatiska dramashower, mer än 900 Anime och mycket mer.bästa appen för brandpinne

Det är verkligen en av de bästa och största amerikanska streamingtjänsterna för att titta på asiatiskt innehåll. Du kan titta på alla populära Anime som Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece etc..

Crunchyroll publicerar också alla de senaste nyheterna från branschen för att hålla dig uppdaterad. Precis som alla andra applikationer är Crunchyroll också kompatibelt med olika plattformar och operativsystem.

Det finns inte många appar på hyllan som ger ett så varierat innehåll i bra videokvalitet. Crunchyroll är ett måste-att-försöka!

# 8. Sling-TV

Sling TV är en av de mest populära strömningstjänsterna online som har uppskattats och föredragits av användare över hela världen.sling tv top app för amazon firestick

Trots att den endast är begränsad till den amerikanska regionen, har Sling TV en fansbas över hela världen. Ett stort antal människor använder Sling TV för att se direktsändningar utanför USA: s region genom att använda Kodi VPN.

Sling TV var den första live-tv-streamingtjänsten online som dök upp på nätet och den bröt direkt alla hinder och fick ett gott rykte. Det anses fortfarande som den billigaste tjänsten för att strömma det bästa innehållet.

Du kan strömma kanaler några av de mest populära kanalerna som ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT och många fler.

# 9. FreeFlix HQ

FreeFlix HQ är en fantastisk ny tjänst för streaming av filmer, TV-program, Anime, Wrestling och Live TV på mobila enheter.gratis flix apk-app för eldstick

Det ger högkvalitativ videoströmning med offline-tittarläge också. Du kan helt enkelt ladda ner filmen du vill titta på och strömma den offline.

Det har ett mycket interaktivt användargränssnitt med mycket enkel navigering. Användare kan också spara sitt tittbibliotek genom att ansluta till sitt Trakt-konto eftersom det har en integrerad Trakt-kontofunktion.

Användare som föredrar att titta på filmer med undertexter kommer säkert att älska denna applikation eftersom dess inbyggda spelare erbjuder undertexter för allt du strömmar.

FreeFlix HQ kan användas på Android-mobiltelefoner och TV samt på FireStick och FireTV.

# 10. TBN

Om du är en online-streamer som vill titta på något religiöst innehåll på nätet, är TBN den app du bör ha på din FireStick.TBN Fire TV-app

TBN är världens största kristna fokuserade sändningsnätverk som syftar till att samla det kristna samhället från hela världen och sprida budskapet om Jesus och fred genom live streaming-show.

TBN är en historisk kanel som har funnits under de senaste 44 åren och som fortfarande utvecklas väl. TBN äger 35 stora TV-stationer samt 252 små TV-stationer som sänder dess innehåll. Andra än så har den satellit-sändningstjänst samt 70 satelliter.

TBN sänder innehåll som gospelkonserter, levande kristna evenemang, talkshows, fitness- och hälsoprogram som arrangeras av kristna läkare, barns TV-program, moderna kristna musikvideor, äktenskapsberikningsserie, speciella TV-program för helgdagar, kristna drama och fullängd, familj- orienterade filmer.

Bästa FireStick-appar för sport

Bästa FireStick-appar för sport

# 11. Titta på ESPN

ESPN är utan tvekan det mest populära nätverket för idrottssändningar som har funnits i nästan 40 år nu.watchespn sport-app för eldstick Efter att ha förtjänat ett stort rykte bland de sportälskande publiken har ESPN alltid varit mycket föredraget av människor över hela världen.

Människor tenderar inte längre att lita på sin kabel-TV och har börjat anta den moderna trenden med online-streaming. Streaming av sport online är en av de bästa saker som alla sportfans älskar att göra och det finns väldigt få toppappar som användare kan välja mellan.

Titta på ESPN är en fantastisk webbplats och applikation för sportsändningar online. Användare som vill se Live-sport på sina FireStick-enheter kan ladda ner och installera Watch ESPN-appen från app store.

