Amazon FireStick-behandler om ledningsskjær underholdning gjennom et stort utvalg av applikasjoner. Det er noe FireStick grunnlegger til at kabel-TV er nå tilgjengelig.

Amazon FireStick-apper gjør det mulig for brukerne å se på alt det har tilgang til TV-en sinus. Tidene endrer seg, og folk har en tendens til å velge praktiske løsninger. FireStick-apper gir avansert bekvemmelighet, slik at brukerne kan tilpasse biblioteket deres etter behov.

Det finnes hundrevis av FireStick-apper for alle typer innhold, det være seg musikk, film, TV-serier, Radio, sport, tegneserier og så mye mer.

Det beste jeg liker med FireStick er ikke nødvendig å streame eller teknisk geek for å bruke den. Hvem som helst kan enkelt bruke det på grunn av den praktiske appen som lar brukerne se favorittinnhold uten å trenge installasjoner eller problemer..

Siste ned Topp 10 FireStick-apper for 2020

  1. HBO Nå
  2. Hulu
  3. Crunchyroll
  4. Slynge-TV
  5. NBC Sports
  6. PureVPN
  7. SkyNews
  8. Rykke
  9. ES File Explorer
  10. BBC nyheter

Hvorfor trenger jeg Firestick-apper

FireStick-apper er det som gjør streamingopplevelsen mye bedre. Når du kjøpte Amazon FireStick, vil du definitivt bruke utforske FireStick-appene.

Det beste med disse eksemplene på mange av dem som er gratis å laste ned, noe som gjør FireStick-morsomme ting å bruke og tilpasse.

For hver type innhold er det forskjellige applikasjoner tilgjengelig i Amazon App store.

10 beste FireStick-apper for film og TV

beste ildsted-apper

#1. Kodi

Kodi er en gratis app som kan installeres på flere operativsystemer inkludert FireOS. Det er tilgjengelig på Amazon App store, og for å installere det på FireStick, kan du laste det ned fra app store. Det kreves ingen abonnementsavgift for bruk av Kodi på FireStick.kodi gratis app for brannstokk

Kodi har hundrevis av tilleggsprogrammer som enkelt kan installeres for å streame TV-show, filmer, tegneserier og sport osv. Kodi er en galakse, noe som gjør det mulig å utforske utover fantasier ved å holde underholdningsbehovene opphovt i størst grad.

Hvis du installerer Kodi på FireStick, vil det være nødvendig å streame av innholdet for å bli møtt med, og du ikke vil finne noe annet program. Det har et veldig brukervennlig grensesnitt og kan lett forstå det i det første møtet.

# 2. Netflix

Har du ikke hørt begrepet; Netflix og chill?

Ja, du kan glemme deg over Netflix på FireStick-enheten, og det er enkelt å laste ned Netflix-apper på FireStick gjennom Amazon-appbutikken.netlix tv viser app for amazon fire tv

Når du har lastet ned Netflix-apper, kan du abonnere på det tilgjengelige pakkeplan og begynne å streame det beste innholdet som er tilgjengelig.

Det beste med Netflix er mangfoldet av TV-serier og filmer den har. Du kan se forestillinger brukt til en sang sjangre, som passer ditt humør og din smak.

Det er mange spennende Netflix-show over hele kloden som Marvels-serien med Daredevil, Defenders, Jessica jones, The Punisher og mange andre TV-serier som Stranger Things, Black Mirror og House of Card osv…

Netflix er virkelig en av de beste appene for FireStick for strømming som er tilgjengelig online til en veldig rimelig pris og det også i HD-kvalitet. Du vil aldri føle behov for å bytte til noen annen tjeneste for tjenesten ganske enkelt er fantastisk.

# 3. HBO Nå

HBO er uten tvil og den beste og eldste spiller i underholdningen i Hollywood. Jeg tror ikke det ville være en underholdning som ikke har satt HBO på kabel-TV de tidligere dagene.hbo skyter nå tv-stick-app

Jeg husker når jeg brukte se en film; det beste stedet å stille inn i HBO. Alle de nyeste og legendariske filmene var på HBO, og det var den største filmkanalen.

