Privat internett-tilgang Netflix var en av de mest populære VPN for Netflix-tjenester. VPN hadde brukt globalt av mange streaming geeks for å fjerne blokkering av begrenset innhold og omgå geo-restriksjoner. Privat internett-tilgang kalles PIA og har 3226 servere i 33 land over hele verden.

PIA løftet noen øyenbryn i streamingbransjen etter ved nyheten brøt ut hos PIA Netflix ikke fungerer lenger. Dette betydningen hos PIA-brukerne kan ikke lenger få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket fra andre steder og USA.

Hvorfor ville du trenge en VPN for NetflixNetflix-bibliotekene-Rundt-i-Verden

Netflix er opprettet som den beste strømmetjenesten som er tilgjengelig over hele verden, men det er faktum hos mange mennesker som ikke er klar over, men det er ikke noe lignende innhold i alle regioner. Den har forskjellige biblioteker for veldig region, og i hvert bibliotek er innholdet ikke likt. Nettadresser til Netflix forblir det samme som Netflix.com for alle regioner. Menn når du logger deg på det, er biblioteket annerledes i alle regioner.

Årsaken bak denne forskjellen i Netflix-biblioteker er lisens- og forskriftsbegrensningene fra innholdsleverandører. Som merke til det amerikanske Netflix-biblioteket de fleste og det beste showet sammenlignet med alle andre regioner Netflix-biblioteker.

Lære mer: Viser å se på Netflix

Det er noen spesielle show som Netflix-brukere vil se på. Menn på grunn av deres utnyttelse i biblioteket er det en skuffende faktor for dem.

Binge seere er veldig spesielle når det brukes innholdsprioriteringene deres og føler seg brukervennlige på grunn av disse begrensningene. En annen ting å forstå om brukeren ikke kan få tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket fordi det ikke er noe alternativ å bytte mellom innholdsbibliotekene.

Dette benyttes av innholdet til Netflix-brukere fra andre regioner kan bare omgås ved hjelp av VPN.

Via VPN kan du koble deg til en amerikansk server og logge inn på Netflix-kontoen din. Netflix-systemet vil oppdatere den amerikanske amerikanske IP-en og gi deg tilgang til det amerikanske Netflix-biblioteket.

Dette er faktisk det beste alternativet til å se hva som helst viser på Netflix uten problemer. Hver VPN-tjeneste tilbyr mange servere over hele kloden, slik at du kan velge den beste regionen.

Det er ingen annen vei å omgå geo-begrensningene i det amerikanske Netflix-biblioteket.

Hvordan blokkerer Netflix en VPN?

Praksisen med å bruke en VPN-tjeneste for å streame med Netflix begynne å bruke gradvis, og Netflix merke det snart. Lisenshaverne og innholdsleverandør tjener gjennom streaming av dette innholdet. Og tilgangen til dette innholdet via VPN-tjenester forårsaket problemer for dem.

Innholdsleverandør / lisensierende parter har presset Netflix for å sikre en sikker distribusjon av innholdet og for å blokkere bilder med full karakter og VPN-er. Derfor oppdaterte Netflix-systemer og begynne å oppdage og blokkere proxy-servere og VPN-er.

Netflix-servere oppdaterer for å bruke en som kan få tilgang til videoen som bruker en VPN eller ikke kan bruke noe til DNS og IP-adresser. Hvis de samsvarer, vil ikke Netflix-serverne ikke oppdage VPN-bruken. Menn hvis det er en forskjell mellom IP-adresser din og DNS-adresse, vil den oppdage bruken av VPN og vil vise og feil.

Sjansene for å bli oppdatert av Netflix-servere og lagre hvis du bruker gratis VPN-er og online proxy-servere. Fordi noen ruter trafikkerer deg gjennom forskjellige DNS bare menn andre bare maskerer IP-adresser din. Begge disse protokollene trenger å matche, og det er det som ikke er klarer å gi.

Å bruke en VPN-tjeneste for tilgang til et annet Netflix-bibliotek vil sikre ditt personvern og tilgang.

Fungerer privat internettilgang / PIA med Netflix?

Jeg har kommet over noen få blogger og guider som sier på PIA kan omgå geo-restriksjoner fra Netflix-biblioteket.