  Hvordan se Jon Jones mot Anthony Smith UFC 235 Fight Pay Per View

# 12. NBC Sports

NBC är ett av de största idrottsutsändningsnätverk som täcker alla stora sportevenemang som NFL, Soccer, NHL, NBA, MMA, Tennis, Rugby, Boxing etc.. nbc sport för amazon firestickSå om du letar efter en app som tillhandahåller en mängd olika sportaktiviteter att strömma på din FireStick-enhet i hög kvalitet kan du prova NBC Sports-appen.

Med NBC Sports-app kan du njuta av live-strömmar, senaste uppdateringar, matchningsscheman och höjdpunkter, allt på ett ställe.

Därför, om du är en fan av fotboll och vill se engelska Premier League live eller om du ser fram emot att strömma en UFC-betala per vy live, så borde NBC Sports-appen för FireStick vara ett optimalt val för dig.

Bästa FireStick-appar för säkerhet

Bästa FireStick-appar för säkerhet

# 13. PureVPN

När vi talar om strömning, bör vår första oro vara vår säkerhet eftersom virtuella hot idag är stort. purevpn säkerhetsapp för eldstenAtt ha en säkerhetsapp som tillhandahåller spionering av skyddsform är därför ett måste att ha, så att du kan njuta av strömmande problemfri.

Installera PureVPN-appen på din FireStick-enhet och ström utan problem med bandbredd droppar eller skadliga attacker. Med en VPN på Firestick kan du komma åt strömmar, kanaler och program som inte finns i din region.

Sekretess har alltid varit ett stort problem för många streamare och PureVPN tillhandahåller avancerad kryptering för att säkerställa det. Använd därför PureVPN-appen och strömma ditt favoritinnehåll när du strömmar utan att fånga din ISP eller myndigheters öga.

Om du använder Kodi på FireStick kan du dessutom ta bort alla Geo-begränsade tillägg via en VPN på Kodi. PureVPN är en av de finaste VPN-leverantörerna och har en dedikerad Kodi-tillägg för Kodi.

PureVPN har mer än 2000 höghastighetsserver i mer än 140 länder. Du kan också få dedikerade streaming-servrar om du behöver. Att välja en premium VPN-tjänst som PureVPN är bättre än att använda en gratis VPN för Kodi på Firestick.

# 14. NordVPN

NordVPN är en av de mest populära och pålitliga VPN för eldsten bland alla. NordVPN har mer än 5000 servrar över hela världen i 62 länder. Det ger kryptering av militär kvalitet för säker internetanvändning.nordvpn säkerhetsapp för amazon fire stick

Håll dina data skyddade och se till din cybersäkerhet genom att strömma anonymt via internet. Installera helt enkelt NordVPN FireStick-appen från Amazon app store och njut av din FireStick-upplevelse.

NordVPN fokuserar på att tillhandahålla kvalitetssäkerhet så att användarna kan surfa på internet utan att oroa sig för spionering. Trådskärare och strömmande geeks föredrar NordVPN på grund av dess fantastiska säkerhetsfunktioner som gör att de kan hålla sig utanför hackaren och malwarens radar.

Det gör att användare kan ansluta sina enheter till offentliga nätverk utan att behöva oroa sig för säkerhetsbrott. Du kan också hitta ett gratis VPN för Kodi via app store men det kommer inte att erbjuda dig service eller funktioner som NordVPN.

Amazon Firestick-appar för nyheter

Amazon Firestick-appar för nyheter

# 15. Sky News

Sky News är en brittisk baserad internationell nyhetskanal som levererar alla de senaste nyheterna från hela världen.skynews app för amazon fire stick Sky News är en prisbelönt nyhetskanal som har varit mycket skicklig för att täcka olika nyheter från hela världen med en uppvisning av ansvarsfull journalistik.

Sky News är en av få nyhetskanaler som har varit mycket kända och många förlitar sig på nyheterna. Folk litar på nyheterna från Sky News på grund av dess autentiska källor.

Ladda ner och installera Sky News-appen från Amazon App Store och hålla dig uppdaterad med alla de senaste nyhetsuppdateringarna från hela världen.

# 16. BBC Nyheter

BBC News är en annan brittisk nyhetskanal som täcker stora nyheter från hela världen och är i drift 24 timmar. bbc nyhetsapp för amazon fire tvDet är världens äldsta nationella sändningsnätverk som har funnits i mer än 90 år nu.

