Netflix VPN fungerar inte? Du måste göra något fel där, kompis!

Det här problemet uppstår när du försöker komma åt Netflix med VPN-tjänster som inte ens vet den verkliga betydelsen av sekretess, kryptering och säkerhet.

När du litar på det otillförlitliga får du bita i dammet!

Ta en resa genom den här guiden för att lära dig mer om relationen till VPN för Netflix.

Varför behöver jag VPN med Netflix?

Netflix har en policy att erbjuda olika innehållsbibliotek i alla regioner på grund av licenser och regler för innehållsfördelning. Men användare föredrar att få tillgång till det bästa innehållsbiblioteket, dvs US Netflix-biblioteket samt det kanadensiska och australiensiska amerikanska biblioteket, men de kan inte göra det på grund av den geo-begränsning som implementerats.

För att kringgå dessa begränsningar tvingas användare att använda ett VPN och uppfylla sina behov av binge-tittande genom en VPN-tjänst.

Netflix VPN fungerar inte – men varför?

I början var det mycket enkelt att få åtkomst till Netflix geo-begränsade bibliotek eftersom vem som helst kunde kringgå begränsningarna via proxywebbplatser och VPN-tjänster online. Detta blev en bred följt trend och nästan alla gjorde det världen över. Men användarnas praxis orsakade stora skador på Netflix och innehållsförsäljares intäkter och det var därför Netflix tvingades blockera användningen av VPN-tjänster och Proxy-webbplatser.

Netflix började korsmatcha DNS-serveradressen med användarens IP-adress och var de än hittar en motsägelse mellan de två anser Netflix att den är som en VPN-server och förbjuder dess åtkomst. Serverns adress är svartlistad och den servern kan inte längre användas av någon för att komma åt Netflix.

Många VPN-tjänsteleverantörer hävdar att de ger tillgång till Netflix-bibliotek, men alla dessa anspråk läggs på vila när Netflix VPN-blockerare svartlistar dem. Om du tror att din VPN-tjänst inte går förbi Netflix-begränsningen, betyder det att servern du använder redan har upptäckts av Netflix och är förbjuden.

Hur man förbikopplar Netflix VPN-förbud och fixar Netflix VPN fungerar inte?

Ett ärligt förslag i detta avseende är att använda en pålitlig VPN-tjänst som erbjuder linjekryptering och integritet. Med detta sagt, se till att leverantören du har valt har uppdaterade servrar; annars är chansen att komma åt Netflix-biblioteket 50/50.

Få topp-VPN-leverantörer som ExpressVPN, PureVPN och NordVPN etc. tillhandahåller IP-maskering av hög kvalitet, och se till att du inte fångas av något system. Dessa VPN-leverantörer har ett stort antal snabba servrar att välja mellan och det bästa är att dessa leverantörer fortsätter att lägga till fler servrar då och då.

För att kringgå Netflix VPN, anslut till en VPN-server innan du går in på Netflix-webbplatsen och se till att din IP-adress och din DNS-server har samma adress. När du har gjort det säkert, gå till Netflix-webbplatsen och logga in på ditt konto. Du kommer att se alla innehållstitlar för den specifika regionserver du använder. T.ex. Om du har anslutit till en amerikansk VPN-server kommer du att kunna komma åt US Netflix-biblioteket.

Om du har testat VPN-serverns DNS-adress och din nya IP-adress och de båda är en matchande men du inte kan komma åt det regionala biblioteket, måste du återställa din anslutning. Se till att ditt VPN inte har några DNS-läckor, ibland visar det sig vara ett problem.

En annan sak att fixa din VPN-anslutning för att använda Netflix är att försöka ansluta till en annan server. Ibland svarar servrar inte på något och orsakar problem för användare att kringgå Netflix-begränsningar.

Express VPN fungerar inte med Netflix

Användare litar mycket på och föredrar ExpressVPN för att kringgå Netflix-biblioteket eftersom det har ett brett utbud av servrar som har varit mycket effektiva i att kringgå begränsningar. Men användare har rapporterat flera problem nyligen om ExpressVPN som inte arbetar med Netflix.

Orsakerna till dessa kan vara ett av följande:

  1. IP-adresskonflikt
  2. DNS-serveradress spolningsfråga
  3. Proxy-serverkonfiguration
  4. Lagger / svarar inte på servrar

Detta är inte något vanligt med ExpressVPN men dessa fel kan enkelt åtgärdas. Läs mer genom att läsa vår ExpressVPN Netflix-guide. Den har alla detaljer om hur du använder Netflix med ExpressVPN samt alla felfixer.

Många användare fortsätter att säga att VPN-leverantörer tar ut för mycket men hur jag ser det, sekretessen och säkerheten de ger är värt det.

Alternativ till VPN: Netflix Proxy fungerar inte

Många användare anser att VPN: er är för kostsamma och det är därför de väljer proxy-Netflix-webbplatser och tänker att dessa proxies är ett bra alternativ för VPN: er, men i verkligheten är de långt ifrån ett alternativ.

