Nymeria Build Kodi 17.6 – Hvordan installere på Leia, Krypton og Jarvis

Nylig slutter forskjellig bygg på Kodi å virke, noe som gjør på brukerne febrilsk søker etter andre alternativer. Hvis du er ute etter noen iøynefallende og forsinkelsesfrie bygg på Kodi, så er Nymeria å bygge det beste valget for deg!


Denne bygningen på Kodi er full av gjeldende videoinnhold og kategorier med eksepsjonell grensesnitt og tilleggsprogrammer. Bruk alltid beste VPN for Kodi for å kunne glede deg over den glatte opplevelsen. I tillegg gir jeg bygget flere muligheter for å installere det beste tilleggene på Kodi!

Det er normalt ved forskjellige bygninger og dessuten slutter å fungere og skaper en smertefull situasjon for brukerne. Det er ingen løsning for dette problemet, ettersom de fleste av de siste brukerne piratkopierte innholdet, noe som leder til det blir død i hendene til myndighetskriterier..

Imidlertid er det en god nyhet for Kodi-brukere ettersom Nymeria bygger fortsatt fungerer fint. For å gi de beste retningslinjene, funksjonene, informasjonen og løsningene, testet vi Nymeria basert på forskjellige Kodi-versjoner.

Nymeria Build Kodi Repository

Hvis du har lagret en fan av bygninger på Kodi, så er Nymeria det perfekte valget for deg fordi det er basert på 240 MB fil. Nymeria bygger enkelt å bruke, og du vil finne det som også er enkelt å finne videoinnhold på en rask måte.

nymeria build kodi repository

Det er ikke overforespørsel etter meg om det blir et av dine favorittbygg på Kodi. På grunn av det lette oppsettet fungerer det helt greit med avanserte enheter uten å gå over strømningsopplevelsen av høy kvalitet. Denne konstruksjonen har også mange spennende spennende tillegg. Du finner dette bygget på http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Best Movie Add-ons

Hvis du er en stor fan av komedie, skrekk, sci-fi og actionfilmer, er følgende tillegg på Nymeria bygge Kodi perfekt for deg!

 1. På Flix
 2. Jern mann
 3. Atriox
 4. Dødsstrøm

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Bygg beste TV-tillegg

De som leter etter det beste TV-programtillegget i Nymeria Bygge Kodi, hvis du følger programmet, vil du hjelpe deg med å tilfredsstille tv-seriene!

 1. Uranus
 2. placenta
 3. E.T.V
 4. BOOM! GULL

Nymeria Bygg beste TV-tillegg

Nymeria Bygg beste sportstillegg

Hold deg oppdatert relatert til favorittrettene dine ved å bruke de neste programmene i Nymeria Build Kodi!

 1. Skynet
 2. RENE SPORTER
 3. ATF Sport
 4. Bryting OD

Nymeria Bygg beste sportstillegg

Nymeria Build Best Live Channel Add-ons

Stor fan av live TV-kanalserier? Ikke bekymret deg nå, Nymeria bygger på Kodi gir fantastiske addons og IPTV Kodi addons for deg!

 1. IPTV BONANZA
 2. LUFTTILBARE IPTV
 3. ATROIX LIVE
 4. Skynet

Nymeria Build Best Live Channel Add-ons

Nymeria Build Best Kids Add-ons

Hvis du fremmer elsker å se dine favorittegneserier og animerte serier, vil Nymeria Bygge på Kodi underhold deg på den beste måten. Følgende tillegg anbefales for barn.