Tidene har imidlertid endret seg, og vi er i den digitale tidsalderen nå!

Nå kan brukerne få det beste av HBO på FireStick-enheter for å se favorittfilmene sine. HBO Nå er appen tilgjengelig i Amazon app-butikk, og du kan laste den ned gratis. Den har alle de nyeste og Blockbuster-filmene, klare for streaming.

# 4. Hulu

Hulu er en annen flott streamingplattform som kjører fantastisk på FireStick- og FireTV-enhetene. Hulu er en amerikansk media-tjeneste som har mange kanaler for å se på TV-serier og filmer.den beste appen for filmer og tv-serier

Hulu har egen original TV-serier, akkurat som Netflix. Noen av de mest populære TV-programmene på Hulu er The Handmaid’s Tale, Castle Rock, Difficult People, Future Man, The Chance, The Mindy Project og The Looming Tower.

Andre enn disse er noen av de populære filmene gjennom tidlige tilgjengelige tilgjengelige på Hulu, som pianisten, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown og Shutter Island osv…

Du kan også se favorittmåltider spise live på Hulu, og det har også en barn-seksjon, bare i tilfeller barna dine spise ovre på tegnerier.

# 5. Crackle

Crackle er en streaming-app laget av Sony, og den er gratis i Amazon app-butikk. Den har alle de beste filmene og TV-programmene du ønsket å se på. Crackle har et stort bibliotek med filmer av forskjellige sjangre som Action, Skrekk og Sci-fi.amazon app-strikking for ildsted

Brukere kan ganske enkelt opprette kontinske synder og begynne å få tilgang til alt innholdet som er tilgjengelig på Crackle-appen. Biblioteket fortsetter å oppdatere regelmessig, og legge til den nyeste filmen, så vel som noen av de beste filmfilmene som har sluppet.

Sony crackle tilbyr videostreaming av gud kvalitet med strømløs strømstyrke. Bare installer denne FireStick-appen og start underholdningsturen.

# 6. Pluto TV

Pluto TV er en online TV-tjeneste som tilbyr mer enn 100 globale kanaler og tusenvis av filmer og TV-serier å streame på nettet.pluto tv-app for ildsted

Den har en rekke gratis kanaler for streaming av underholdning, livsstil, nyheter, sport, spill, komedie og tegneserier. Pluto TV tilbyr også innhold på forespørsel, slik at du kan se favorittfilmen din når du vil.

Pluto TV fungerer med flere plattformer og operativsystemer. Det kan enkelt installeres på FireStick ved å laste ned apper fra Amazon app store.

# 7. Crunchyroll

Er du fan av Anime, tegneserier eller østasiatiske innhold?

Hvis ja, er Crunchyroll den beste strømmetjenesten for deg. Det gir strømmen til det beste Asia-innholdet som inneholder over 200 asiatiske dramaserier, mer enn 900 Anime og mye mer.beste app for brannstokk

Det er virkelig en av de beste og største amerikanske strømmetjenestene for å se asiatisk innhold. Du kan se alle de populære Anime som Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece osv…

Crunchyroll publiserer også alle de siste nyhetene fra bransjen for å holde deg oppdatert. Akkurat som alle andre applikasjoner, er Crunchyroll også kompatibel med forskjellige plattformer og operativsystemer.

Det er ikke mange apper tilgjengelig på sokkelen som gir og så mangfoldig innhold i flott videokvalitet. Crunchyroll er et must å prøve!

# 8. Slynge-TV

Sling TV er en av de mest populære online streamingtjenestene som har blitt verdsatt og forutsagt av brukere over hele verden.slynge tv topp app for amazon firestick

Til tross for at den bare er begrenset til USA, har Sling TV og fanbase fra hele verden. Et stort antall mennesker bruker Sling TV for å se direktesendinger utenfor USAs region ved å bruke Kodi VPN.