Användare som försöker komma åt Netflix via proxy får se detta meddelande:

Netflix vpn fungerar inte

Det här felet dyker inte upp när du besöker webbplatsen med proxy men det visas när du försöker öppna en innehållstitel.

Det är därför jag alltid har åkt på användare att inte använda någon proxysida eftersom de inte är tillförlitliga alls.

Vissa användare argumenterar också om att använda gratis VPN och tror att de kan fungera bättre än proxy-webbplatserna, men sanningen är att de är på samma sätt sårbara för att upptäckas av Netflix VPN-blockerare.

Gratis VPN-tjänster är inte alls pålitliga på grund av deras ineffektiva IP-maskering och kryptering såväl som på grund av deras servrar med låg kvalitet. Detta är det främsta skälet till att jag inte rekommenderar gratis VPN: n varken till användare som försöker komma åt Netflix eller någon annan geo-begränsad webbplats.

Privat Internet-åtkomst Netflix fungerar inte

Privat Internet-åtkomst kan vara en populär VPN-leverantör men tyvärr kringgår den inte längre Netflix geo-restriktioner för att ge åtkomst till Netflix-biblioteken. PIA brukade kringgå Netflix geo-restriktioner under de tidigare dagarna, men ända sedan Netflix insåg PIA: s serveradresser, kom hela världen ned på dem.

PIA gav tillgång till Netflix via Silicon Valley-servrar, men alla dessa skivor är nu svartlistade och de kan inte användas längre. Detta har orsakat stora skador på Private Internet Accesss rykte.

Men om du fortfarande hittar någon webbplats som säger att du kan använda PIA för Netflix, se till att du stänger den omedelbart. Du kan ändå välja NordVPN för att använda Netflix.

PureVPN-förlängning till Bypass Netflix VPN-förbud

PureVPN är en annan populär och pålitlig VPN-leverantör som har fått mycket beröm för sin tjänst över hela världen. PureVPN har några fantastiska funktioner och många höghastighetsserver runt om i världen.

netflix vpn ban

PureVPN är ett toppval för att avblockera Netflix eftersom det har sin egen Chrome-webbläsareutvidgning, som gör det möjligt för användare att kringgå geo-restriktionerna och komma åt Netflix-bibliotek. Detta är en unik funktion i PureVPN, som inte kan ses i någon annan VPN-tjänst.

Bypassering av Netflix VPN-förbud med PureVPN är mycket enkelt och kan göras på nolltid. Ladda ner PureVPN-klienten och logga in på ditt PureVPN-konto. Installera dess kromförlängning och komma åt Netflix. Jag försäkrar dig att du inte kommer att möta några problem när du kommer åt Netflix med PureVPN.

Det finns emellertid en fångst i det här scenariot att utan PureVPN-kromförlängningen kan du inte kringgå Netflix VPN-förbudet.

Netflix VPN Free

En sak som alla förnuftiga medborgare vet är att varje bra sak har ett pris som ska betalas och de bästa sakerna online är aldrig gratis. Samma är fallet med VPN-tjänster, de bästa kräver prenumerationsavgift medan de fria inte är pålitliga.

När vi talar om att använda Netflix med gratis VPN, är det första problemet som uppstår om ett gratis VPN skulle kunna kringgå geo-begränsningen eller inte. Jag kunde dock hitta tre gratis VPN-tjänster som kan användas med Netflix:

  1. Smart DNS Proxy
  2. HomebrewVPN
  3. Ultra

Dessa VPN: n har testats och testats med Netflix och visat sig fungera bra. Tillförlitligheten för dessa gratis VPN-tjänster garanteras dock inte. Säkerhet och integritet hos gratis VPN-leverantörer är alltid tveksamt eftersom många av dessa tjänster är involverade i dataloggning och informationsläckage. Gratis VPN-tjänster är alltid en risk att använda och jag rekommenderar aldrig dessa tjänster till någon, men om du inte är villig att betala för din integritet och vill använda en gratis VPN och ta en riskfylld resa, var min gäst.

Slutsats

Netflix VPN-förbud har varit en verklig smärta för binge watchers eftersom tillgången till de geo-begränsade Netflix-biblioteken blev svårt för alla. Berövande av det bästa innehållet är det sista som alla Netflix kodi binge-vigare vill möta och det är därför att välja en pålitlig VPN-leverantör är nödvändig.

Många nybörjare förstår inte detta faktum och faller offer för de gratis VPN-tjänsterna som påstår sig förbigå Netflix-begränsningar men så snart deras anslutning avtar börjar de klaga på att Netflix inte arbetar med en VPN på många sociala plattformar.

Bättre säker än ledsen är vad de säger, så använd en pålitlig och pålitlig VPN-tjänst med Netflix för att rädda dig själv från besväret genom att kringgå Netflix-begränsningarna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me