Privat Internet-åtkomst Netflix | Få åtkomst till amerikanska och Japan Netflix med PIA VPN

Privat Internet Access Netflix var en av de mest populära VPN för Netflix-tjänster. VPN hade använts globalt av många strömmande geeks för att avblockera begränsat innehåll och kringgå geo-restriktioner. Privat internetåtkomst kallas i allmänhet PIA och har 3226 servrar i 33 länder över hela världen.


PIA höjde några ögonbrynen i streamingbranschen efter att nyheten bröt ut att PIA Netflix inte fungerar längre. Detta innebar att PIA-användare inte längre kunde komma åt USA: s Netflix-bibliotek från någon annanstans än USA.

Varför skulle du behöva ett VPN för Netflix?Netflix-bibliotek-around-the-världen

Netflix är verkligen den bästa streamingtjänsten som finns över hela världen, men det faktum att många inte känner till är att det inte tillhandahåller liknande innehåll i varje region. Det har olika bibliotek för mycket region och i varje bibliotek är innehållet inte likt. URL till Netflix förblir densamma som Netflix.com för varje region. Men när du loggar in på det är biblioteket annorlunda i alla regioner.

Anledningen bakom denna skillnad i Netflix-bibliotek är licens- och lagstiftningsbegränsningar från innehållsleverantörer. Som märkt har det amerikanska Netflix-biblioteket de flesta och de bästa utställningarna jämfört med alla andra regionala Netflix-bibliotek.

Läs mer: Visar att titta på Netflix

Det finns vissa populära program som Netflix-användare vill titta på. Men på grund av deras otillgänglighet i biblioteket är en nedslående faktor för dem.

Binge watchers är väldigt speciellt om sina innehållsprioriteringar och de känner sig hjälplösa på grund av dessa begränsningar. En annan sak att förstå är att användare inte kan komma åt USA: s Netflix-bibliotek eftersom det inte finns något alternativ att växla mellan innehållsbiblioteken.

Denna otillgänglighet av innehåll för Netflix-användare från andra regioner kan bara förbigås med hjälp av en VPN.

Via VPN kan du ansluta till en amerikansk server och logga in på ditt Netflix-konto. Netflix-systemet kommer att upptäcka din maskerade amerikanska IP och ge dig åtkomst till USA: s Netflix-bibliotek.

Detta är verkligen det bästa sättet att titta på vilken show du vill strömma på Netflix utan krångel. Varje VPN-tjänst erbjuder många servrar över hela världen, så att du kan välja önskad region.

Det finns inget annat sätt att kringgå geo-restriktionerna i det amerikanska Netflix-biblioteket.

Hur blockerar Netflix en VPN?

Övningen med att använda en VPN-tjänst för streaming med Netflix började gradvis öka och Netflix märkte det snart. Licensinnehavarna och innehållsleverantörerna tjänar genom strömning av detta innehåll. Och åtkomst till detta innehåll via VPN-tjänster orsakade problem för dem.

Innehållsleverantörerna / licensierande parterna har pressat Netflix för att säkerställa en säker distribution av deras innehåll och för att blockera sådana proxyer och VPN. Därför uppdaterade Netflix sina system och började upptäcka och blockera proxyservrar och VPN: er.

Netflix-servrar upptäcker om användaren som försöker komma åt videon använder ett VPN eller inte genom att matcha platsen för din DNS och din IP-adress. Om de matchar kommer Netflix-servern inte att kunna upptäcka VPN-användningen. Men om det finns en skillnad mellan din IP-adress och DNS-plats kommer den att upptäcka användningen av VPN och kommer att visa ett fel.

Chansen att upptäckas av Netflix-servrar är hög om du använder gratis VPN: er och online-proxyservrar. Eftersom vissa leder din trafik genom olika DNS endast medan andra bara maskerar din IP-adress. Båda dessa protokoll måste matcha och det är vad de inte tillhandahåller.

Att använda en pålitlig VPN-tjänst för åtkomst till ett annat Netflix-bibliotek kommer att garantera din integritet och åtkomst.

Fungerar privat internetåtkomst / PIA med Netflix?

