Nyligen har olika byggnader på Kodi slutat fungera, vilket gör att användare frustrant letar efter andra alternativ. Om du letar efter några iögonfallande och fördröjningsfria byggningar på Kodi, är Nymeria build det bästa valet för dig!

Denna byggda på Kodi är full av aktuellt videoinnehåll och kategorier med exceptionellt gränssnitt och tillägg. För att njuta av den smidiga upplevelsen, använd alltid bästa VPN för Kodi. Dessutom ger denna build också möjligheten att installera bästa tillägg på Kodi också!

Det är normalt att olika byggnader och tillägg slutar fungera och skapa en smärtsam situation för användare. Det finns ingen lösning för den här frågan eftersom de flesta av byggnaderna använder piratkopierat innehåll, vilket leder till deras undergång i händerna på överträdelsemyndigheter.

Det finns dock goda nyheter för Kodi-användare eftersom Nymeria build fortfarande fungerar bra. För att tillhandahålla bästa riktlinjer, funktioner, information och lösningar testade vi Nymeria baserat på olika Kodi-versioner.

Nymeria Build Kodi Repository

Om du är ett stort fan av att bygga på Kodi, är Nymeria build det perfekta valet för dig eftersom den är baserad på filen 240 MB. Nymeria build är enkelt att använda och du kommer att upptäcka att det också är mycket enkelt att hitta videoinnehåll på ett snabbt sätt.

nymeria build kodi repository

Det är inte förvånande för mig om det blir en av dina favoritbyggnader på Kodi. På grund av sin lätta inställning fungerar det perfekt med lägre enheter utan att kompromissa med strömningsupplevelsen av hög kvalitet. Denna byggnad har också många olika spännande tillägg. Du hittar den här byggnaden på http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Best Movie Add-ons

Om du är ett stort fan av komedi, skräck, sci-fi och actionfilmer, är följande tillägg på Nymeria build Kodi perfekt för dig!

 1. Vid Flix
 2. Iron Man
 3. Atriox
 4. Dödsström

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Bästa TV-tillägg

De som letar efter bästa TV-programtillägg på Nymeria Build Kodi, efter tillägg hjälper dig mycket att tillfredsställa dina tv-programbegär!

 1. Uranus
 2. placenta
 3. E.T.V
 4. ! GOLD BOOM

Nymeria Build Bästa TV-tillägg

Nymeria Build Best Sports Add-ons

Håll dig uppdaterad relaterad till dina favoritsporter genom att använda följande tillägg på Nymeria Build Kodi!

 1. SKYNET
 2. RENA SPORTER
 3. ATF Sport
 4. Wrestling OD

Nymeria Build Best Sports Add-ons

Nymeria Build Bästa Live Channel-tillägg

Stort fan av live-TV-kanaler? Oroa dig inte nu, Nymeria bygger på Kodi ger fantastiska tillägg och IPTV Kodi-tillägg åt dig!

 1. IPTV BONANZA
 2. LUFTTABEL IPTV
 3. ATROIX LIVE
 4. SKYNET

Nymeria Build Bästa Live Channel-tillägg

Nymeria Build Bästa barntillägg

Om du fortfarande älskar att titta på dina favoritfilmer och animerade serier kommer Nymeria Build on Kodi att underhålla dig på bästa sätt. Följande tillägg rekommenderas för barnen.

 1. ! KIDS BOOM
 2. POKEMON
 3. Animania
 4. M-E-T-V Barn

Nymeria Build Bästa barntillägg

Hur man installerar Nymeria Build på Kodi Leia version 18 eller högre

Eftersom Kodi Leia version 18 lanserades officiellt och sedan dess har den presterat ganska bra, byter de flesta användare nu till den uppdaterade versionen från Kodi Krypton version 17.6 eller lägre. Följande är stegen för att installera Nymeria build på Kodi Leia:

 1. Öppna Kodi-appen och Välj “Systeminställningsikon”.hur man installerar nymeria build kodi
 2. Nu Välj “Systeminställning” alternativ.hur man installerar nymeria build kodi på krypton version 17.6 eller lägre
 3. Gå till Add-ons alternativ och Aktivera de okända källorna (Observera att varningen kommer att visas, Klicka på Ja)hur man installerar nymeria build kodi på jarvis version 16 eller högre
 4. Gå tillbaka till huvudmenyn och Välj “Inställning” alternativet, Gå till “Filhanterare” alternativ.hur man installerar nymeria build kodi på eldsten
 5. Välj “Add-Source” alternativ och typ http://miniaturelife67.co.uk/repo och Välj “Okej”nymeria build kodi nedladdning
 6. Skriv nu källans namn ”Ezzerman”.hur man lägger till nymeria build kodi
 7. Gå tillbaka till huvudmenyn och Välj “Tillägg” alternativ.nymeria build kodi fel / fungerar inte / fixar / ner
 8. Välj de Lådformad (tilläggsläsare) ikon.nymeria build kodi setup
 9. Gå till “Installera från zip-fil” alternativ och Klicka på Ezzerman.nymeria build kodi-konfiguration
 10. Gå till huvudmenyn, Välj Tillägg alternativet och sedan Klicka på rutan formad ikon > Välj “Installera från arkivet” > Välj “M.E.T.V Repository” > Klicka på “Programtillägg” > Klicka på “Ezzerman Wizard”.nymeria bygger kodi-inställningar
 11. Vänta nu på meddelandet “Tillägg installerat”.hur man installerar nymeria build kodi på leia version 18
 12. Gå till huvudmenyn > Välj ”Tillägg” alternativ > Välj “Programtillägg” > Välj Ezzerman Wizard > Välj “(Ez Wizard) Builds” > Sök “Nymeria Build (v.15)” > Välj “(Ez Wizard) Fresh Install” (ett fönster visas, för att installera Nymeria, tryck på Fortsätt-knappen).nymeria build kodi recensioner
 13. Stäng och öppna Kodi-appen igen för att njuta av Nymeria-byggandet.

