PureVPN Review 2020 – Är det bra för Kodi Streamers? Läs verkliga ANVÄNDARE-åsikter i kommentarer

Denna recension handlar om VPN-tjänsten som påstår sig vara den snabbaste Kodi VPN-tjänsten i världen; Det stämmer, vi pratar om PureVPN. Det råder ingen tvekan om att det är en av de mest populära och högt rekommenderade VPN-tjänsterna, men står det vid sina påståenden?


PureVPN är baserat i Hong Kong som har 2000+ servrar som tillhandahåller 300 000 IP-adresser i över 180 länder; gör det till en topp av linjen VPN-tjänst.

När det gäller kundsupport och tillfredsställelse vet PureVPN hur man tar hand om det. De bidrar 24/7 livechatsupport och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, som endast ett fåtal andra VPN-tjänster tillhandahåller.

Tillhandahålla säkerhetsattribut som PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2-protokoll med 10 samtidiga inloggningar, PureVPN är säkert en topp på linjen VPN att välja. Det stöder alla större operativsystem (operativsystem) som Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick och FireTV, Roku, RaspberryPi etc..

Läs denna PureVPN-recension för att avslöja de uppdaterade specifikationerna.

PureVPN Kodi Review

Fördelar med PureVPNNackdelar med PureVPN
Du kan ha din egen dedikerad IP för streaming med KodiInga fria försök, till skillnad från Windscribe
2000+ servrar i 180+ länder som har runt 300 000+ IP-adresser, du kan ha något av dessa och strömma med frihetRigid återbetalningspolicy
Den har en dedikerad Kodi Addon (Kontrollera andra bästa kodi addons)
Internet Kill Switch och NAT Firewall för att skydda dig vid internetanslutning under strömning
7 dagars pengarna tillbaka-garanti vid problem eller missnöje
Support 24/7/365 Live Chat alltid tillgänglig
Nollloggpolicy för att skydda din Kodi-strömningssekretess
10 samtidiga inloggningar, så att du kan njuta av strömmar med dina vänner
Kompatibel med routrar, så att du kan skydda din trådlösa anslutning
Största samling av servrar i P2P-optimerade servrar i Storbritannien, USA och Kanada för Kodi-användare

PureVPN-prissättningsgranskning

PureVPN har tre olika paket, månatligt, årligt och exklusivt 2-års-paket. Priset för En månad är 10,95 USD per månad, Det årliga paketet kostar USA $ 2.91 per månad. Framför allt är det bästa priset som PureVPN erbjuder USA $ 2,91 månad för ett 2 års paket, vilket verkligen är ett bra erbjudande och mycket billigare än expressvpn.

Du stöter inte på sådana erbjudanden och funktioner till detta låga pris. Detta är säkert ett bra paket och en viktig anledning till att PureVPN lovs mycket.

PureVPN-servergranskning

purevpn-servrar över hela världen

PureVPN har mer än 750 servrar världen över; deras kontinentmässiga distribution visas nedan:

purevpn-servrar granskning

PureVPN Kodi Addon

En av anledningarna till att jag föredrar PureVPN på Kodi framför andra Kodi VPN-leverantörer är att den har en dedikerad Kodi VPN-tillägg som du kan installera genom dess förvar, PureVPN Kodi Addon uppdateras regelbundet av deras utvecklingsgrupp, vilket säkerställer att Kodi-användare kan njuta av dess tjänster genom detta Kodi-tillägg.

Hur man installerar PureVPN på Kodi

Alla användare som använder Kodi Leia 18 följer den här proceduren för att installera PureVPN Kodi addon på den senaste versionen av Kodi.

 1. Ladda ner PureVPN-lagrings Zip-filen.Hur man installerar VPN på Kodi Krypton 17.6
 2. Öppen Kodi på din enhet> Gå till Add-ons meny.installera vpn på kodi jarvis
 3. Klicka på Paketinstallatör (Box-ikonen) > Välj nu Installera från zip-fil alternativ.hur man installerar vpn för kodi-strömning
 4. Öppna zip-filen Zip PureVPN > Vänta på meddelandet.hur man lägger till vpn på kodi
 5. Återvänd till Kodi huvudmeny > Gå till Add-ons meny> Öppen Programtillägg > Klicka på PureVPN> Klick Tilläggsinställningar.purevpn för kodi-installation
 6. Gå till VPN-konfiguration panel > Skriv ditt PureVPN-användarnamn och lösenord > Klicka på OK > Välj nu en server som ska anslutas från listan.

säker strömning med vpn för kodi

PureVPN livstid

PureVPN erbjuder erbjudanden om livstidspaket då och då under högsäsongen, men för närvarande erbjuder det inget livstidspaket. Emellertid erbjuder det ett exklusivt 2-årigt rabatterat paket till priset för ett-års-paket, dvs. USA$ 2.91 / month.

PureVPN gratis

Tyvärr är PureVPN-fri bara ett hoax eftersom det inte erbjuder något gratispaket, varför vi måste kalla denna “fria sak” en myt. Ändå erbjuder PureVPN en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, som nästan står för samma sak.

PureVPN-fria alternativ

Tyvärr, om du inte planerar att köpa PureVPN för Kodi eller PureVPN för eldstick och väljer en gratis Kodi VPN-tjänst måste vi informera dig om att de alltid är sårbara och inte så tillförlitliga. Hur som helst, här är några av de bästa PureVPN-fria alternativen:

 1. Windscribe
 2. Betternet
 3. ZoogVPN
 4. Göm mig
 5. Goosevpn

Notera alla funktioner och se till att du jämför dem med PureVPN Kodi-funktioner. Du får en klar bild varför jag rekommenderar att du använder PureVPN Kodi snarare än någon annan VPN-leverantör. En av de mest framträdande sakerna är att det har sitt eget Kodi-tillägg till skillnad från någon annan VPN som påstår sig vara toppklass men inte har ett dedikerat Kodi-tillägg.

PureVPN-test

30-dagars pengarna tillbaka-garanti är den betalda testversionen som erbjuds av PureVPN gratis för användare. Vid missnöje eller problem i användningen kan användaren enkelt få återbetalningen. Det finns dock inget sådant som gratis rättegång i PureVPN-diktion. Jag tror att när du installerar PureVPN på Kodi och använder den, kommer du definitivt att börja älska det.

PureVPN-testalternativ

Ett av de bästa alternativen för PureVPN är Celo VPN, som erbjuder en två-dagars rättegång. Precis som andra topp-noterade VPN-tjänster har det inte heller några loggar.

Att avsluta

PureVPN är den bästa Kodi VPN-tjänsten som har många fantastiska funktioner till ett mycket rimligt pris. Med andra ord kan vi kalla det ett imponerande digitalt skydd så billigt som möjligt.

PureVPN täcker nästan alla aspekter som en bra VPN bör ha. I denna PureVPN-granskning diskuterade vi alla aspekter och funktioner i PureVPN för att underlätta ditt köpbeslut.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map