 1. BOOM! KIDS
 2. POKEMON
 3. Animania
 4. M-E-T-V Barn

Nymeria Build Best Kids Add-ons

Slik installerer du Nymeria Bygg på Kodi Leia versjon 18 eller riktig

Siden Kodi Leia versjon 18 ble lansert offisielt og siden den har prestert ganske bra, bytter de fleste brukere nå til denne oppdaterte versjonen fra Kodi Krypton versjon 17.6 eller. Følgende er trinnene for å installere Nymeria build på Kodi Leia:

 1. Åpne først Kodi-appen og Plukke ut “Systeminnstillingsikon”.hvordan du installerer nymeria bygge kodi
 2. Velg “Systeminnstilling” alternativ.hvordan installere nymeria bygge kodi i krypton versjon 17.6 eller skrevet
 3. Gå til Add-ons alternativ og Aktiver ukjente kilder (merk på advarselen vises. Klikk Ja)hvordan installere nymeria-kodene i Jarvis versjon 16 eller nyere
 4. Gå tilbake til hovedmenyen og Velg “Innstilling” alternativet, Gå til “Filbehandler” alternativ.hvordan du installerer nymeria bygge kodi på ildsted
 5. Velg “Tilleggskilde” alternativ og type http://miniaturelife67.co.uk/repo og Velg “OK”nymeria build kodi nedlasting
 6. Skriv nå navnet på kilden “Ezzerman”.hvordan legge til nymeria build kodi
 7. Gå tilbake til hovedmenyen og Velg “Tillegg” alternativ.nymeria build kodi feil / arbeid ikke / fikser / ned
 8. Plukke ut de Boksformet (tilleggsleser) ikon.nymeria build kodi setup
 9. Gå til “Installer fra zip-fil” alternativ og Klikk på Ezzerman.nymeria bygge kodi-konfigurasjon
 10. Gå til hovedmenyen, Velg tillegg alternativet og definisjon Klikk på Box Shaped Icon > Velg “Install from Repository” > Velg “M.E.T.V Repository” > Klikk på “Programtillegg” > Klikk “Ezzerman Wizard”.nymeria bygge kodi-innstillinger
 11. Vent nå på varselet “Tillegg installert”.hvordan du installerer nymeria build kodi i leia versjon 18
 12. Gå til hovedmenyen > Velg “Tillegg” alternativ > Velg “Programtillegg” > Velg Ezzerman Wizard > Velg “(Ez Wizard) Builds” > Søk “Nymeria Build (v.15)” > Velg “(Ez Wizard) Fresh Install” (og vindu vises, for å installere Nymeria, trykk på Fortsett-knappen).nymeria build kodi anmeldelser
 13. Lukk og den nye Kodi-appen på nytt for å glede Nymeria build.

Slik installerer du Nymeria Build på Kodi Krypton versjon 17.6 eller skrevet

Det er ikke mye forskjellig mellom Krypton- og Leia-versjonen. Leia-versjonens grensesnitt ligner veldig på Krypton-versjonen. Derfor er nesten nesten det samme:

 1. Åpne Kodi Leia-applikasjoner i systemet ditt.
 2. klikk “System” alternativ.
 3. Klikk nå “Tillegg” og slå på “Aktiver ukjente kilder” Knapp.
 4. Nå tilbake til hovedmenyen og Klikk “Innstilling” og Velg “Filbehandler”.
 5. Nå legger du til kilde og type http://miniaturelife67.co.uk/repo> navn på kilden “Ezzermans”.
 6. Nå fra hovedmenyen Klikk på “Addon”>Velg “Boksformet (tilleggsleser)”>Velg “Install from Zip”.
 7. Gå til hovedmenyen>Velg boksformet symbol>Klikk Installer fra depot> Klikk “M.E.T.V Repository”>Klikk på “Programtillegg”>Klikk “Ezzerman Wizard” og vent nå på varselet.
 8. Gå til hovedmenyen>Plukke ut “Tillegg” alternativet> Velg “Programtillegg”>Velg Ezzerman Wizard>Velg “(Ez Wizard) Builds”>Søk “Nymeria Build (v.15)”>Velg “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 9. Lukk nå Kodi og gjenåpne den for å glede Nymeria-bygningen.

