Netflix VPN fungerer ikke – Den ultimate løsningen som fungerer i 2019

Netflix VPN ikke? Du må gjøre noe galt der, venn!


Dette problemet oppstår når du skal få tilgang til Netflix med VPN-tjenester som ikke er en veterinær med den virkelige betydningen av personvern, kryptering og sikkerhet.

Når du stoler på det ikke-pålitelige, får du bite i støvet!

Ta en tur gjennom denne guiden for å lære mer om forhold til VPN for Netflix.

Hvorfor trenger jeg VPN med Netflix?

Netflix har en policy om å tilby forskjellige innholdsbiblioteker i alle regioner på grunn av lisenser og regulering av innholdsdistribusjon. Forfattere som brukerne bruker for å få tilgang til det beste innholdsbiblioteket, ditt amerikanske Netflix-biblioteker, så vel som kanadiske og australske biblioteket i USA, menn kan ikke gjøre det på grunn av implementerte geo-begrensning.

For å omgå disse begrensningene, blir brukerne tvunget til å bruke en VPN og opposisjonen deres behov for binge-observasjon gjennom en VPN-tjeneste.

Netflix VPN fungerer ikke – menn hvorfor?

Jeg begynner var veldig enkelt å få tilgang til geografisk begrenset bibliotekssøker fra Netflix, da noen kunne omgå begrensninger gjennom proxy-nettsteder og VPN-tjenester på nettet. Dette er en veldig trend og nesten alle gjorde det over hele verden. Anbefalt for å ha denne bruken av brukerne butikkens skader på inntektene til Netflix og innholds distributører, og nettopp hvorfor ble Netflix tvunget til å blokkere bruken av VPN-tjenester og Proxy-nettsteder.

Netflix begynte å krysse samsvar med DNS-serveradresser med brukerens IP-adresse, og uansett hvor de finner en motsetning mellom de, og Netflix på den som en VPN-server og forbyr tilgang. Serveradresser er svart oppført, og serverne kan ikke lenger brukes av noen til å få tilgang til Netflix.

Mange VPN-tjenesteleverandører hevder å få tilgang til Netflix-biblioteker, men alle disse kravene blir lagt til hvite når Netflix VPN-blokkering har svartlistet dem. Hvis du tror på VPN-tjenesten din ikke har Netflix-begrensninger, betyr det på serveren du bruker tidligere er oppdatert av Netflix og er utestengt.

Hvordan omgå Netflix VPN Forbud og fikse Netflix VPN jobber ikke?

Et godt forslag i denne forbindelsen er å bruke og VPN-tjenester som tilbyrlitelig og som tilbyr linjekryptering og personvern. Når det er sagt, må du forsikre deg om leverandøren du har valgt, har oppdatert servere; Ellers er sjansene for tilgang til Netflix-biblioteket 50/50.

Få topp VPN-leverandører som ExpressVPN, PureVPN og NordVPN osv. Gir IP-maskering av ypperlig kvalitet, og sørger for at du ikke får et nytt system av noe. Disse VPN-leverandørene har et stort antall høyhastighetsservere å velge mellom, og det beste er på disse leverandørene som fortsetter å legge til flere servere innimellom.

For å omgå Netflix VPN, kobler du til en VPN-server før du går inn på Netflix-nettstedet og sørger for på IP-adresser som din DNS-server og har samme adresse. Når du har sørget for dette, kan du gå til Netflix-siden og logge inn på kontoen din. Du vil se alle innholdstitlene til spesifikke regioner som du bruker. F.eks Hvis du har koblet til en amerikansk VPN-server, vil du få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket.

Jeg tilføyer at du har testet VPN-servere med DNS-adresse og nye IP-adresser, og de begge er samsvarende, men du har ikke tilgang til det regionale biblioteket, må du tilbakestille tilkoblinger. Forsikre deg om på VPN-en har ikke noen DNS-lekkasjer, noen ganger viser det seg å være et problem.

En annen ting å fikse VPN-tilkoblinger kan du bruke Netflix til å prøve å koble til en annen server. Noen ganger reagerer servere på noe, noe som brukerproblemer for brukere å omgå Netflix-begrensninger.

Express VPN fungerer ikke med Netflix

Brukere stoler veldig på og forutsetter ExpressVPN for å omgå Netflix-bibliotek fordi det har et bredt spekter av servere som har vært veldig effektivt med å begrense begrensninger. Imidlertid har brukerne rapportert flere problemer om ExpressVPN som ikke jobber med Netflix.

Årsakene til dette kan være en av følgende:

 1. IP-adressekonflikt
 2. Problem med DNS-serveradresse
 3. Proxy-serverkonfigurasjon
 4. Lagging / uansvarlige servere

Dette er ikke noe vanlig med ExpressVPN, men disse feilene kan enkelt løses. Finn ut mer ved å se ExpressVPN Netflix-guiden. Den har alle detaljene om bruk av Netflix med ExpressVPN, så vel som alle feilrettinger.

Mange brukere fortsetter å si hos VPN-leverandører belaster for mye, menn slik jeg ser det, personvernet og sikkerheten de gir er verdt det.