Sling TV var den første direktesendte tv-streamingtesten på nettet som dukket opp på nettet, og den brød umiddelbart alle barrierer og fikk et stort rykte. Det anses fortsatt som den billigste tjenesten for å streame det beste innholdet.

Du kan streame kanaler noen av de mest populære kanalene som ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT og mange flere.

# 9. FreeFlix HQ

FreeFlix HQ er en fantastisk ny tjeneste for streaming av film, TV-serier, Anime, Wrestling og Live TV på mobile enheter.gratis flix apk-app for ildsted

Det gir videostrømming av høy kvalitet i offline modus. Du kan ganske enkelt laste ned filmer du vil se og strømme den offline.

Det har et veldig interaktivt brukergrensesnitt med veldig enkel navigering. Brukere kan også lagre sitt bibliotek ved å koble seg til Trakt-kontoen, da den har integrert Trakt-kontofunksjon.

Brukere som foretrekker å se filmer med undertittel, vil sikkert elske denne applikasjonen ettersom den innebygde spilleren tilbyr undertekster for alt du streamer.

FreeFlix HQ kan brukes på Android-mobiltelefoner og TV, så godt som på FireStick og FireTV.

# 10. TBN

Hvis du er en online streamer som ser etter noe religiøst innhold på nettet, er TBN den appen du bør ha på FireStick.TBN brann-tv-app

TBN er det største kristne fokuserte kringkastingsnettverket i verden som tar sikte på å samle det kristne samfunnet fra hele verden og spre budskapet om Jesus og fred gjennom live streaming show.

TBN er en historisk kanal som har eksistert de siste 44 mennesker og den videreutviklede utvikler seg godt. TBN eier 35 butikker TV-stasjoner i tillegg til 252 små TV-stasjoner som kringkaster innholdet. Annet har fortsatt satellittkringkastingstjeneste i tillegg til 70 satellitter.

TBN-avsender innhold som gospelskonserter, live kristne begivenheter, talkshow, trenings- og helseprogrammer som er arrangert av kristne leger, barne-TV-serier, moderne kristenmusikkvideoer, ekteskapsberikingsserier, spesielle TV-show for høidsdager, kristne dramaer og full lengde, familie-orienterte filmer.

Beste FireStick-apper for sport

Beste FireStick-apper for sport

# 11. Se ESPN

ESPN er uten tvil det mest populære sportskringkasting nettverket som har eksistert i nesten 40 år nå.watchespn sportsapp for ildsted Etter å ha tjent et godt rike blant det sportselskende publikum, har ESPN alltid vært sterkt forutsagt av mennesker over hele verden.

Folk har ikke lenger og pleier å stjele på kabel-TV-er og begynne å bruke moderne trender med online-streaming. Å streame sport på nettet er noe av det beste som noen sportsfan elsker å gjøre, og det er veldig fint å få toppprogrammer som brukerne kan velge mellom.

Se ESPN er et fantastisk nettsted og applikasjoner for sportssending. Bruk som du ønsker å se Live-sport på FireStick-enhetene sine, kan laste ned og installere Se ESPN-apper fra app store.

# 12. NBC Sports

NBC er et av de største sportskringkasting nettverk som dekker alle de sportsbegivenheter som NFL, Fotball, NHL, NBA, MMA, Tennis, Rugby, Boksing osv… nbc sport for amazon firestickSå hvis du leter etter en app som tilbyr en rekke sportsaksjoner å streame på din FireStick enhet i høy kvalitet, kan du prøve NBC Sports-appen.

Med NBC Sports-app kan du glede deg over livestreams, siste oppdateringer, kampplaner og høydepunkter, alt på ett sted.

Derfor, hvis du er en fan av fotball og ønsket å se den engelske Premier League live, eller hvis du ser frem til å streame en UFC-betaling per visning live, børs NBC Sports-appen for FireStick være et optimalt valg for deg.

Beste FireStick-apper for sikkerhet

Beste FireStick-apper for sikkerhet

#1. 3. PureVPN

Når vi snakker om å streame, bør vår første bekymring være sikker vår, for jeg er virtuell trusler stort. purevpn sikkerhetsapp for ildstedDerfor er det en må ting å ha en sikkerhetsapp som tilbyr spionering fra beskyttelsesformer, slik at du kan glede deg over å strømme gratis.