Hvordan installere Nymeria Build på Jarvis versjon 16 eller riktig

 1. Åpne først Kodi Jarvis i systemet ditt.
 2. Direkte og Klikk “File Manager” alternativ.
 3. Klikk på “Legg til kilde”.
 4. klikk de “Ingen” for å oppgi kilden.
 5. Skriv inn eller lim inn “http://miniaturelife67.co.uk/repo”.
 6. Nå kilden “Ezzerman” i navneseksjonen.
 7. Gå til hovedmenyen>Velg System> Klikk på tillegg> Velg “Installer fra zip-fil” alternativ>Velg Ezzerman Wizard.
 8. Gå til hovedmenyen, Velg System alternativ >Klikk på “Tillegg”> Velg “Install from Repository” >Velg “M.E.T.V Repository”>Klikk på “Programtillegg”>Klikk “Ezzerman Wizard”.
 9. Gå til hovedmenyen>Velg “System” alternativ> Velg “Programtillegg”>Velg Ezzerman Wizard>Velg “(Ez Wizard) Builds”>Søk “Nymeria Build (v.15)”>Velg “(Ez Wizard) Fresh Install”.
 10. Nå kan du glede deg over Nymeria-bygningen på Kodi.

Nymeria Build anmeldelser

Vi gikk gjennom forskjellige plattformer for å finne brukeromtaler relatert til Nymeria bygge Kodi. En av brukerne hadde bufferingsproblemer ved streaming, noe som kan være et viktig problem for alle bygg på Kodi:

@nymeriabuild Jeg har dårlige bufferingsproblemer med denne bygningen. Har du en løsning på dette? takk.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7. mars 2018

Selv om mange strømførende kaféer Nymeria bygger som en av de beste byggene på Kodi på grunn av dens funksjoner og skarpe fargerike grensesnitt.

Takk skal du ha! elsker byggingen, så fortsett det gode fungerer. Jeg setter pris på bruker du har gjort!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9. mars 2018

Nymeria Build Kodi fungerer ikke / feil / problemer

Kunne ikke installere avhengighetsfeil

Denne feilen oppstår når du skal legge til eller installere tilleggslageret mens du bruker Nymeria Build Kodi. De fleste brukere tror det skyldes Kodi VPN eller ved å bygge slutter å virke, men dette er ikke tilfelle.

Slik løser du denne feilen?

Som du vet, bygger på Kodi oppdateringer gjeng etter gjengen, noe som også er grunn til å ikke klarte å installere depotet og vise avhengighetsfeil. Den beste måten å fikse denne feilen på det å få utleie. Hvis denne feilen vises mens du har valgt å legge til et depot i Nymeria Build Kodi, kan du prøve å installere det etter litt tid når oppdateringen er gjort.

Tilkoblingsfeil i depot

“Kunne ikke koble repository” er den mest grunnleggende feilen mens du bruker å installere forskjellige bygninger. Det er skapt når du kan bruke til å legge til URL og navn på kilden for å installere Nymeria-bygget på Kodi.

Slik løser du denne feilen?

For å fikse denne feilen, sjekk først internettforbindelsen din. Denne feilen er opptatt brukt når internettforbindelsen er koblet fra. Hvis Internett-tilkoblingen fungerer bra, og feilen fortsatt ikke er løst, må du sjekke kildeadressen og kildenavnet du legge til. Hvis nettadresser og kildenavnet ikke stemmes, vil feilen holdes til depottilkoblingen vises igjen og igjen.

Innpakning-Up

Vi synes Nymeria bygger og av de mest spennende byggene på grunn av tilleggsprogrammer og iøynefallende grensesnitt. Den mest fantastiske funksjonen i dette bygget på Kodi er på det gir forskjellige kategorier for tilleggsprogrammer, noe som gjør det enklere for å finne tilleggene for å se favorittfilmene, TV-serier, live sport, animerte serier og Live TV-kanaler.

Vi bruker denne artikkelen som vil hjelpe deg med å finne den riktige guide og informasjon relatert til Nymeria bygd på Kodi. Menn hvis du fortsatt har problemer relatert til installasjonen, kan du spørre oss om å nevne spørsmål nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map