Alternativ til VPN: Netflix Proxy fungerer ikke

Mange brukere mener hos VPN-er for kostbare, og det er derfor de valgte proxy-nettsteder for Netflix og tenker på disse fullmaktene vil være et godt alternativ for VPN-er, men i virkeligheten er det langt fra å være et alternativ.

Brukere som prøver å få tilgang til Netflix via proxy, får denne meldingen:

Netflix vpn fungerer ikke

Denne feilen vises ikke når du besøker nettstedet med en fullmektig, men de vises når du skal prøve å få en innholdstittel.

Derfor har jeg alltid betalt brukerne som ikke har brukt noe proxy-nettsted fordi de ikke har noen pålitelige i det hele tatt.

Noen brukeres krangler kan også bruke gratis VPN-er og tro på de kan fungere bedre enn proxy-nettstedet, men sannheten er at de er på samme måte som kan brukes til å bli opprettet av Netflix VPN-blokkering.

Gratis VPN-tjenester er ikke tilgjengelige i det hele tatt etter deres ineffektive IP-maskering og kryptering så godt som på grunn av deres servere med lav kvalitet. Dette er hovedgrunnen til jeg ikke kan kjøpe gratis VPN-er som bruker til å søke om tilgang til Netflix eller noe annet geobegrenset nettsted.

Privat internettilgang Netflix fungerer ikke

Privat internett-tilgang kan være en populær VPN-leverandør, men akk, forbigår den ikke lenger Netflix geo-restriksjoner for å få tilgang til Netflix-bibliotekene. PIA pleide å omgå Netflix geo-restriksjoner i de tidligere dagene, men helt siden Netflix har serveradresse til PIA, hele verden sammen på dem..

PIA ga tilgang til Netflix gjennom Silicon Valley-servere, menn alle disse syttene er nå svart oppført, og de kan ikke bruke lenger. Dette har forårsaket omdømmet til privat internettilgang stor skade.

Hvis du vil finne et nettsted som en forteller deg om du kan bruke PIA for Netflix, må du sørge for å få det umiddelbart. Likevel kan du velge NordVPN for bruk av Netflix.

PureVPN-utvidelse til omgå Netflix VPN-forbud

PureVPN er en annen populær og pålitelig VPN-leverandør som har gjort stor pris for sin tjeneste over hele kloden. PureVPN har noen fantastiske funksjoner og mange høyhastighetsservere over hele verden.

netflix vpn forbud

PureVPN er et toppvalg for å fjerne blokkering av Netflix fordi den har sin egen Chrome-nettleserutvidelse, som gjør det mulig for brukere å gå til geo-begrensninger og få tilgang til Netflix-biblioteket. Dette er en unik funksjon i PureVPN, som ikke kan se noen annen VPN-tjeneste.

Å omgå Netflix VPN-forbud med PureVPN er veldig enkelt og kan gjøre på kort tid. Last ned PureVPN-klienten og logg deg på PureVPN-kontoen din. Installer kromutvidelsen og få tilgang til Netflix. Jeg forsikrer deg om at du ikke vil møte noen problemer mens du får tilgang til Netflix med PureVPN.

Imidlertid er det en fangst i dette scenariet på uten PureVPN kromutvidelsen, kan du ikke omgå Netflix VPN-forbudet.

Netflix VPN Free

Én ting som alle fornuftige borgere vet på alt godt har en pris som skal betales, og til de beste tingene på nettet aldri er gratis. Det samme er tilfelle med VPN-tjenester, de beste kundeavtalene som gaver, mens de ikke er gratis.

Når vi snakker for å bruke Netflix med gratis VPN, er den første bekymringen som oppstår om en gratis VPN vil kunne omgå geo-begrensninger eller ikke. Jeg kan ikke finne noen gratis VPN-tjenester som kan brukes med Netflix:

 1. Smart DNS Proxy
 2. HomebrewVPN
 3. Ultrasurf

Disse VPN-ene er prøvd og testet med Netflix og funnet ut på de fungerende bra. Påliteligheten til disse gratis VPN-tjenestene er ikke gitt. Sikkerhet og personvernet til gratis VPN-leverandører er alltid tvilsom fordi mange av disse tjenestene er involvert i datalogging og informasjonslekkasjer. Gratis VPN-tjenester er alltid en risiko å bruke, og jeg anbefaler aldri disse tjenestene til noen, menn hvis du ikke vil betale for å betale for personvern som du vil bruke og bruke en gratis VPN og ta en risikabel tur, så vær min gjest.

Konklusjon

Netflix VPN-forbud har vært en virkelig smerte for å overstige seere fordi tilgang til geobegrensede Netflix-bibliotekene ble vanskelig for alle. Fratredelse fra det beste innholdet er det siste som en hvilken som helst nettflix-kode som er binge watcher. Vil du møte, og det er hvorfor det er behov for å velge en VPN-leverandør.

Mange nybegynnere forstår ikke dette faktum og faller byttedyr for den gratis VPN-tjenesten som hevder å omgå Netflix-begrensninger, men som snart kan bruke deres nettverk, begynner å klage over på Netflix som ikke jobber med en VPN i mange plattformer.

Bedre trygt enn beklager er det de sier, så bruk og pålitelig og pålitelig VPN-tjeneste med Netflix for å redde deg selv fra bryet med å omgå Netflix-begrensninger.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map