Installer PureVPN-appen på FireStick-enheten din, og strømmen uten problem med båndbreddedråper eller skadelig malware-angrep. Med en VPN i Firestick kan du få tilgang til strøm, kanaler og programmerer som ikke er tilgjengelig i ditt område.

Personvern har alltid vært en stor bekymring for mange strømme, og PureVPN gir avansert kryptering for å sikre kl. Bruk derfor PureVPN-appen når du streamer, og strømmen din favorittinnhold uten å svinge blokkering fra ISP eller bilder.

I tillegg, hvis du bruker Kodi på FireStick, kan du fjerne blokkeringer av alle geo-begrensede tillegg via VPN på Kodi. PureVPN er en av de beste VPN-leverandørene og den har og dedikert Kodi-tilskudd for Kodi.

PureVPN har mer enn 2000 høyhastighetsservere i mer enn 140 land. Du kan også få dedikerte streaming-servere hvis du trenger. Å velge en premium VPN-tjeneste som PureVPN er bedre enn å bruke en gratis VPN for Kodi på Firestick.

# 14. NordVPN

NordVPN er en av de mest populære og pålitelige VPN-ene for ildsted mellom alle. NordVPN har mer enn 5000 servere over hele kloden i 62 land. Det gir kryptering av militær karakter for sikker internettbruk.nordvpn sikkerhetsapp for amazon brannstokk

Hold dine data beskyttet og sikkert din cybersikkerhet ved å streame anonymt over internett. Bare installasjonsprogrammet NordVPN FireStick-appen fra Amazon app store, og nyt din FireStick-opplevelse.

NordVPN fokuserer på å tilby kvalitetssikkerhet slik at brukerne kan surfe på internett uten å bekymre seg for spionering. Kabelskjærere og streaming geeks forutsetter NordVPN på grunn av det fantastiske sikkerhetsfunksjon som gjør på det som kan holde seg utenfor radaren til hackere og malwares.

Det lar brukerne koble enhetene sine til det offentlige nettverket uten å bekymre seg for sikkerhetsbrudd. Du kan også finne en gratis VPN for Kodi via app store, men de vil ikke tilby deg tjeneste eller funksjoner som NordVPN.

Amazon Firestick-apper for nyheter

Amazon Firestick-apper for nyheter

# 15. Sky News

Sky News er en internasjonal nyhetskanal i Storbritannia som leverer alle de siste nyhetene fra hele verden.skynews app for amazon brannstokk Sky News er en prisbeløpet nyhetskanal som har vært dyktig med å gjøre andre ulikheter over hele verden med en visning av ansvarlig journalistikk.

Sky News er en av få nyhetskanaler som har vært veldig kjent, og mange er avhengige av nyhetene. Folkestoler på nyhetene fra Sky News på grunn av dens autentiske kilder.

Sist installert Sky News-app fra Amazon-app-butikk og hold deg oppdatert med alle de siste nyhetsoppdateringer fra hele verden.

# 16. BBC nyheter

BBC News er en annen britisk nyhetskanal som dekker store nyheter fra hele verden og er jeg driver 24 timer i døgnet. bbc nyheter app for amazon fire tvDet er verdens eldste nasjonale kringkastingsnettverk som har eksistert i mer enn 90 år nå.

BBCs hovedkvarter er basert i London og har mer enn 35000 ansatte som jobber i det. Det har vært kjent som Europas mest populære innholdsbaserte nettsted. Det er ikke noe kringkastingsnettverk som kan konkurrere med BBC på nettet, i grunn av sin butikkinfrastruktur og økonomiske styrke.

Du kan finne alle de siste oppdateringene på BBC News-appen relatert til sport, underholdning, politikk, sosiale spørsmål, helse, vær og mange andre kategorier.