Hur man installerar Nymeria Build på Kodi Krypton version 17.6 eller lägre

Det är inte mycket skillnad mellan Krypton och Leia version. Leia-versionens gränssnitt liknar mycket Krypton-versionen. Därför är stegen nästan desamma:

 1. Öppna Kodi Leia-applikationen i ditt system.
 2. Klick “Systemet” alternativ.
 3. Klicka nu “Tillägg” och slå på “Aktivera okända källor” knapp.
 4. Nu tillbaka till huvudmenyn och Klicka på “Setting” och Välj “File Manager”.
 5. Lägg nu till källa och typ http://miniaturelife67.co.uk/repo> namnge källan ”Ezzermans”.
 6. Nu från huvudmenyn Klicka på “Addon”>Välj “Box-shaped (Add-on Browser)”>Välj “Installera från zip”.
 7. Gå till huvudmenyn>Välj lådformad symbol>Klicka på Installera från arkivet> Klicka på “M.E.T.V Repository”>Klicka på “Programtillägg”>Klicka på “Ezzerman Wizard” och vänta nu på meddelandet.
 8. Gå till huvudmenyn>Välj Alternativet “Tillägg”> Välj “Programtillägg”>Välj Ezzerman Wizard>Välj “(Ez Wizard) Builds”>Sök “Nymeria Build (v.15)”>Välj “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 9. Stäng nu Kodi och öppna den igen för att njuta av Nymeria-byggandet.

Hur man installerar Nymeria Build på Jarvis version 16 eller högre

 1. Öppna först Kodi Jarvis i ditt system.
 2. Direkt och Klicka på “File Manager” alternativ.
 3. Nu Klicka på “Lägg till källa”.
 4. Klick de “Ingen” för att ange källan.
 5. Skriv eller klistra in “http://miniaturelife67.co.uk/repo”.
 6. Namnge nu källan ”Ezzerman” i namnsektionen.
 7. Gå till huvudmenyn>Välj System> Klicka på Tillägg> Välj “Installera från zip-fil” alternativ>Välj Ezzerman Wizard.
 8. Gå till huvudmenyn, Välj System alternativ >Klicka på “Tillägg”> Välj “Installera från arkivet” >Välj “M.E.T.V Repository”>Klicka på “Programtillägg”>Klicka på “Ezzerman Wizard”.
 9. Gå till huvudmenyn>Välj “System” alternativ> Välj “Programtillägg”>Välj Ezzerman Wizard>Välj “(Ez Wizard) Builds”>Sök “Nymeria Build (v.15)”>Välj “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 10. Njut nu av Nymeria vidare på Kodi.

Nymeria Build Recensioner

Vi gick igenom olika plattformar för att hitta användarrecensioner relaterade till Nymeria build Kodi. En av användarna hade buffertproblem vid strömning, vilket kan vara en viktig fråga för alla byggnader på Kodi:

@nymeriabuild Jag har dåliga buffertproblem med denna build. Har du en fix för det här? Tack.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7 mars 2018

Även om många strömmande älskare tycker Nymeria bygga som en av de bästa bygga på Kodi på grund av dess funktioner och skarpa färgglada gränssnitt.

Tack! älskar byggandet, så fortsätt det stora arbetet. Jag uppskattar det arbete du har gjort!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9 mars 2018

Nymeria Build Kodi fungerar inte / fel / problem

Det gick inte att installera beroendefel

Det här felet uppstår när du försöker lägga till eller installera tilläggsförvaret medan du använder Nymeria Build Kodi. De flesta användare tror att det beror på Kodi VPN eller att byggandet slutar fungera men detta är inte fallet.

Hur du åtgärdar det här felet?

Som ni vet uppdaterar byggandet på Kodi gång på gång vilket också är anledningen till att det inte lyckades installera förvaret och visar beroendefel. Det bästa sättet att fixa detta fel är att vänta. Om det här felet visas medan du försöker lägga till arkiv i Nymeria Build Kodi, försök att installera det efter en tid när uppdateringarna är klar.

Anslutningsfel för förvar

“Det gick inte att ansluta arkivet” är det mest grundläggande felet när du försöker installera olika builds. Det händer när du försöker lägga till URL och namn på källan för att installera Nymeria bygga på Kodi.

Hur du åtgärdar det här felet?

Kontrollera din internetanslutning först för att åtgärda det här felet. Det här felet uppstår vanligtvis när din internetanslutning är frånkopplad. Om internetanslutningen fungerar bra och fortfarande felet inte är löst kontrollerar du källans URL och källnamn som du lägger till. Om webbadressen och källnamnet inte stämmer, kommer förvaringsanslutningsfelet att visas om och om igen.

Avslutar

Vi fann Nymeria bygga en av de mest spännande byggningarna på grund av dess tillägg och iögonfallande gränssnitt. Den mest fantastiska funktionen i denna byggnad på Kodi är att den tillhandahåller olika kategorier för tillägg, vilket gör det lättare för dig att hitta tillägg för att titta på dina favoritfilmer, TV-program, live-sport, animerade serier och Live TV-kanaler.

Vi hoppas att den här artikeln skulle hjälpa dig att hitta rätt guide och information relaterad till Nymeria byggd på Kodi. Men om du fortfarande har problem relaterade till installationen kan du fråga oss genom att nämna dina frågor nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me