La meg debunk denne myten for deg!

Privat internett-tilgang Netflix jobber ikke med å fjerne blokkering av Netflix for å tilby servere fra Silicon Valley for tilgang til Netflix, og alle disse serverne er nå utestengt.

Hallelujah!

PIA jobbet tidligere med Netflix, men det var for en stund siden! PIA gir ikke tilgang til Netflix for å omgå geo-begrensninger i biblioteket lenger. Takk til Netflix VPN-nedbrudd som PIA deaktivert for å få tilgang til Netflix.

PIA Netflix løsning

PIA fungerer ikke med Netflix; la dette faktumet synke inn fordi dette ikke er et stort problem. Det er en PIA Netflix løsningsmetode som kan brukes til å streame med Netflix, og hvis det ikke fungerer heller, er det mange andre alternative VPN-er som kan bruke.Fjern blokkering av netflix

Følg disse trinnene i PIA Netflix løsning:

  1. Konfigurer ruteren du bruker til dd-wrt og koble den valgte til en hvilken som helst amerikansk PIA-server.
  2. Siste ned PIA-klient for Windows og koble til en amerikansk server på din PC eller bærbare datamaskin.
  3. Når du har begge, PC og rutine koblet til en VPN-server, kan du prøve å få tilgang til Netflix. Geobegrensningen blir forbigått, og du har tilgang til amerikanske Netflix-bibliotek.

Hvis denne løsningen fungerer komplisert for deg, kan du prøve å bruke en alternativ VPN-tjeneste som ExpressVPN, PureVPN eller NordVPN, som ikke bruker noen løsninger. ExpressVPN Netflix- og NordVPN Netflix-servere er fantastisk med tanke på begrensning av forbikjøring og hastighet.

Privat internettilgang Japan

Mange brukere mener på US Netflix Library er det største biblioteket når det gjelder innholdsantall. Imidlertid er det nylig på Netflix-biblioteket i Japan som har mer innhold enn amerikansk bibliotek, noe som gjør det til det største Netflix-biblioteket i verden. Den har rundt 300 flere innholdstitler sammenlignet med amerikanske Netflix-biblioteket.privat internettilgang netflix japan

Du får tilgang til Japan Netflix-biblioteket enkelt med privat internettilgang Netflix. For å gjøre det bare koble til en japansk server som tilbys av PIA. Når du har koblet til en Japan PIA-server, går du til Netflix og logger deg på kontoen din. Etter å ha logget inn, vil du se hele Japan Netflix-biblioteket.

Nyt tilgang til det største Netflix-biblioteket, og forfatteren av det foran vennene dine!

Privat tilgang til Netflix Reddit

Privat internett-tilgang Netflix har stått for mye kritikk på grunn av å ikke få tilgang til amerikansk Netflix-bibliotek til sine brukere. Dette er hva Senior Vice President for Customer Experience at Private Internet Access.

Kommentarer fra diskusjonen IaisonQs kommentar fra diskusjonen "Netflix på PIA".

Du snubler over folk som ikke er klar over hva som skjermer i bransjen nå og da, nøyaktig som disse personer som ikke har noe annet ved PIA som ikke jobber med amerikanske Netflix lenger:

Kommentar fra diskusjonsstymys kommentar fra diskusjon "Ingen nevner noen gjenger Privat internett-tilgang henne, menn jeg ser Netflix gjennom VPN deres hele tiden".

Konklusjon

PIA kan ikke være i stand til å få tilgang til amerikansk Netflix-bibliotek, men det som jobber med andre regionale Netflix-biblioteker, fordi PIA-servere kun forbyr i USA, så langt. PIA har vært i rampelyset på grunn av sin gode båndbreddehastighet og tilkoblingsmuligheter som er veldig forutsagt av overstadig seere.

Privat internettilgang er en gud VPN-tjeneste, men det factum at PIA ikke er vennlig med Netflix, har skadet omdømmet mye. Ryktene går ut på arbeidsmarkedet med å sette seg mot noen nye IP-er og servere i USA for å bruke bruker til amerikansk Netflix, og vi kan bare vente med å se om det stemmer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me