Beste Fire TV Stick-apper for musikk

Beste Fire TV Stick-apper for musikk

# 17. YouTube

Hvem har ikke hørt om YouTube?

Når du må søke etter noen nyeste musikkvideo, er YouTube det første alternativet som dukker opp. youtube-Brann-tv-appDet er faktisk den mest pålitelige plattformen for millioner av musikkelskere over hele verden.

Det beste med YouTube er det du kan finne det perfekte musikkvideoen, ny eller gammel, og lage en egen spilleliste for å høre på den gang du vil, i stedet for å søke etter hver eneste gjeng. Dessuten viser den anbefalte funksjonen deg alle de nyeste og trending videoene som kan passe din smak.

Det er veldig enkelt å bruke YouTube på FireStick, bare lastet ned og installert YouTube-apper på FireStick-enheten din fra Amazon app-butikk og begynne å gjennomføre favorittmusikkvideoer og spise HD-kvalitet. Lag din egen spilleliste og utforske mer musikk så mye du vil ha den gratis.

# 18. Spotify

Spotify er en fantastisk applikasjon for musikkstrømming som ble lansert i 9 år siden og svensk selskap. spotify firestick musikk-appSpotify er hjemmet for millioner av sanger fra et stort utvalg av artister fra hele verden.

Spotify-apper kan installeres på FireStick-enheten for å glede seg over musikkalske rillen. Bare opprett en Spotify-konto og begynnelsen av å lage spill som kan spilles med alle favorittlåtene.

Spotify er en gratis app for alle som ikke avbryter den musikalske lunden din med reklame. Du kan også laste ned favorittlåtene dine fra appen veldig enkelt.

# 19. Rykke

Twitch selv er et datterselskap av Amazon, som brukerne streame favorittmusikken sin, samt hjelp med sin egen ting.rykke musikk-app for amazon fire stick

I over av de siste 7 år har Twitch sagt mye offentlig oppmerksomhet, og mange brukere har henvendt seg til Twitch for å tjene penger ved å streame sitt eget innhold. Mange brukere bor strømmer sangomslagene sine, spill og andre ting på Twitch og tjenere ved å få visninger.

Det er faktisk den ledende sosiale videoplattformen i verden, som har et besøk på 9,7 daglige brukere. Av disse strømmer rundt 2 millioner brukere av innholdet på Twitch.

Last ned Twitch-appen på FireStick-enheten din og dykk rett inn i Twitch-verdenen for å streame favorittinnholdet ditt nå!

Beste IPTV for Amazon Fire Stick

Beste IPTV Amazon Firestick-apper

# 20. MrMC

MrMC er en IPTV-app tilgjengelig for FireStick på Amazon app store som kan brukes for så lite som $ 2,99. mrmc beste amazon firestick-app for iptvMed MrMC kan du glede deg over mye underholdning som musikk og TV-serier i 4K-videokvalitet.

MrMC kan kobles til Plex-, Emby-, TV-headend- og mange flere tjenester-servere for å hente live feed fra. Den har et veldig smart og attraktivt grensesnitt som er veldig brukervennlig.

Sist installert MrMC nå og begynnende å se live-TV på FireStick-enheten ved å bruke internettprotokollen.

# 21. TVMosaic Live

IPTV er nødvendig å ha på FireStick slik at du kan se Live TV-serier og programmerer over internett. tvmosaic live beste app for eldstikkSist lastet ned fra Amazon app-butikk for å gi deg glede over IPTV-opplevelsen.

TVMosaic Live har et veldig interaktivt brukergrensesnitt som er veldig brukervennlig, selv en person som bruker og IPTV-tjeneste for første gjeng vil ikke ha noe problem med å betjene den. Den er kompatibel med mobile enheter så godt som FireStick og FireTV. Brukere kan enkelt se live-TV i standarddefinisjon eller Ultra HD-definisjon, etter eget valg.

Den støtter alle IPTV-signalprotokoller som http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming annonse En annen flott funksjon i denne appen som kan brukes til å slå på foretaket og endre lydsporene også.