BBC: s huvudkontor är baserat i London och det har mer än 35000 anställda som arbetar i det. Det har varit känt som Europas mest populära innehållsbaserade webbplats. Det finns inget sändningsnätverk som kan konkurrera med BBC online på grund av dess stora infrastruktur och dess ekonomiska styrka.

Du kan hitta alla de senaste uppdateringarna på BBC News-appen som rör sport, underhållning, politik, sociala frågor, hälsa, väder och många andra kategorier.

Bästa Fire TV Stick-appar för musik

Bästa Fire TV Stick-appar för musik

# 17. Youtube

Vem har inte hört talas om YouTube?

Varje gång du måste söka efter någon senaste musikvideo, är det första alternativet som dyker upp i ditt sinne YouTube. youtube-fire-tv-appDet är verkligen den mest pålitliga plattformen för miljontals musikälskare över hela världen.

Det bästa med YouTube är att du kan hitta nästan alla musikvideo som är nya eller gamla och skapa en egen spellista för att lyssna på den när du vill, snarare än att söka efter låtar varje gång. Dessutom visar den rekommenderade funktionen dig alla de senaste och trendiga videor som kan passa din smak.

Att använda YouTube på FireStick är väldigt enkelt, bara ladda ner och installera YouTube-appen på din FireStick-enhet från Amazon app store och börja surfa på dina favoritmusikvideor i HD-kvalitet. Skapa din egen spellista och utforska mer musik så mycket du vill eftersom den är gratis.

# 18. Spotify

Spotify är en fantastisk musikströmningsapplikation som lanserades för 9 år sedan av ett svenskt företag. spotify firestick musik appSpotify är hemmet för miljontals låtar från en mängd olika artister från hela världen.

  Slik ser du Fifa verdensmesterskap 2023 live online gratis streaming på Kodi uten kabel

Spotify-appen kan installeras på FireStick-enheten för att njuta av det musikaliska spåret. Skapa helt enkelt ett Spotify-konto och börja skapa din spellista med alla dina favoritlåtar.

Spotify är en gratis app för alla som inte avbryter din musikaliska lund med reklam. Du kan också ladda ner dina favoritlåtar från appen mycket enkelt.

# 19. Rycka till

Twitch själv är ett dotterbolag till Amazon, som gör det möjligt för användare att strömma sin favoritmusik samt bidra med sina egna saker.rycka musik-app för amazon fire stick

Under de senaste sju åren har Twitch fått mycket uppmärksamhet och många användare har vänt sig till Twitch för att tjäna pengar genom att direktuppliva sitt eget innehåll. Många användare live strömmar sina låtomslag, spel och några andra saker på Twitch och tjänar genom att få visningar.

Det är verkligen den ledande sociala videoplattformen i världen, som har i genomsnitt 9,7 dagliga användare. Av dessa strömmar cirka 2 miljoner användare sitt innehåll live på Twitch.

Ladda ner Twitch-appen på din FireStick-enhet och dyk direkt in i Twitch-världen för att strömma ditt favoritinnehåll nu!

Bästa IPTV för Amazon Fire Stick

Bästa IPTV Amazon Firestick-appar

# 20. MRMC

MrMC är en IPTV-app tillgänglig för FireStick på Amazon app store som kan utnyttjas för så lågt som 2,99 US $. mrmc bästa amazon firestick-app för iptvMed MrMC kan du njuta av massor av underhållningsartiklar som musik och TV-program i 4K-videokvalitet.

MrMC kan anslutas till Plex, Emby, TV headend och många fler servrar för att fånga live feed från. Det har ett mycket smart och attraktivt gränssnitt som är mycket användarvänligt.

Ladda ner och installera MrMC nu och börja titta på direkt-TV på FireStick-enheten med ditt internetprotokoll.

# 21. TVMosaic Live

IPTV är en nödvändig sak att ha på FireStick så att du kan se Live TV-program och program över internet. tvmosaic live bästa app för eldstickLadda ner det gratis från Amazon app store för att njuta av IPTV-upplevelsen.

TVMosaic Live har ett mycket interaktivt användargränssnitt som är mycket användarvänligt, även en person som använder en IPTV-tjänst för första gången kommer inte att ha problem med att använda den. Den är kompatibel med mobila enheter såväl som FireStick och FireTV. Användare kan enkelt titta på live-tv i standarddefinition eller Ultra HD-definition, enligt deras eget val.