Jag har stött på några bloggar och guider som säger att PIA kan kringgå geografiska begränsningar av Netflix-biblioteket.

Låt mig avlägsna denna myt för dig!

Privat Internet-åtkomst Netflix fungerar inte med att blockera Netflix eftersom det brukade tillhandahålla servrar från Silicon Valley för åtkomst till Netflix och alla dessa servrar har nu förbjudits.

Halleluja!

PIA arbetade tidigare med Netflix men det var för en tid sedan! PIA ger inte åtkomst till Netflix för att kringgå bibliotekets geobegränsningar längre. Tack vare Netflix VPN-nedbrytningen som inaktiverade PIA för att ge åtkomst till Netflix.

PIA Netflix lösning

PIA fungerar inte med Netflix; låt detta faktum sjunka in eftersom det inte är ett stort problem. Det finns en PIA Netflix lösningsmetod som kan användas för att strömma med Netflix och om det inte fungerar heller finns det många andra alternativa VPN som kan användas.avblockera netflix

Följ dessa steg i PIA Netflix lösning:

 1. Konfigurera routern du använder till dd-wrt och anslut den sedan till valfri PIA-server i USA.
 2. Ladda ner nu PIA-klient för Windows och anslut till en amerikansk server på din PC eller laptop.
 3. När du har båda, datorn och routern ansluten till en VPN-server, försök att komma åt Netflix. Geobegränsningen kommer att förbigås och du har tillgång till US Netflix-bibliotek.

Om den här lösningen verkar komplex för dig kan du försöka använda en alternativ VPN-tjänst som ExpressVPN, PureVPN eller NordVPN, som inte kräver några lösningar. ExpressVPN Netflix- och NordVPN Netflix-servrar är fantastiska när det gäller deras begränsning förbikoppling och hastighet.

Privat internetuppkoppling Japan

Många användare tror att US Netflix Library är det största biblioteket när det gäller innehållsantal. Jag förstod dock nyligen att det japanska Netflix-biblioteket har mer innehåll än USA: s bibliotek, vilket gör det till det största Netflix-innehållsbiblioteket i världen. Den har cirka 300 fler innehållstitlar jämfört med USA: s Netflix-bibliotek.privat internetuppkoppling netflix japan

Du kan komma åt Japanska Netflix-biblioteket enkelt med privat Internet-åtkomst till Netflix. För att göra det, anslut bara till en japansk server som erbjuds av PIA. När du har anslutit till en Japan PIA-server går du till Netflix och loggar in på ditt konto. När du har loggat in ser du hela Japan Netflix-biblioteket.

Njut av att komma åt det största Netflix-biblioteket och skryta med det framför dina vänner!

Privat Internet Access Netflix Reddit Review

Privat Internet-åtkomst Netflix har ställts inför mycket kritik på grund av att de inte kan ge åtkomst till USA: s Netflix-bibliotek till sina användare. Här är vad Senior Vice President för kundupplevelse på privat Internet Access hade att säga om användarproblem på Reddit:

Kommentar från diskussionen IaisonQs kommentar från diskussionen "Netflix på PIA".

Du snubblar på människor som inte är medvetna om vad som händer i branschen då och då, precis som den personen som inte har någon aning om att PIA inte fungerar med amerikanska Netflix längre:

Kommentar från diskussionsstymys kommentar från diskussion "Ingen nämner någonsin privat internetåtkomst här, men jag tittar på Netflix genom deras VPN hela tiden".

Slutsats

PIA kanske inte kan ge tillgång till amerikanska Netflix-bibliotek men det fungerar med andra regionala Netflix-bibliotek eftersom PIA-servrar är förbjudna endast i USA hittills. PIA har varit i rampljuset på grund av sin goda bandbredd hastighet och anslutning som är mycket föredragna av binge-watchers.

Privat Internet Access är en bra VPN-tjänst men det faktum att PIA inte är vänligt med Netflix har skadat sitt rykte mycket. Rykten är att de arbetar med att ställa in några nya IP-adresser och servrar i USA för att ge användare tillgång till USA: s Netflix och vi kan bara vänta för att se om det är sant.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map