# 22. Strålende IPTV

Hvis du er fra Bangladesh, er bosatt i utlandet, eller hvis du er en fan av Bangla-innholdet, er det strålende IPTV-app for det optimale valget for deg i FireStick.strålende iptv-app for amazon brannstokk

Bare last ned og installert RadiantIPTV-appen til FireStick og begynn å se TV-kanaler og filmer uten problemer.

RadiantIPTV-appen er veldig liten, og den er tilgjengelig for gratis nedlastning i Amazon app store.

Verktøy-apper for FireStick

verktøy Firestick-apper

Det er mange verktøy som er tilgjengelige i FireStick-applisten du kan velge skjema, men hun er den beste FireStick-appen du har.

# 23. Filbehandling Fire TV-tillegg

Noe av det vanligvis for noen enhet er File Management-programvare som lar brukere administrere sine seneste elementer og andre filer. beste verktøy-app for ildstedFile Manager er en app for FireStick som brukerne bruker FireStick ved å flytte data fra et sted til et annet.

Det har et veldig brukervennlig grensesnitt som flere brukere som administrerer sine FireStick-filer veldig enkelt. Det er en dedikert FireTV- og FireStick-app, og den har alle de grunnleggende funksjonene som å kopiere, kalk inn, gi nytt navn og slette.

Du kan enkelt få tilgang til alle filmer på FireStick-enheten, og en annen flott funksjon i denne appen på den har en innebygd bildeviser.

# 24. ES File Explorer

ES File Explorer er en av de mest brukte FireStick Utility, hovedsakelig forutsagt av Streamers. beste verktøy-app for amazon brannstokkEn av grunnene til å bruke det for å installere Kodi på FireStick. Kodi kan ikke installere direkte på FireStick, og det er grunn til å bruke en bruker Jailbreak-metoden, som ES Explorer er nødvendig for.

ES File Explorer registrerer de beste filhåndteringsappene for Android-enheter. Det er brukerne som administrerer filene sinus, pakker ut overførte eller nedlastede filene og installerer applikasjoner. ES File Explorer kan bruke til å overføre filer gjennom FTP og til å stømme systembuffer og applikasjonsprosesser.

Det har mer enn 16 integrerte språk som engelsk, russisk, japansk, tysk og mange flere. Du kan enkelt holde oversikt over lagringskapasiteten din og administrator musikken og bildene dine med den.

# 25. Firefox for Fire TV

Mozilla Firefox er en av de beste og populære nettleserne over hele verden. mozilla firefox-app for brann-tvFirefox er mye brukt av mennesker over hele verden for personlig nettlesing, så vel som av webdesignere og programmerere på grunn av dets smarte funksjoner og dets utmerkede design.

Jeg motiverer andre nettlesere, begrenser Firefox kjøretøy sidelastende til den spesifikke fanen og akkumulerer den ikke til den totale nettleseren. Det betyr at andre nettlesere blir trege hvis du åpner for mange faner, men Firefox kan ikke brukes, eller selv om det gjør det, kan du enkelt leke faner for å redusere nettleserens etterslep.

Last ned Mozilla Firefox fra Amazon-app-butikk, begynnelse på bladen, og nyt mange nettleser-plugins for å forbedre nettleseropplevelsen.

Konklusjon

Amazon FireStick er populært på grunn av potensialet for tilpasning i henhold til brukerens behov og preferanser. Det er hundrevis av applikasjoner som er tilgjengelige via app-men som kan installeres i FireStick for å tilpasse enheten.

Jeg har kort presentert noen av de mest populære programmene du kan installere på FireStick-enheten din for å forbedre opplevelsen og for å ha alt inne i hånden. Etter å ha prøvd disse appene, vil du ikke føle trender til å gå til noen annen enhet. Bare se om det er omtalt i denne guiden som er den beste appen for Fire TV og FireStick.

Alle apper som jeg har diskutert i denne guiden som er tilgjengelige i Amazon app-butikk, og forhåndsaktive spørsmål vil du ikke ha noe problem med å finne og installere dem. Forsikre deg om at du prøv dem alle.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me