Det stöder alla IPTV-signalprotokoll som http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming ad en annan bra funktion i denna app är att användaren kan slå på undertexter och ändra ljudspår också.

# 22. Strålande IPTV

Om du är från Bangladesh, är bosatt utomlands eller om du är en fan av Bangla-innehållet, är Radiant IPTV-app det bästa valet för dig i FireStick.strålande iptv-app för amazon fire stick

Ladda bara ner och installera RadiantIPTV-appen på din FireStick och börja titta på live-TV-kanaler och filmer utan problem..

RadiantIPTV-appen är väldigt liten och den kan laddas ner gratis på Amazon app store.

Verktygsappar för FireStick

verktyg Firestick-appar

Det finns många verktygsappar tillgängliga i listan över FireStick-appar att välja form, men här är de bästa tre FireStick-apparna att ha.

# 23. Filhanterare Fire TV-tillägg

En av de viktigaste sakerna för alla enheter är File Management-programvaran som låter användare hantera sina nedladdade objekt och andra filer. bästa verktygsapp för eldstenFile Manager är en app för FireStick som gör det möjligt för användare att hantera sina FireStick genom att flytta data från en plats till en annan.

Det har ett mycket lättanvänt gränssnitt som gör det möjligt för användare att hantera sina FireStick-filer mycket enkelt. Det är en dedikerad FireTV- och FireStick-app och den har alla grundläggande funktioner som kopiera, klistra in, byta namn och ta bort.

Du kan enkelt komma åt alla filerna på din FireStick-enhet och en annan fantastisk funktion i denna app är att den har en inbyggd fotovisning.

# 24. ES File Explorer

ES File Explorer är en av de mest använda FireStick Utility, främst föredragen av Streamers. bästa verktygsapp för amazon fire stickEn anledning till att den används är att installera Kodi på FireStick. Kodi kan inte installeras direkt på FireStick, varför användarna använder Jailbreak-metoden, för vilken ES Explorer är nödvändig.

ES File Explorer anses vara den bästa filhanteringsappen för Android-enheter. Det gör att användare kan hantera sina filer, packa upp de överförda eller nedladdade filerna och installera applikationer. ES File Explorer kan användas för att överföra filer via FTP och för att rensa systemcache och applikationsprocesser.

Det har mer än 16 integrerade språk som engelska, ryska, japanska, tyska och många fler. Du kan enkelt hålla reda på din lagringskapacitet och hantera din musik och foton med den.

# 25. Firefox för Fire TV

Mozilla Firefox är en av de bästa och populära webbläsarna över hela världen. mozilla firefox-app för brand-tvFirefox används allmänt av människor över hela världen för personlig webbsökning samt av webbdesigners och programmerare på grund av dess smarta funktioner och dess utmärkta design.

Till skillnad från andra webbläsare begränsar Firefox körtidens sidbelastning till den specifika fliken och ackumuleras inte till den totala webbläsaren. Vilket innebär att andra webbläsare blir långsamma om du öppnar för många flikar men Firefox saknar inte ner och även om det gör det kan du enkelt stänga fliken för att minska webbläsarens lag.

Ladda ner Mozilla Firefox från Amazon App Store, börja surfa sömlöst och njut av massor av användbara webbläsarplugins för att förbättra din webbläsareupplevelse.

Slutsats

Amazon FireStick är populärt på grund av dess potential för anpassning efter användarens behov och preferenser. Det finns hundratals applikationer tillgängliga i app store som kan installeras i FireStick för att anpassa enheten.

Jag har kort introducerat några av de mest populära applikationerna som du kan installera på din FireStick-enhet för att förbättra din upplevelse och ha allt inom handflatan. När du har testat dessa appar känner du inte lusten att byta till någon annan enhet. Alla appar som diskuteras i den här guiden är de bästa apparna för Fire TV och FireStick.

Alla appar som jag har diskuterat i den här guiden är lätt tillgängliga i Amazon app store och förhoppningsvis kommer du inte ha några problem med att hitta och installera dem. Se till att du provar dem alla.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me